Achtergrond © Freepik

Verzwakte harten, bloedstolsels, en nu kunt u neurologische hersenschade toevoegen aan de lijst van bijwerkingen die gemeld worden bij kinderen na COVID-19 vaccinaties.

In ten minste één geval ontwikkelde een arm kind alle drie de aandoeningen.

In een eerder deze maand (mei, 2022) in het Journal of Neuroimmunology gepubliceerde casestudy ontwikkelde een 15-jarig meisje encefalopathie, myocarditis en trombocytopenie tegelijk na de tweede dosis van het Pfizer COVID-19 vaccin, schrijft Brian Shilhavy.

Nu miljarden mensen gevaccineerd worden, is het niet verwonderlijk dat bijwerkingen die verband houden met vaccins in de aandacht komen en in de wetenschappelijke literatuur gerapporteerd worden.

Hier melden wij een geval van COVID-19 mRNA Pfizer- BioNTech vaccin-geassocieerde encefalopathie, myocarditis, en trombocytopenie na de tweede dosis vaccin, dat dramatisch reageerde op methylprednisolon. (Bron)

Neurologische problemen zijn veel voorkomende bijwerkingen van alle kindervaccins, en worden vaak gegroepeerd onder het etiket “autisme”. Er is een zeer duidelijk verband tussen de toegenomen vaccinaties van kinderen en het stijgende aantal gevallen van autisme in de Verenigde Staten, ook al weigeren de gezondheidsdiensten van de Amerikaanse regering elk oorzakelijk verband te erkennen tussen het overladen vaccinatieschema voor kinderen en de diagnoses van autisme.

Het is dus niet verwonderlijk dat wij soortgelijke berichten zien na de dodelijke COVID-19 vaccins.

Maar hoe verhouden de meldingen van hersenschade na de COVID-19 vaccins zich tot het percentage hersenschade dat gemeld is bij alle andere vaccins die de 30 jaar daarvoor zijn toegediend, vóór de uitrol van de experimentele COVID-19 injecties?

Om een basislijn te ontwikkelen, heb ik ervoor gekozen om VAERS (Vaccine Adverse Events Reporting System) te doorzoeken op alle gevallen waarin “encefalopathie” gemeld wordt na vaccinatie.

Ben je op de trein gestapt die naar nergens rijdt?

“Encefalopathie” is een term voor “elke diffuse ziekte van de hersenen die de hersenfunctie of -structuur verandert.” (Bron)

Deze term alleen vertegenwoordigt niet alle gevallen van neurologische schade aan de hersenen die in VAERS gemeld worden, maar hij geeft ons wel een referentiepunt om de gevallen te vergelijken die gemeld zijn na COVID-19 inentingen, vergeleken met alle andere door de FDA goedgekeurde vaccins van de afgelopen 30+ jaar.

En wat ik gevonden heb is dat er een toename van 2.000%+ is in hersenletsels die gemeld worden na COVID-19 injecties.

Hier zijn de resultaten op basis van een zoekactie naar “encefalopathie” symptomen na COVID-19 vaccins. (Bron) Let op het hoge sterftecijfer onder deze gevallen van “encephalopathie.”

Dit is het resultaat van 17 maanden distributie van COVID-19 vaccins sinds december 2020, toen de vaccins een vergunning voor noodgebruik kregen, dat is meer dan 64 gevallen per maand.

Ter contrast, in de voorgaande 30 jaar (360 maanden) voordat de COVID-19 vaccins begonnen, waren er 1.068 gevallen van “encefalopathie” gemeld na alle andere door de FDA goedgekeurde vaccins, een gemiddelde van minder dan 3 per maand. (Bron)

Dat is een stijging van meer dan 2000%.

Hier zijn een paar gezichten van enkele kinderen die het leven verloren door hersenbeschadiging omdat hun ouders hen dwongen een van deze injecties te nemen, zoals gemeld op social media.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Hackers kraken de servers van de vaccinfabrikanten – Er zijn werkelijk “DODELIJKE BATCHES” onder de prikkenVolg Frontnieuws op Telegram

Bekentenis van Pfizer: Covid-19-vaccins waren nooit veilig voor zwangere vrouwen!

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïense officieren blijven hun soldaten vermoorden – Aantal Oekraïense krijgsgevangenen groeit (Foto’s 18+)
Volgend artikelHier bespotten Klaus Schwab en Pfizer’s CEO de “fanatieke anti-vaxxers”
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in