FENIXX KLASSIEKEN

De politie en het Openbaar Ministerie in de Hanzestad Hamburg willen niet dat het publiek verneemt dat de eenjarige baby, die op 14 april (2018) samen met zijn 34-jarige moeder in een “relatieconflict” (volgens politiewoordvoerder Timo Zill) door zijn vader, de Nigeriaanse “Lampedusa-vluchteling” Mourtala Madou, op het perron van het metrostation Jungfernstieg werd vermoord, werd onthoofd, schrijft auteur Stefan Frank op Achgut.

Volgens ooggetuigen onthoofdde de 33-jarige verdachte Mourtala Madou op donderdag 12 april zijn eenjarige dochter voor de ogen van een verschrikte menigte forenzen op het station van Jungfernstieg en stak vervolgens zijn Duitse vriendin, de moeder van het kind, neer.

De verdachte zou het kind van achteren hebben neergestoken terwijl ze in haar wandelwagen zat, en vervolgens haar hoofd hebben afgesneden. Hij stak toen naar verluidt zijn vriendin in de borst alvorens de plek te ontvluchten, en gooide het moordwapen in een afvalbak van het treinstation. Hij werd later gearresteerd

De vrouw, moeder van vier andere kinderen, overleed later in het ziekenhuis aan haar verwondingen.

Videobeelden die zijn geüpload naar het internet tonen de nasleep van de brute en zinloze dubbele moord die door politiewoordvoerder Timo Zill werd omschreven als “zeer gericht” en “eerwraak” door de omstanders. De lichamen van de slachtoffers zijn te zien in de video, maar niet hun gezichten. Ooggetuigen kunnen worden gehoord, zeggend dat de verdachte het hoofd van de baby heeft afgesneden.

Als video in uw landdomein niet beschikbaar is, dan hier:

De Ghanese christelijke evangeliezanger die de beelden vastlegde op zijn mobieltje, zegt: “Oh mijn God. Het is ongelooflijk. Oh mijn God. Dit is ongelooflijk. O Jezus, o Jezus. o Jezus. Ze hebben het hoofdje van de baby afgesneden. Ze sneden het hoofdje van de baby af. Oh mijn God. Oh Jezus“.

De regering van Merkel is de afgelopen maanden zwaar onder druk komen te staan met betrekking tot het opengrenzenbeleid, dat verantwoordelijk is voor de vestiging van miljoenen moslimmigranten in Duitsland in de afgelopen drie jaar. Veel Duitsers geloven dat de regering een algemeen verbod heeft uitgevaardigd om het onthoofding-verhaal te melden, omdat ze geloven dat het de publieke stemming tegen de regering zal omdraaien en de laatste nagel in Merkels politieke doodskist zal vormen.

Ontevreden met zijn luxeleven: Afrikaan steekt asielhuisvesting in brand - 80.000 euro schade

De Duitse autoriteiten hebben ook het bevel gekregen om onafhankelijke bloggers die de vernietigende beelden delen, aan te pakken.

Toen de Hamburgse blogger Heinrich Kordewiner de video op Facebook en zijn eigen YouTube-kanaal plaatste, werd een politieonderzoek gestart. Het appartement van Kordewiner werd door de politie doorzocht en zijn persoonlijke bezittingen werden in beslag genomen. Kordewiner zegt dat hij en zijn kamergenoot om 06:45 door een ploeg van officieren van justitie en politiemannen wakker werden die toegang tot hun appartement hadden geforceerd. Toen ze werden geweigerd, kregen ze met geweld toegang door het deurslot te vernietigen

Ook bij de christelijke evangeliezanger die de video op zijn mobieltje opnam, is een inval verricht(evenals dat van zijn huisgenoot, waarop het huiszoekingsbevel niet van toepassing was) en zijn persoonlijke bezittingen in beslag genomen. De politie beweert dat zij optreedt op grond van bevelen tot inbeslagneming van materiaal om de rechten van de slachtoffers te beschermen, schrijft

Maar wie beschermen ze nu echt? Veel Duitsers geloven dat ze de migrant en vermeende moordenaar, Mourtala Madou, beschermen, evenals de Duitse regering die zich schuldig heeft gemaakt aan het toelaten van miljoenen migranten om zich in het land te vestigen, tegen de wens van het Duitse volk.

Een handvol mainstream media artikelen, bezorgd over de publicatie van de video, zijn gepubliceerd sinds de politie invallen, maar geen van hen vermelden de onthoofding van het eenjarige meisje. De Duitse regering heeft de onthoofding volledig in de doofpot gestopt.

Ze kunnen de zaak echter niet voor altijd stil houden. Het feit dat het één jaar oude kind haar hoofd was afgesneden, wordt vermeld in de gepubliceerde bestanden van de rechtbank van Hamburg.

Hongarije waarschuwt dat Europa zijn identiteit verliest – islam penetreert zonder verzet

Zelfs de Duitse rechterlijke macht doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de barbaarse misdaden van moslimmigranten voor het Duitse publiek verborgen blijven.

Duitsland: Samir A. vermoordt zijn kinderen – de media zwijgen

3 REACTIES

  1. Ik weet dat er een bystander effect is en dat zoiets snel gaat, maar ik had toch gehoopt dat omstanders wel ingrijpen als een klein kind of baby met een mes wordt bewerkt. Ik hoop vooral dat ik dat nooit hoef mee te maken, maar ook dat als ik het wel mee maak, ik wel probeer in te grijpen. Ik kan me niet voorstellen hoe je anders nog met jezelf kunt leven. Kinderen horen door alle volwassenen beschermt te worden…

  2. de kristalnacht in Duisland wordt weer herhaald als het volk in opstand komt ook in Frankrijk wordt een revolutie verwacht wegens de opkomst van teveel moslim migranten die de landen hebben overspoeld en de macht willen overnemen,,, van de slappe regeringen en de invloed van de EU voorwaarden om asiel zoekers toe te laten die r niets te zoeken hebben!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here