Screenshot video / Foto Credit: WLT Report.

Ik wil dit vooraf heel duidelijk maken… dit is geen aanval op Tucker Carlson. Ik vind het geweldig wat hij doet en ik vind hem ongelooflijk! Hij is nu hard nodig en hij onthult de waarheid op wereldwijde schaal.

Maar we doen hier ook niet aan zelfcensuur en we zijn niet bang om een verhaal te verslaan, ongeacht WAT het verhaal is of over WIE het gaat, schrijft Noah.

En velen van jullie hebben me hierover gemaild of online gereageerd, honderden op dit moment, dat ik het wel moet bespreken.

Ik stel gewoon de vraag, ik trek geen conclusies, maar de vraag is als volgt: Wat is dat rode polsbandje dat Tucker altijd draagt?

Hij heeft het om bij elk interview.

Hij had het gisteravond om:

Hij droeg het elke avond op Fox News:

Hij draagt het tijdens podcasts:

Dus….wat is het?

Nou, de rode armband wordt vaak geassocieerd met de Joodse “mystieke” praktijk van Kaballah.

Het is waarschijnlijk niet eerlijk om te zeggen dat het Joods is, want het lijkt in alle opzichten een occulte afstammeling van het Jodendom te zijn.

Dit is wat ChatGPT erover zegt – het is niet verborgen mensen, het is allemaal open en bloot:

De rode Kabbalah-armband is een dun rood koordje dat om de linkerpols wordt gedragen en waarvan in de Kabbalistische traditie wordt geloofd dat het bescherming biedt tegen het boze oog en negatieve energieën. Het concept is afkomstig uit de Joodse mystiek, met name de Kabbala, een spirituele en esoterische interpretatie van Joodse religieuze teksten.

  Alexander Dugin: De denkvormen in China en de moderne periode

De linkerkant is volgens het kabbalistische geloof de kant van het lichaam die kwetsbaarder is voor spirituele schade. Daarom wordt het rode koord om de linkerpols gedragen als een vorm van bescherming. Er wordt gezegd dat het rode koord ongeluk en schadelijke krachten afweert. De traditie van het dragen van een rood koord wordt geassocieerd met Rachel, een van de matriarchen in de Hebreeuwse Bijbel, die in de Kabbalistische overlevering als beschermer wordt beschouwd. Het koord is vaak gemaakt van wol en wordt soms vastgebonden met specifieke knopen als onderdeel van een ritueel.

Hoewel het gebruik wortelt in de Joodse mystiek, heeft het aan populariteit gewonnen buiten de Joodse gemeenschappen en wordt het soms gebruikt door beroemdheden en anderen als een spiritueel of mode-accessoire, vaak zonder volledig vast te houden aan de oorspronkelijke religieuze betekenis.

Oh jee.

Veel beroemdheden dragen ze:

Dus vroeg ik Grok ernaar en dit is wat het me vertelde:

Vergelijkbaar met wat ChatGPT ons vertelde.

Maar Grok wijst er ook op dat Tucker het nooit direct heeft aangekaart.

Dus, mijn mening?

Ik zou het graag willen weten.

Ik zou willen dat iemand het rechtstreeks aan Tucker zou vragen en ik zou willen dat hij ons gewoon zou vertellen wat het voor hem betekent en waarom hij het draagt.

  11-jarig meisje kaffert Klaus Schwab en zijn globalistische oplichters uit

In principe ben ik het eens met deze Tweet:

Maar ik hoor graag wat jullie ervan vinden!

Geen probleem of stoort het je?


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Laatste toespraak Tucker Carlson laat kijkers sprakeloos achterVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWEF: ‘Racisme’ veroorzaakt enorme stijging hartfalen onder Afro-Amerikanen
Volgend artikelDegenen die God wil vernietigen, ontneemt hij eerst het verstand
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

82 REACTIES

  • No problem at all. He actually talked about it during one of his interviews and sorry but I forgot what it was about. Not about this nonsense at all, ridiculous.

  • Dit is een belachelijk artikel, hier beledig je Tucker Carlson echt mee vind ik, dat mag natuurlijk en ik denk zelfs dat Tucker er heel hard om zou lachen, spijkers op laag water zoeken mensen!

    • Kobus,
     Alleen maar framen door dit te schrijven, ik zou niet wakker zijn, heb je niets meer dan dit als argument?
     Jij denkt misschien dat Carlson niet te vertrouwen is, en dat is jouw goed recht, ik denk dat Carlson gewoon een hele rijke journalist is die voor vrede pleit en zijn nek uitsteekt ondanks dat zij hem in de gewone media van van alles beschuldigen, het armbandje is er ook zo eentje van, althans zo sta ik erin, jij jouw standpunt en ik het mijne, meer is het niet, we zullen wel zien of jij gelijk gaat krijgen of ik.
     Niet zo framen Kobus want je kent mij HELEMAAL niet!!!

  • Ik heb zelf jarenlang zo een bandje gedragen, na afloop van een religieuze ceremonie gekregen ( van een heel ander geloof dan het Joodse.)
   In principe draag je het tot het er vanzelf afvalt.

  • Hindoeïsme rode armband

   Het is een armband voor geluk en bescherming, maar ook om een ​​liefdevolle verbinding met anderen te voelen. Het wordt om de linkerpols gedragen door getrouwde vrouwen. Bij mannen en ongehuwde vrouwen wordt het aan de rechterkant gedragen. Een rood-gele versie ervan wordt een Kautuka genoemd.

 1. De Reaguurder Edwin Vissers had dit al eens opgemerkt. Na dit verhaal lijkt het me weer eoa bijgelovig en trendy ding te zijn, net zoals iedereen destijds de gele rubberen armbandjes ging dragen. Dat was ook zo’n “dan hoor je er bij” ding. Dus wat het in elk geval betekent, dit rode armbandje van Tucker, is dat hij “er bij hoort”. Wat het ook moge zijn, waar hij bij wil horen. Weet je nog, dat TC het er een tijdje terug over had dat we door demonen en kwade krachten beinvloed werden, iets van die strekking? Dus ook hij pimpt het ‘buitenaardse’.

  • De scharlakenrode armband gedragen door beroemdheden is een kabbalistisch/joods symbool om het kwaad of het boze oog af te weren…zo zeggen ze. In het Talmoedische jodendom brachten ze Leviticus 16:9 naar een ander niveau en plaatsten ze een rood touwtje om de hoorns van de zondebok die de wildernis in werd gestuurd en vervolgens van een klif werd geduwd. Bij de tweede geit bonden ze het rode touw om de nek van de geit. Dit was hun opoffering.

   “Volgens de Talmoed werd het rode koord gebruikt bij het zondebokritueel van Jom Kipoer in de wildernis. Tijdens deze ritus legde de Hogepriester zijn handen op de zondebok, beleed de zonden van Israël en vroeg om verzoening. Vervolgens bond hij een rood touwtje tussen de hoorns van de zondebok en een ander stuk rond de nek van een tweede geit om aan te geven waar deze geslacht moest worden.

   De tweede bok werd vervolgens gedood als zondoffer en de zondebok werd de wildernis in gestuurd. Daar aangekomen bond de persoon die de leiding had over de zondebok een steen aan de rode draad van de zondebok en duwde het dier van een klif (Yoma 4:2, 6:8).

   Er zijn veel verschillende redenen voor het dragen van een rood koord, en de oorsprong hiervan houdt vaak verband met de verschillende voorbeelden van bescherming en berouw die duidelijk zichtbaar zijn in de bovengenoemde gebeurtenissen in de Thora.

   Als zodanig hebben de redenen in de joodse en niet-joodse wereld (zie Andere culturen hieronder) de neiging om te draaien rond bescherming, of het nu gaat om het beschermen van mensen, dieren of eigendommen tegen ziekte, het boze oog (ayin hara), of andere negatieve energie of gebeurtenissen.

   Door een rood touwtje aan je linkerpols te binden, voorkom je ongeluk (ayin hara, of het boze oog).

   Draag een rood touwtje totdat het op natuurlijke wijze wegslijt en eraf valt, en je zult vervolgens de persoon ontmoeten met wie je moet trouwen.

   Als u zwanger bent of probeert zwanger te worden, draag dan een rood touwtje om uw pols of middel om het boze oog af te weren.

   Als je Israël bezoekt, of, meer specifiek, het graf van Rachel in Bethlehem, beweren veel van de verkopers van rode koorden dat ze de draden zeven keer rond het graf van Rachel hebben gewikkeld. Het doel van deze veronderstelde handeling is om de drager van de string kenmerken van Rachel te geven, waaronder medeleven en vrijgevigheid.

   DE RABBEN OP DE RODE KOORD

   De Debreczyner Rav, of Be’er Moshe 8:36, schreef over zijn jeugd waarin hij zich herinnerde dat hij vrome individuen rode koorden had zien dragen, hoewel hij geen schriftelijke bron voor de praktijk kon vinden. Uiteindelijk geeft hij aan dat het een geaccepteerde praktijk is om het boze oog af te weren en Minhag Yisroel Torah Yoreh Deah 179 is het daarmee eens.

   In de Tosefta, Shabbat 7, is er een discussie over de praktijk van het binden van een rood touwtje aan iets of het binden van een touwtje om iets roods. Dit specifieke hoofdstuk in de Tosefta gaat feitelijk over praktijken die verboden zijn omdat ze worden beschouwd als darchei Emori, of praktijken van de Emorieten. Meer in het algemeen bespreekt de Tosefta afgodische praktijken.

   Uiteindelijk concludeert de Tosefta dat het knopen van een rood koord een verboden heidense praktijk is en Radak Yeshayahu 41 volgt dit voorbeeld.” (https://www.thoughtco.com/the-red-thread-of-judaism-2076685)

   Ironisch genoeg dragen deze idioten dit om de wereld te laten weten wie ze volgen en, zoals ik al eerder zei, om zogenaamd het kwaad af te weren. Het zal echter niet voor hen werken. Het grappige is dat dit in het jodendom bedoeld was om de zondige geit van het offer te markeren. Ze markeren zichzelf om het beest te volgen. Merk op dat ze het op hun linkerhand legden. Jezus vertelde ons dat de bokken links van Hem staan en de schapen rechts van Hem.

   Vertel me nu eens: wat symboliseert dit werkelijk?

   Meer foto’s van deze geiten met het rode touwtje om hun linkerhand kun je hier bekijken (http://www.whale.to/b/kabbalah_bracelet.html).

 2. Haha ik moet er een beetje om lachen. Ik heb ook een rood armbandje, gekregen van een Thaise Buddha en in het geval van het boeddhisme staat het voor bescherming en geluk

  • Aansluitend daarop.. waarom word hij niet volledig gecensureerd, van platforms verwijderd, opgepakt enzovoorts zoals vele anderen die dezelfde boodschap brengen? Ook dit is geen beschuldiging maar een oprechte vraag

   • Dat is precies wat ik ook denk: als de Deepstate ergens tegen is, gebeurt het niet (ze deinzen niet terug voor geweld of moord) En Tucker laten ze gewoon zijn gang gaan?
    Ik ben nog sceptisch.

    • @Anton,
     ” Dat is precies wat ik ook denk: als de Deepstate ergens tegen is, gebeurt het niet (ze deinzen niet terug voor geweld of moord). ”

     De geschiedenis heeft dit harde feit ruimschoots aangetoond, dus ben ik eveneens sceptisch t.a.v Tucker.
     Geldt voor mij eveneens voor de wereldpolitiek.

    • Nee hoor,Tucker is ontslagen bij FOX en dit interview ging rond via internet dus hij wordt wel degelijk gecensureerd maar ze kunnen niet alles tegen houden.
     Feit is dat we in deze wereld nergens meer zeker van zijn,Robert Jensen zij ooit dat we naar een voorstelling kijken alsof alles in scene is gezet dus zelfs de oorlogen en alles erop en eraan en soms lijkt dat ook wel zo maar als je daar aan toegeeft dan kan je in principe nergens meer vanuit gaan.

     • Ze kunnen wel degelijk alles (waar zij tegen zijn) tegen houden. Ze laten letterlijk vliegtuigen neerstorten als ze dat goed uitkomt, dus Tucker laten verdwijnen zou een koud kunstje voor ze zijn. Helaas moeten we in deze tijd overal rekening mee houden. Niets is wat het lijkt. Ik denk (maar dat is mijn mening) dat we idd nergens zomaar vanuit kunnen gaan.

 3. ”’Ik zou willen dat iemand het rechtstreeks aan Tucker zou vragen”’

  Dat is het beste want aan speculeren hebben we niks.
  Roddels en achterklap is voor de msm.

  • De drager dient het armbandje om de linker pols te dragen (de ontvangende zijde) om geluk en positieve aantrekkingskracht te stimuleren. Dit bijzondere armbandje werd gedragen door Leonardo DiCaprio toen hij zijn eerste Oscar won. Sindsdien is er veel interesse in Tibetaanse geluksarmbanden.

   • Volgens wikipedia :

    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Red_string_(Kabbalah)

    Rode draad (Kabbala)

    Het dragen van een dunne scharlakenrode of karmozijnrode string ( Hebreeuws : חוט השני, khutt hashani ) als een soort talisman is een Joods volksgebruik dat wordt beoefend als een manier om ongeluk af te weren dat wordt veroorzaakt door het ” boze oog ” ( Hebreeuws : עין הרע). Algemeen wordt aangenomen dat de traditie geassocieerd wordt met Kabbalah en religieuze vormen van het jodendom .

 4. Er kunnen meerdere oorzaken/aanleidingen zijn voor dat rode bandje. Eerder gelezen dat het de vraag is of TC niet behoort tot de controled opposition. Als ook veel bekende sterren het dragen, en we weten wat die moeten doen om bekend te worden, kan ook TC tot die groep behoren.
  Kortom er zijn meer mogelijkheden, maar kennelijk is er wel iets, anders zou het niet zo in de openbaarheid worden gebracht.
  Wat het ook is, hij brengt wel wat openheid in zaken, al of niet bewust gestuurd.

 5. De groep Controled opposition groeit gestaag en Tucker komt regelmatig voorbij. Als ik zie welke mensen zo’n rood bandje dragen, denk ik niet dat het onschuldig is. Symbolisme is heel belangrijk bij deze groep. Ik kijk het nog even aan 😉

  https://rb.gy/kzrh62

  • Symboliek is idd wel heel heel belangrijk. Via dit rode bandje wordt dat benadrukt. Symboliek zit in alles van de satanisten, maar symboliek kan ook iets goeds betekenen dat door de satanisten kwaadaardig wordt gemaakt.

   666 is volgens mij de moleculaire structuur van co2 en de afkoring DNA komt uit het latijn en vertaald zegt het God, Meester, centrum van innerlijk vuur… DNA betekent dus God. Daarom willen ze ons DNA aanpassen. Ze hebben ons DNA al eens aangepast om ons te verzwakken zodat ze onze levensenergie kunnen roven en ze proberen te voorkomen dat wij oud genoeg worden om wijs te worden. Ze hebben onze kennis over onszelf afgenomen en ons geleerd dat al die kennis kwaadaardig is en dat wij moeten luisteren en gehoorzamen. We leven in een leugen sprookje dat feitelijk een nachtmerrie is.

   Symboliek wordt de val van de Khazarische maffia, het einde van de crime Cabal. Tucker kan onderdeel zijn, of hij creëert hiermee aandacht voor symboliek, omdat symboliek een krachtig wapen tegen de elites is. We gaan het meemaken.

   • Immortal februari 9, 2024 Bij 10:49
    Edwin Vissers februari 9, 2024 Bij 06:49
    Heel interessant punt, Edwin! Wat ook die hele shitzooi over CO2 raakt.

    Dit is het atoom C, dat in de zgn carbon backbone van het leven gebruikt wordt. C heeft 6 protonen en hetzelfde aantal aan electronen. C12 is de meest voorkomende isotoop met 6 neutronen. De neutrons kunnen verschillen van 2 tot 16, boven de 12 zijn ze zeldzaam en niet meer stabiel, en meestal manmade.

    Suiker bestaat uit C en O en H. Glucose, bijv, is C6H12O6.

    De backbone zelf is een keten van C en H, die gebruikt wordt in organische moleculen zoals proteines, DNA en meer. Zonder die carbon backbone kunnen die moleculen niet gemaakt worden.

    Je zou dus kunnen zeggen dat het patroon van bedrog in de mens ingebouwd zit! Zoals ik het zie is het “satanische” (die beruchte 666) alleen gebonden aan het vleselijke, aan de materie. Het getal 666 staat voor bedrog en leugens, verderf. En dat is wel duidelijk te herkennen in de mens, en zeker de laatste paar jaren. Grappig dus dat het al in dat ene atoom beschreven staat welke absoluut noodzakelijk is om het leven in stand te houden!

    Als het atoom C verdwijnt, houdt het leven op.

    Hier is er nog eentje met interessante getallen:
    Bloedsuiker is glucose, en bestaat uit C6H12O6. Tafelsuiker (sucrose) daarentegen bestaat uit C12H22O11. Zoals ik dat lees is het slechte troep: de 22 betekent groot verlies, en de 11 betekent grote veranderingen. Dus, als je suiker eet sta je bloot aan verliezen en veranderingen, en dat klopt ook. Mensen die veel suiker eten verliezen hun tanden, hun gezondheid, en er ontstaan grote veranderingen in hun leven, zoals diabetes en infecties, en meer. Suiker is een product dat manmade is, en niet nodig om gezond te zijn. Je krijgt voldoende uit fruit en groente. Suiker was een verkoopmiddel.

    (Nee, niet iedereen lijdt aan gezondheidsproblemen door suiker, zoals iemand zometeen gaat gillen. Er is altijd wel een uitzondering, maar de feiten over suiker zijn bekend.)

    Bedankt voor de interesssante opmerking, Edwin!

 6. In Turkye dragen veel mensen de Mawi Guz of te wel de blauwe oog, wat bescherming biedt! Gaan we dadelijk ons druk maken om welke kleur sokken iemand draagt.

  • @Dick ik denk inderdaad dat we in een tijd leven dat we héél achterdochtig moeten zijn. Het is moeilijk om mensen die ons een sprankje hoop geven niet te vertrouwen, maar ik denk dat dat wel noodzakelijk is. Ieder z’n ding natuurlijk 😉

 7. Persoonlijk geen probleem mee, ik ben meer van,

  het maakt me niet veel uit wat voor kleur of land of geloof of wat je draagt (zoals zijn rood armbandje)
  maar het gaat mij erom wat je doet en of hoe je je gedraagt.

  net zoiets ala NL en stemmen, het gata me er niet om wat je blablabla verteld, maar hoe je stem gedrag is, bv vertellen dat je alle goeds voor het volk wil eerlijke belasting zonder extra belastingen er bovenop ala BPM of vermogen of wat dan ook, en betrouwbare medische wereld en betrouwbare niet gekochte MSM en of land bestuur, of minder gelukszoekers enz of uit de EU e.d. maar dan vervolgens heel anders je stem uitbrengen op dat soort belangrijke onderwerpen, meer het tegenovergestelde van.

 8. Persoonlijk vind ik het Zwak..én meer dit is misschien een herkenningspunt voor gelijkdenkende…verder moet je al in de naam Tucker Carlson zoeken naar de afstammelingen…én aan wat of wie het gelieerd kan worden…en ja het Jodendom zit Bomvol met andere namen om niet direct geassocieerd te worden..met een Joodse afkomst.. zelf maken ze er heel wat inside grapjes over…

 9. Door honderden jaren heen dragen mens iets van symboliek met zich mee, of omringen zich ermee waaraan men krachten denkt te kunnen ontlenen of bescherming van te krijgen.
  Of dat nu een rood armbandje is, een kruisje om de hals, een ring of ketting of zelfs een konijnenpootje voor geluk.
  Vroeger hing men een dode kraai of uil aan de deur om de duivel af te weren.
  ook wilde men wel eens knoflook aan de deurpost hangen met hetzelfde doel.

  Vele mensen gebruiken diverse symbolen of hebben een bepaalde overtuiging voor hun bescherming tegen van alles en nog wat;
  Vrijdag de 13e, onder een ladder doorlopen, gebroken spiegel, of gewone scherven.

  De werking van dat soort dingen en/of overtuigingen komt voort uit persoonlijke overtuigingen die veelal niet kunnen worden onderbouwd.
  Men kan er vanuit gaan dat het een placebo effect is als het ” werkt”.
  Persoonlijke overtuigingen kunnen hardnekkig zijn.

  Beoordeel mensen op WIE ze zijn en WAT ze doen t.a.v. anderen.
  Niet op wat ze aan, of omhebben.

  • Toch vind ik het apart dat een persoon zoals Putin zo’n rood gevlochten touwtje om zijn pols doet, want hij lijkt me geen meeloper. Dus als hij ergens in meeloopt, zal dat toch wel een heel krachtige organisatie zijn die veel invloed heeft…Anders zou je het niet doen. Ik ben ook geen meeloper, en ik draag ook nooit symbolen van de eoa soort, zelfs niet om ook maar getuigenis te geven over mijn overtuiging van hun gedachtegoed. Maar wie weet, was het wel ge-photoshopped?

      • Tucker en Poetjn hebben er in ieder geval voor gezorgd dat wij druk aan het praten zjnn over symboliek. Symboliek gaat de Khazaren ontmaskeren en de kritieke massa is nu ws wereldwijd bezig met die armbandjes. Dat is goed, want ALLES draait om symboliek.

       Ik heb zin om bij een persconferentie van Rutte heel hard te vragen of hij weet dat de baphomet de symboliek is voor aanbidden van satan. En waarom hij van Jan Peter Balkenende een baphomet kreeg die hij in het torentje boven de deur heeft hangen. En of ze satanisten zijn, aangezien de baphomet nergens anders voor wordt gebruikt.

       En het mooie is… de symboliek is overal, dus we kunnen overal waar we symboliek zien, vragen gaan stellen. Haha… ze hebben ALLES gelabeld met symboliek. Het enige dat wij constant hoeven te doen is; SEE SOMETHING, SAY SOMETHING.

       Dus ook aan Tucker en Putin moeten we vragen wat dat armbandje betekent. De symboliek is de opening in hun pantser!!! Het enige dat wij hoeven te doen is prikken en steken in die opening.

 10. Je kunt ook echt overal wat achter zoeken. Er zijn veel grote problemen in de wereld en waar gaan ze over zeiken? Een fckng armbandje. Schaam je. Vraag het hem gvd en ga er geen artikelen over op het internet plempen, mail hem en vraag het. Tsjees.

 11. Bericht aan de aan de schrijver van het artikel.
  Ga eens een nuchtere blik op het leven genieten inplaats van overal iets achter te zoeken.

 12. Die beste Tucker is Episcopaals protestant. Binnen het Christendom tellen zij als liberalen, eigenzinnege Remonstranten, zoals Luther, die zelfmoord pleegde, dat graag zag. Ieder zijn eigen waarheid, binnen de perken.
  Maar effectief bescherming zoeken tegen occulte krachten, en Tucker moet dat weten, is het dragen van de Heilige Maria medaille om de nek, of de medaille verbonden aan de Rozenkrans in de broekzak. Dat helpt, al het andere is humbug. Bij publieke video opnames, zet het Maria beeld neer, zichtbaar voor de camera. Dat zou ook de Putin video sterker hebben gemaakt. De Orthoxie toegedane Putin is een fan van de Heilige Maagd.

  • @Mikkel,

   Geheel met je eens. Ik vertrouw ook geen enkel publiekelijk bekend persoon die zegt aan de goede kant te staan. Daarbij ongehinderd zijn/ haar gang kan gaan zonder vermoord te worden.
   Dank voor je uitstekende link!

  • Mikkel februari 11, 2024 Bij 10:52
   Jammer dat ook deze zeepbel geploft lijkt te zijn. Elon en Trump waren al lang door de mand gevallen. Carlson is denk ik een shill. Putin heb ik nog geen yes or no over. Maar achterdocht is altijd goed in deze tijden. En wat heb je er aan te verliezen? Weer een “held” minder? Kijk in de spiegel en geloof in die held en maak er een mooie dag van, ook voor anderen. Bedankt voor je link.

 13. Die Tucker is OK, beste mensen, hij stak zijn nek uit.
  Putin daarentegen deed zijn job, maar “vergat” een belangrijk stuk in de Russische geschiedenis te vermelden. Hij liet weg de essentiële Kazar geschiedenis van het Joodse Kazar Rijk, in het huidige Ukraïne, van de 7de tot 10de eeuw. Dit Rijk is vernietigd door de katholieke prinsen van Kiev. Soljenitsyn heeft dit uiteengezet, in zijn laatste Russisch geschreven boek, “Deux Siècles Ensemble”, vertaald en uitgegeven in Parijs (Fayard), begin deze eeuw. Putin praatte er langs omheen, maar hij kent ongetwijfeld dat geheim van de “Joden die geen joden zijn, maar de Synagoge van satan” (Ap. 2:9, 3:9). Het huidige Ukraïne moest en zou een tweede Israël worden, een tweede joodse staat. Dat verklaart ook de westerse MSM hysterie en steun, tegen beter weten in. Wijselijk heeft Putin daarover gezwegen, of anders was hij in de VS, door de joodse lobby, besmet geraakt met de bekende dooddoener van “anti-apekool”.

 14. Mijn vader had een St. Christoffel penning aan zijn achteruitrijspiegel hangen, in KSA had ik het Arabische equivalent hier van aan mijn spiegel hangen, altijd handig! En Tucker heeft zoiets om zijn arm, nou en!

 15. Goede vraag waarom, dat kan alleen hij vertellen.
  Morphologische overdracht zijn mensen heel gevoelig voor net zo als magneten aantrekken en afstoten .
  Nu we na al die jaren zoveel wijzer zijn geworden weten we wat ons te doen staat .
  Jaag deze gekke duivels stad en land uit .
  Gekke duivels zijn zij die de mensheid en menswording bedreigen en bedreigd hebben .
  Het ministerie van de wakkeren weten wie het zijn .Nederland is een klein gebied hier is de kans groot dat we het voor elkaar krijgen één voor allen allen voor één . Nu we het weten , nu we overtuigd zijn , nu het bewezen is,geen woorden maar daden. Met de hele familie wie staakt er mee
  Vriendelijke groeten thuis verdedig wat je lief is.

  Beste rommel veel gezondheid en blijdschap, mooie stad achter de duinen .

  Wie had ooit gedacht dat het zo ver zou komen.
  Als ik tucker was de rode lijn tot hier en niet verder ze zijn de rode lijn over gegaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in