Ik zei u dat dit deel niet mooi zou zijn. De ineenstorting van fascistische ideologische bewegingen en fanatieke doodscults is dat nooit. Het Nieuwe Normaal blijkt geen uitzondering te zijn.

Na drie weken geweldloze burgerlijke ongehoorzaamheid buiten het Canadese parlement in Ottawa door vrachtwagenchauffeurs en andere Canadese burgers die strijden voor hun recht om niet onderworpen te worden aan gedwongen “vaccinatie”, heeft Justin Trudeau de knokploegen ontketend. Duizenden gemilitariseerde oproerpolitiemensen (en andere niet-geïdentificeerde zwaarbewapende agenten) zwermden over het gebied, omsingelden de demonstranten, begonnen in vrachtwagens in te breken en mensen te arresteren, en sloegen hen met knuppels en de kolf van hun geweren, schrijft CJ Hopkins.

In één bijzonder lelijke episode galoppeerden de Nieuwe Normaal stormtroopers met hun paarden recht op een menigte geweldloze demonstranten in, en vertrapten daarbij een oudere dame met een rollator. Zij had juist iets tegen de politie gezegd in de trant van “jullie breken mijn hart … dit gaat over vrede, en liefde, en geluk.” Toen sloegen zij haar neer en draafden met hun paarden over haar heen.

Ondanks een overvloed aan videobewijs waarop duidelijk te zien is wat er precies gebeurd is, probeerde de politie van Ottawa het zo te draaien …

Hier ziet u een overheadfoto van het incident …

De grote rode pijl wijst naar de rollator van de dame, of de vermeende “paard-aanvallende fiets.” Vermoedelijk heeft het gezicht van de heren boven haar ook het paard laten “struikelen”, of was het bezig het paard te laten “struikelen”, op het moment dat deze foto genomen werd.

En dat was nog niet alles. O nee, verre van dat. Het “machtsvertoon” was nog maar net begonnen. Dit was immers geen “meestal vreedzame” BLM uitbarsting van rellen, plunderingen en brandstichting. Dit was geweldloze burgerlijke ongehoorzaamheid, met springkastelen voor kinderen, geïmproviseerde sauna’s, getoeter, dansen, illegaal barbecueën, en andere vormen van “terroristische” activiteit, die met ijzeren vuist de kop ingedrukt moesten worden.

  Reiner Füllmich en 50 Advocaten twijfelen niet meer: "De vaccins zijn ontworpen te doden en planeet te ontvolken"

Op zaterdag haalden de knokploegen de stungranaten, de pepperspray, en de grote houten stokken te voorschijn. Tegen zondagmorgen schoten zij op mensen met “niet-dodelijke, middelzware impactwapens”. Takelwagenchauffeurs met skimaskers uit horrorfilms werden ingeschakeld om de grote vrachtwagens weg te slepen.

Voordat hij vrijdag de knokploegen losliet, beriep Trudeau zich op de “Emergencies Act“, waarmee hij de Canadese grondwet opschortte, die hij al in 2020 had opgeschort wegens de “apocalyptische pandemie,” de reden waarom de demonstranten in de eerste plaats protesteerden. Het parlement zou een debat houden over zijn bevoegdheid om een nieuwe “noodtoestand” uit te roepen, maar dat debat werd natuurlijk abrupt gecanceld wegens de massale “politie-operatie” die zijn beroep op de wet mogelijk had gemaakt.

Op grond van de noodtoestandwet schrapte hij onmiddellijk het recht van vergadering, verbood hij de protesten, en begon hij te dreigen dat hij de honden van de mensen zou doden en hun kinderen zou afnemen. Daarna begonnen hij en zijn fascistische Nieuwe Normaal luitenants de bankrekeningen te bevriezen van iedereen die ook maar vaag iets te maken had met het truckersprotest. Volgens een verslag van Bloomberg:

“De noodbevelen verplichten vrijwel iedere deelnemer aan het Canadese financiële systeem – banken, beleggingsondernemingen, kredietverenigingen, kredietmaatschappijen, effectenhandelaren, fondsenwervingsplatforms en betalings- en clearingdiensten – om te bepalen of zij bezittingen bezitten of controleren van een persoon die een illegaal protest bijwoont of die voorraden levert aan demonstranten.”

En alsof dat allemaal nog niet fascistisch genoeg is, heeft de politiechef van Ottawa duidelijk gemaakt dat, als de “crackdown” eindelijk voorbij is, zij jacht zal maken op iedereen die bij de protesten betrokken is, hen zal arresteren en aanklagen wegens “criminele overtredingen,” hen zal onderwerpen aan “financiële sancties,” en hun levens en gezinnen op andere manieren zal verwoesten.

Het harde optreden in Ottawa is nauwelijks een uitzondering. Zoals mijn lezers zich wellicht herinneren, heeft Nieuw Normaal Duitsland al in september 2020 protest tegen het Nieuwe Normaal (d.w.z. de nieuwe officiële ideologie) verboden, en de Duitse politie is absoluut meedogenloos geweest. Iedereen die beschouwd wordt als een “Covid-ontkenner” wordt door de Duitse inlichtingendiensten in de gaten gehouden. Het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Veiligheid bestempelt ons als “binnenlandse gewelddadige extremisten”. Hetzelfde verhaal in Australië, Frankrijk, België, Nederland, en een hele reeks andere landen.

  Bill Gates: Ik stopte Trump van onderzoek naar vaccins

Ik beschrijf het Nieuwe Normaal al twee jaar lang als een nieuwe vorm van totalitarisme (of fascisme, zo u wilt), en ik heb het vanaf het allereerste begin gedocumenteerd (zie bijv. deze Twitter-threads van maart 2020 en april 2020, die de redactie van OffGuardian voor het nageslacht bewaard heeft). Het was er al die tijd al, recht in de open lucht, maar onzichtbaar gemaakt door het officiële Covid-narratief.

Het officiële narratief is snel aan het ontbinden, waardoor het fascisme van het Nieuwe Normaal zichtbaar wordt. Dit gebeurt nu omdat degenen onder ons die het vanaf het begin gezien hebben – en zich er al die tijd tegen verzet hebben – het lang genoeg volgehouden hebben om de klok uit te lopen. GloboCap kan het narratief niet gaande houden, dus rest hen niets anders dan bruut fascistisch geweld.

Wij moeten ervoor zorgen dat GloboCap dat geweld inzet, en er een grote, felle schijnwerper op richten, zoals de truckers en demonstranten in Ottawa zojuist gedaan hebben. Voor het geval er iemand in de war is over de tactiek: het heet klassieke geweldloze burgerlijke ongehoorzaamheid. Ik heb het in een recente column beschreven:

“Met andere woorden, wij moeten ervoor zorgen dat GloboCap (en zijn volgelingen) openlijk totalitair gaan doen … want dat kan het niet. Als het dat kon, zou het dat al gedaan hebben. Het wereldkapitalisme kan zo niet functioneren. Openlijk totalitair worden zal het doen imploderen … nee, niet het wereldkapitalisme zelf, maar deze totalitaire versie ervan. In feite begint dat nu al te gebeuren. Het heeft de simulatie van “werkelijkheid,” en “democratie,” en “normaliteit,” nodig om de massa’s volgzaam te houden. Dus moeten wij die simulatie aanvallen. Wij moeten erop hameren tot zij barst, en het monster dat er in schuilt te voorschijn komt. Dat is de zwakte van het systeem… Het Nieuwe Normaal totalitarisme zal niet werken als de massa’s het opvatten als totalitarisme, als een politiek/ideologisch programma, in plaats van als een antwoord op een dodelijke pandemie.”

  Mainstream media medio 2022: "In slaap vallen bij tv-kijken" reden voor vroegtijdige sterfgevallen

Het officiële narratief is dood, of stervende. De Covid-sekte valt uit elkaar. Niemand behalve de meest fanatieke Nieuwe Normalen gelooft dat er een echte rechtvaardiging is voor het opleggen van verplichte “vaccinatie,” “quarantainekampen,” segregatie van “de Ongevaccineerden,” of een van de andere “Covid-beperkingen”. “Het virus” is niet langer een excuus om gedachteloos belachelijke bevelen op te volgen en diegenen onder ons te vervolgen die weigeren.

Het apocalyptisch pandemie theater is voorbij. Het is vanaf nu een zuiver politieke strijd.

Ottawa is niet het einde. Het is nog maar het begin. Protesten en andere vormen van burgerlijke ongehoorzaamheid nemen over de hele wereld toe … ja, zelfs hier in Nieuw Normaal Duitsland. Dat betekent niet dat het tijd is om te ontspannen. Integendeel, het is tijd om de druk op te voeren. Het is tijd om het monster zich te laten zien, in al zijn naakte fascistische lelijkheid, en om iedereen te dwingen een kant te kiezen.

Er zijn maar twee kanten … fascisme of vrijheid.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De laatste dagen van de Covid SekteledenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelGreat Reset in Actie: Communistische “Digitale Identiteit” regeling van het World Economic Forum
Volgend artikelHoe zeldzaam zijn bijwerkingen van vaccins? Absoluut niet zeldzaam
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. In Canada zijn er VN-troepen, HET bewijs dat dit alles is opgezet door de VN, vol met GYL van nazi schwab! Samen met het wef en onze “leiders”. Het is een democide!

 2. De vele brave burgers die ik ken zijn dolgelukkig met de “versoepelingen” em “zijn echt aan hun wintersport toe”.

  De moed op het verslaan van de monsters is mij in de schoenen gezakt.

  Mensen zijn zo oerdom en simpel….

  • Na 25 spuitjes en meerdere minpunten op het sociaal credietsysteem over een paar jaar zien ze waarschijnlijk nog steeds als een goede ontwikkeling van beschikbare kennis en technieken om het leven eenvoudig en veilig te maken

 3. Voor veel schapen is dit allemaal te ingewikkeld en het verstoord hun wereldbeeld, ze kiezen er liever voor om hun leven te lijden in leugens, bedrog en gevangenschap. Ze kiezen er liever voor om aan de touwtjes van de WEF dictatuur te hangen dan massaal in opstand te komen. Hier stopt de ontwikkeling van de beschaving van de mensheid.

  • Ik denk niet dat de ontwikkeling hier stopt. Ik denk dat dit hele spel juist nodig is om vooruit te komen als mensheid. De volgzame slaven laten zich verminken en vermoorden en laat het hele systeem nou juist bestaan bij gratie van juist déze volgzame mensen. Als die slaafse volgelingen wegvallen valt het systeem, want wij doen niet mee met dit verachtelijke systeem met leiders, dictators, oorlog etc. Dit is de grote benodigde schoonmaak, de GOEDE great reset. Nog even doorbijten.

 4. Psychopaten zijn van alen tijden ,jammer is het dat het gewone volk het niet herkennen of het niet willen herkennen.
  Gehoorzaamheid zit hem in het bloede.

 5. Het is het geldsysteem wat iedereen afhankelijk maakt, waardoor men weinig kanten meer op kan.
  De Zionistische bankiers hebben dat systeem in elkaar gezet zodat ze altijd de macht hebben over anderen.
  Omdat het zonder geld bijna niet mogelijk is om normaal te kunnen leven komt ook de hebzucht naar boven bij enkelen dat ervoor kan zorgen dat ze meer mogelijkheden kunnen krijgen.
  De figuren achter de schermen met het meeste geld kunnen anderen, voor extra geld en macht, voor hun karretje spannen.
  Deze puppets, zoals ik al die noem, zullen alles uit de kast halen om persoonlijke voordelen te krijgen en te houden.
  Ook mensen die hun inkomen uit werk krijgen kunnen over hun eigen moraal stappen om bv demonstranten in elkaar te slaan, om hun baantje veilig te stellen zodat ze hun hypotheek kunnen betalen.
  Ieder mens heeft zo zijn prijs om te doen wat anderen willen of vragen.
  Met voldoende geld of een fantastische vervolg carrière zullen de meesten het dunne laagje chroom van hun moraal bij het grof vuil gooien.
  De machten achter de schermen zijn als een octopus die overal zijn tentakels heeft zitten en met geld via de puppets macht verwerven.
  Op lange termijn heeft het geen zin om b.v. een figuur als Trudeau aan de kant te zetten, er zal dan vast wel weer een ander die plaats innemen.
  Van belang is om de geldstroom en macht aan de top af te snijden waardoor er voor de puppets geen reden meer is om dat te doen wat vanuit achter de schermen gevraagd wordt.
  Het gaat verder en dieper dan een Trudeau, Merkel, Macron, Biden, Rutte, Kaag enz.

 6. Canada laat duidelijk zien waarom het te doen is. In beslagname van bezittingen en banktegoeden. Er is gewoon poen nodig maar waar halen ze het zo gauw vandaan. Juist bij de (hardwerkende) burger waar het altijd (7000 jaar) al vandaan is gekomen. Nu heeft Nederland al het poldermodel (het socialistische plukjekaalsysteem bij uitstek) en dat systeem willen ze wereldwijd opleggen met een beetje bijschaven (geen bezittingen meer alleen werken en produceren tegen minimale lonen en prijzen) en dat heet globalisering. Maar dat gaat niet zomaar, nee daarvoor is chaos nodig die bedwongen gaat worden met overheidsgeweld en bedreiging. Dan wordt het een stuk makkelijker om mensen te dwingen eigendommen over te dragen. VB genoeg in de wereldgeschiedenis (bijv. de Noord-Amerikaanse indianen).

 7. Groot nieuws Rutte gaat in de frontlijn tegen Rusland vechten vertelde hij zojuist maar gaat eerst voor een halfjaar op werkbezoek naar de Cariben en heeft zijn wapen in geleverd aan Kaag zodat zij deze kan verpatsen aan de Taliban , maar wat te denken van Jette hij heeft besloten om me te gaan Rutte heeft wel gevraagd of hij wat meer grote luiers mee te nemen en baby poeder wan zo liet Rutte weten aan Jette je kan door het veel dun doen in je broek en ik mag het weten.

 8. Kan me niet schelen dat Trudeau de EA heeft ingetrokken vandaag. Hij heeft zware misdaden gepleegd en moet vervolgd worden. De zwaarste straf is niet zwaar genoeg voor deze Hitler-lover.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in