Independence Day? Voor veel BLM-activisten is dit geen reden om te vieren. Ze roepen op tot een staatsgreep en communisme, en dat letterlijk.

De Black Lives Matter activisten nemen geen blad voor hun mond. Ze verachten de Amerikaanse viering van Onafhankelijkheidsdag, die dit weekend in de VS het hoofdthema was. En ze roepen openlijk op tot het omverwerpen van het systeem:

“Fuck Trump. Fuck deze wet. Fuck jullie fucking Independence Day. Wij zijn de revolutie om dit systeem omver te werpen. We willen een hele nieuwe communistische wereld creëren die de rechten van zwarte en bruine mensen daadwerkelijk beschermt. En of je het nu met ons eens bent of niet, of dat je nog steeds gelooft in deze verkiezingspolitieke bullshit, […] er zal geen verandering komen zolang de tweede president van de confederatie (statenbond bestaande uit zuidelijke staten tijdens de Amerikaanse burgeroorlog, red) in het Witte Huis zit. […]”

Daarom, gaat het verder, moeten de beelden worden neergehaald. En een meisje schreeuwt: “Revolutie, niet minder!”

Dergelijke woorden worden in de hele Verenigde Staten gehoord, zegt Freiewelt. Ze worden niet gecensureerd. In dit geval is er geen sprake van “Hate Speech”. Wanneer gaat om de haat van links en de BLM-beweging voor de Amerikaanse president en de waarden van Amerika. Tot zover de hypocrisie van de Tech-bedrijven en de mainstream media.

De zelfhatende blanke ‘Baizuo’ – een groeiend maatschappelijk probleem

  Sleepy Joe: Biden valt in slaap tijdens de presentatie van zijn regeringsteam
Vorig artikelBodemrecord vertrouwen mensen in de representatieve democratie in industrielanden
Volgend artikelWeerstand op alle niveaus vereist tegen vestigingsprogramma voor miljoenen Afrikanen van de EU
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Als ik neger zou zijn zou ik niet zo hoog van de toren blazen.
    Negers hadden/hebben géén leven in een communistisch land; ik zou me maar proberen aan te passen, zover als mogelijk, aan het land waarin ik zou verblijven en genieten van de geneugten van dát land.
    Negers hebben nog niet verder nagedacht dan to het einde van de straat, gezien hun uitlatingen vraag ik mij af of ze tot verder in staat zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in