Volgens een verontrustend onderzoek maken de globalistische elites gebruik van AI-algoritmen om medische zorg te weigeren aan oudere senioren die zijn ingeschreven in Medicare Advantage om hun ontvolkingsdoelstelling te bevorderen, schrijft En-volve.

Verrassend genoeg gebruiken zorgverzekeraars deze ongereguleerde voorspellende algoritmen om de uitbetaling van uitkeringen aan kwetsbare patiënten stop te zetten, het advies van echte artsen te negeren en de behandeling van ernstig zieke mensen uit te stellen. Medicare Advantage is winstgevender geworden voor verzekeraars naarmate meer Amerikanen boven de 65 en gehandicapten kiezen voor deze goedkopere plannen, en zij maken nu gebruik van deze AI-doodpanels om zorg te weigeren en misschien het overlijden van de ziekste patiënten van het land te bespoedigen.

Uit het rapport blijkt dat AI-algoritmen die worden gebruikt door Medicare Advantage-verzekeraars steeds vaker zorg weigeren, wat mogelijk gevolgen heeft voor miljoenen oudere Amerikanen die afhankelijk zijn van het door de belastingbetaler gefinancierde programma. In sommige gevallen snijden verzekeraars uitkeringen af voor oudere patiënten omdat de AI zegt dat zij beter zouden moeten zijn, waarbij de mening van menselijke artsen wordt genegeerd. De aanbevelingen van de algoritmen zijn in strijd met basisregels over wat Medicare-plannen moeten dekken, waardoor geschillen ontstaan tussen artsen en verzekeraars en de behandeling van ernstig zieke patiënten vaak wordt vertraagd.

De 85-jarige vrouw uit Wisconsin, Frances Walter, met een gebroken linkerschouder en een allergie voor pijnstillers was prominent aanwezig in de studie. Ondanks het feit dat zij verdere hulp nodig had, stopte haar Medicare Advantage verzekeraar, Security Health Plan, de betaling voor haar zorg na 17 dagen op basis van een algoritmische berekening die het advies van haar eigenlijke arts negeerde. Om Walter therapie te kunnen blijven geven, moest ze al haar geld gebruiken en Medicaid aanvragen.

  De volgende. Die zal de aandacht van de mensen trekken - Herfst 2024

Voorspellende algoritmen die niet onderworpen zijn aan enige regelgeving worden steeds vaker gebruikt door zorgverzekeraars om te beslissen wanneer de betaling voor behandelingen van oudere patiënten wordt stopgezet. Hoewel de verzekeraars beweren dat deze instrumenten slechts suggestief zijn, fungeren ze in werkelijkheid vaak als strikte richtlijnen die geen rekening houden met unieke situaties of veranderingen in de omstandigheden van een patiënt. Medicare Advantage is winstgevender geworden voor verzekeraars omdat meer senioren en gehandicapten kiezen voor plannen met goedkopere tarieven en dekking van geneesmiddelen op recept.

De FDA beoordeelt de AI-modellen die artsen gebruiken om ziekten zoals kanker vast te stellen of de beste behandeling aan te bevelen. De instrumenten die door verzekeraars worden gebruikt om te beslissen of die behandelingen worden betaald, worden daarentegen niet aan hetzelfde onderzoek onderworpen, ondanks hun impact op de zorg voor de ziekste patiënten van het land. Het gebrek aan regelgeving en toezicht op deze voorspellende algoritmen geeft aanleiding tot bezorgdheid over de gevolgen voor de zorg voor patiënten en de toegang tot behandelingen. Terwijl de invloed van deze instrumenten blijft groeien, blijft de precieze rol die zij spelen in de beslissingen van verzekeraars ondoorzichtig.

Dit rapport roept belangrijke vragen op over het ethische gebruik van AI in de gezondheidszorg en de mogelijke gevolgen voor kwetsbare patiënten die voor hun medische behoeften afhankelijk zijn van Medicare. De toenemende afhankelijkheid van AI-algoritmen bij het nemen van cruciale beslissingen over patiëntenzorg baart medische professionals en patiëntenvoorvechters zorgen. Het is tijd om de impact van deze technologie op de gezondheidszorg nader te bekijken en na te gaan of deze wordt gebruikt om een ontvolkingsagenda te verwezenlijken.

  Bisschop Viganò hekelt een helse elite - "Poetin vecht tegen dezelfde globalistische elite die ons allen gegijzeld houdt"

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Bill Gates vertelt G20-wereldleiders dat binnenkort “Doodjury’s” nodig zullen zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEU verdrinkt in nutteloze vaccindoses: Pfizer wil nu betaling voor vaccins die nooit gemaakt zullen worden
Volgend artikelKroatisch parlementslid: “Miljarden doses Covid-vaccins worden wereldwijd verbrand, niemand wil ze hebben” (Video)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

59 REACTIES

 1. Pfff… waar gaat dit nog over? De mensheid zit als kippen in een schuur met elkaar te kakelen en de kippen zijn druk om graantjes van elkaar te pikken… terwijl de boer in de keuken bezig is met een plan om de schuur hermetisch af te sluiten en vol te pompen met gif.

  En terwijl ik dit schrijf, kijk ik omhoog naar de lucht… en ik hoor vele vliegtuigen over vliegen. Inmiddels weet ik ook dat de sproeivliegtuigen hele duidelijke geluiden maken. Maar ik zie er geen één meer, want de lucht is alweer helemaal vpl gesproeid. De dag begon blauw, maar al snel werd er weer een raster gesproeid en inmiddels is het alweer de halve dag wit/grijs zonder enige wolken of contouren. En niemand ziet wat ik zie. Mijn buren lopen allemaal als kippen door de schuur te zoeken naar graan om te pikken. Niks deert ze… de kippen zijn te druk. Ze hebben allemaal een concentratieboog van seconden en de diepgang van een placemat. Alle verstand is eruit. Lege hulzen die elke dag hun patronen afdraaien en zichzelf wijsmaken dat ze leuke levens hebben.

  Ik besef steeds meer dat mensen echt gewoon als zombies leven. Consumeren, consumeren, consumeren… meer is het leven niet meer. Als kippen in een kippenschuur die niet anders kunnen en weten dan graantjes van de grond te pikken. Elk graantje geeft even één seconde voldoening en dan zijn ze alweer naar het volgende graantje op zoek.

  Is dit nou echt wereldwijd gaande? Of wordt vooral het westen uitgeroeid?

  Mijn hemel zeg… deze dumbing down is al duizenden jaren aan de gang, maar de afgelopen 80jr zijn we met Mach snelheid onderweg naar transhumanistisch zombie niveau. Ik had gister gewoon een discussie met een MOEDER die het wel oké vond dat die sex boekjes op school worden behandelt. Mijn hemel… we zijn door marxistische satanisten geprogrammeerd om onszelf op te heffen.

  De boer heeft zijn kippen geleerd om zichzelf te vernietigen terwijl ze hem bedanken. De boer heeft de koeien geleerd dat gras zeldzaam is en dat ze er per grasspriet voor moeten betalen. Gaan we nou echt met zn allen vrijwillig uitsterven voor een mini groepje totale demonen???

  Zijn er nog plekken waar je een natuurlijk leven kan leiden en een natuurlijke dood kan sterven?

  Het is tijd om innerlijke rust te gaan maken, want dit gaat allemaal niet fraaier, gezelliger of makkelijker worden. Het kan allemaal zo makkelijk anders, maar niemand wil veranderen. De nood en de druk moeten hoger en hoger worden. Wanneer komt het punt dat WIJ (niet de zombies/normies/schapen) echt opstaan. Het moet van ons komen… de massa gaat NIKS doen, die zijn te druk met hun graantjes. Ik zit te wachten op eem verzetsgroep, maar die komt ook maar niet, dus het enige verzet dat rest is innerlijke rust en stilte maken.

  Ik houd van iedereen die hier komt en ik bid voor jullie allemaal. We zitten samen in dit schuitje, geef elkaar en jezelf compassie en liefde.

  • @Naam

   Zijn er nog plekken waar je een natuurlijk leven kan leiden en een natuurlijke dood kan sterven?

   Op de camping. Ahahahahahahahahaha….kom op Naam.We doen net alsof t NIET zo is.
   En onderschat die arme kippen nou niet he.Ze zijn eigelijk heel intelligent en bewust van zichzelf.Kijk best wel tegen je buren op.IK kan t niet…piano spelen.
   https://www.youtube.com/watch?v=AEQXSxyWIZg

  • Beste Naam*,
   Ik begrijp jouw emoties die tussen de regels is te lezen.
   Deze tijden zijn reeds lang geleden voorspelt vanuit diverse kanten in allerlei boeken en geschriften.
   We kunnen het niet tegenhouden hoeveel we ook ons best doen.
   Ook kunnen wij anderen niet dwingen hun ogen te openen om te zien wat wij reeds lang voorzagen.
   Ieder mens heeft het recht om eigen keuzes te maken, bewust dan wel onbewust, hoewel in dit informatie tijdperk lijkt onwetendheid een keuze.

   Zie de huidige wereld maar als een mallemolen waarin iedereen z’n rondjes draait tot en met het moment dat ze eruit geslingerd worden.
   Bekijk e.e.a. objectief vanop een afstand en probeer niet die mallemolen te stoppen of mensen eraf te krijgen.
   je kunt ze toeroepen om te waarschuwen, maar het ‘geluid’ van die molen is te luidruchtig waardoor ze jou niet kunnen/willen verstaan.

   De waarschuwers worden veelal gefrustreerd doordat niemand lijkt te luisteren of te bemerken wat er achter de schermen gaande is, Ondanks dat de waarschuwingen ten bate zijn voor hun.
   Deze frustratie komt voort uit de eigen onmacht om anderen te behoeden voor erge zaken die op de loer liggen.

   Kijk alles aan en laat de keuzes van anderen bij hen waar ze zelf verantwoordelijk voor zijn.
   Jij bent slechts verantwoordelijk voor jezelf en de keuzes die je maakt.
   Zoals je aangeeft; innerlijke rust en stilte.

   Er zijn in dit leven diverse deuren ons voorgehouden met daarachter wegen die we kunnen volgen met uiteindelijk een resultaat, goed of slecht.
   Het is aan de mens welke keuze hij/zij maakt om een door hem/haar bepaalde deur te openen en het daarachter liggende pad te volgen.

   Blijf een goed mens en zorg dat je de juiste keuzes maakt.

   Groet Tigron

   • Dank voor je reactie Tigron. Ik weet het. Ik kijk naar de waanzin en ik becommentarieer graag om het uit mn systeem te houden. Maar uiteindelijk komt alles idd aan op innerlijke rust en stilte maken. Ik ben al enorm afgekickt en van onderzoeken en delen, overgestapt op nieuws lezen, de volgende stap wordt loslaten.

    Ik zit nog met mezelf in dubio om alles te verkopen en te vertrekken, maar ik zie dat het wereldwijd een bende is en ik ben tegelijk van mening dat iedereen lekker in zn eigen land zijn eigen stukje aarde moet opruimen.

    Maargoed… we zullen zien. Binnenkort eerst maar eens helemaal uitchecken van deze waanzin en mijn eigen rust gaan maken. Het zou wel leuk zijn als we gewoon een trefpunt zouden hebben waar we elkaar kunnen ontmoeten.

    Goed weekend en bedankt voor je reactie Tigron… 😊🙏❤

    • Beste Naam,
     Je hebt je emoties wederom mooi verwoord.
     Heel herkenbaar wat je steeds schrijft. Je hebt het ook vaak over chemtrails. Zelf ben ik ooit een site begonnen om dit verschijnsel
     onder de aandacht te brengen. Heb zelf vele duizenden opnames gemaakt om het bewijs te leveren dat die strepen met opzet gespoten werden.
     Maar na enkele jaren begon ik er depressief van te worden.
     Het phenomeen werd steeds intenser en de mensen steeds dommer leek het wel. Wel goede reacties gehad maar dat zijn meestal mensen die toch al wakker waren.
     Ik heb er in ieder geval van geleerd dat ieder mens zijn eigen pad moet gaan. Je zou het ‘verstand’ er soms in willen rammen maar dat heeft natuurlijk geen enkele zin.
     We proberen ons met gelijk gestemden te verbinden en er het beste van te maken.
     Goed weekend in ieder geval.

     • @Thom

      Ik houd afstand tot de waanzin, maar ik zie het en geef er commentaar over. Iedereen gaat idd zn eigen pad. Sommigen lijken met hun 10.000ste leven bezig en velen lijken pas net te komen kijken in dit circus. Zoals ik al zei… het zou tof zijn om eens in het echt samen te komen om ideeën en informatie uit te wisselen. Misschien een FN ledendag 😊😂🙏❤

      Jij ook een goed weekend.

       • @Immortal… Je bent welkom Immortal. Weet alleen niet of we hier onze gegevens zomaar neer kunnen/willen plempen. Als de animo er is wil ik deze zomer best een eenvoudige BBQ organiseren. Lijkt me leuk om eens met een groepje gelijkgestemden te zijn.

        • Ik had een paar weken geleden al eens antwoord geschreven dat je je email adres via Rommel kan doorsturen aan andere Reagluurders. 🙂

         Alleen doen als je het echt wilt.

   • Dat waarschuwen heb ik gedaan, soms met simpele voorbeelden en situaties. Vele ervan begrepen die voorbeelden en situaties, maar een paar weken later vertelde ze trots dat ze de prik gehaald hadden. Toen ik vroeg van waarom dan. Hij kon het gesprek niet meer herinneren met mij. Het is eigenlijk precies wat jullie zeggen, de meeste hebben een geheugen als een goudvis van 7 seconde en een eigen verantwoording voor zich zelf hebben ze domweg niet. Maar wel kei hard met de kudde mee rennen en hopen dat andere in de kudde hen lief en aardig vinden. Zij willen en kunnen niet geloven, dat de overheden hun kwaad willen doen. Dat gaat erbij hen niet in. Dan is alle moeite om dat hen duidelijk te maken, weggegooide tijd en inspanning.

    • @Qvic…de demoralisatie is idd niet te doorbreken. Uiteindelijk gaat het aankomen op het moment. Als de nood hoog genoeg word, gaat er een oplossing komen. Tot die tijd zullen we rust moeten bewaren. Ik denk dat de meesten hier wel klaar zijn met waarschuwen en wakker schudden. We hebben alle angst aangekeken, nu gaat er meer rust ontstaan en uit rust komt kracht en scherpte. Ik zie het zo… WIJ zijn de afgelopen jaren getraind en voorbereid… WIJ zijn digitale commando’s, digitale groene baretten… er komt straks een moment dat al deze ellende in de straten komt en dan zal onze kennis en onze rust en vooral ons leiderschap onmisbaar zijn… tot die tijd kunnen we hier leren en groeien en uitwisselen.

     Ik lees je reacties graag Qvic, je bent zeer geïnformeerd, bedankt voor al je bijdragen hier. Goed weekend en houd je rug recht. Als je ooit wat nodig hebt, laat je horen. Stay strong broeder (of zuster haha… dat weet ik niet).
     😊🙏❤

  • Beste “Naam” ik lees jouw schrijfsels zeer graag en ik kan het beamen hoe je u nu voelt daarom is het heel goed om je emoties de vrijheid te geven want dat lucht een beetje op zodat je weer terug wat energie kan krijgen om weer verder te gaan in deze krankzinnige wereld. Wij kijken totaal anders naar de wereld hebben inzichten voorgevoelens “die achteraf altijd zijn uitgekomen” en hebben geprobeerd om op onze eigen manier mensen wakker te schudden wat achteraf natuurlijk niet geholpen heeft en zelfs meer ze proberen je nu op alle mogelijke manieren te ontwijken want je hoort niet meer in hun “groepje” je volgt hun niet in hun “er is niets aan de hand” levensstijl daarom is het ook voor velen onder ons een eenzaam bestaan waarvan als je niet oplet zelf de dieperik in kan gaan van onmacht en frustatie die je om je heen dagelijks zie gebeuren. We zijn strijders en hebben zoveel mogelijk als het kon onze voorbereidingen daarvoor gedaan meer konden we niet doen en nu is het afwachten op de volgende en volgende crisis zodat de arme schaapjes plotseling als gelijk een donderslag bij heldere hemel wakker worden geschut en dit bedoel ik letterlijk en figuurlijk.

  • goed geschreven weer beste Naam, Die Fuellmich interviewde laatst weer een of andere deskundige weet even de naam niet. Hij zei; Pas als die legerschoen van die militair ons met de harses tegen de grond schopt, wordt menigeen pas echt wakker.

   • @curiousmarco… dat is idd het verhaal bij demoralisatie. Pas als de laars in de nek staat, worden de schapen wakker. Pas als ze zelf de pijn voelen. En die pijn is onderweg. Houd je haaks Thom. Goed weekend en stay strong… the force is with you.

    @Margot… dankje voor je reactie… WIJ zijn idd de strijders. We zullen geduld moeten hebben. Als de timing juist is, zullen we weten wat we moeten doen. Tot die tijd… innerlijke rust maken en voorbereiden op andere tijden. De dood is slechts een lichamelijke ervaring, onze ziel leeft voor eeuwig. Ik geef me daar steeds meer aan over. Toch zou ik het leuk vinden om eens samen te komen met de mensen die ik hier spreek. Dat zou een gezellige, informatieve en waardevolle dag zijn. Wie weet op een dag. Rommel leest vast mee, misschien kunnen we in de zomer eens iets organiseren. En anders blijven we hier met elkaar kleppen. Waar je ook bent, houd je haaks Margot. Het mooiste moet nog komen… 😊🙏❤

    • Ik kom uit vlaanderen ben 6 jaar geleden vanuit een drukke stad naar het platte land verhuist doch hier wordt ook elke vierkante centimeter die ze nog vinden vol beton gegoten zodat al het beetje natuur dat er nog over was ook verdwijnt. En zoals je zegt de dood is slechts een lichamelijke ervaring en ben mij daarvan zeker terdege bewust van al de ervaringen die ik al heb meegemaakt. Enfin een pluspuntje voor iedere strijder als je daar aankomt ben je terug mooi jong en gezond en krijg je daar ook je taak die bij jouw ziels niveau zal gaan passen als je hier het voor gezien zal hebben. Enfin daar wordt ook hard gewerkt en heeft iedereen daar zo zijn taak te vervullen zeker daar in die sfeer waar ik toen was. Maar zoals hier op aarde een massa rondloopt die leiding nodig hebben en niet zelfstandig willen of kunnen nadenken “kudde geest” die komen dan meestal juist in een sfeer terecht die het beste bij hen zal passen.

  • “ik zit te wachten op een verzetsgroep, maar die komt ook maar niet, dus het enige verzet dat rest is innerlijke rust en stilte maken.”
   Zo is het: weiger gewoon om mee te doen aan het systeem. No guru. No teacher. Geen autoriteit. Geen superieuren.
   Gisteren zo lekker bezig met van alles en nog wat en toen helemaal vergeten te stemmen.. 🙂
   Don’t mind! Literally: don’t mind.

   • @ Flying Dutchman… 1000% eensch… ga uit de mind en don’t mind. Mooi… gewoon leven en laat ze maar lullen met hun regels en plannen en wetten. We zijn op deze aarde, maar niet van deze aarde… take care Flying Dutchman… goed weekend… 😊🙏❤

   • Inderdaad, de enige manier om dit spel te winnen is het niet (meer) meespelen.
    Zonder dat de mensen, de meeste althans, het in de gaten hebben gehad is het fenomeen ‘leven’ gaan draaien op 3 pilaren: kosten, baten en tijd.

    Ik werk er niet meer aan mee, al zeker 25 jaar niet meer.

  • Ik kan NU niets anders zeggen, dan dat ik het met U eens ben.
   De ongebreidelde zucht naar materiële rotzooi waar een mens absoluut geen behoefte aan heeft, is blijkbaar niet te keren bij het gros van de kudde.
   En zó worden zij dan ook beschouwd door de macht.
   Er zal, met God aan onze kant, door ons gestreden moeten worden tegen deze satanische bende. Verwacht geen of weinig hulp van de zombie’s; zij zijn het niet, die weten dat het een existentiële strijd is…
   Weet voor NU dat U niet alleen staat, omdat wij het legioen zijn dat voor de Waarheid vecht. Ons werk zal LATER de tot de verbanning van het kwaad hebben bijgedragen, daarvan ben ik rotsvast overtuigd…
   Bereid U voor om, wanneer het moment daar is, letterlijk tot het uiterste te gaan om vrede en welzijn te brengen.
   Alleen al de kinderen, de meest onschuldigen op aarde, zijn het waard. In alle opzichten.
   We zijn al lang genoeg beduveld.
   En, er zijn mensen die deze verandering willen, én bij zich dragen…laat U niet kleineren of ontmoedigen.
   Er komt een nieuwe tijd, en de vraag is niet óf, maar hoe, en met welke mensen.
   U weet het antwoord wel, vermoed ik.
   Niet met hen die God Europa uitgetrapt hebben.

   • @Pennings… we willen allemaal hetzelfde. In vrede en liefde samenleven. God gaat terugkomen in ons en met ons het kwaad beëindigen. Het beste moet nog komen, maar eerst moeten we door de pijn van een transformatie en een geboorte van een nieuwe wereld. Ik bid voor iedereen en ook voor jou medestrijder van het licht… we zitten samen in dit schuitje. Ik wens je veel rust en liefde voor dit weekend.

    😊🙏❤

  • @Naam

   Als je je eenmaal beseft in welke werkelijke realiteit je echt leeft gaan er een aantal emoties spelen, die liggen bij mij tussen empathie en haat. Terdege besef ik mij ook mijn eigen weg, mijn eigen reis naar waar ik nu sta. Begonnen in een tijd dat een hoop bekend werd gemaakt maar nog ver weg was en ik mij verdiepte in allerhande andere openbaringen.

   Ale decennia ontvouwt zich dit en al decennia doorzien mensen dit, ik niet. Ook ik heb een groot deel volledig in indoctrinatie geleefd. Ondertussen ben ik vele jaren verder in mijn reis, door het leven ook blootgesteld aan een andere kant. Wat ooit mijn grootste verlies leek, bleek mijn grootste zege, dat heeft mij geconfronteerd en doen beseffen dat het helemaal niet koek en ei is. Dat dit NIET normaal is en dat heb ik dus mijn hele leven aangevoeld maar onderdrukt.

   Dat onderdrukken komt omdat er een “normaal” heerst (wordt opgedrongen middels onderwijs, media etc) welke in mijn tijd op het volgende neer kwam; zorg voor scholing (valse zekerheid vol van indoctrinatie(onderwijs, media) en gaslighting), zoek een baan (nog meer valse zekerheid en de overheid neemt het grootste del van je) en sticht een gezin. Wat allemaal zorgt voor een bestaan waarin weinig ruimte is voor ontwikk4eling en onderzoek. Een ratrace en de meesten doen eraan mee.

   Ik herken het allemaal, meelopen in de ratrace, je niet thuis voelen in de ratrace en altijd ergens iets hebt aangevoeld. En dat nooit hebben kunt duiden en daardoor ook nooit volledig kunnen aarden in de ratrace.

   En ik snap dat je op zijn minst stom verbaasd bent dat mensen na de afgelopen 3 jaar, geconfronteerd met niets anders dan feiten nog steeds niets willen zien. Ik snap dat heel goed, af en toe neem ik het hen zo kwalijk dat ik het ze gun. Het andere moment besef ik mijn eigen weg en het geluk wat ik heb gehad te gaan inzien .Aan te durven nemen dat het geen fabels zijn maar waarheid, dat is na onze training van kijken maar niet zien een zware pil.

   We are all in this together, and we only have to defete a minority.

   Alles is er op gericht om ons te ontwrichten omdat wanneer we elkaar vinden en weten te verbinden zij niets meer kunnen. Alles wat wij nu allemaal in rappe opvolging zien ontvouwen is de blauwdruk voor verdeling en ontwrichting zodat alles doorgang vind zoals gepland.

   Verbinding blijft het grootste gevaar, ongeacht de onderlinge verschillen zo lang we begrijpen dat wij dezelfde tegenstander hebben.

   Laat je niet gek maken, het is soms lastig nogmaals: we are in this together.

   Fijn weekend!

   • @Do U See It… wauw… mooie reactie… herkenbaar en ik denk dat er velen zijn die dit verhaal herkennen. Blijf dit delen.

    ‘Wat ooit mijn grootste verlies leek, bleek mijn grootste zege.’

    Dit geldt voor ons allemaal. We zijn keihard aan het leren. We are in this together and the best is yet to come.

    Amen broeder of zuster… we gaan ons verenigen, maar dat vraagt tijd en noodzaak. De noodzaak gaat komen en dat wordt pittig, dus werk aan je innerlijke rust. ONE LOVE… goed weekend 😊🙏❤

  • Naam* bedankt voor je post. Ik zie het gelijk zo. Die MOEDER is niet wijs maar de meute is gewoon zo. Het leven met deze meute wordt alleen steeds lastiger. Je moet mentaal wel ijzersterk zijn.

   • @Meester… je zegt het kort en krachtig. Mentale kracht is wat we nodig hebben, ga daarom innerlijk aan de slag om je innerlijke vrede onverwoestbaar te maken. Deze periode is DE kans om te ontsnappen uit de matrix van leugens. Het aardse is tijdelijk… wij zijn IS-BE… maar we zijn ontkoppeld van de IS en daardoor alleen nog een bange en bestuurbare BE. Onderzoek IS-BE en er zal een wereld voor je open gaan. Houd moed Meester… laat je niet gek maken en ontwikkel jezelf spiritueel. We zitten in een spirituele oorlog, laat ze niet in je psyche, dat is hoe de vijand ons al duizenden jaren klein en bestuurbaar houdt, ontsnap uit je BE, door de verbinding met je IS te herstellen. Goed weekend meester 😊🙏❤

    • Naam:*: sommige afkortingen begrijp ik wel, maar BE en IS kan ik niet “vertalen”. Denk wel te weten in welke richting je het bedoelt, maar kan het niet helemaal “pakken”. Help je mij er svp even mee? Alvast dank

     • @Klein… IS-BE staat voor Immortal Spiritual – Biological Entity.

      Dat komt grof gezegd neer op Ziel (IS) en ego (psyche/lichaam). Ik ben zelf een paar jaar geleden getipt om IS-BE eens te onderzoeken en dat was zeer interessant. Eigenlijk komt het neer op spiritualiteit. IS (de ziel) is wat wij zijn, BE is het voertuig dat we hier op aarde gebruiken. Wij zijn van onze IS ontkoppeld, waardoor we in angst leven als BE.

      Het heeft mij veel geholpen om tot meer innerlijke rust te komen. De aardse spiritualiteit praat vanuit BE naar IS toe. Terwijl als je beseft dat je de IS bent, er andere gedachten ontstaan.

      Haha… ik hoop dat je het kan volgen. Ik ben als BE (ego) lang bezig geweest om de connectie met mijn IS (ziel) te herstellen. Inmiddels ben ik druk om mijn IS ipv BE als basis te maken in mijn leven. Als je geen ervaring met de spirituele materie hebt, kan ik je aanraden om als begin eens naar Mooji of Papaji te luisteren. Krishnamurti en Alan Watts vond ik ook erg fijne sprekers. En als je echt de diepte in wil, ga dan eens naar Shunyamurti luisteren.

      Hardcore ego’s verketteren deze informatie en schuiven alles op één hoop met charlatan guru’s. Je bent hier op FN, dus je bent geen blinde volger. Doe je eigen onderzoek, er is veel wat voor ons wordt verborgen om te voorkomen dat wij aan ons innerlijk kunnen werken zodat we nier bij de waarheid van IS-BE komen. De IS is namelijk angst vrij en pure LIEFDE en dat is als kryptoniet voor onze dictators. Ze willen dat wij alleen BE zijn, want BE zonder IS is zielloos vee, minder dan schapen.

      Als je meer wil weten… reageer rustig op een andere reactie bij een ander/nieuwer artikel. Ik overweeg al een tijdje om een praktijk/centrum te beginnen waar mensen face to face kunnen langskomen om samen te leren, kennis uit te wisselen en te mediteren. Ik woon in een dorp in de regio achterhoek. Wie weet komt het ooit nog zover als er mensen zijn die willen langskomen.

      Hoe danook… research dit, het heeft mij geholpen om meer rust in mijzelf te vinden en dat proces is nog gaande, elke week wat meer innerlijke balans en rust.

      Fijn weekend Klien 😊🙏❤

      • Dank Naam, is me nu helder. Kan het ook nog volgen :-). Jammer zo ver weg van midden van het land. Leuk om eens op een andere manier te praoten. Ik hold het in de gaoten.
       Ik timmer ook al een tiedje aan de niet zo dik meer gezaoide praktiekwegge. Is wat anders dan de krentewegge 🙂
       Laten we ervan genieten en de humor er inhouden.
       Groet en buitengewoon fijn weekend.

  • Een schitterende analyse. Omdat onze vrijheid en ons geld geleidelijk wordt afgenomen staat er geen georganiseerde groep op. Ze sprokkelen hun levensbehoeften nog steeds zo’n beetje bij elkaar, de controle maatschappij boeit ze niet hun zonen hoeven nog niet als kanonnenvlees naar Oekraïne en niet iedereen kreeg het mRNA gif maar een placebo en heeft niks door van de extreme schadelijkheid van die spuiten. Verwonde mensen vinden nergens gehoor en het gros vindt het intussen normaal als jonge mannen en vrouwen dood in of naast hun bed worden gevonden. Ook begrijpt het gros niets van de samenhang tussen Corona, deep State, Oekraïne, stikstof, CO2 en immigratie. Van 15 minuten steden en Tristatecity heeft hoogstens een half procent gehoord. Het mdarze”het niet bij het NOS journaal zien” bestaat het toch ook allemaal niet…🤡

 2. Ach, niet alleen in Amerika. Mijn zwager van nu 64 jr. (met veel medische klachten) moest vorig jaar al een galblaas operatie krijgen. (mijn zus en hij hebben ook nog een alternatief ziekenhuis geprobeerd) Hij is inmiddels al verschillende keren door de ambulance opgehaald i.v.m. onverdraagzame pijnen. Begin dit jaar gaven ze aan dat het nog wel 8 maanden kon duren voordat hij voor behandeling in aanmerking komt. Het schijnt trouwens een simpele operatie te betreffen, waar 3 sneetjes worden gemaakt en de gal wordt verwijderd. Zo wordt je leven onnodig verkort……..

 3. Ik wil iedereen hier bedanken voor de mooie, oprechte uit het hart reacties en interacties!
  Zo herkenbaar allemaal en fijn om te lezen dat we met meerdere zijn en dat we niet alleen staan, maar uiteindelijk moet je toch zelf en alleen doen. Misschien is dat gelijk onze grootste uitdaging, veel liefs allen ❤💫🙏

 4. In https://www.frontnieuws.com/heeft-de-rottende-westerse-samenleving-nog-hoop-op-reanimatie-en-overleving/ heb ik uitgesproken hoe blij ik ben met ieders reactie.
  Ja, en ook ik hoop dat Rommel misschien een “ledendag” wil opzetten om zo op een ontspannen manier met elkaar kennis te maken. Misschien met een mooi / informatief programma, zoiets als de bijeenkomsten rond 9/11 door oa de vrije journalisten.
  Wellicht willen ook wij als reageerders meewerken aan de opzet van zoiets.
  Ik keek naar buiten en zag dat het weekend alweer voor de deur staat. Ga ik binnen laten 🙂 . Morgen weer verder met de dingen van alledag die ook moeten gebeuren.
  Goed weekend!

 5. Het valt me op dat er tegenwoordig werkelijk wat over en weer geschreven communicatie plaatsvindt hier. Dat was twee jaar geleden niet zo. Toen was het ieder voor zich, en iedereen schreef af en toe eens wat, maar er waren zelden aanvullende reacties, of een vorm van constructieve ‘discussie.’ (dus gelukkig ook niet het elkaar platschelden zoals je op andere forums kan zien.) Wat ik probeer te zeggen, het is toch een klene verbetering in de ‘samenleving,’ het is toch iets waar we zeker blij mee mogen zijn, dat piepkleine beetje menselijkheid en wederzijdse interesse. Hou vol hiermee, en zet het door.

  • @Immortal… ik zat gister precies hetzelfde te denken. Ik kom naast FN ook bij NFN en op beide sites gaan mensen erg zorgvuldig en prettig met elkaar om. Ik denk dat dit inherent is aan het bewustzijnsniveu. We verschillen soms stevig van mening, maar het mag er allemaal zijn. Mooi om te zien hoe we met zn allen de sfeer fijn en open houden. En idd mooi om te zien dat er groei is op inhoud en omgang. Dat geeft een mens moed en vertrouwen.

   Goed weekend broeder Immortal 😊🙏❤

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in