Photo by Alex Fedorenko on Unsplash

De Oekraïners beweren dat ze het dorp Rabotino hebben ingenomen (maar de Russen zeggen dat alleen het noordelijke deel is ingenomen), nadat ze ongeveer de helft van de totale Oekraïense strijdkrachten hebben verloren.

Concreet gebruikten de Oekraïners 12 brigades om Rabotino te bezetten, dat wil zeggen in totaal 60.000 man!

De verliezen zijn duizelingwekkend (30.000 man) voor zo’n kleine territoriale buit en in totaal liggen er drie Russische verdedigingslinies te wachten op de Oekraïense troepen, bericht Pronews.

Om de omvang van de verliezen te begrijpen: de Russen van Wagner (niet het Russische leger) verloren ongeveer in 9 maanden 20.000 man bij Bakhmut.

Rabotino viel (als het gevallen is) na 2,5 maand. Bakhmut is een stad van 100.000 mensen, terwijl Rabotino een dorp van een paar duizend mensen is.

De Amerikanen hebben het mis als ze zeggen dat de eerste verdedigingslinie was doorgedrongen. Rabotino was een heuvel vóór de Russische verdediging.

Nu willen de Oekraïners in zuidoostelijke richting binnendringen om manoeuvreerruimte te creëren met Rambotino als vestingwerk.

Maar hebben ze genoeg manschappen om dit te bereiken?

De oorlog met Rusland heeft de Oekraïense strijdkrachten, die al ongeveer anderhalf jaar vechten tegen een talrijke vijand, tot het uiterste gedreven.

Momenteel verzamelen de Russen nieuwe troepen in de buurt van Rabotino.

Oekraïne kampt met een tekort aan mankracht voor de oorlog.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Kortom, Rusland zal winnenVolg Frontnieuws op Telegram

  Breaking News - Rusland geeft toe zich te bemoeien met Amerikaanse verkiezingen en belooft het weer te doen

Lees meer over:

Vorig artikelHoe mijn kijk op de overheid is veranderd
Volgend artikelAmerikaanse inlichtingendienst oordeel: Oekraïens offensief is een totale mislukking
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Lijkt op de resultaten aan het front van de eerste wereldoorlog. 100 000 man voor terreinwinst? Voetbalveld?
  En och, het zijn maar mensen toch? En daar hebben we er genoeg van!

 2. Tja, je kunt het massaal uitmoorden van de Oekraiense mannelijke bevolking een duidelijk “personeelstekort probleem” noemen… Typisch toch weer, en zelden zo’n harteloos koude bureaucratische visie van degenen die deze slachtpartij goedpraten gelezen! Genocide wordt zo blijkt, steeds weer gereduceerd tot een tabel met cijfertjes…

 3. ukr zal na de SMO bewoond worden door Joden, als het nieuwe Israel. Het huidige Israel zal leeg zijn, iedereen is daar 83x geboosterd en ze gaan er mee door tot het land leeg is.

  • ….de dodelijkheid van de vaxxins zou ik voorlopig met n korreltje zout nemen….voorlopig…ik zie in mijn 95% gevaxxte omgeving geen opmerkelijke dodencijfers … Mensen sterven uiteraard , maar dat is bij mijn weten nog steeds ‘des levens’ .

   • Hier zijn de hartaandoeningen niet te tellen, de uitvaartondernemingen kunnen het bijna niet aan, een grafzerk duurt meer dan een jaar nu.

   • @Patrick…

    Ik herken wat je zegt. In mijn 99% gevaxte en geboosterde dorp is nog steeds niks afwijkends gaande. Geen oversterfte, geen schades, geen aandoeningen. Ik ken meerdere mensen met een zwak hart die uit angst juist een vaccin en alle boosters hebben gehaald en die zijn allemaal overandert. Het enige dat ik merk is dat mensen hun bewustZIJN hebben losgelaten door weg te kijken en leugens op te vreten. Mensen hebben onwetendheid boven de waarheid gekozen en dat is heel goed te merken aan hun cognitie. De meeste mensen hebben alle diepgang losgelaten en leven volledig in leugens.

 4. Hoe lang moet de waanzin in dat Oekriland nog doorgaan? Hoeveel soldaten en burgers aan beide zijden moeten er nog dood gaan? Hoeveel gezinnen moeten er nog uit elkaar getrokken worden?
  Hoeveel materiële schade moet er nog komen?
  Zoveel vragen en alleen maar om een stelletje machtgeile psychopaten te bevredigen.
  Als de oorlogophitsers zelf naar het front zouden moeten gaan, dan was deze krankzinnige oorlog per direct afgelopen. Complete waanzin wat daar ( en elders in de wereld) gebeurt.
  Streef verdomme naar vrede, drijf op een faire manier handel met elkaar. Dan bouw je iets op.
  Ik weet het. Martin Luther King zei het al:”I have a dream”.

  • dat is ook vreemd, ze sturen vele miljarden euro’s en ladingen wapens die kant op maar sturen niet de dienstweigeraars terug. die mensen hoeven van mij ook niet de vleesmolen ingestuurd te worden maar de mensen moeten zien dat het niet klopt.
   ok, niets klopt. de msm beweerd op dit moment dat de nazi’s de eerste en zwaarst verdedigde russische linie doorbroken hebben en de weg nu bijna vrij is om door te stoten naar de zee van azov. natuurlijk hebben ze een succes nodig voor hun broodheren, dat het voor geen meter klopt en er tienduizenden doden vallen voor een leugen maakt ze niets uit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in