Independence Day? Voor veel BLM-activisten is dit geen reden om te vieren. Ze roepen op tot een staatsgreep en communisme, en dat letterlijk.

De Black Lives Matter activisten nemen geen blad voor hun mond. Ze verachten de Amerikaanse viering van Onafhankelijkheidsdag, die dit weekend in de VS het hoofdthema was. En ze roepen openlijk op tot het omverwerpen van het systeem:

“Fuck Trump. Fuck deze wet. Fuck jullie fucking Independence Day. Wij zijn de revolutie om dit systeem omver te werpen. We willen een hele nieuwe communistische wereld creëren die de rechten van zwarte en bruine mensen daadwerkelijk beschermt. En of je het nu met ons eens bent of niet, of dat je nog steeds gelooft in deze verkiezingspolitieke bullshit, […] er zal geen verandering komen zolang de tweede president van de confederatie (statenbond bestaande uit zuidelijke staten tijdens de Amerikaanse burgeroorlog, red) in het Witte Huis zit. […]”

Daarom, gaat het verder, moeten de beelden worden neergehaald. En een meisje schreeuwt: “Revolutie, niet minder!”

Dergelijke woorden worden in de hele Verenigde Staten gehoord, zegt Freiewelt. Ze worden niet gecensureerd. In dit geval is er geen sprake van “Hate Speech”. Wanneer gaat om de haat van links en de BLM-beweging voor de Amerikaanse president en de waarden van Amerika. Tot zover de hypocrisie van de Tech-bedrijven en de mainstream media.

De zelfhatende blanke ‘Baizuo’ – een groeiend maatschappelijk probleem

Meer nieuwe bijwerkingen van Covid-vaccin: 16-jarig meisje ontwikkelt zweren op schaamlippen na Pfizer-vaccin, artsen roepen op tot verder onderzoek

1 REACTIE

  1. Als ik neger zou zijn zou ik niet zo hoog van de toren blazen.
    Negers hadden/hebben géén leven in een communistisch land; ik zou me maar proberen aan te passen, zover als mogelijk, aan het land waarin ik zou verblijven en genieten van de geneugten van dát land.
    Negers hebben nog niet verder nagedacht dan to het einde van de straat, gezien hun uitlatingen vraag ik mij af of ze tot verder in staat zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here