Het is eind 2022 en dit is video 319. Als u alle 319 bekeken hebt, kunt u uzelf een schouderklopje geven – maar als u in het Verenigd Koninkrijk bent, ontwricht dan alstublieft niets terwijl u dat doet, want er zijn geen ambulances, geen huisartsen en geen ziekenhuizen; en mogelijk ook geen Royal Mail om u een beterschapskaart te brengen. Huisartsen, die enorme salarissen van zes cijfers verdienen, willen een werkweek van 21 uur, zonder patiënten persoonlijk te hoeven zien, en dreigen met een staking. Hoe weet iemand of de huisartsen gaan staken? Ze hebben miljoenen giftige prikken gegeven die hartaanvallen veroorzaken en nu zijn er geen ambulances en geen ziekenhuizen, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Vandaag ga ik u vertellen wat er in 2023 gaat gebeuren. Ik heb geen informant die mij geheimen verschaft. Ik heb geen microfoons in het hoofdkwartier van het World Economic Forum en ik heb Bill Gates niet onder een sneltoets. Ik weet precies wat er gaat gebeuren, want sinds begin 2020, toen de leugens begonnen en regeringen overal ter wereld dezelfde woorden begonnen te zingen op dezelfde sombere melodie, hebben de samenzweerders een meedogenloos en kwaadaardig programma van bedrog, misleiding en angst gevolgd.

In de ware traditie van slechteriken als Ernst Stavro Blofeld willen de samenzweerders de wereld overnemen. Het draait allemaal om macht en geld. Ze willen alle resterende olie voor zichzelf. Ze weten dat die opraakt en ze willen hun obscene superjachten in beweging houden. Ze willen ook genoeg brandstof voor vliegtuigen en om buitenlanders te bombarderen.

Het olietekort is nu definitief en wordt erger. Extra belastingen voor oliemaatschappijen zorgen ervoor dat de exploratie stopt. Banken willen bedrijven die op zoek zijn naar meer olie niet steunen. Het beleid van de EU inzake tankers en hun verzekering betekent dat de wereldwijde oliestroom wordt belemmerd. De EU was altijd al de eerste stap van de samenzweerders naar een ongekozen, wrede wereldregering. Degenen die de EU steunen zijn collaborateurs van het ergste soort.

Naarmate de Russische olie van de markt verdwijnt, zullen de andere producenten steeds meer macht krijgen. De olieprijs zal alleen maar stijgen.

De samenzweerders, geholpen door in diskrediet gebrachte organisaties als YouTube en de BBC, hebben de opwarming van de aarde in het leven geroepen als excuus om ons te laten stoppen met reizen. En de plannen vorderen goed. De regering in het Verenigd Koninkrijk kreeg onlangs het advies van klimaatveranderingscultici in Oxford en het onvermijdelijke Imperial College dat tegen 2030 alle luchthavens in het Verenigd Koninkrijk moeten sluiten, behalve Heathrow, Glasgow en Belfast. En tegen 2050 moeten de drie overgebleven luchthavens verdwijnen. Tot die tijd moet de toegang tot luchthavens alleen nog per spoor mogelijk zijn. In Oxford – dat me nu het wereldcentrum voor uit tirannie geboren waanzin lijkt – worden burgers het grootste deel van het jaar opgesloten in gemeenschapsgevangenissen. Ga het allemaal na als u me niet gelooft. Vermoedelijk zullen alleen de samenzweerders, politici en de klimaatveranderingscultici mogen reizen.

En zoals ik u het beste deel van drie jaar geleden heb gewaarschuwd, in een video getiteld “A Population Control Plan”, die werd gepubliceerd op 16 mei 2020, en zeer snel werd verwijderd, willen zij de wereldbevolking verminderen. Het transcript staat in mijn boek Covid-19: The Greatest Hoax in History dat de scripts bevat van al mijn vroege video’s, behalve de eerste, die ik zonder script maakte.

De opzettelijk gecreëerde voedsel- en brandstoftekorten maken allemaal deel uit van hun meedogenloze, genocidale masterplan. De designeroorlog die we nog niet helemaal verklaard hebben tegen Rusland betekent dat westerse boeren geen toegang krijgen tot meststoffen – vergeet niet dat 28% van het wereldwijde aanbod uit Rusland en Oekraïne komt. Dat, bovenop de stijgende brandstofprijzen en het hardhandige optreden van de regering, betekent dat duizenden boerderijen worden gesloten. De Nederlandse regering heeft bijvoorbeeld net 3.000 werkende boerderijen gesloten om de sekteleden een plezier te doen, die beweren dat ze bang zijn dat we af en toe iets betere zomers krijgen.

De absurde re-wildprojecten, waarbij bizons, zwijnen, wolven, bevers en wilde katten worden geïntroduceerd op het platteland, waar ze nooit eerder zijn geweest, zijn bedoeld om mensen van het platteland naar de steden te dwingen, de voedselprijzen steeds hoger te maken en ervoor te zorgen dat de meeste mensen voedsel eten dat in laboratoria is gemaakt. Al die rondzwervende bizons zullen velden met kool of zonnepanelen niet veel goeds doen.

Mensen merken niet wat er gebeurt, omdat ze worden misleid door de afleidingen en verkeerde aanwijzingen. De samenzweerders zijn als goochelaars. Ze gebruiken zwakzinnige narcistische exhibitionisten zoals de heer Harry en mevrouw Meghan om de zwakzinnige massa af te leiden. Valse ruzies over ras en seksisme worden gecreëerd om af te leiden en verdeeldheid te zaaien. Een ongeschikt geacht woord wordt een levensveranderende aanval – maar alleen als het één kant op gaat. Ondertussen lijkt het racisme tegen blanke mannen onverminderd door te gaan. Een blanke man die solliciteerde naar een baan bij de politie van West Yorkshire kreeg blijkbaar te horen dat hij niet geschikt was omdat ze alleen vrouwen en etnische minderheden aannamen. Draai dat eens om en kijk hoe dat klinkt. Hoeveel dubbele linkse rakkers zouden beginnen te schreeuwen als West Yorkshire Police zou aankondigen geen vrouwen of niet-blanke mannen aan te werven? Of alleen niet-joden aanneemt? Of alleen heteroseksuelen?

  Op de haai van onbaatzuchtigheid springen - naar etnische oorlog

Ras-campagnevoerders zullen een standbeeld neerhalen, maar ik heb ze nog niet zien klagen over honderden miljoenen die in Afrika en Azië omkomen van de honger door de enorm hoge voedsel- en brandstofprijzen. Europa, dat doet alsof het heel groen is en zich inzet voor netto nul, importeert enorme hoeveelheden in stukken gehakte bomen die worden verbrand om elektriciteit te maken, en wordt bevoorraad met vloeibaar aardgas dat uit de Verenigde Staten wordt geïmporteerd in enorme tankschepen met dieselmotoren. En binnen Europa is 573 miljard euro belastinggeld uitgegeven om de energieprijzen betaalbaar te houden. Dat soort geld is niet beschikbaar in Afrika of Azië.

Het volgende probleem voor Europa is dat de gasopslagtanks lang geleden zijn gevuld met Russisch gas. Dat gaat niet gebeuren voor de volgende winter. Bovendien was de Chinese import van LNG-gas laag vanwege hun idiote zero covid-beleid. Als daar een einde aan komt, zullen de Chinezen al het gas opkopen. Als u denkt dat deze winter slecht is voor de prijzen en de kou voelen, wacht dan maar tot de volgende winter.

Digitalisering, verplichte vaccinatie en een wereldwijd sociaal kredietprogramma maken deel uit van het plan om alles wat we doen te controleren. De vijand zal het angstniveau zo hoog mogelijk houden met honger, economische ineenstorting, oorlogen en eindeloze dreigingen van nieuwe ziekten. En natuurlijk worden sterfgevallen door vaccinaties geclassificeerd als “sudden adult death syndrome”. Ze zullen de vaccins nooit ergens de schuld van geven. Ze zullen de vaccins koppelen aan de digitalisering en je zult niets meer kunnen doen als je niet al hun verplichte prikken hebt gehad. Ik heb daar jaren geleden al voor gewaarschuwd, zoals u zich zult herinneren.

De belangrijkste, onmiddellijke strijd is de strijd om geld te behouden. De halve gare zegt: “O, wat jammer dat contant geld verdwijnt”, zonder te beseffen waarom contant geld verdwijnt. Contant geld is de sleutel tot alles. Gebruik geen winkels of cafés die geen contant geld aannemen. Loop gewoon naar buiten. En als uw gemeente parkeerplaatsen invoert waar u alleen met een app kunt parkeren, zorg er dan voor dat u klaagt. Volgens mij overtreden ze waarschijnlijk de wet en moet u in beroep gaan als u een boete krijgt. Maak foto’s en zorg voor getuigen. We moeten die verdomde apps bestrijden. Dit is momenteel echt een cruciale strijd.

Zij willen een volledig digitale samenleving. Als er geen contant geld is, kunnen ze u de toegang tot uw geld afsnijden. Kijk wat er gebeurde met de Canadese truckers wier bankrekeningen werden bevroren omdat ze durfden te protesteren. En kijk wat er is gebeurd met Bitchute – een van een beperkt aantal platforms waar waarheidsgetrouwe video’s kunnen verschijnen. Help Ray op Bitchute als u kunt – er is advies over hoe u kunt helpen op dat platform. Dank aan Mark bij Earthnewspaper en al die mensen die mijn video’s op Bitchute en andere platforms plaatsen. En probeer terug te gaan naar Brandnewtube, waarvoor Muhammed Butt heeft gevochten om het te herstellen. De mensen die het neerhaalden, wie het ook waren, slaagden erin een hele stapel van mijn video’s te verwijderen en te vernietigen, maar we slaagden erin achter de bank back-ups kopieën te vinden.

En de huizenprijzen? Die dalen overal. Maar ze dalen het meest in Groot-Brittannië. Zoals ik in mijn vorige video al aangaf, geloven onafhankelijke deskundigen nu dat de huizenprijzen met een derde kunnen dalen. Een huis van 300.000 pond zal 200.000 pond waard worden. De meeste huiseigenaren met een hypotheek zullen onder water staan – ze hebben meer schuld aan hun huis dan het waard is. Denk aan het WEF: u zult niets bezitten en gelukkig zijn. En de hypotheekrente zal hoog blijven. Ze gaan nooit meer terug naar waar ze waren.

Niets gebeurt nu toevallig. Er zijn geen toevalligheden. Al het slechte dat gebeurt, maakt deel uit van een masterplan, en als je dat eenmaal weet, is het gemakkelijk te zien wat er daarna komt. U en ik kunnen worden omschreven als complottheoretici, maar hen zijn complotbeoefenaars.

Telkens als er iets ergs gebeurt, vraagt u zich af: “Wie profiteert hiervan – en hoe precies?”

En vraag uzelf af hoe de samenzweerders hiervan profiteren. Vergeet niet dat zij een krachtige mix zijn van hypocriete linkse rakkers die niet te onderscheiden zijn van communisten, en een stel inhalige miljardairs die niets anders zijn dan rauwe fascisten.

En als u het vreemd vindt om te suggereren dat communisten met fascisten zouden samenwerken, bedenk dan dit. Als politiek een rechte lijn is met communisten aan de ene kant en fascisten aan de andere kant, en u maakt van de rechte lijn een cirkel, dan staan de communisten en de fascisten naast elkaar omdat hun doelen en methoden niet van elkaar te onderscheiden zijn.

  Globalist Harari's krankzinnige ideeën: Nutteloze eters zullen elkaar afslachten

De samenzweerders en hun handlangers, collaborateurs, mensen zoals politici, academici, omroepers, regeringsadviseurs, krantenredacteuren en het medisch establishment, zullen u vertellen dat de inflatie binnenkort onder controle zal zijn, dat de rente weer tot nul zal dalen, dat de brandstof- en voedselprijzen binnenkort weer normaal zullen zijn en dat we ons alleen maar zorgen hoeven te maken over de hysterische en onzinnige beweringen van de klimaatcultusisten dat de Eiffeltoren over een week op woensdag volledig onder water zal staan en dat het Vrijheidsbeeld de dinsdag daarop zal zijn gesmolten.

Netto nul is het meest angstaanjagende stuk wetgevende onzin ooit gecreëerd – erger dan China’s krankzinnige netto covid beleid, dat natuurlijk opzettelijk is ontworpen om de naleving van het tirannieke sociale kredietstelsel te verbeteren.

De medische wereld heeft zich achter massale vaccinatiecampagnes en de mythe van de klimaatverandering geschaard. Kijk naar de geschiedenis en u zult zien dat het medisch establishment het bijna altijd bij het verkeerde eind heeft. Als iemand van het medisch establishment dat zou durven te debatteren, zou ik dat graag doen, maar dat doen ze niet omdat ze weten dat ik gelijk heb – en het zijn überhaupt allemaal lafbekken.

De waarheid is dat door de mens veroorzaakte opwarming van de aarde niet bestaat. En zelfs als hun ergste voorspellingen gebaseerd zouden zijn op feiten in plaats van fantasie, zou het allemaal niets uitmaken. De wereld zal niet in brand vliegen. De zee zal niet verdampen. Geen van hun bedreigingen is echt.

En het echte bewijs, net als bij vaccinatie, is dat ze niet willen debatteren over klimaatverandering. Discussie is niet toegestaan. De media, zoals de in diskrediet gebrachte BBC, hebben alle discussies en vragen over vaccinatie verboden. En ze hebben zo goed als alle discussies over de opwarming van de aarde verboden. Ze doen alsof deze zaken worden geaccepteerd. Maar ze worden alleen geaccepteerd door de samenzweerders.

De wereld wordt overspoeld met massa’s bewijs dat vaccins meer kwaad dan goed doen, maar het establishment blijft ontkennen dat dergelijk bewijs zelfs bestaat. Er bestaat absoluut geen twijfel over dat de covid-19 injecties veel meer kwaad dan goed doen. Maar artsen en verpleegkundigen blijven ze geven – ze vergiftigen hun patiënten opzettelijk en worden ervoor betaald. En patiënten die bloedtransfusies nodig hebben en om ongevaccineerd bloed vragen, worden door artsen en verpleegkundigen misbruikt. Ouders die vragen om hun kinderen ongevaccineerd bloed te geven, lopen zelfs het risico dat hun kinderen hen worden afgenomen.

We hebben geen vrijheid en geen vrije meningsuiting. Het is zo erg dat veel wetenschappers die onderzoek-papers schrijven zichzelf censureren omdat ze bang zijn hun carrière te verliezen.

Het draait allemaal om geld. Medicijnfabrikanten verdienen miljarden aan vaccins. Artsen verdienen miljoenen aan het geven van vaccinaties. De klimaatveranderingsindustrie is een commerciële zwendel – net als AIDS – en er zijn enorm veel mensen die er grof geld aan verdienen. De miljarden die worden geëist aan reparatiebetalingen zullen worden weggesluisd door klimaatveranderingsoplichters en pressiegroepen.

Negen miljoen Britten in de werkende leeftijd werken niet of zoeken geen werk. Ze zijn arbeidsmoe. Het gratis geld van Sunak heeft hen doen geloven dat werk voor andere mensen is. De enorme verhogingen van de uitkeringen maken deel uit van het plan om iedereen afhankelijk te maken van de regering. Waarom zou je werken als de regering je meer geld geeft om thuis te blijven en televisie te kijken? Over de hele wereld beweren nu tientallen miljoenen mensen dat ze niet kunnen werken vanwege long covid – een denkbeeldige ziekte die door politici en de media wordt gepromoot omdat het de samenzweerders goed uitkomt.

Miljoenen studeren aan de universiteit vakken die geen enkele waarde hebben en die leiden tot schulden, long covid en een leven met een uitkering. De samenzweerders willen dat we allemaal alles online doen.

Er zal geen behoefte zijn aan artsen, verpleegkundigen, leraren, bankpersoneel, reispersoneel of IT-personeel. Computers en robots kunnen alles doen wat zij doen, maar dan goedkoper en beter. Robots zijn beter dan chirurgen en vriendelijker dan verpleegkundigen. De politie zal worden vervangen door robots. Voedsel zal door robots in fabrieken worden gemaakt – niet op boerderijen worden verbouwd. Ambtenaren zullen overbodig zijn. Er zal geen dagelijkse postdienst zijn. Bouwvakkers en advocaten worden vervangen door computers of robots. Er zullen geen kranten of gedrukte tijdschriften meer zijn. Dit gebeurt allemaal al. Ga maar na.

Wat er dus gaat gebeuren is dat de inflatie hoog zal blijven. Regeringen moeten de inflatie hoog houden om de enorme schulden die ze hebben opgebouwd, weg te werken. En de rente gaat niet terug naar nul of bijna nul. Vergeet niet: de prijzen van voedsel en brandstof blijven hoog en worden hoger. En dus zullen de prijzen van alles stijgen.

  Vergis u niet, een nieuwe burgeroorlog is een reëel vooruitzicht voor de VS

Regeringen zullen enorme hoeveelheden van ons geld blijven uitdelen zodat ze meer controle over ons hebben en de belastingen zullen hoog blijven en nog hoger worden. Er zullen ontwerpoorlogen worden gevoerd zonder onze goedkeuring, maar met ons geld. Ze verwijderen de controles van banken zodat ze nog meer geld kunnen verdienen. Is het u trouwens opgevallen dat in het Verenigd Koninkrijk, hoewel de middenklasse wordt getroffen door hogere belastingen, de regering van Schwab de bovengrens van de bonussen van bankiers afschaft? Is u dat opgevallen? Het is gewoon niet waar dat iedereen meer betaalt.

Er komen steeds meer belastingen. Ik zie wereldwijde belastingen en gezondheidswaarschuwingen op vlees en vleesproducten binnen twee jaar, zo niet eerder – op dezelfde manier als er massale belastingen en waarschuwingen op tabak zijn. En de samenzweerders vallen vegetarisch eten aan, zodat ze ons een dieet van wespen, sprinkhanen en in de fabriek gemaakte rotzooi kunnen verkopen.

Kleine bedrijven en zelfstandigen zijn gedoemd tot een lange strijd met het onvermijdelijke. Pubs, cafés en kleine, onafhankelijke winkels hebben geen toekomst omdat er voor hen geen plaats is in het Nieuwe Normaal. In de Grote Reset is geen plaats voor onafhankelijke bedrijven, net zo min als voor onafhankelijk denken. Millennials, die denken dat we teruggaan naar lage rente en lage inflatie, leven samen met Peter Pan in never never land. Er komt geen goedkope import uit China meer.

We zitten al ver in de extra tijd. Als we niet snel actie ondernemen, is het binnenkort allemaal voorbij. Terwijl we ons meedogenloos in een digitale, geldloze wereld begeven, worden de getto’s waar ik bijna drie jaar geleden voor waarschuwde, met de dag reëler. Niemand zal ons redden. We moeten onszelf redden.

We moeten alert blijven. Het nieuwste gevaar is dat ze van plan zijn om het een oorlogsmisdaad te maken om de waarheid te vertellen over vaccins, van alle soorten, of over de opwarming van de aarde. De waarheid vertellen wordt een oorlogsmisdaad – gebrandmerkt als terrorisme en een misdaad tegen de mensheid.

Kijk alstublieft op mijn websites www.vernoncoleman.com en www.vernoncoleman.org – waar de meeste dagen nieuw materiaal staat – en deel wat u vindt met iedereen op social media. Ik ben overal verbannen, behalve van mijn eigen websites en die vriendelijke mensen die mijn materiaal publiceren. Alle sociale mediasites die u onder mijn naam ziet, zijn frauduleus. In diskrediet gebrachte samenzweringssites zoals YouTube verbieden mij daadwerkelijk om op hun sites te kijken. Woke organisaties zoals de Royal Society of Arts hebben mij geroyeerd omdat ik de waarheid durfde te vertellen. Iedereen die nog steeds video’s mag plaatsen op sites als YouTube moet nogal argwanend bekeken worden. Onthoud: elke keer dat u in diskrediet gebrachte en gevaarlijke sites als YouTube, Google, Wikipedia of Facebook gebruikt, maakt u deze sites sterker door ze rijker te maken.

Als u een van mijn boeken wilt kopen, zou dat geweldig zijn. Het beheren van websites kost meer dan u denkt – er zijn kosten voor dit en voor dat – en wij hebben nooit advertenties geaccepteerd of kosten in rekening gebracht. Het goede nieuws is dat het verkeer naar www.vernoncoleman.org vorige maand 17,5 miljoen bereikte en dat er alleen al in november 796 pogingen zijn gedaan om die site te hacken. Sommige maanden zijn er wel 3.000 serieuze hackpogingen in een maand.

En onthoud: wanneer u iets slechts ziet gebeuren, moet u opkomen voor wat u juist acht. Doet u dat niet, dan kunt u net zo goed dood zijn. Helaas hebben de meeste mensen hun gezicht naar de muur gekeerd en het opgegeven. Er bestaat nergens ter wereld vrijheid van meningsuiting. In het Verenigd Koninkrijk zijn christenen een etnische minderheid en in veel delen van het land zijn blanke Engelsen een onderdrukte etnische minderheid.

Maar u bent zeker niet alleen. Steeds meer mensen worden wakker. En eenmaal wakker gaan ze niet meer slapen.

Ik hoop dat u een veel beter 2023 hebt dan zij ons toewensen. Moge God met u zijn en onthoud: zij willen gehoorzaamheid, laten we ze trotseren.

Wantrouw de regering, vermijd de massamedia en bestrijd de leugens. Dat is nu nog net zo waar als toen ik het bijna drie jaar geleden voor het eerst zei. En als u uzelf, uw familie en uw vrienden wilt redden, deel dan deze en mijn andere video’s met iedereen die u kent en met veel mensen die u niet kent. Ik kan niets delen omdat ik overal verboden ben voor de moderne zonde van het vertellen van de waarheid. Maar ik blijf hier op www.vernoncoleman.org en www.vernoncoleman.com zolang ik kan.

Bedankt voor het kijken naar een oude man in een stoel.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

DR. VERNON COLEMAN DOSSIER

Dr. Coleman: Chemotherapie – De enge, onthutsende waarheid over de fraudeVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe westerse reactie op de bevestigde dood van 63 Russische soldaten is veelzeggend!
Volgend artikelBREAKING: Oekraïense militairen leden zware verliezen bij Russische aanval in Druzhkovka, DPR (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

57 REACTIES

   • Ex burgemeester van Berlijn:…de regerende politiekers nemen geen verantwoording voor dit disaster. Ze hebben sympathie voor de daders….de gekken worden steeds meer.

  • Nou inderdaad! En de msm maar verwijten dat ze angst zaaien. Sorry, maar ik krijg een naar gevoel bij dit soort mensen, ze blijven de ellende maar overdreven herhalen, net zolang tot we er gewend aan zijn. Het is maar een gevoel, maar voor mij is dit niet oprecht (controlled opposition?)

   “The best way to control the opposition is to lead it ourselves.” – Lenin

    • Dat is waarschijnlijk omdat jij zelf een angsthaas bent. Ik zie in de wijze woorden van Dr Coleman, die hij nu al tientallen jaren verspreid, alleen maar bruikbaar advies, en vroeger vaak ook bevestiging van mijn eigen conclusies.

     De man heeft enorm goed werk gedaan, en als hij op jou als FUD zaaier overkomt, zegt dat meer over jou dan over hem.

  • Ìdd mensen naar de stad gejaagd, moet je wel 12jaar wachten op een woning. Ik heb het wel gehad met deze ouwe bok. angst angst en nog eens angst, tja daar kom je er niet mee.

   • Als je vandaag naar buiten wil dan heb je twee problemen de thermometer geeft 8 graden aan en je hebt het gevoel dat het 2 graden is door de steeds maar opkomende koelende wind echter de begische weerman komdigt steevast aan dat de temperatuur 13 graden is dus te warm voor de tijd van het jaar zegt ie erbij In overbevolkte landen zijn de meeste mensen naar de steden getrokken om werk te vinden Dus een optie om dat nu weer massaal te doen brengt grote armoede in die steden en nog maar niet te spreken over de enorme vervuiling en ziekten onder de bevolking die zullen uitbreken…(zie London in de vrorige eeuw)
    In de krant staat dat de piepkleine provincie imburg in Nederland weer in mensen aantal sinds jaren is gestegen en dat terwijl er oversterfte was gemeld Rutte probeert dit dus aan te vullen met Oekrainers massaal er naar toe te halen om de oversterfte te verdoezelen……. Dr.Coleman die geeft een senario van hier tot Tokio alsof de wereld/MENS wel zal vergaan Maar gisteren zag ik een film over Alexander de grote die het klaar kreeg om het oppermachtige Persische rijk te veroveren met een veel kleiner leger dan de Perzen hadden en hij werd de machtigste man ter wereld Maar ook hij kon niet euwig blijven leven en ook zijn rijk storte in
    Ook nu zullen machtige rijkste mannen ter wereld in armoede sterven of hun macht verliezen….. Omdat de mens nu eenmaal gaat inzien dat ze verkeerd zijn…. Dus dr Coleman zaai geen opgezette wartaal dat de mensen naar de afgrond zal leiden…..

  • Nee weg kijken en ja knikken daar ben je goed in volgens mij durf je de waarheid niet onder ogen te zien je blijft wachten zoals wij van Nederlanders weten dat helemaal kapot zijn gemaakt en dan maar schreeuwen ik heb het niet zien aan komen wat een laf volk , gelukkig maak ik mij niet zorgen gezien mijn leeftijd maar voor jullie jongeren daar zal hee veel gaan veranderen en je weet wat ze hebben afgenomen komt nooit meer terug en alleen daardoor haat ik ons laf volk het zijn allemaal slachtschapen uit gezonderd de wappies, wel raar ze vragen om ons bloed en dat van de schaapjes is zo gezond , achterlijke idioten.

   • Laat ze zichzelf lekker naar de slachtbank laten leiden, dan zijn wij er goedkoop vanaf.

    Gewoon DOOD NEGEREN die achterlijke slachtschapen en je eigen plan trekken!

 1. 🔥
  🪓
  💣
  💪
  Dankjewel Vernon Coleman.
  Ik vrees ben bang en erg verdrietig.
  Maar ik weet dat ik niet alleen ben.
  Als ik verlies, dan is dat samen met vele andere die ik lief heb.
  En ik mag met mijn kin omhoog , in Gods aangezicht treden.
  Ik zal nooit toegeven aan de satanisten.

  • Zo is dat Henri, nooit toegeven aan satanisten, ook al vergt dit zware offers.
   Een christen is altijd innerlijk blij, wetende dat, na dit zeer korte leven, hem/haar de eeuwige beloning wacht.

  • Beste Henri,

   Vrees, angst en verdriet levert niets op.
   Laat je dagen hier niet door verknallen.
   Alleen het Hier en Nu bestaat…
   Geniet bewust van iedere dag!
   Komt tijd komt raad.

  • Hou je rug recht wij gaan allemaal wel dood maar ik laat mij niet door Rutte en zijn WEF tuig vermoorden ik blijf zeggen wat ik wil, ik ben voor de zoveelste keerweer van facebook gegooid maar die sufferds daar begrijpen niet dat ik er alleen maar sterker van wordt maar ook duidelijker dat ik aan de goede lijn van de mensheid sta, en ik zeg het nog een keer het WEF dat zijn volks moordenaars en de vrouwen van het WEF zijn
   Gewoon speeltjes van dat tuig als Swaab en worden op allerlei manieren gebruikt en misbruikt kijk maar naar Maxima en Kaag dat is niet mijn volk.

 2. Geweldig dat deze oude man Venon Coleman zich nog zo inzet voor de mensheid. Een ware held! Alles wat hij zegt en schrijft is 100% waar. Diep respect voor hem. Een beter voorbeeld dan dit voor een oude, wijze man is niet voor te stellen. Deze man zit VOL in de z.g. “wijze Chinees fase”.

  • ER WAREN IN 2020/21 mensen die Hugo de Jonge en andere aangestelde gezondheid ministers in veel EU landen die steevast geloofden dat ze onsterfelijk zouden zijn als ze covidspuiten namen JA zelfs met dwangmiddelen deden die dat Echter jaren later dus nu,,,, gelooft er niemand meer in…… Behalve;;;;; dan die mensen die denken dat ze zullen gaan sterven….. Deze dr Coleman was eerst voor de spuiten maar zag later in dat hij een grote fout opvatting had gepromoot!!!!!!

  • Ik volg hem al lang, en alles wat hij zei kwam uit. Hij wist over de beroerde proeven van Big Pharma, wist dat er veel mensen zouden sterven, wist dat het om controle gaat en niet om ziekte door een virus te voorkomen.
   En dat CBDC is echt angstwekkend, zo verliezen we alle vrijheid. Ook ik voorzie honger en kou, veroorzaakt door de WEF-regimes.

 3. Pfff… onze planeet maakt ongelimiteerd olie en gas aan!!! Dat doet de aardkern!!! SCHAARSTE IN DE GROOTSTE LEUGEN OOIT!!! Word nou eens echt wakker… ALLES is een leugen!!! ALLES!!! ECHT ALLES!!! Wilt U de waarheid??? Wandel een rondje en praat met Uw buurman/buurvrouw. We worden bestookt met leugens leugen leugens en nog meer leugens… allemaal met maar 1 doel… ANGST!!!!!! Totalitarisme is de kunst van een autonome dictatuur, een dictatuur die WIJ zelf in stand houden!!! Hoe eerder wij stoppen om ook nog maar 1 ding te geloven, hoe eerder we gaan winnen!!! Stop met internet en media. Ga gewoon leven en weiger om nog iets te geloven!!! Ga nergens meer in mee!!! Fuck alle doempraters en angstzaaiers!!! Zodra wij er genoeg van hebben is alles heel snel voorbij. Maar wij blijven maar kicken op de sensatie en alle heftige verhalen… we zijn door de media getraind om hele dagen ellende te gorgelen en ellende te zoeken en ellende te verzinnen. ALLES IS ÉÉN GROTE WERELDWIJDE LEUGEN!!!

  • onze planeet maakt ongelimiteerd olie en gas aan

   Ja maar dàt is ze niet geleerd op school èn……..het is dan ook geen fossiele brandstof.

  • En weer heb je gelijk Naam:* !! Ik vond deze ook al geweldig geschreven. Heb hem zelf een hoop keer gedeeld.

   De mensen waar Van Meijeren tegen praat zijn zo onwetend dom dat ze kwaadaardige agenda’s uitvoeren terwijl ze denken dat ze het land en de wereld redden. Alle sleutelposities in ons land en wereldwijd worden bekleed door extreem domme mensen die van het systeem hebben geleerd dat ze juist heel heel heel slim zijn. Deze narcistische sociopaten is niet meer mee te praten. Pas als ze zelf de laars van de militair in hun nek krijgen, schrikken ze wakker. Dit is zo ontworpen door George Soros, die zich met alles wat scholing te maken heeft bemoeit. Scholen zijn geen plaatsen om te leren, het zijn programmeercentrales. Boeken, lesmateriaal, de vormgeving en invulling met competentiegericht leren… alles is ontworpen om de cognitie kapot te maken. Allemaal om te zorgen dat de meest corrupte wezens op posities van invloed komen. Scholen zijn sorteercentra. Pfff… de elites hebben alles in de hand, wij leven letterlijk in een matrix. Niks is nog natuurlijk… NIKS. Ons eten wordt vergiftigd met E-nummers en toevoegingen. De lucht wordt vergiftigd. Ons drinken wordt vergiftigd. Alles is corrupt gemaakt. Ziekenhuizen slopen de zorg. Rechters en advocaten slopen de wet. Politie sloopt de samenleving. Scholen vernietigen het verstand. Alles is op vernietiging ingesteld. Marxisten branden alles tot aan de grond af en regeren dan over de resten. Dat heet de Scorched Earth tactiek. Dat is wat de elites willen. Alles vernietigen, opnieuw beginnen en mensen voortaan in laboratria kweken zodat ze de ultieme slaven kunnen maken. De mensheid staat op het punt te eindigen… tenzij die mensheid wakker wordt. Ik ga me tot God wenden, want hier op aarde is het feest binnenkort voorbij. We gaan het zwaar krijgen. Met wat geluk gooit Rusland een atoombom op de nazi’s in Nederland, dan zullen we maar kort lijden. En dan kan er vanuit de BRICS+ landen misschien een nieuwe doorstart plaatsvinden voor de mensheid. Want het Westen is de vijand van de mensheid. Het Westen is een gevaar voor al het leven op aarde. Alleen als het Westen wordt beëindigd, maken de planeet en het leven een kans op herstel.

   • Jij schrijft “Ik ga me tot god wenden”, maar er is in de hele Aardse geschiedenis nog NOOIT een god bewezen, dat zijn allemaal aannames van een Reli-Sekte waarmee ze hele horden onder de duim denken te houden en jullie trappen er nog steeds in.

    ER BESTAAT GEEN GOD EN DIE HEEFT NOOIT BESTAAN EN ZAL NOOIT BESTAAN!!

    WORD EENS WAKKER!

  • Beste Naam:*

   Dank U, dank U, dank U!

   Eindelijk iemand die het snapt!
   Wij leven in een wereld waarin ALLES omgedraait is: ALLES!
   De waarheid is tot leugen gemaakt en de leugen tot waarheid…

   Ik noem even wat van die leugens:
   – de virus-leugen
   – de aardbal-leugen
   – de nuclaire-leugen
   – de fossiele brandstof-leugen
   – de zeep-leugen (mensen stop met het gebruik van zeep, shampoo, deodorant, tandpasta, etc.. deze troep maakt jullie kapot!)
   – de overbevolkings-leugen
   – de Putin is onze redder leugen
   – de etc..-leugen

   En wat nu zo jammer is: hier reageren vele “wakkere” mensen, elk met haar of zijn mening/opvatting hoe het werkelijk zit.
   Maar velen van hen reageren vanuit hun beperkte visie, ze durven het niet aan om “all the way” te gaan.
   En deze mensen zijn maar wat bereid om mensen zoals ons weg te zetten als…………………
   Ik vraag me serieus af of deze mensen echt de hersenen hebben om het geheel te doorzien.
   Gezien de reacties die ik gelezen heb, heb ik weinig hoop.
   Ze zien slechts het overduidelijke, maar schermen zich af van wat er werkelijk speelt.

   En met hen moeten wij deze oorlog (want dat is het) gaan winnen?!?!

   We zijn de lul, met dit leger van half-wakkeren…

   Just my 2cents 😐

   • >>> ze durven het niet aan om “all the way” te gaan. <<<

    Niets met durven te maken. Wordt met een mooi woord: cognitieve dissonantie genoemd. Onthoud aub dat JIJ daar ook vandaan komt of ben je 'wakker' geboren??
    Me Tink NOT..

    • Beste Karel,

     Ik kom daar helemaal niet vandaan (cognitieve dissonantie).!
     Ok, ik ben niet wakker geboren, ik werd pas zo’n 9 jaar geleden “wakker”.
     Dit kwam omdat ik toen op een bizarre manier gewezen werd op het werkelijke reilen en zeilen van deze wereld.
     Maar ik ben altijd iemand van de waarheid geweest, van logica, van onweerlegbaar bewijs.
     Als ik 40 jaar geleden was gewezen op het werkelijke reilen en zeilen, dan had ik toen ook eea gaan doorzien.
     Anders gezegd: cognitieve dissonantie is niet van toepassing op mij.

     Wat ik probeerde te zeggen in mijn voorgaande reactie, is dat vele reageerders hier niet (durven) doorpakken, niet het geheel (durven te) doorzien.
     En dat terwijl het bewijs extreem overweldigend is.
     Nee ze blijven hangen in, tsja in die cognitieve dissonantie, wat hen aangeleerd is, wat vertrouwd is, ofzo…

     Overigens val ik hen niet af hoor!
     Nee, ik ben blij dat ze iig zien dat er zaken niet kloppen, met name de corona-hoax en de gifspuiten.
     Elk mens zonder vaccinatie is in mijn ogen een puur mens en snapt veel meer dan alle schapen in deze wereld.

    • We zijn allemaal wakker geboren. Alle gezonde pasgeborenen zijn supercomputers die nog openstaan voor alles, en heel lang blijven jonge kinderen zaken zien en op een zekere wijze dingen doorhebben die voor ons niet meer zichtbaar of begrijpelijk zijn.

     Dan komen de vroege jaren onder de “opvoedkundige” bla-bla van de ouders, hetgeen maar zelden goed resultaat (vrijdenken) oplevert en meestal het tegengestelde, en dan gaat het van kwaad tot erger op de kinderopvang en vervolgens de scholen.

     Slechts bij enkelen blijven de ogen nog enigszins geopend en blijven deze personen flexibel en adaptief. Maar het overgrote deel gaat in een of andere modus of lijden aan een syndroom en zich daar uit bevrijden doet werkelijk pijn. Cognitieve dissonantie is a bitch…

     Mijn altijd al redelijk geopende ogen en wakkere kop gingen overuren draaien na het instorten van de 3 torens in Manhattan en het leegblazen van een ander gebouw (WTC-6). Onmiddelijk wist ik dat het een false flag was en dat het gecontroleerde demolitie was geweest. Geen cognitieve dissonantie, maar de aanvang van een zoektocht naar de waarheid die nooit meer gestopt is, want er zijn continu hoaxes, false flags en conspiraties aan de gang, overal in de wereld.

     @ Awake – Zeer herkenbaar, en de complimenten. We zullen tesamen moeten werken aan het wakker maken van degenen die dat willen en in zich hebben, en dan met genoeg mensen de beuk erin.

  • Beste Naam*,
   Het is goed om zowel de waarheid alsook de leugens aan te horen om het onderscheid te kunnen maken om vervolgens je plan goed te kunnen trekken.
   Andere mensen zaaien geen angst.
   Angst is een gevoel waar je zelf verantwoordelijk voor bent.
   Anderen zijn niet verantwoordelijk voor je eigen gevoel, het is immers iets wat je toelaat of niet.

   Als mensen zich voorbereiden op mogelijk slechte tijden hoeft dat niet voort te komen uit angst.
   Mensen sluiten een reisverzekering af voordat ze op reis gaan. Is dat uit angst?
   De meeste mensen sluiten een brandverzekering af voor hun woning. Is dat uit angst voor brand? of om gedekt te zijn in het geval dat?
   Veel mensen hebben een aansprakelijkheids verzekering afgesloten. Is dat ook uit angst? of om gedekt te zijn voor het geval….?

   In de natuur zijn veel dieren in de herfst bezig om een wintervoorraad aan te leggen en om een vetlaag op te bouwen. waarom zou dat zijn terwijl jonge dieren nog nooit een winter hebben meegemaakt, en weten ook niet of die voorraad en vetreserves nodig zijn.

   In de jaren30 van de vorige eeuw werden joden gewaarschuwd door mede joden dat de toekomstige tijd gevaarlijk zou kunnen worden.
   Veel joden namen dit serieus en vertrokken naar elders. Anderen maakte het belachelijk en noemden het angst zaaien.
   Het overgrote deel van die laatste groep heeft nooit kunnen zeggen dat ze spijt hebben gehad dat ze de waarschuwingen in de wind hebben geslagen……..

 4. Vindt dat Vernon het wederom goed op een rijtje heeft gezet. 👍
  “ De trein die doordraaft “

  Dat er velen rond lopen ,met hun hoofd in de wolken , denken ‘ T zal mijn tijd wel duren’
  nee, zeggen is genoeg .

  Of kaartlezers volgen, yoga, adem-, knuffeltherapie : de industrie ‘controle oppositie’ die is opgetuigd hiervoor , en denkt een wakker schaap te zijn, jammer ‘t zij zo .

  met “ pantoffel met teddybeertjes print” is Nederland geworden zo het nu ervoor staat.
  De man, ‘lala knuf’ van Teletubbies 🥳

 5. “The world will not be destroyed by those who do evil, but by those who watch them without doing anything.” (Albert Einstein)

  • Die kloothommel deed zelf ook niets! (eigenschap ve jood: die jatten ALLES) Weinigen weten dat het een plagiatrist was.. Je werkt natuurlijk niet voor niets op het ‘patent office’..

 6. >>> De absurde re-wildprojecten, waarbij bizons, zwijnen, wolven, bevers en wilde katten worden geïntroduceerd op het platteland, waar ze nooit eerder zijn geweest, zijn bedoeld om mensen van het platteland naar de steden te dwingen <<<

  Mooi, aan vlees hoeft dus geen gebrek te zijn 😉
  Die k*t steden vd toekomst gaan die teringlijers zelf maar in wonen..

 7. Denk dat er maar weinigen vragen stellen bij deze oudere man in een stoel.. Zelf ben ik er ook ingetrapt..

  >>> The source: https://MyWhiteTV.nfshost.com
  “The Old Man In A Chair” Vernon Coleman is a darling of the half-awake alt-media. He presents himself as the most intelligent man on the planet. But he doesn’t identify any criminal jews as jews.

  Ignorant or complicit? And —

  The most important question on the planet to ask someone of dubious origin is: Are you a jew? And so, let’s weigh the evidence presented and render a verdict. Is Vernon Coleman a jew?

  If you haven’t done any research on him yourself, you’re likely in for some surprises.

  Enjoy! <<<

  Special – Is Vernon Coleman 'Old Man in a Chair' a jew?
  http://www.bitchute.com/video/miwBjZ6xlSvQ/

  • Beste karel,
   Dus, omdat Vernon Coleman volgens jou een jood is moet men zijn verhaal in twijfel trekken?
   Rutte in een Christen, is die dan wel geloofwaardig.
   De Jonge ook, net als Balkenende, Op zondag in de kerk. Maakt dat dan geloofwaardig?

   • @ Tigron,

    Filmpje bekeken..? Denk van niet..
    Gaat erom dat meneer Coleman dingen weglaat / bewust NIET benoemd.
    Voor mensen die slechts half-wakker zijn zal is Coleman wslk soort van held..
    Prima. Enige wat ik doe is info delen en wat een ander daarmee doet..
    Mensen zitten over het algemeen toch vast in bepaalde kaders / beperkingen. Beperkingen die ze zichzelf opleggen overigens omdat ze dat zo ‘gewend’ zijn.

   • Idd. Coleman weet dat als hij ook nog info zou geven over de joodse oorsprong van veel ellende dat hij definitief uit de lucht gehaald zou worden. Deze man heeft in zijn leven al zoveel verboden, verbanningen, geldstraffen en andere ellende gehad dat hij dat enigszins probeert te vermijden.

    Kijk eens naar het levensverhaal van de beroemde historicus/auteur David Irving, die geliefd en populair was bij velen totdat hij bepaalde zaken publiceerde waar hij zelf zeker van was bewijs voor te hebben. Daarna is geen enkele truuk ongebruikt gelaten om hem naar de verdommenis te helpen, inclusief het laten verdwijnen van al zijn onderzoeksmateriaal en dossiers, en het hem naar het buitenland lokken voor een speech met als doel hem daar te arresteren en voor brandoffer ontkenning jaren in het gevang te gooien. Erger nog, deze toen al oudere man zat zijn onverdiende straf uit in de isoleercel.

    Het moet duidelijk zijn dat Dr Coleman dit risico niet wil lopen.

    De geschiedenisboeken van David Irving zijn met veel zorg geschreven en als jullie geïnteresseerd zijn is hier de link waar David Irving enkele van zijn boeken voor gratis download beschikbaar heeft gemaakt:

    https://fpp.co.uk/books/

    De site wordt in eerste instantie geblokkeerd door de meeste browsers met een waarschuwing, dit is gebruikelijk voor sites waar men niet van wil dat men ze bezoekt. Even accepteren en doorklikken. Voilà! Veel leesplezier!

 8. De tijd zal het leren, velen zullen dat alleen niet meer meemaken, ik zeg gelukkig en anders helpen we ze een handje onze linkse rakkers.

 9. Dom schaapjes volk jullie kijken wat veel naar de NOS dat zijn juist de instellingen die door ons belasting geld in de lucht blijven en daar moeten wij gaan starten met verzet, een niet kijken wij willen geen belasting naar publieke omroepen meer geven daar komt een rechtse partij nooit op zulke zenders en het is ons geld en wij hebben evenveel recht op rechts, al dat links al tientallen jaren heeft en mede verantwoordelijk zijn voor de vele moorden zoals in eigen land als er buiten kijk maar naar Ocarina Rutte noemt dat onze oorlog die idioot maar de NOS doet er wel aan mee. WORDT WAKKER WIJ ZIJN NU ONDERDEEL VAN HET MOORDEN OP KINDEREN EN VROUWEN aan beide zijde van het front.

 10. Observeer, en vergeet alles onbelangrijke wat ze je in de scholen je hebben bijgebracht!
  Later ben je er waarschijnlijk niets meer mee
  Een schilderij dat door een kind, aap of olifant is gemaakt is miljoenen waard, het is ten slotte wat een zot er voor betaald.
  Leer terug zelfredzaam te worden zonder van het geld af te hangen, het zal voedsel zijn dat ongezond is en dat ze verkopen aan woekerprijzen!
  Kweek je groenten en fruit, zorg dat je zelf aan voedsel kan komen, en er zorg voor dat je elementaire kennis van survival technieken hebt.
  reken niet op de overheid ze bestelen iedereen zonder te blozen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in