Ik leg vaak uit dat we de civilisatie aan het verliezen zijn. De risico’s komen uit vele bronnen. Een daarvan is het groeiende risico van een kernoorlog; de opkomende politiestaat waarin gedrag dat door de grondwet wordt beschermd, ondanks de grondwet wordt gecriminaliseerd; eenheid die wordt vervangen door een toren van Babel; aangewakkerde rassen- en genderhaat die de identiteitspolitiek dient; door glyfosaat vernietigde grond met als gevolg een vermindering van de voedingswaarde van planten en vlees en melk van dieren die met GGO-producten zijn gevoed; de corruptie van wetenschap en onderwijs; afwijzing van de gegroeide cultuur in literatuur, kunst, muziek, moraal en gedrag; drastisch beleid om vermeende bedreigingen, zoals klimaatverandering, die al dan niet reëel zijn, het hoofd te bieden; door ideologie gedreven hervormingen van de samenleving, zoals de Grote Reset van het World Economic Forum; opzettelijk gecreëerde en losgelaten plagen om de bevolking onder controle te houden; de bewapening van het weer, schrijft Paul Craig Roberts.

De lange aanval op religie heeft satanische krachten vrij spel gegeven.

De corruptie van de wetenschap is vandaag het onderwerp. Wetenschap is gebaseerd op het zoeken naar de waarheid en op de integriteit van de zoeker. Deze basis is kwetsbaar en corrupt. Als wetenschap wordt gezien als racisme en een instrument van blanke suprematie, verliest de wetenschap haar gezag bij degenen die haar zo zien. Als het geslacht afhangt van een zelfverklaring en niet van lichaamsdelen, wordt de biologie weggegooid, net zoals Lysenko’s genetisch marxisme de Sovjet genetica in het begin van de 20e eeuw vernietigde. Ideologie is de vijand van de wetenschap, en we zien de onderdrukking van de wetenschap door ideologie opnieuw in het verbod op onderzoek naar de genetische basis van intelligentie.

  Oversterfte door hart- en vaatziekten vorig jaar met 44% gestegen onder Britse burgers in de leeftijd van 15-44 jaar: Rapport

De grootste verstoorder van de wetenschap is geld. Vandaag de dag kosten wetenschappelijke experimenten veel geld. Ze kunnen niet langer worden gefinancierd uit de budgetten van de universitaire afdelingen natuurkunde, scheikunde, biologie en astronomie. Financiering komt van buitenaf, en dit opende een weg voor de belangen van financiers om het proces te betreden. Federaal geld voor onderwijs bevatte alle bedreigingen, en meer, die conservatieven hebben voorspeld, en geld van bedrijven en stichtingen zorgde voor nog meer bedreigingen.

De financiering beïnvloedt niet alleen wat er wordt onderzocht, maar ook de bevindingen. Een groot percentage Amerikaanse natuurkundigen en scheikundigen houdt zich bezig met wapenonderzoek en kan geen standpunt innemen, zoals het in twijfel trekken van het officiële 9/11 verhaal, dat hun financiering in gevaar brengt. Psychologen helpen de CIA bij het verfijnen van marteltechnieken. Antropologen helpen de CIA bij het ontwikkelen van methoden om bevolkingsgroepen onder controle te houden. Virologen ontwikkelen biologische wapens. Bedrijfsscholen ontwikkelen reclamepropaganda. De lijst gaat maar door.

Zoals we hebben geleerd van Covid, financieren NIH en Big Pharma het meeste medische onderzoek. Aangezien het geld uit deze bronnen komt, bepalen deze bronnen wat er wordt onderzocht en wat de conclusies zijn. Een product van deze financiering was Covid zelf en de protocollen die een effectieve behandeling verhinderden en die aan artsen werden opgelegd ten behoeve van de winsten van Big Pharma’s Covid “vaccin” en ongrondwettelijke overheidsmandaten die de vrijheid verder marginaliseren.

Wetenschappelijke carrières zijn afhankelijk van publicatie. Wanneer de financiering afkomstig is van mensen met commerciële of winstbelangen in onderzoeksresultaten, bevindt de gefinancierde wetenschapper zich in een situatie van belangenverstrengeling. Het behagen van de financiers is noodzakelijk voor de voortzetting van de financiering, net zoals een gekozen vertegenwoordiger beantwoordt aan de belangen van zijn grote campagnebijdragers.

  Fins parlementslid waarschuwt regering dat zij schuldig is aan genocide wegens misleiding van het publiek over COVID-19-injecties

Het probleem van de financiering van de wetenschap heeft, net als het probleem van de financiering van verkiezingen, een kritiek stadium bereikt dat de integriteit van de wetenschap vernietigt, zoals blijkt uit deze verklaringen van de redacteuren van de twee meest prestigieuze medische tijdschriften:

“Het is gewoon niet langer mogelijk om veel van het klinisch onderzoek dat wordt gepubliceerd te geloven, of om te vertrouwen op het oordeel van betrouwbare artsen of gezaghebbende medische richtlijnen.” – New England Journal of Medicine Hoofdredacteur Marcia Angell, M.D.

“Een groot deel van de wetenschappelijke literatuur, misschien wel de helft, is gewoon onwaar … flagrante belangenconflicten … de wetenschap heeft een wending genomen naar de duisternis.” – Lancet hoofdredacteur Richard Horton

Deze documentaire:

https://rumble.com/v1nk6tu-science-for-hire-full-movie-a-gary-null-production.html

legt uit dat de wetenschap tegenwoordig gekocht en verstoken is van integriteit. Dit is het gevolg van de ineenstorting van de wetenschappelijke cultuur. Geld heeft voorrang op integriteit en waarheid.

Als de carrièredruk op wetenschappers voldoende is om integriteit en toewijding aan de waarheid opzij te schuiven, wat gebeurt er dan elders in de samenleving waar de normen zwakker zijn?

Wetenschap is een fundamentele basis. Als zij wordt vernietigd, zoals voor onze ogen gebeurt, wordt de beschaving vernietigd.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

De berg rookte, het bliksemde en het geluid van een bazuin was te horenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOverzicht van Russische luchtaanvallen in heel Oekraïne op 17 oktober (Video’s)
Volgend artikelEuropa’s uiteindelijke keuzes voor Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

41 REACTIES

  • Ze bedoelen denk ik zelfhatende blanke,seksueel gestoorde westerse mensen die jaren via voeding en drinkwater en ook media zijn vergiftigd en lam gemaakt voor wat nu komen gaat…Wat overblijft zijn de buitenlandse wat meer ‘woeste’ mensen die gemakkelijk en legitiem getemt kunnen worden door de elite en hun inmiddels enorme politie apparaat..Beveiliging wordt steeds verder opgeschroefd voor zogenaamd Amalia en Rutte die bedreigd zouden worden door een gedetineerde marokaan die vast zit en zelf door overheid in het zadel geholpen is gevolgd door populaire serie mocro mafia..Aanlag op Telegraaf en Peter r de Vries kwamen uit die hoek maar in opdracht ‘van’….Alles om het politie apparaat op te pompen voor de great reset….Just my opion..

   • Absoluut waar beste Nuke klopt exact wat je zegt had het niet beter kunnen verwoorden…

    Maar toch ben ik er van overtuigd dat het ze niet gaat lukken, ze laten te veel steken vallen en door de te snel wakker wordende wereld zijn ze te veel haast gaan maken en dat zal ze uiteindelijk letterlijk en figuurlijk de kop gaan kosten.

    Als ik de cabal was geweest was ik een generatie later met dit alles begonnen met de geindoctrineerde regenboogkinderen. Ik en velen in mijn groep kennen nog de verhalen van opa in het verzet en wij zijn de laatste generatie echte mannen met straatkennis en wapenkennis. Als ze dit over 30 jaar hadden gedaan hadden ze die verwijfde nieuwe generatie in een half jaar plat gelegd maar ik denk niet dat het ze gaat lukken.

    Gaan we heftige klappen vangen jazeker maar dat geld ook voor hun, we gaan nog wel eens even zien wie dit gaan winnen maar ik ben er van overtuigd dat wij dat gaan zijn…

    • Zij hebben haast omdat zij niet alleen alle op een behoorlijk leeftijd zijn, als meer dan de helft haviken wegvallen en aangevuld moeten worden met eveneens verwijfde gasten. Dan gaat het niet meer lukken. Daar we aan de vooravond staan voor de grote ommekeer. De uitgetelde dag wat nu op internet rond zwerft, zou het aanstaande 27 november 2022 zijn. Dan zou het overgangstijd van 3 dagen duisternis zijn. Iedere gevaccineerde en omgebouwde mannen en vrouwen gaan mee naar de volgens simulatie cyclus van de matrix. Waar Lucifer de opper God zal zijn die half vrouw half man is, vandaar al dat genderneutrale gedoe en dat ombouw gedoe. Tevens valt dat ook samen met de gewenste transhumanisten die met de prik zich zelf onvruchtbaar hebben gemaakt en extern aangestuurd kunnen worden via de cloud met A.I. Zodat het fysieke en de virtuele wereld in elkaar overlopen en zo een permanente gevangenis wordt, waar geen ontkomen aan is. De ongevaccineerde zullen weer terug naar hun origineel gaan, dus uit de matrix. Alles in en op deze simulatie aarde matrix is een elektromagnetische samenstelling, die overkoepeld is. Waar de maan de weerspiegeling van is.

     • U leest overduidelijk graag M. Vrijland. Ik lees graag zijn bevindingen en zie er veel waarheid in maar als christen moet ik van deze theorie afscheid nemen. Ik zie ik het firmament (de dome) zoals hij is als de afscheiding van het water die God maakte tussen aarde en hemel. (sorry rommel weet dat je er hier op deze plek niet van houd. Maar is een reactie op de comment). Verder geeft hij goede info. Respect voor uw mening beste Qvic maar dat is niet mijn ding.

     • Lol, een datum…
      De slimme gelovigen durven geen datums te gebruiken want zijn al enorm veel tegen de lamp gelopen.
      Je hebt dus tenminste lef en waardeer dat!
      Maar Wat als op 27 november 2022 just niks gebeurd?
      Dan sta je daar voor pietsnot…
      Is er dan een rekenfoutje ergens in de kalender of is God of mijne vriend Satan een dutje gaan doen?
      En een andere gelovige zal je tegenspreken… want die heeft een betere uitleg.
      Er is wel duidelijk iets aan de hand met de gelovigen in oktober!
      Ze worden dan wakker.

     • 27 november is de geboortedag van mijn zoon die niet meer op deze idiote wereld is, hij zei wel eens : ik leef in een film mama, zit ik in een verkeerd lichaam of in een verkeerde tijd..
      hij streed zijn strijd en heeft er nu geen last meer van, soms is het goed om zo diep er over na te denken wat ze nu allemaal opdringen, mijn zoon voelde niets van opdringen, hij was gewoon wie hij was en zal blijven in hart als moeder.

      Groet en laten we zien wat 27 november voor mij dan toe gaat voegen… ik denk zelf dat er een heel ander groots is, wat alleen Nederland zal ondergaan.

     • Wie heeft die koepel dan geplaatst. Ik weet dat jij dat gelooft, maar als jij dat zo goed weet, leg het mij dan uit. Geloven doen we allemaal, maar weten is maar voor weinigen weggelegd.

    • @kkl
     100% gelijk. Met de nieuwe verwijfde tegenbooggeneratie was het zo klaar geweest. Zonder tegenstand hadden ze alles zo door kunnen drukken.
     Maar dan hadden de huidige leiders het niet meer meegemaakt. Die ouwe lullen en kutten wilden nog even snel op hun naam hebben. Dat zij de wereld veranderd hebben. Op wat voor manier dan ook en desnoods met bloedig geweld.

    • Je hebt niet door wat er juist aan de hand?
     Het gaat hen juist heel goed lukken.
     En tot nu loopt alles heel vlotjes omdat we meer met God of Jezus in ons hoofd bezig zijn.
     De regenboog is alleen daar om ons op stang te jagen…
     Gaan jullie als echte mannen met straatkennis, oude wapenkennis en scherpe hooivorken hun modern leger verslaan? Gaan jullie echt de Russen verslaan? Ja, na de oorlog was plots iedereen een verzetsstrijder, haha.
     Er is voor jullie maar één manier om te winnen!
     Dat is elke dag op de kniekes voor je bed 3 uurtjes bidden dan komt Jezus je wel redden, je geeft hem dan geen andere keuze.

 1. De Gristenunie demon Segers kwam met een schilderijtje van de Toren van Babel de tweede kamer binnen vorige week en ik zag het gehele wef kabinet likkebaarden….Er moet met spoed een ongedierte bestrijding op deze satanisten worden losgelaten voordat het te laat is. Och…dat is het waarschijnlijk al want er zijn teveel schapen die het ‘kwaad’ niet zien door de injectie van het beest…En vandaag weer non-stop ambulances…Gaat hard nu..

   • Wel Leon wij kunnen dit stoppen met zijn allen maar in NL weet ik niet wat er aan de hand is mensen hebben het nog te goed. In het buitenland groeit het verzet met de dag daar worden de groepen steeds groter. Het is een kwestie van tijd dat het eerste land het wint door de weerstand en zoals altijd als er 1 schaap over de dam is. Nu alleen nog wachten tot de eerste doorbraak ergens maar die gaat er komen 100 procent

    • Ik wordt altijd wakker met Astrid Kersseboom op de radio. Best wel fan van haar door haar manier van presenteren. Leuke vrouw met pit.
     Zij doet nog steeds mee met het grote spel. Toch hoor ik aan haar dat ze door begint te krijgen dat er dingen niet kloppen. Er begint soms twijfel te klinken. Omdat er dingen zijn die ze toch raar begint te vinden. Dan zwijgt ze net te lang, of mompelt wat.
     Er komt wel een dag dat ook bij haar het knopje omgaat.
     Hoop ik.

  • @Nuke Davos >> (En vandaag weer non-stop ambulances…Gaat hard nu..)

   Hier in Noord-Holland hoor ik de ambulances de hele dag door.

   En de great reset moet heel snel geïnstalleerd worden, En daarom zeg deze clown ook dit >> https://www.ninefornews.nl/premier-rutte-heeft-meer-tijd-nodig-om-over-verzoek-tot-ontslag-na-te-denken/

   En we krijgen nog een hoop ellende over ons heen, maar niemand komt met ideeën, om het te proberen aan te pakken. En de tijd is bijna om……!!! En als je om je heen kijkt, leeft bijna iedereen verder alsof er helemaal niets aan de hand is. HOE DAN ?? Is de angst zo groot, of zit iedereen in een ontkenningsfase ?? Waar zijn al die stoere Bikers gebleven, of de hooligans, of die knokploegen. Of weet ik veel wat voor gasten. Ik zie en hoor helemaal niets meer ?? Ik zat gisteren de rellen in Frankrijk te kijken. 500a600 agenten of ME tegen ik heb van horen zeggen tegen, 100.000 mensen. En wat ik zag was, dat iedereen aan het filmen was, en foto’s nemen, en provoceren. En als de politie in actie kwam gingen de meeste demonstranten rennen ??? een soort en met kat en muis spelletje. en daarna was het weer rustig. Op deze manier zijn we straks de slaven van de rekening. China 3.0 of erger. Het duurt niet lang meer, en dan kunnen we in de overlevingsmodus. DAMN !!

   • Lol, hier een gratis idee -> ga ginder helpen…
    Die maken tenminste nog filmkes en foto’s, gij blijft lekker in je disco hol en bekijkt ze met een pint bier in je hand.
    Daarna ga je van je kloten maken dat er geen geweld tussen zit.
    En verwijt ze dat we op deze manier slaven gaan worden, haha.
    Ben je de boeren ooit gaan helpen, dat is dichter bij huis?
    Ik lees hier soms straffe dingen, mijn hond Bobby kan de idioterie hier ook niet vatten. DAMN!

   • laat je niet zo op fokken Discobol.. maar ik snap je punt zeker. de bikers moesten toen verboden worden.. weet je nog ? Ook dat verhaal met die Klaas Otto klopt voor geen centimeter met de bef van de advocaat..
    tja.. welkom in de nieuwe polders straks met nergens meer een koe of paard.. alleen maar flats en geen verse groenten en fruit meer.. dat gaan we toch niet laten gebeuren dat het kaas van onze boterham afgepikt zal worden door deze idioterie?
    Oei.. ik merk dat ik witheet weer ga worden, dus mijn raad aan jou is tevens nu mijn eigen reflectie.
    groet en hou vol!!

    • @strohoed >> (Oei.. ik merk dat ik witheet weer ga worden, dus mijn raad aan jou is tevens nu mijn eigen reflectie.
     groet en hou vol!!)

     Ik snap je punt // LOL 🙂 🙂 🙂

 2. Dat vraag ik me ook af discobal waar zijn de hooligans gebleven en de hels angels enz. had verwacht dat zij zouden vechten voor ons land maar blijken slappe zakken te zijn . Erg jammer ;(

  • Verwacht niet te veel van die motor clubjes!
   In die clubjes zitten zeker 90% kinderen die graag hun knalpot naar de kloten helpen om wat meer decibels eruit te halen. Zodat veel ogen op straat naar hun gericht zijn, haha.
   Willen niet begrijpen dat een uitlaat berekent is op de druk van de cilinders.
   Al veel van die gasten over de vloer gehad om de knalpot te herstellen.
   Of we blij zijn of niet, de enige die bij ons van hun voeten durven maken zijn de moslims.
   Ook al die linkse moraalridders die steeds Rechts uitscholden voor – Hitler zonen – kruipen nu onder hun steen.

   • Die motormannen zijn bijna allemaal mietjes. Bijna allemaal blaaskaken met een pietepeuterig onvindbaar klein hartje. Moeten hun schijterigheid compenseren met rauwe daden en rauwe praatjes. Roep “BOE” en ze zitten boven in de boom. Raken overstuur als het niet gaat zoals zij willen. Jezus, wat ik met die gasten heb meegemaakt. Schijterds die alleen hun eigen belangen najagen terwijl ze net doen alsof ze bij elkaar horen. Naaien de vrouwen van hun motormaten in plain sight. Het enige dat ze goed kunnen is hun misdaden maskeren. Dat leren ze al jong omdat ze vaak mishandeld zijn als kind. Ik heb jaren in de motorwereld gezeten dus heb het allemaal mogen meemaken. Van hit tot shit. Ze zijn het tegenovergestelde van wat ze graag willen dat de mensen van hen denken.

 3. Maar idd; als USA langere afstand raketjes naar de Oekies sturen, tekenen zij het doodsvonnis voor Oekieland, zichzelf en west europa

  Er is een IQ van ongeveer 50 voor nodig om dat in te zien; maar hebben ze dat?

 4. De BBC wilde sancties tegen Iran, want die leverden RU drones.

  Uh…sancties ook maar tegen NL, DE, FR, ES, USA, GB en alle anderen die militair matereaal stuurden aan de Snuivende Hobbit?

 5. “De lange aanval op religie heeft satanische krachten vrij spel gegeven.”
  Best grappig die zin…
  Dit heeft totaal NIKS te maken met religie en religie creëert zelf de satanisten of zijn we de pedo-paters en de geschiedenis al vergeten?
  God, Jezus en religie heeft wel een kans gehad maar heeft gefaald omdat de steunpilaren opgetrokken zijn met een hoop onzin verhalen.
  Alles heeft te maken met geld – geld is God en niemand anders!
  En heb je té veel geld dan ga je zweven en wil je controle.
  Met geld zet je alles naar je hand; de wetenschap, de media, de politiekers, rechtssysteem, enz. tot zelfs de paus.
  En De Westerse civilisatie geef ik met veel plezier gratis weg, die zit vol kanker.

 6. “Een groot deel van de wetenschappelijke literatuur, misschien wel de helft, is gewoon onwaar … flagrante belangenconflicten … de wetenschap heeft een wending genomen naar de duisternis.” – Lancet hoofdredacteur Richard Horton

  Heb even de zoekmachine geraadpleegd met de vraag: Wie is de hoofdredacteur van The Lancet met de vraag in mijn gedachten of Richard Horton in de tussentijd niet ontslagen is. Hetgeen dit opleverde, is een scala aan artikelen waarin deze hoofdredacteur zich uitlaat over bepaalde zaken. Wat goed. En dan te weten dat zo´n beetje iedere ´professionele´ voorstander van de gifspuit The Lancet leest en er mee ´wegloopt´.

  • Nou ja, misschien trek ik te hard van leer; dan zou ik een aantal van die artikelen dienen te lezen. Nu even niet. M´n bed roept.

 7. Nivelleren tot de standaard van Afrika, Zuid-Amerika, India, China etc.
  Dat maakt het voor de oppermachthebbers wat makkelijker om alles in de gaten te houden.
  De stumpers van o.a V.N hebben het sinds de oprichting voor de hele wereld geen utopie kunnen maken.
  Zij met al die wereldbanken etc.

  Eis de directe-democratie. Maak er werk van waar je maar kunt!
  En sloop diegenen die Nederland tot een dictatuur hebben geholpen.
  Kappen met alleen maar op internet actievoeren! Houdt deze etters ten eerste al aan als je ze
  tegenkomt. En vraag ‘WAAR BLIJFT DE DIRECTE DEMOCRATIE!?’
  Wees gezond boos…..niets mis mee.

 8. Mijn gedachte is dat : Insect farms, food hubs, alle teslas, oplaadpalen ,5G, zonnepanelen en windmolens regenboog vlaggen en wef goal vlaggen bij gemeentes strippen en verbranden overal in NLD het eerste verzet zal zijn. Datacenters, media de hele pleuris bende. Ik denk echt dat dat het begin gaat worden van de grote opstand…Dit zal een groot geluid zijn en zeer aanstekelijk als het in 1 stad gebeurt volgt de rest vanzelf als een dikke sneeuwbal dit tegen alle onzin en een dikke NEE tegen geïnfiltreerd WEF. Alle D66 en wef deugers kunnen maar beter alvast inpakken zijn vogelvrij…Uiteindelijk gaat politie deze groep nooit kunnen beschermen. Verzetsmensen weten denk ik wel waar ze wonen… Ik roep uiteraard nergens toe op maar ik denk dat dit helaas wel gaat gebeuren..Helaas ook gepaard met het nodige geweld….Dat baseer ik op geschiedenis waar kleine groep andere wat opdringt en door de strot duwt. Lieo nooit goed af voor de pushers.

 9. Je moet even teruggaan naar eind jaren 60.
  Ook de werkende bevolking had het krap.
  Er waren sociale veranderingen–waarbij ik deelnam als eerste kraker van NL- en die waren nodig en goed.

  Maar heel subtiel begon er al een scheiding te komen tussen middenklasse en werkende klasse.

  Het aantal studenten uit de werkende klasse, was, net als nu, verwaarloosbaar. Officieel ongeveer 6%, maar “dankzij”hypotheek rente aftrek zaten in die 6% veel middenklassers.

  Over studeren werd aan de werkende klasse geen voldoende informatie verstrekt; en de lagere scholen geven anno 2022 nog steeds school advies conform het beroep van de vader.
  Zo er sporadisch een IQ test wordt gedaan is dat een super slechte test.
  Dit alles, omdat er een consensus was in de na oorlogse periode dat 70% van de uitstroom van lagere school de industrie in zou moeten.

  In de arrogante middenklasse was er een overschot aan koters die te lui waren om te werken, en te stom om te studeren.
  Die hadden twee keuzes: kweekschool of kunst academie.

  Vooral die die van de kweekschool bewezen zich als “sociaal gevaarlijk”; zij projecteerden de zieke gedachten van de linkse middenklasse op de jeugd.

  Het resultaat zijn we nu mee behept, en dat is net zo erg–zo niet erger dan de NSB.
  Er zijn harde situaties/maatregelen nodig, om hun desastreuse en psychisch gestoorde ideetjes te vernietigen.

  De misere van komende winter kan een sleutel daartoe zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in