Een van de vragen die onlangs gesteld werd in een enquête onder mijn religieuze gemeenschap was “Is uw kijk op de overheid veranderd door covid?”, samen met een tekstvak om uw antwoord uit te leggen, schrijft Aaron Hertzberg.

Vroeger beschouwde ik de overheid als extreem onbekwaam/incompetent, tamelijk corrupt, en met prikkels die instellingen/ambtenaren ertoe aanzetten om over het algemeen corrupt en onbekwaam te zijn.

Nu beschouw ik de regering als fundamenteel kwaadaardig, net als andere klassieke kwaadaardige regimes in de geschiedenis van de mensheid – iets wat duidelijk wordt door het gedrag van de regering tijdens de pandemie.

1. De regering deed er alles aan om elke beschikbare effectieve covid-behandeling te onderdrukken, te saboteren en te vernietigen, wat op zichzelf al honderdduizenden, zo niet miljoenen doden over de hele wereld veroorzaakte. Dit was niet alleen de regering die beweringen deed over de veiligheid en doeltreffendheid van covid-behandelingen – de regering zette agressief een “hele overheidsaanpak” in om elke beschikbare politieke hefboom te gebruiken om elke behandeling meedogenloos de kop in te drukken. De overheid speelde een leidende rol in het op de korrel nemen, intimideren, op non-actief stellen, licentie ontnemen en beëindigen van de carrières van heldhaftige dissidente artsen die ervoor kozen om covid-patiënten te behandelen in weerwil van de nihilistische richtlijnen van de NIH en andere agentschappen om “niets te doen” en patiënten naar huis te sturen tot ze “blauw aanliepen”. De overheid nam ook enthousiast deel aan het uitvoeren van frauduleuze onderzoeken met het uitdrukkelijke doel om valse gegevens tevoorschijn te toveren die aantoonden dat populaire effectieve covid-behandelingen geen werkzaamheid hadden bij de behandeling van covid.

2. De andere covid-beleidsmaatregelen – lockdowns, gezichtsmaskers en andere vormen van sociale beperkingen – behoorden tot de meest kwaadaardige en verderfelijke beleidsmaatregelen die ooit zijn ingevoerd door een samenleving die zichzelf als ethisch beschouwt. Het is nu duidelijk dat het dodental als gevolg van dit beleid hoger was dan het werkelijke dodental als gevolg van de covid ziekte (die zelf alleen significant was vanwege de onderdrukking en ontzegging van behandeling zoals hierboven vermeld).

Bovendien verergerde het beleid dat de federale en deelstaatsregeringen voorstonden en op wrede wijze ten uitvoer brachten, de morbiditeit en mortaliteit van de covid-ziekte. Mensen dwingen om binnen te blijven, niet te sporten, sociaal contact te vermijden en nog een heleboel andere dingen die het stressniveau en de zwaarlijvigheid van de bevolking in het algemeen drastisch verhoogden, maakten mensen veel vatbaarder voor de covid-ziekte (en een heleboel andere medische aandoeningen).

Wat nog schokkender is, is dat er voordat het werd ingevoerd geen enkel ondersteunend bewijs was voor dit beleid. Het is nu goed gedocumenteerd dat geen van de covid beperkende maatregelen enig epidemiologisch effect had. Lockdowns hadden geen effect op de overdracht of epidemiologie van covid golven. Doek/chirurgische gezichtsmaskers verminderden de verspreiding van covid in het geheel niet, en zelfs de verschillende soorten N95-maskers bleken volkomen nutteloos in de handen van de algemene bevolking.

  Wat u moet weten over de transhumanistische agenda

Belangrijke regeringsfunctionarissen, waaronder Fauci, gaven toe dat ze nooit rekening hielden met de ontelbare schade die dit beleid aan de samenleving zou toebrengen, wat geen “onoplettendheid” is – de minst afschuwelijke mogelijkheid is dat ze geen rekening hielden met het bloedbad dat hun beleid veroorzaakte, wat echt kwaadaardig is.

3. De covid-vaccins – gefinancierd, op de markt gebracht en opgelegd door de overheid – waren voor misschien hooguit een paar maanden nauwelijks effectief, maar veroorzaakten een aanzienlijk aantal doden en ernstig levensverwoestende verwondingen (ik heb onderzoek gedaan op dit gebied, waaronder het verzamelen van meer dan 3.300 casestudies die verschillende verwondingen/sterfgevallen door covid-vaccins documenteren in de formele academische literatuur). De overheid ontkent nog steeds dat er überhaupt doden zijn gevallen door de mRNA-vaccins – in 2023, terwijl er in de formele academische literatuur meer dan 300 gevallen van sterfgevallen door vaccins zijn gerapporteerd (!!).

De tol van de covid-vaccins in alleen de VS ligt waarschijnlijk ergens tussen de 100.000-300.000 sterfgevallen, en misschien wel meer (dit is gebaseerd op analyses van oversterfte, overheidsgegevens over invaliditeit, verzekeringsgegevens, farmacovigilantiegegevens en onderzoeksgegevens). Er zijn waarschijnlijk minstens een half miljoen mensen in de VS met ernstige verwondingen veroorzaakt door een covid-vaccin, en mogelijk meer dan 2 miljoen. Vanwege de schokkend slechte kwaliteit van de Amerikaanse gegevens en onderzoeken, is het erg moeilijk om de verschillende oorzaken van de overmatige morbiditeit en mortaliteit (covid-ziekte, covid-beleid, covid-vaccins) uit te zoeken of om een goed idee te krijgen van hoeveel er überhaupt “overmatig” is, maar één ding valt niet te ontkennen: de covid-vaccins hebben in de hele samenleving een massale slachting aangericht.

4. De overheid probeerde ongevaccineerde mensen te ontmenselijken, en slaagde daar grotendeels in volgens peilingen die aantoonden dat een aanzienlijk percentage van de mensen, zo niet de absolute meerderheid, er een verscheidenheid aan schokkende meningen op nahield over ongevaccineerde mensen, waaronder dat ze egoïstisch zijn, dom, een gevaar voor de samenleving, gedwongen thuis opgesloten zouden moeten worden, hun kinderen afgenomen zouden moeten worden en overgeplaatst zouden moeten worden naar “quarantainevoorzieningen”. Een aanzienlijke meerderheid van de gevaccineerde mensen verachtte, in één woord, openlijk de ongevaccineerden.

Dit soort kwaadaardige, weerzinwekkende demagogie is historisch gezien precies hoe een samenleving wordt klaargestoomd om genocide op een minderheidsgroep of -groep binnen de samenleving te accepteren.

  Wereld Economisch Forum maant mensen aan om zeewier, algen en cactussen te eten om de planeet te redden

5. De regering vervolgde het meest significante en ingrijpende censuurregime in de geschiedenis van welk westers land dan ook, wat naast het wijdverspreide bloedbad dat het veroorzaakte ook aantoont dat de regering geen enkel respect heeft voor de rechtsstaat of wettelijke normen en gelooft in een radicale “het doel heiligt de middelen” zonder duidelijke beperking.

Het is de moeite waard om te onderstrepen dat het bloedbad dat wordt aangericht door censuur niet alleen de vernietiging van het sociale weefsel van de samenleving is of de dodelijke effecten van het censureren van kennis over effectieve behandelingen van mensen die daar beroofd van zijn, maar ook allerlei kleinigheden van de tweede orde omvat waar u niet aan zou denken, zoals zelfmoorden door mensen die aan verschillende aandoeningen lijden en die werden afgesloten van hun steungroepen toen Facebook de groep en de persoonlijke accounts van de leden verwijderde.

6. De regering gedraagt zich nu als een dictatoriaal regime om de standpunten van haar politieke oppositie te bestempelen en te categoriseren als een “terroristische bedreiging” (bijv. ouders die protesteren tegen schoolbesturen, religieuze katholieken, aanhangers van de Latijnse mis, voorstanders van wapenrechten, ouderrechten, enz., tegenstanders van covid en ander overheidsbeleid, mensen die sceptisch staan tegenover de officiële orthodoxie van de “door de mens veroorzaakte klimaatverandering”, enz.)

7. De overheid vervolgt politieke dissidenten. De meest voor de hand liggende voorbeelden hiervan zijn de aanklachten tegen president Trump. Dit gaat echter veel verder dan de aanklachten tegen Trump. De politieke vervolgingen van duizenden 6 januari demonstranten – als u let op de daadwerkelijke strafrechtelijke vervolgingen van 6 januari – zijn een morele gruwel. De overgrote meerderheid van de verdachten heeft helemaal niets gewelddadigs of zelfs maar illegaals gedaan, maar werd jarenlang zonder borgtocht vastgehouden in “unieke” gevangenisomstandigheden; ze kregen geen behoorlijke juridische vertegenwoordiging (hun openbare verdedigers stonden aan de kant van de overheid); een eerlijk proces ontzegd (een juryrechtspraak van rabiate politieke activisten die je haten is een farce); en aangeklaagd voor misdaden met behulp van nieuwe, verzonnen juridische theorieën die nog nooit zijn toegepast voor andere soorten demonstranten, inclusief de veel gewelddadigere en maatschappelijk meer ontwrichtende BLM/Antifa rellen in de zomer van 2020. De overheid heeft ook geprobeerd om een pro-life activist tien jaar lang op te sluiten op basis van duidelijk valse aanklachten voor het duwen van iemand die zijn tienjarige kind bedreigde, een aanklacht die (verrassend) werd verworpen door een jury die de beklaagde niet schuldig bevond.

8. De regering van de VS is niet alleen bezig met het goedkeuren, op de markt brengen en gebruiken van haar aanzienlijke macht om de barbaarse ideologie van een litanie van seksuele afwijkingen op te leggen die nihilistisch en verdorven zijn, die zelfs verder gaan dan alles wat ooit aan Sodom is toegeschreven. Dit omvat ook de huidige pogingen van de federale overheid om instellingen te dwingen om ontaarde, verderfelijke barbaarsheden uit te voeren, zoals de psychologische, fysieke en hormonale verminking van kinderen als “geslachtsbevestigende” zorg, door bepaalde vormen van federale financiering in te houden voor zelfs scholen of ziekenhuizen die weigeren om mannen in de vrouwentoiletten toe te laten (of om genoemde “medische zorg” te verlenen, indien relevant). Het offeren van kinderen op het altaar van een demente genderideologie is letterlijk een moderne incarnatie van Moloch.

  Kijk: Davos elites getrakteerd op balletdansers, cellist in de sneeuw om 'hun verontruste geesten te verzachten'

9. De overheid probeert opzettelijk en moedwillig haar eigen burgers te verarmen en hen te beroven van veel producten die niet meer weg te denken zijn uit de samenleving (zoals airconditioning, gasfornuizen, auto’s, etc etc etc). Om dit naar behoren uit te werken en de “opzettelijke/opzettelijke” aard hiervan aan te tonen, zou een lange analyse van talloze beslissingen, verklaringen en acties van de relevante mensen/instanties nodig zijn, die buiten het bestek van dit “commentaar” valt. Ik noem dit hier alleen omdat het een van de meest in het oog springende flagrante dimensies is van de koelbloedige boosaardigheid die de huidige weltanschauung van de regering is.

10. De regering stimuleert en implementeert een systematisch apartheidsregime, vooral tegen heteroseksuele blanke mannen. DEI-seminars en -workshops waarin blanken, hetero’s en religieuzen worden afgeschilderd als onverbeterlijke kwaadaardige racisten zijn alomtegenwoordig in overheidsinstellingen en bedrijven in de publieke sector. Deze kwaadaardige en racistische ideologie wordt geïmplementeerd via aanwervings- en toelatingsbeleid, uitgavenprioriteiten, voorwaarden die verbonden zijn aan het ontvangen van overheidssubsidies, en zo’n beetje alles waar de overheid invloed op uitoefent.

11. De overheid als geheel is een pathologische leugenaar, zo erg zelfs dat als het een echt persoon was, Pinokkio een toonbeeld van eerlijkheid zou zijn. Het is op dit moment moeilijk om een onderscheid te maken tussen de regering van de VS en die van de USSR – praktisch alles wat ze nu zeggen is een berekende leugen.

In algemene zin is de regering een duivelse, kwaadaardige instelling die zich voornamelijk bezighoudt met het doordrukken van verwrongen ideologieën, het verminken van kinderen en het vervolgen van politieke dissidenten, terwijl ze bereid is miljoenen mensen te doden om welke politieke of andere doelen ze ook proberen te bereiken.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

De Westerse civilisatie houdt op te bestaanVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe laatste keer dat een buitenlandse militaire dreiging in de buurt van de Amerikaanse grens werd geplaatst, was de wereld bijna vergaan
Volgend artikelAlleen al de verovering van Rabotino kostte de Oekraïners 30.000 man! – Het personeelstekortprobleem is nu duidelijk
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

38 REACTIES

 1. Ik ben benieuwd of het deel van de mensheid dat wegkijkt daar ooit de consequenties van gaan voelen. Ik vraag me alsmaar vaker af of het niet beter was geweest om een wegkijker te zijn. Overal om me heen leven de wegkijkers alsof de lol niet op kan. Ze rennen door de wereld alsof ze gezegend zijn. Nieuwe auto’s, huizen, torenhoge salarissen, feestjes, etentjes, drankjes en vakanties alsof ze wereldreizigers zijn. De halve straat hier is dit jaar de hele wereld rond geweest. Weekendjes in New York, weekjes naar Brazilië, rondreisjes door Azië, Colombia is het nieuwe Salou, IJsland voor een lang weekend… en het koopt zich helemaal scheel in nieuwe auto’s en ze bouwen hun huizen uit alsof het gratis is. Terwijl deze mensen in de laatste 3jr zijn verandert in zombies die als miljonairs een zorgeloos bestaan leven, heb ik nagenoeg alles losgelaten en ben ik alleen nog maar bezig om de ellende op aarde te aanschouwen en mij voor te bereiden om het einde van de mensheid.

  Was het dan toch beter om in diepe slaap en totale ontkenning weg te kijken??? Komt er nog eens een moment waarop al deze duisternis bij de wegkijkers op de stoep staat??? Want tot nu toe leven de wegkijkers als Goden en de pret kan niet op als kinderen in de grootste gratis snoepwinkel op aarde. Ben ik nou gek of zijn zij krankzinnig???

  • Ja, het is lastig. Er is één zin in dit uitstekende artikel die er voor mij uit springt: “Dit soort kwaadaardige, weerzinwekkende demagogie is historisch gezien precies hoe een samenleving wordt klaargestoomd om genocide op een minderheidsgroep of -groep binnen de samenleving te accepteren.”
   Ik denk dat dat de allesbepalende achterliggende agenda is en dat wij, de blanken, de Europeanen waar dan ook ter wereld, het doelwit van deze geplande genocide zijn.
   De blanke gevaccineerden zullen nooit wakker worden. Zoals jij beschrijft: die hebben het te goed. Integendeel: die gaan hun eigen blanke familieleden, buren, stad-en landgenoten even hard te lijf als alle geímporteerde “vluchtelingen”.
   Dat hebben we nu wel gezien: houd ze een reden voor, en ze gaan los.
   Covid was mi niet zozeer een lichamelijk experiment en ook geen biologisch depopulatiewapen: het was een sociaal experiment.
   Ik ken hooguit één á twee personen die misschien dood zijn gegaan (misschien, omdat ze ook ernstige co-morbiditeiten hadden) en wat ander ongerief (maagkanker, tirgeminus-neuralgie, zwak, dat soordt dingen).

   • Laten we verenigd blijven. Het is overal hetzelfde… 99% van ons wil vrede en liefde, maar een grote groep durft er niks voor te doen.

    Niemand kruisigde graag mensen, maar als je kritiek had en niet juichte werd je zelf ook gekruisigd.
    Niemand wilde heksen (natuurgenezers, de echte dokters) verbranden, maar als je kritiek had en niet meedeed werd je zelf ook verbrand.
    Niemand wilde joden vervolgen, maar als je kritiek had en ze niet aangaf, werden jij en je familie ook vernietigd.

    Het gaat al duizenden jaren hetzelfde. Een clubje elites die hun macht en hun handhavers gebruiken om mensen te dwingen om elkaaf beestachtige dingen aan te doen. Ik bid dat hun spel uit is, dat hun tactieken na duizenden jaren herhaling zijn uitgewerkt en dat WIJ eindelijk onze macht gaan beseffen. De elites en hun slaven horen hun karma te krijgen. Kruisigen, verbranden, vergassen, doodspuiten… ik bid dat ze krijgen wat ze ons al duizenden jaren geven.

  • @let God,

   Het is maar wat je gek noemt. Ja, het is razend irritant om te zien dat degenen die de officiele ideologie aanhangen de vruchten plukken. Vergeet niet dat ze alleen, meestal, een heel leeg, materialistisch leven hebben. Ze halen hun eigenwaarde uit hun vakanties, hun auto’s hun huizen etc.

   Ik kan natuurlijk ook genieten van een lekker etentje, een leuke vakantie etc. Echter, ik haal mijn eigenwaarde uit (niet uitputtend) geestelijke rijkdom, vrienden,familie, nadenken, kennis om maar wat te noemen.

   Het is maar wat voor leven je wil leiden of lijden. Ik vind de weg van de minste weerstand saai etc. Ik vind het volgende gezegde (in het Engels het mooist) mooi. ”Only dead fish go with the flow.” In onze samenleving is het gros van de bevolking zo een vis.

   Ik ben het overigens niet eens met je stelling dat 99% van de mensen liefde en vrede willen. Kijk nou naar hoe de bevolking staat te juichen over de Ukie oorlog, allemaal voor ze juichen, leer die Russen maar een lesje, yay. Om maar een voorbeeld te noemen.

   Groeten,
   Hugo

   • @Hugo…

    ‘Ik ben het overigens niet eens met je stelling dat 99% van de mensen liefde en vrede willen. Kijk nou naar hoe de bevolking staat te juichen over de Ukie oorlog,’

    Mensen juichen alleen maar omdat z ze zijn gehersenspoeld en worden bestuurd en gemanipuleerd. God vergeef ze, want ze weten niet wat ze doen.
    Als puntje bij paaltje komt willen ze vrede en liefde, maar zolang ze als valse honden zijn, blaffen en juichen ze voor de verkeerde dingen.

    Mensen zijn helemaal op de kop gezet. Ik ben het verder volledig eens met je reactie. Hieronder heb je ook een reactie staan waar ik het volledig mee eens ben. Het geeft mij altijd goede moed om te lezen dat we hier allemaal ons perspectief delen en dat we leren en groeien.

    • Hoi Let God,

     Dank je voor je reactie. Ik kan je deze twee onderzoeken (ik ben wat oud, tijdens mijn studententijd kende ik er meer maar deze staken er met kop en schouders bovenuit.

     Het is niet voor niets dat deze onderzoeken als onethisch werden bestempeld en dat soort onderzoeken nu verboden zijn. Het liet heel goed zien dat best veel mensen geen moraal hebben en met alle winden meewaaien.

     De eerste is het Stanford gevangenen experiment. Een groep studenten welke allen als mentaal zeer stabiel werden beoordeeld werden verdeeld in twee groepen voor een studie. De ene groep gevangenen en de andere, de bewakers. De studie zou 2 weken duren. De enige opdracht die de bewakers hadden was uitbreken van de gevangen voorkomen en werden in een uniform gehezen. Ze konden doen wat ze wilden om een uitbraak te voorkomen.

     Het onderzoek werd na 6 dagen stilgelegd omdat de onderzoekers vreesde dat de bewakers de gevangenen zouden doden of zwaar lichamelijk letsel zouden aanrichten.

     Een andere studie was vergelijkbaar. het Milgram experiment. Proefpersonen werden gevraagd om steeds zwaardere electrische schokken toe te passen op ”slecht presterende studenten”. Het enige wat naast hen stond was iemand in een witte jas die ze aanmoedigde om al in te gaan. Geen bedreiging, niks. Behalve dat is goed voor ze terwijl ze de zogenaamde leerling schokken gaven tot het niveau gevaarlijk, dodelijk etc. Ze hoorde eerst de ”leerling” schreeuwen van de pijn en later niets meer terwijl ze schokken bleven toedienen en complimentjes kregen van de man in de witte jas.

     Veel testpersonen lachte of giegelde terwijl ze met de goedkeuring van autoriteiten deze (gelukkig niet echte) wandaden begingen in deze experimenten.

     Ik heb me lang afgevraagd hoe ik zou reageren in zo een situatie. Covid heeft uitgewezen dat ik daar niet aan mee doe. Zoals de kleine minderheid in deze experimenten.

     Dough Casey is een hardcore anarchist (in de echte definitie van het woord, nl geen leider, ik bepaal zelf wel met wie ik vrijwillig wil samenwerken en wie niet). Hij kwam met een mooie analogie. Ratten zijn niet voor niets proefdieren voor onderzoeken.

     Veel mensen weten dat er alpha ratten zijn, degene die alle beta’s domineren. Er is echter ook een klein groepje genaamd theta’s. Die hebben zoiets van, fuck this shit. Ik heb geen zin om de meute te domineren noch om me te laten domineren. Nemen wat mooie ratten vrouwen mee en stichten een nieuwe ratten kolonie.

     Ik vind dat een mooie analogie. Geen idee of het waar is of niet maar voor mensen zeker. Helaas is alleen de plek om heen te gaan er niet meer. Ik heb geen zin om te sterven voor een paar lijntjes op een kaart, een koning of wie dan ook. Ik wil gewoon het meeste uit mijn leven halen.

     Het schijnt echter dat als je theta ratten geen kans geeft om te ontsnappen dat ze gedwongen worden om met de beta’s te vechten de theta’s vroeger of later altijd winnen…..

     Groeten,
     Hugo

     • @Hugo…

      Mooie reactie. Eigenlijk zouden we ff moeten kletsen, dat is makkelijker. Ik ken de experimenten die je noemt. Die experimenten hebben allemaal betrekking op het ego dat in ons allemaal is geprogrammeerd. Dat is niet wie wij zijn, maar hoe wij worden gevormd. Het ego is ontstaan uit trauma en lijden. De liefde die wij zijn wordt letterlijk in de kiem gesmoord door zodra wij zijn geboren ons te voeden met angst.

      Het leven werkt net als alles obv cycli. In den beginnen hadden wij geen ego’s. Dat was de tijd van Adam en Eva. Toen aten ze met hun vrije wil van de appel van de boom van kennis en er ontstond er angst/schaamte. Daar ontstond het ego. God schopte hen uit het paradijs en van daaruit groeide het ego groter en groter. In het begin was er nog een verbinding met een herinnering aan God/de ziel. Dat werd minder en minder. We raakten verder en verder van God los en we kwamen dieper en dieper in het ego. Vele vele vele duizenden jaren later zijn we in 2023 nagenoeg 99,99% ego. We zijn zo ver van God dat het leven een nachtmerrie is geworden. Maar God laat ons nooit 100% verdwijnen, binnenkort slaat de balans om als het collectieve ego sterft omdat het de wereld volledig verduistert. En dan begint alles opnieuw met de wederopstanding van God in het collectieve bewustzijn.

      Dus… de mens zoals hij/zij nu is, is helemaal los geraakt van God. We zijn in duizenden jaren van 0% ego in 99,99% ego verandert. God gaat het ego in ons doden en dan begint alles opnieuw. Ik ben geen bijbel gelovige, ik ben geen kerk ganger, dit is wat ik zelf aan elkaar puzzel obv een stukje geloof van moeder, heel heel heel veel innerlijk werk en een bak spirituele kennis. Wij zijn hier op aarde op voor elkaar en al het leven en de schepping te zorgen ipv te consumeren. De Great Reset gaat ons consumeren eindigen en ons dwingen om weer voor elkaar en het leven en de schepping te gaan zorgen. Liefde is een werkwoord, maar wij hebben er een gedachte van gemaakt en ipv liefde leven wij angst als werkwoord. Onwetendheid maakt mensen onbewust, onbewustzijn maakt mensen angstig, en uit angst doen mensen gewetenloze dingen… zoals in de experimenten die je beschreef. Interessant om hierover te praten, ik ben al mn hele leven bezig om dit soort zaken te begrijpen en in de afgelopen jaren vallen de puzzelstukjes op hun plaats. Wij zijn 180 graden verwijderd van wat wij eigenlijk zijn. Een 100% bewust mens kan nooit een ander mens of ander leven iets aandoen of doden… alleen als mensen onbewust en onwetend zijn kunnen ze ander leven wat aandoen.

      Kijk maar naar kinderen die in de tuin mieren pletten, als je ze duidelijk maakt dat ze die mieren doden en dat die mieren ook leven zijn, zul je zien dat 99% van de kinderen zich zo schuldig gaan voelen dat ze amper nog met zichzelf kunnen leven. Slechts enkele kindjes (de psychopaten) voelen daar helemaal niks bij. Wat ik interessant zou vinden om te weten over die experimenten, is hoe mensen naderhand over zichzelf en elkaar denken als je ze bewust maakt. Het ego werkt als een hond die wil gehoorzamen en daardoor kunnen mensen vreselijke dingen doen, maar als je vraagt wat hun geweten zegt, dan storten ze ws als kleine kinderen in elkaar.

      Maargoed… lastig om dit hier zo uit te wisselen, maar interessante materie. Wij mensen zijn niet wat we anno 2023 zijn. Wij zijn al heel lang niet meer wat wij echt zijn. We zijn volledig vervormt en 99% ego, we zijn voor 99% verwijderd van God, daardoor is het ook zo’n bende op aarde. Wat zou het interessant zijn om eens te kunnen praten.

      Houd je haaks Hugo. Onze ego’s/angst gaat sterven en we gaan terugkomen in de connectie met God/liefde. Alles gaat van 99% ego omslaan in 0% ego, automatisch naar 100% bewustzijn en een pure connectie met elkaar en God/liefde. We zullen als dat kind in de tuin beseffen dat we voor de mieren moeten zorgen ipv ze te pletten. Velen zullen het zwaar krijgen omdat we bewust worden dat we heel lang heel veel leed en pijn hebben gecreëerd. Net als in die experimenten, daarom zou ik benieuwd zijn hoe die testpersonen zich voelen als je over hun geweten gaat praten en waarom ze geen liefde maar pijn uitdeelden. Uit angst komt gewetenloosheid en pijn en ellende en consumeren en haat en nijd en jaloezie en hebzucht en alle slechte eigenschappen die je kan bedenken, uit liefde komt alleen liefde. Daarom houden ze ons bang, zo houd je mensen namelijk net als honden vals en gewetenloos.

      Maargoed… Interessante materie en leuk om dit met je uit te wisselen alleen wel wat veel voor gewoon even een reactie op FN. Sommigen lezen mee en vinden dit interessant, anderen haten het en vinden het irritant. Ik wil iedereen een beetje blij houden en Rommel zn blog niet volplempen met hele sub artikelen, dus als je eens wat uitgebreider wil kletsen over een onderwerp in de reacties, mail me dan ff via Rommel, dan kunnen we uitwisselen zonder hier hele lappen tekst te schrijven.

      Rustig an Hugo… dankjewel voor dit gesprek.

      • Jij ook bedankt voor deze conversatie. Ik sluit m graag af met een positieve quote. ”als je denkt dat je klein bent en dus niets kan betekenen, ga eens slapen in een grote tent, zonder licht bij de hand met een paar muggen in die tent.”

       Ik zal eens kijken naar een mailadres opzetten zonder meteen alles prijs te geven over wie ik ben (smile). Dank je voor de uitnodiging iig.

       Hartelijke groeten,
       Hugo

 2. Op een gegeven moment kantelt het. Dat kan nog best een tijd duren omdat er nog teveel zitten te slapen. Daarom doen ze het stapje voor stapje, beetje bij beetje. Te snelle veranderingen stuitten op te veel weerstand.
  Ach, die boeren zijn toch milieusmeerkezende dierenmishandelaars, dat is niet erg. En de middenstand? Die hebben jaaaaren lang geld verdiend als water, dat kan allemaal best heel veel minder.
  Weet je wat? Jullie eten is veel te goedkoop, dat moet minstens 200% duurder. En benzine kan gerust naar €3,-/lt. Cv ketel eruit en warmtepomp er in. Niet dat het wat helpt, maar daar gaat het ook niet om. We moeten de welvaart herdistribueren. Wij alles en jullie niks. Hahahahahaha…..

  • The issue is the same as it has been throughout all history, whether man shall be alowed to govern himself or be ruled by a small elite.

   -Thomas Jefferson

   Het is zij of WIJ.

   WIJ moeten hen vernietigen en een constitutionele republiek obv referenda in de blockchain opzetten.

 3. Ik hoor je, man.

  De enige vraag die ik stellen kan aan je…….” Zou je met ze willen ruilen? ”

  Welbeschouwd lijkt dat wereldje heel aantrekkelijk…….met de nadruk op ‘ lijkt ‘……..want ja…….ze hebben álles……..tweeverdieners……..goed voor netto 7 tot 8000 per maand……..het grootste gelijk van de wereld……..en nergens last van.

  Maar zo hou je ze wèl in slaap, gevangen in het systeem…….en klaar voor de slacht.

  Ik zal niet zeggen dat ik de waarheid in pacht heb……maar hun waarheden zijn de waarheden van de kranten. Leeg en hol geblaat. Overal een grote smoel over. Nergens verstand van, want iets onderzoeken hoeft niet…….als je smoel maar groot genoeg is kom je een heel eind.

  Inhoudsloze blaaskaken….en probeer maar niet iets uit te wisselen…….ze weten alles al.

  Ik hoor je. Ik heb geen antwoord. Ik weet niets…….en toch is dát niet waar.

  Ik weet wat onvoorwaardelijke liefde betekent. Ik heb de vreugde mogen smaken van die goddelijke ervaring. Daar valt álles van de wereld van de blaaskaken tegen weg…….. daartegen afgezet zijn al hun woorden hol.

  Sterkte.

  We zullen het zien.

  • De enige vraag die ik stellen kan aan je…….” Zou je met ze willen ruilen? ”

   Ik weet het diep van binnen en ik zou niet met ze willen ruilen. Het voelt gewoon alsof er een goddelijke fout wordt gemaakt, door hen die nog in vrijheid en voor/uit liefde willen leven, het zwaarst worden gestraft met de loden last die wij moeten dragen omdat de rest het niet aankan.

   Corruptie loont… en tegelijk is het de pure angst voor stilte en leegte, wat de massa beweegt. Velen leven als junkies die nog geen uurtje nuchter kunnen zijn. Ik voel me vol en zwaar en als mijn leven op een dag eindigt zal het voelen als oké, omdat ik de grootste corruptie heb weerstaan, ik heb mijn medemensen niet verraden, ik heb gedaan wat ik kon om de liefde te beschermen tegen alle kwaad dat momenteel alles en iedereen beheerst. De last van het moeten aankijken van het duister is zwaar, ik bid voor verlichting voor alle mensen, maar in bijzonder voor alle wakkeren.

   • Hoi Let God,

    Ik vind het donkere aankijken en niet knipperen eigenlijk, gek genoeg, wel leuk / uitdagend bij gebrek aan een beter woord.

    Zo heeft Covid me geleerd dat een individu veel meer macht heeft dan dat een gemiddeld individu denkt te hebben. Ik heb max 1.5 week een muilkorf gedragen en daarna gestopt. Eerst vond ik het best wel eng om zo zichtbaar anders te zijn dan de meute. Kort daarna een zegen. Als je beveiligers, personeel of hier netjes uitlegde dat je niet van plan was om dat ding op te zetten en bereid was de consequenties te dragen liet iedereen je door.

    de zwaar pro injectie idioten droog vertelde (ik heb er een aantal een halve wegtrekker zien krijgen). Ach, jij neemt deel aan een medisch experiment, ik niet. Experimenten op dieren in het verleden leidde altijd tot het vroegtijdig overlijden van zo goed als alle proefdieren. Gelukkig kan je je voor nu veilig voelen. Ik gok voor even. Fijne dag verder.

    Als bonus heb ik weten te voorkomen dat ik er voor heb kunnen zorgen hun (booster) injectie hebben gehaald.

    Ik weet nu dat als ik in de duisternis staar ik nogs teeds het licht zie en het kan vertikken om mee te werken. Ik vond dat best prettig om te weten dat ik ze kan weerstaan en op mijn manier verslaan.

    Om Ghandi maar aan te halen ”wees de verandering die je wilt zien”. Meer kan ik er niet van maken. Allicht dat je het leuk vind om te lezen. Een gastcollumn welke ik heb geschreven tijdens covid voor een politie organisatie welke tegen alles wat politie deed heb geschreven; https://www.bluetruth.nl/gast-column/bromsnor/

    Groeten,
    Hugo

    • Franciscus van Assisi (1181/1182 – 1226):

     Make me a channel of Your peace
     Where there is hatred let me bring Your love
     Where there is injury, Your pardon, Lord
     And where there’s doubt, true faith in You

     Oh, Master, grant that I may never seek
     So much to be consoled as to console
     To be understood as to understand
     To be loved as to love with all my soul

     Make me a channel of Your peace
     Where there’s despair in life let me bring hope
     Where there is darkness, only light
     And where there’s sadness, ever joy
     Make me a channel of Your peace
     It is in pardoning that we are pardoned
     In giving to all men that we receive
     And in dying that we’re born to eternal life

     • Bedankt voor die mooie woorden maar ik ben echt geen heilige ofzo (smile).

      Ik weet dat er meer tussen hemel en aarde is dan ons wordt verteld. Welke van alle officiele en officiele relegies waar zijn weet ik niet. Ik weet alleen dat macht corrumpeert en absolute macht absoluut corrumpeert.

      Ik volg dus voornamelijk mijn hart en laat mijn hart alleen bijgesteld worden als de feiten achteraf gezien anders zijn. Ik probeer (en ja soms faal ik) gewoon de verandering te zijn die ik graag zie.

      Dat kan iedereen. Als iedereen die FN leest dat zou doen zou het echt helpen om de wederopbouw van de samenleving sneller en gemakkelijker gaan. Deze samenleving (eigenlijk tegenleving) kan maar beter snel instorten. Dan komt die nare toekomst er zeker niet!

      Als iemand denkt, ja maar dat kan ik niet. Dat kan je wel. Hoe klein je inspanning ook is. Zo heb ik een poosje geleden, hoop ik, weer een muilkorf fanaat genezen. Ik rook en kwam een collega in de lift tegen met fucking muilkorf op. Ik zeg, die dingen werken niet en kan je laten zien waarom (ik rook). Ik, heb je zo een wegwerp ding als reserve bij je? Hij, ja. Ik zeg mag ik m lenen en dan kan je zien dat sigarettenrook, ongeveer zo groot als een virus deeltje (ja ik ben sceptisch over het bestaan van virussen). Maar 1 stap tegelijk. Ga niet meteen die hele discussie aan want dan bereik je niks.

      Buiten stak ik dus mijn peuk op, inhaleerde en blies het door de muilkorf heen. Hij was meer dan verbaast en gaf m nog mee, zoek maar op, covid deeltjes zijn ongeveer net zo groot. Of hij er wat mee heeft gedaan, geen idee. Maar weer eens mijn best gedaan.

      Ik noem het gurilla activisme. Net zoals ik het leuk vind om in de plantsoenen rondom mijn huis te beplanten met zaden voor voedsel. Kost me een tientje per jaar en in de eerste jaren volop courgettes, peultjes (lastiger), tomaten ed.

      Volgend jaar moet ik dat helaas in een andere wijk proberen want nu wordt dat alles gewied door de plantsoenendienst. Kost ze een paar jaar om erachter te komen waar het gebeurt en om het vervolgens te verwijderen. Buurtbewoners vinden het nl leuk om te zien dat eten ook grotendeels gratis, zonder gif, kan groeien.

      Dus, wees de verandering die je graag wil zien. Verwacht niets van anderen, kan het niet tegenvallen en kijk wat je bereikt. Denk niet dat je echt grote dingen kan bereiken. Dat kan je niet en moet je ook niet willen. Macht corrumpeert en absolute macht corrumpeert absoluut. Ik kan (minus het corrumperen maar daarom heb ik ook die macht niet meer) dat uit eigen ervaring bevestigen.

      De kleine dingen die je kan bereiken is leuk. Je mogelijkheden zijn eindeloos. Ik zit nu te denken over ad busting te doen. Helaas is dat illegaal en wil eea graag legaal houden. Want wil geen strafblad gezien dat wel eens handig kan zijn als ik in de toekomst weer eens wat weiger (smile)

      Echter, de reclame hier in de stad nu irriteert me mateloos. Die stelt, ‘meer milieu, minder klimaatverandering” Ik overweeg nu om daar dingen overheen te hangen zonder het te bekladden. Want zo tenenkrommend onwaar.

      Anyway, einde van mijn dump aan gedachten. Fijne avond toegewenst!

      Groeten,
      Hugo

      • @Hugo, ooit heeft Yeshua ben Joseph (Christus) gezegd: ‘als twee mensen in mijn naam aanwezig zijn, ben ik daarbij aanwezig’.
       Tijdens zijn leven heeft hij vele reizen gemaakt naar o.a. Egypte, India & Tibet (lees ‘Het Aquarius Evangelie van Jezus de Christus’) en na zijn huwelijk met Maria Magdalena is hij verhuisd naar Zuid-Frankrijk om een gezin te stichten.
       Overal waar hij verkondigde, troost bood & mensen genas, heeft hij de Christus-energie achtergelaten zodat de mensen hun hart kunnen openen voor de Ascensie/ The Great Awakening/ De Dagen der Dagen.
       Ik eindig met een apocriefe boodschap van meester Yeshua: ‘wat ik kan, kunnen jullie ook & nog heel veel meer’.
       De vijfde dimensie kan mij niet snel genoeg komen.

       • Hoi,

        Overweeg eens wat te gaan doen in de echte wereld ipv dode mensen aan te halen die wat deden in de echte wereld.

        Je laatste zin lijkt aan te geven dat je op een andere dimensie lijkt te wachten. Succes. gaat m niet worden. Op je sterfbed kan je dan zeggen ”ik heb gewacht en niets kwam” Ik kan tenminste op mijn sterfbed zeggen, ik heb t geprobeert en heb een heel aantal mensen het licht laten zien qua hoe het systeem werkt.(nee niet insititutioneel geloof). Want macht en zo als ik al eerder heb gesteld.

        Ga de echte wereld in en wees de verandering die je wil zien. Maakt geen zak uit of je nou denkt dat het Jezus, Allah, Ghandi of je hart je drijft. Zit niet alleen te tikken.

        Ja, ik tik om mensen zoals jij aan te sporen om wat te doen. Doe wat je kan om je eigen omgeving te beinvloeden. Niets kan een goed idee tegenhouden als de tijd rijp is.

        De tijd is rijp, ga net zoals ik mensen die het willen horen simpele oplossingen bieden. Niet al diat complexe spul. Hoe simpeler hoe beter als je dat in een krachtige boodschap kan verpakken.

        Als mensen naar je luisteren, breng iets lastigere thema’s (met oplossing want dat eisen ze). Dan ben je waar ik ben met de mensen om mij heen.

        Mensen willen nu horen, want ze zien de ellende aankomen, wat ze kunnen doen.

        Sorry voor de lange post en hoop dat je me nu niet vervelend vind (smile)

        Groeten,
        Hugo

        ps, ik geloof dat een ieder mens God in zich draagt als je het zo wil noemen. Ik vind het ook prima als je het ziel wil noemen. Of hoe je het ook wil noemen. Al noem je het de ”wijsheid van het grote bos”. Prima.

       • @Ron Swart…

        Mooie reactie. Jezus is liefde, daarom zei hij ook dat je alleen via hem (het werkwoord liefde) bij God komt. God is in ons hart, satan is in ons hoofd.

        Leef uit je hoofd en je dient satan, leef uit je hart en je dient God. Anno 2023 leeft nagenoeg iedereen volledig met het hoofd en ze zijn ontkoppeld van hun hart (voelen, ZIJN, God, liefde). We zijn door ONDERwijs en de hele maatschappij opgesloten in onze ego’s/hoofden, we zijn de connectie met onze harten verloren.

        @Hugo…
        Wat jij net beschrijft over leven uit je hart, dat is precies wat Ron bedoeld en wat Jezus ooit bedoelde. Ik ben geen bijbel gelovige of kerkganger, maar ik begrijp wel de kern en van mn gelovige moeder heb ik precies genoeg geleerd om te begrijpen dat alles om liefde/hart/god draait. Leef liefde als een heilig werkwoord en je leert automatisch de belangrijkste les van Jezus. De duivel is in je hoofd, God is in je hart. Leef uit je hart/voelen/liefde en gebruik je hoofd als een werktuig/gereedschap. Wees geen slaaf van je gedachten (je hoofd) maar een dienaar van je hart. En dien alle harten. Als iedereen elkaars hart dient, wordt iedereen bedient.

  • zeker leeg en hol, wil er nog iets aan toevoegen: de meelopers zijn ook angstig in hun gedrag zodra ze geconfronteerd worden, met bijvoorbeeld een boerenvlag of als ze iemand rustig horen zegen dat deze t prikkie niet ziet zitten en ga zo maar door. kortom: hun luxe gedrag is de buitenkant, de binnenkant is leeg en bang en gedragen zich vaag onrustig, dus NOOIT met ze ruilen.

 4. Mijn kijk is niet veranderd, maar wel heel erg verslechterd. De Regering is niks anders dan die subset van de mensheid die de allergrootste minachting voor de medemens heeft, en dit ook straffeloos kan manifesteren. De rest van de 80% waar die Regering uit vandaan geklauwd is, is niet heel veel beter. Het zaadje van het kwaad zit ook goed in de rest geworteld. Er hoeft namelijk niet veel voor te gebeuren of er klauwen zich nieuwe Regeringen omhoog uit die 80% van bagger Leeghoofden waarin het kwaad welig tiert. En zo strompelt het menschdier voort – ten laste en ten koste van de weldenkende, sociale mensdieren die niet aan macht en zelfverrijking zijn verslaafd. Dat gezegd, het einde van de World As We Know It is echt niet nabij hoor… dit kan nog heel lang doorgaan.

 5. Tegenwind : Volgens onderstaand artikel heeft de Duitse regering miljarden euro’s versluisd waarde Bill en MelindaGates Foundation voor’po[ulatie control programma’s. We zijn nog bezig met het dubbel checken van die informatie, we geven de link naar het ertikel dus mee onder voorbehoud : het zou gaan om een parlementair onderzoek. Later meer hierover”.
  https://slaynews.com/news/germany-funneled-billions-bill-gates-population-control-programs/

 6. De onwetendheid voert nog steeds de boventoon, alle geprikte zijn nog steeds niet aanspreekbaar zodra je er over begint. Dus echte vooruitgang van hun kant zal er dan ook niet meer komen, ondanks er zoveel bewijzen voor zijn. Alsof ze er voor schamen en hun ego nog te groot is, om dat te kunnen toegeven. Je zult zien als de nieuwe campagne circus weer opgetuigd wordt, dat weer vele gehoor aan geven en netjes in de rij gaan staan voor hun volgende shot. Mijn directe buren zijn er nog steeds overtuigd van dat de overheid het beste met hun voor hebben en hebben alle beschikbare injecties gehad. Daar hun overtuiging zo diep zit, heeft dat geen enkel nut om hen voor te lichten. Wat zij bij de eerste keer, als iets betweterige van mijn kant ervaarde. Zo ook bij vele vrienden en kennissen en collega’s. We moeten met de riemen roeien die we hebben en hopen dat we het tij kunnen keren voordat het echt onomkeerbaar wordt. Want de de trein der onheil van list en bedrog dendert nog steeds met een rotgang voort, maar door niets tegen gehouden wordt.

 7. ‘Je zult zien als de nieuwe campagne circus weer opgetuigd wordt, dat weer vele gehoor aan geven en netjes in de rij gaan staan voor hun volgende shot.’

  Ik ben het helemaal met je reactie eens, maar ik denk niet dat mensen in de rij staan voor het volgende shot. De meeste gevaxte en geboosterden om mij heen zijn overtuigd dat het nu wel klaar is. Ze vinden het prima als anderen nog vaccins en booster nemen, maar de meesten hebben in de afgelopen jaren gezien dat het zonder ook wel goed gaat. Ik denk dat velen geen nieuwe shots gaan halen. De overheid gaat alsnog beperkingen opleggen en dat gaat wringen, want mensen willen niks weten over de inhoud van de vaccins, maar ze willen wel gewoon kunnen weigeren en hun gang kunnen gaan. Het zal bij velen gaan wringen en daar ontstaat het besef dat het allemaal toch niet oké is. Daarnaast is het is wachten tot ergens iemand wordt gecompenseerd voor vaccin schade en dan zullen velen geld ruiken en ineens ook allemaal vaccin schade claimen. Het wordt één grote bende. Dit hele plan van de satanisten gaat keihard falen. Alles gaat vastlopen. En niet op de manier die ze voor ogen hadden. De slapende reus die de stille meerderheid is, gaat ontwaken en als dat gebeurt zijn de satanisten en hun handlangers nergens meer veilig. Ik zou geen politie of BOA willen zijn als de massa besluit dat het mooi is geweest. Ze denken nu nog dat ze oppermachtig zijn, maar wij zullen ze als een Bill Gates mug doodslaan.

  In mijn straat, waar iedereen is gevaxt en de helft geboosterd, merkte ik tijdens de buurt bbq wel dat ze er niet over willen praten en in hun levens is cojona gewoon voorbij, ze willen vergeten dat ze die spuiten voor niks hebben genomen. Als de spuiten nu weer voorwaarde worden voor vrijheden, dan gaan de schellen van hun ogen vallen. Ik voel de spanning in hun krampachtige gezellig en leuk doen. Er komt een storm aan en ze voelen het aan hun water.

  • De komende weken (maanden) gaan ongekend spannend worden, omdat we lang & breed zijn beland in de allerlaatste fase van de Eindtijd. Wij – en ontelbare wezens in het multiversum – zijn getuige van de allerlaatste oprispingen van de duisternis, die deze planeet millennia in z’n greep heeft gehad en ze zijn in mijn optiek volslagen krankzinnig, want alle vredesvoorstellen, ja zelfs compromissen van de Galactische federatie hebben ze afgewezen. Ook een eervolle aftocht, als je daarvan kunt spreken zit er absoluut niet meer in.
   De duistere krachten verkopen blijkbaar hun huid zo duur mogelijk en ik ben heel benieuwd welke maatregelen ze nog in petto hebben voor de komende tijd en hoe ver ze zullen, nee durven gaan om met name de onge’vaccin’eerden te verleiden, neen dwingen om die spuit te halen. Deze planeet wordt in de gaten gehouden door ontelbare ruimteschepen in allerlei soorten & maten en bemenst door de meest nobele wezens die wij ons kunnen voorstellen, vandaar het snel toenemende aantal berichten over UFO’s om de schok van het eerste contact van buitenaardsen met deze planeet zo veel mogelijk te dempen voor het overgrote deel van de mensheid.
   De kans is (heel) groot dat de roverheid maatregelen gaat treffen die ons voorstellingsvermogen te boven gaan en welke dat zijn, daarover kan ik slechts speculeren en laat ik daarom maar achterwege; een kat in het nauw . . . 

 8. Seks en voortplanting reflecteerden de gezonde kennis van de mens om in stamverband te overleven, nu is dat grotendeels weg in het westen met aan de ene kant de decadentie achter het masker van multiculturalisme en aan de andere kant het helperschap en de spirituele drang tot dienstbaarheid naar de rest van de wereld om ons te imiteren die de normale overlevingsdrang heeft vervangen.
  Ik kocht vandaag vloeibaar wasmiddel maar zocht even; een grote fles voor vijf euro bleek een bonus te zijn en voor een bonus ga ik me niet registreren, dat gaat tegen mijn principes in, ik had bijna ruzie met een vakkenvuller toen ik aarzelde. De fles was meer dan 20 euro. En ik moest wasverzachter sneller onderscheiden van wasmiddel.
  Ik ging naar het park, en kwam iemand tegen die familie is van een topvoetballer. Ik liet hem mijn wasmiddel zien. Ik zei dat ik hoop dat Maitreya snel zal verschijnen. Wie? Ik legde uit dat die beweerd had dat na de koude oorlog de krachten van het kwaad een nieuwe baarmoeder hebben gevonden in de commercialisering. Ik legde ook het dualisme uit, dat alles een tegenstelling heeft.
  Hij zei: ieder nadeel heeft zijn voordeel. Ooit was Johan Cruijff een beetje de messias.
  Hij begon over André Kuipers, de astronaut die de aarde vanaf een afstand zag en de mensheid omschreef als een soort schimmel.

 9. Vandaag is er een gerechtelijke uitspraak geweest waarbij de rechter de overheid schuldig heeft bevonden aan simpelweg gezegd voorliegen en bedriegen. De RECHTER !!! een uitspraak getoetst op de wetten van dit land !

  Als burgers zijn we nu met de wet in hand en rug gerechtigd om de zittende macht met harde hand te verwijderen. Het kan niet langer zo zijn dat een overheid valsheid in woord en geschrift pleegt en met geweld burgers hun rechten ontneemt. Dat is einde van een systeem en ingang van dictatuur, openlijk en sinds vandaag officieel.

  Dit land is kapot, verkiezingen zijn nutteloos tot de schuldigen zijn berecht.

  De derde dinsdag van september zou de dag moeten zijn dat Nederland de stallen schoonspoelt en een herstart maakt, voor en door de bevolking.

  • een zeer intersante uit spraak maar wie ga je daar voor mee nemen 99 % van de bevolking schijt al in hun broek als zij iets in di zin van de roverheid kalt te stellen zo dat wij/zij weer goed om kunnen gaan met elkander een gezondere cultuur kunnen op bouwen zonder dit soort figuren die nou z g z voor ons de ONDERDRUKKER,S moeten werken ! zij moeten niks maar mogen wel voor de veiligheid van de bevolking zorgdragen daar worden zij goed voor betaald maar zij jatten meer dan ons ? de burger hun toestaat dus wanneer gaan wij hier eens voor goed tegenin ??

 10. Het Doel Heiligt de middelen.

  Doel en motief is bekent van sociaalisme.
  De “ik kan of wil niets doen maar wil alles” de ” ik heb rechten om andermans rechten te schenden” de ” mijn rechten zijn inherent , die van jou bestaan niet” de ” wij zijn verkozen” de ” wij weten beter”

  Als je een bepaalt doel voor ogen hebt en bereid bent derden te offeren voor jou doel komen we inherent bij leugens terecht.
  Fraude valsheid in geschrifte diefstal met regels slachtofferloze overtredingen dwang verborgen oorlog ga zo maar door.

  Het scheef gecreerde speelvelt van vermeende winnaars.
  Met de hand scoren ,
  hand van god maradonna goal.
  Valsspelen is ook winnen.
  Als je die beker maar omhoog kunt houden
  En iedereen juigd heb je gewonnen.

  Toch?
  Nope.

  Next stop religie.
  Dat word pas echt rechtvaardig.

 11. Trump was de man achter operatie Warp Speed die de FDA opriep om de gifprikken zonder commentaar toe te laten. Die man heeft heel wat doden op zijn geweten.
  .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in