Dit gaat niet prettig worden, mensen. De ondergang van een doodscultus is dat zelden. Er zal gejammer en tandengeknars zijn, onsamenhangend fanatiek gebrabbel, massaal verwijderen van beschamende tweets.

Er komt een ware tsunami van wanhopig rationaliseren, hardnekkig ontkennen, schaamteloos de schuld afschuiven, en andere vormen van alle kanten indekken, als plotselinge voormalige Covid sekteleden op het laatste moment naar de jungle vluchten voordat de volledig gevaccineerden en geboosterde “Veilig en Effectief Kool-Aid” serveerders hen te pakken krijgen, schrijft CJ Hopkins.

Ja, dat klopt, zoals je vast wel hebt gemerkt, valt het officiële Covid narratief eindelijk uit elkaar, of wordt het haastig gedemonteerd, of historisch herzien, recht voor onze ogen.

De “deskundigen” en “autoriteiten” erkennen eindelijk dat de “Covid-sterfgevallen” en “ziekenhuisopnames” statistieken kunstmatig zijn opgeblazen en totaal onbetrouwbaar (wat ze al vanaf het begin zijn), en ze geven toe dat hun wonder “vaccins” niet werken (tenzij je de definitie van het woord “vaccin” verandert), en dat ze een paar mensen hebben gedood, of misschien wel meer dan een paar mensen, en dat de lockdowns waarschijnlijk “een ernstige vergissing” waren.

Ik ga niet de moeite nemen om verdere citaten te geven. U kunt net zo goed op Internet surfen als ik.

Het punt is dat de “Apocalyptische Pandemie” PSYOP zijn houdbaarheidsdatum heeft bereikt. Na bijna twee jaar massahysterie over een virus dat milde tot matige gewone verkoudheid of griepachtige symptomen (of helemaal geen symptomen) veroorzaakt bij ongeveer 95% van de geïnfecteerden en waarvan het totale sterftecijfer door infectie ongeveer 0,1% tot 0,5% bedraagt, zijn de zenuwen van de mensen gespannen.

We zijn allemaal uitgeput. Zelfs de Covid sekteleden zijn uitgeput. En ze beginnen massaal de sekte te verlaten.

Het was altijd al een kwestie van tijd. Zoals Klaus Schwab zei:

“de pandemie biedt een zeldzame maar kleine kans om alles te overdenken, te herdenken en onze wereld te herdefiniëren”

De pandemie is nog niet voorbij, maar die kleine kans is aan het verdwijnen, en onze wereld is nog niet “opnieuw herdacht” en “opnieuw geherdefinieerd”, niet onherroepelijk, nog niet. GloboCap heeft duidelijk de potentiële weerstand tegen de Great Reset onderschat, en de tijd die het zou kosten om die weerstand te verpletteren.

  Pas op voor de Covid overlopers die uit het houtwerk kruipen

En nu loopt de tijd af, en de weerstand is niet verpletterd… integendeel, hij neemt toe. En er is niets dat GloboCap kan doen om het te stoppen, behalve openlijk totalitair worden, wat het niet kan, want dat zou suïcidaal zijn. Zoals ik in een recente column opmerkte:

“Nieuwe Normaal totalitarisme – en elke vorm van globaal kapitalistisch totalitarisme – kan zichzelf niet tonen als totalitarisme, of zelfs autoritarisme. Het kan zijn politieke aard niet erkennen. Om te kunnen bestaan, moet het niet bestaan. Bovenal moet het zijn geweld uitwissen (het geweld waar alle politiek uiteindelijk op neerkomt) en zich aan ons voordoen als een in wezen weldadig antwoord op een legitieme ‘mondiale gezondheidscrisis’ …”

De gesimuleerde “wereldwijde gezondheidscrisis” is, voor alle doeleinden, voorbij. Wat betekent dat GloboCap het heeft verknald.

Het punt is, als je de massa’s wilt blijven opzwepen tot een hersenloze razernij van anuszuigende paranoia over een “apocalyptische wereldwijde pandemie”, dan moet je op een gegeven moment een echte apocalyptische wereldwijde pandemie gaan produceren.

Met valse statistieken en propaganda kom je een tijdje vooruit, maar uiteindelijk zullen de mensen iets moeten meemaken dat tenminste lijkt op een echte verwoestende wereldwijde plaag, in het echt, en niet alleen op hun mobieltjes en tv’s.

Ook heeft GloboCap hun hand overspeeld met de wonderbaarlijke “vaccins.” Covid sekteleden geloofden echt dat de “vaccins” hen zouden beschermen tegen infectie. Epidemiologie experts zoals Rachel Maddow verzekerden hen dat ze dat zouden doen:

“Nu weten we dat de vaccins goed genoeg werken dat het virus stopt bij elke gevaccineerde persoon,” zei Maddow in haar televisie-uitzending op de avond van 29 maart 2021. “Een gevaccineerd persoon wordt blootgesteld aan het virus, het virus infecteert hem niet, het virus kan die persoon vervolgens niet gebruiken om ergens anders heen te gaan,” voegde ze er schouderophalend aan toe. “Het kan een gevaccineerde persoon niet als gastheer gebruiken om meer mensen te pakken.”

En nu zijn ze allemaal ziek met… nou ja, een verkoudheid, in principe, of zijn “asymptomatisch besmet,” of wat dan ook. En ze kijken naar een toekomst waarin ze elke drie of vier maanden “vaccinaties” en “boosters” moeten ondergaan om hun “conformiteitscertificaten” actueel te houden, om een baan te mogen hebben, naar school te mogen gaan, of in een restaurant te mogen eten, oké, hardcore sekteleden vinden het prima, maar er zijn miljoenen mensen die zich eraan houden, niet omdat ze fanatiekelingen zijn die het hoofd van hun kinderen in cellofaan zouden wikkelen als Anthony Fauci hen dat opdroeg, maar puur uit “solidariteit,” of gemak, of kudde-instinct, of… je weet wel, lafheid.

  Mainstream Media: Alt Media had gelijk - COVID-prikken ZIJN de oorzaak van hartproblemen

Veel van deze mensen (d.w.z. de niet-fanatici) beginnen te vermoeden dat wat wij “aluminiumfoliehoedje-dragende, Covid-ontkennende, anti-vax, samenzweringstheoristische extremisten” hen de afgelopen 22 maanden hebben verteld misschien niet zo gek is als ze aanvankelijk dachten.

Ze krabbelen terug, rationaliseren, herzien het verleden en verzinnen allerlei zelfingenomen onzin, zoals hoe we nu in een “post-vaccin wereld” leven, of hoe “de wetenschap is veranderd,” of hoe “Omicron anders is,” om te voorkomen dat ze gedwongen worden toe te geven dat ze het slachtoffer zijn van een GloboCap PSYOP en de wereldwijde massahysterie die het heeft veroorzaakt.

Goed, laten ze zichzelf maar wijsmaken wat ze willen omwille van hun ijdelheid, of hun reputatie als onderzoeksjournalist, linkse celebrity, of Twitter-revolutionair.

Als je denkt dat deze “herstellende” Covid sekteleden ooit publiekelijk alle schade zullen erkennen die ze de samenleving, mensen en hun families hebben berokkend sinds maart 2020, laat staan dat ze zich zullen verontschuldigen voor al de mishandeling die ze hebben toegebracht aan degenen onder ons die de feiten hebben gerapporteerd … wel, dat zullen ze niet.

Ze zullen alles doen wat nodig is om zichzelf en hun publiek ervan te overtuigen dat, toen de poep de ventilator raakte, ze niet met hun hielen hebben geklikt en voluit “Goede Duitser” zijn gegaan.

Geef deze mensen op hun donder als het nodig is. Ik voel me net zo boos en verraden als jij. Maar laten we niet uit het oog verliezen wat hier op het spel staat. Ja, het officiële narratief is eindelijk aan het afbrokkelen, en de Covid sekte begint te imploderen, maar dat betekent niet dat deze strijd voorbij is.

GloboCap en hun marionetten in de regering zijn niet van plan om het hele “Nieuwe Normaal” programma af te blazen, te doen alsof de laatste twee jaar nooit hebben plaatsgevonden, en zich gracieus terug te trekken in hun weelderige bunkers in Nieuw-Zeeland en hun mega-jachten.

  Vaccinonderzoeker geeft "enorme fout" toe, zegt dat spike-eiwit gevaarlijk 'vergif' is

Totalitaire bewegingen en doodsculten gaan meestal niet gracieus ten onder. Meestal gaan ze ten onder in een gratuite orgie van baldadig, nihilistisch geweld, terwijl de sekte of beweging wanhopig probeert haar greep op haar wankelende leden te behouden en zichzelf te verdedigen tegen de oprukkende werkelijkheid. En dat is waar we op dit moment zijn… of waar we zeer binnenkort zullen zijn.

Steden, staten en landen over de hele wereld zetten de invoering van de bioveiligheidsmaatschappij van het Nieuwe Normaal door, ondanks het feit dat er geen plausibele rechtvaardiging meer voor bestaat. Oostenrijk gaat door met gedwongen “vaccinatie.” Duitsland bereidt zich voor hetzelfde te doen. Frankrijk is bezig met een nationaal segregatiesysteem om “ongevaccineerden” te straffen. Griekenland beboet “ongevaccineerde” gepensioneerden. Australië is bezig met “quarantainekampen.”

Schotland. Italië. Spanje. Nederland. New York City. San Francisco. Toronto. De lijst gaat maar door, en door, en door.

Ik weet niet wat er gaat gebeuren. Ik ben geen orakel. Ik ben gewoon een satiricus. Maar we komen gevaarlijk dicht bij het punt waar GloboCap volledig fascistisch zal moeten worden als ze willen afmaken wat ze begonnen zijn.

Als dat gebeurt, zullen de dingen erg lelijk worden.

Ik weet het, het is al lelijk, maar ik heb het over een heel ander soort lelijk. Denk aan Jonestown, of Hitlers laatste dagen in de bunker, of de laatste paar maanden van de Manson Family.

Dat is wat er gebeurt met totalitaire bewegingen en doodsculten als de betovering verbroken is en hun officiële narratieven uiteenvallen. Als ze ten onder gaan, proberen ze de hele wereld met zich mee te nemen.

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik hoop dat we dat kunnen voorkomen. Van wat ik heb gehoord en gelezen, is het niet erg leuk.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID MASSAPSYCHOSE DOSSIER

“Ik maak me zorgen om jou” – Een covidioot geeft 10 argumenten aan een gevaccineerdeVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHerseninfectie 60-voudig gestegen sinds vaccinatie
Volgend artikelDr. Vernon Coleman overpeinzingen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

48 REACTIES

 1. Ga er maar vanuit dat ramp 2.0 al klaar ligt.
  In ieder geval worden energie centrales gesloten voordat de vervangende energie opwekkers gebouwd zijn. Tevens zijn er steeds meer bestaande centrales in ‘onderhoud’. Ik vertrouw niet op de energievoorziening voor de komende jaren.Het zal ongetwijfeld de schuld van de Russen zijn die zoveel computerhacken (of Chinezen, hangt af van wie internationaal stout is geweest)
  Energie uitval betekent gelijk een verstoorde voedsel productie /distributie.
  Denk niet dat normaal terug komt. Het nieuwe normaal is abnormaal.

  • >>> Energie uitval betekent gelijk een verstoorde voedsel productie /distributie. <<<

   Ten dele waar.
   Wat dacht je dat er nu gaande is op grens VS en Canada. Truckers die gefuckeds moeten zijn om Canada in te mogen en vise-versa. Gevolg: lege schappen EN ziekenhuizen die niet meer worden bevoorraad. Maak je borst(en) alvast maar nat..

   https://i.postimg.cc/L5s45KjB/M4d-Trck3-R5-101.jpg

  • Het is echt niet de bedoeling, dat donkere machten hier winnen over het licht, daar zijn bijna onschuldige levens door de eeuwen niet voor gestorven! een klein beetje zelfbewustzijn en geloof in de eigen kracht van de oprechte liefdevolle mens en vertrouwen in de mogelijkheid tot veranderingen, en zij verdwijnen als sneeuw onder de zon, want het zijn gewoon vergankelijke machten, als wij die afwijzen, kunnen hun mediums niets meer!

   • welk boek 📗 Bill Gates? Soros
    Fabeltjeskrant.
    Als wij die afwijzen !
    mensheid ‘eigen schuld dikke bult’ dat ze kapotgeschoten worden/zijn , in Jemen, afganistan, techoslowakije , de baby’s die momenteel met vaccin schade worden geboren ,
    Omdat men niet in halleluja sferen was ?
    Oekraïne? mogelijk kun jij die oorlog stoppen/ overleven , de wereld zal je een 🤩 🤩 warm hart toedragen

    • Oh ja iets vreemds gelezen, in Californië, mega overstroming geweest orkaan . Nadien was het waterpeil zeer drastisch gezakt “
     Mogelijk is er een reservoir” voor als het ergens anders “nodig” is
     Vergeet Willem niet , watermanagement.

     • T was Florida , niet Californië
      Even opgezocht voor een mogelijk geïnteresseerde ; tweet
      @Roller2426
      This is weird
      September 29 2022
      8:21 AM

   • En nog iets ;
    paar jaar geleden ; droge periode
    Dit jaar ; droge periode
    Ik woon in het westen , beide keer stond ik verbaasd dat het waterpeil extreem hoog was in de sloten .

  • Hun nieuwe angstporno stokpaardje is: levensgevaarlijke muggen! Oh zo gevaarlijk, die muggen, die brengen virussen mee “in de toekomst”. We gaan nu proberen om ons bang te maken voor muggen. En uiteraard dendert de fake klimaat agenda door. En het geldsysteem gaan ze ook nog laten klappen. Vooral die laatste gaat een grote hel worden. Oh ja, en ze gaan voedselschaarste creeeren, ze gaan nu testen met cyber aanvallen op voedsel export, een beetje zoals Event 201. Ze zijn nog niet klaar.

  • Oh ja, en ze gaan energieprijzen laten exploderen. Gezellig allemaal he, heel vredelievende mensen hoor. De grootste psychopaten / criminelen aller tijde die de duivel dienen.

  • Dat kan, maar ik verwacht het niet. Men zal wel met een energie crisis komen en Rusland de schuld geven. Paar bommen erbij, wat dooien, misschien wat chemische of bioterreur etc…

  • Humor!! Het is natuurlijk niet netjes om slechte woorden te gebruiken in een betoog. In de westerse wereld ben je dan af. Wij willen betogen horen van mensen zonder emotie, verrassing!!, phychopaten hebben geen emotie, Covid opent niet alleen onze ogen dat het fout is. Het opent onze ogen wat wij zien als onschuldige ‘manieren’. Een onafgesproken afspraak omdat het zo hoort. Wat wij als labiele leiders zien, zijn totaal ongeschikte menselijkheden. Als iemand van het hart spreekt, zal er hier en daar een scheldwoord tussen zitten, Zo diep zijn ze al geinfiltreerd in onze maatschappij. Het zijn de uitvinders van psychologie en psychiatrie, de Awakining is niet alleen Covid, onze geschiedenis, onze maatschappij zit in een loop, telkens eindigen we op oorlog.

 2. Wie denkt dat het hiermee stopt …. dit is het begin. Alles zal nu in een stroomversnelling komen. 25 January nieuwe meeting in Davos
  !
  Het kan een geplande energie crisis zijn, een geplande cyber aanval of geplande klimaat lockdowns etc etc.

  Ik blijf achterdochtig want mijn vertrouwen in de Rechtspraak en regering zijn totaal verdwenen.

  • Ja daar ben ik het ook mee eens, maar bedenk dat het allemaal laatste wanhoopsdaden zijn van de wefhoeren. Het houd geen stand, ze weten dat hun raam van opertuneties dit jaar sluit en ze hebben niet bereikt wat ze wilden bereiken. Ze weten dat ze voor hun leven moeten rennen zodra ze opgeven. Al die wereldleiders zijn wefhoeren, hebben hun ziel verkocht aan de wefpooier…..zelfs hij kan zijn snollen geen soelaas meer bieden want op hem staat de grootste prijs. Hij weet dondersgoed als zijn zieke communistische psychopatische plan niet lukt zijn leven nog maar weinig dagen kent.
   Geen bunker zal veilig zijn. Dus probeert hij waarschijnlijk met zieke maatregelen zoals in australie de mensen de kop in te drukken…..maar in frankrijk gaat het vanaf dit weekend met grof geweld beginnen tegen de regering, macron speelt met zijn leven als russische roulette…….er is geen andere manier dan ze met grof geweld doen stoppen want de meerderheid van het volk is laf en niet wakker…..alle revoluties beginnen in frankrijk en als de vuile schijter van een kutrutte ziet wat ze in frankrijk de komende tijd gaan aanrichten zal hij vanzelf als een laffe haas gaan lopen.
   Want vergeet niet het zijn schijtende lafaards die dit doen….alleen laffe honden durven zoiets omdat ze de wet en macht gebruiken….zelf zijn het grote nullen….die allemaal een voor een zullen moeten vluchten voor hun leven. Communisme heeft nog nooit gewerkt en ook nu niet. Basta……

 3. Hitlers laatste dagen in de bunker???? Het lijkt me dat allang bewezen is dat dat nooit heeft plaatsgevonden. Daar is al zoveel over geschreven en gedocumenteerd. Beter je geschiedenis onderzoeken voor je een punt maakt

  • Dat van zijn laatste dagen in de bunker klopt. Alleen de laatste dag in zijn bunker staat in de geschiedenisboeken anders beschreven dan wat ik werkelijkheid heeft plaatsgevonden.

 4. Neen hoor, we hebben in de twintigste eeuw al twee “global resets” gekend: 14-18 en 40-45. Omdat het nu onvermijdelijk is dat er met atoombommen gesmeten wordt probeerden ze het deze keer even anders, maar als dit mislukt en daar lijkt het op, dan gaan ze toch voor de klassieke reset zoals ze dat al 500 jaar doen sedert het mercantilisme en krijgen we WO3. Kunnen ze zeggen dat het onze eigen schuld is.

 5. ” ooit publiekelijk alle schade zullen erkennen die ze de samenleving”
  Nope, gaan ze inderdaad niet doen. Je ziet de gelieg omtrent delta variant en vaccins” “met delta werkte het vaccin”. Kennelijk heeft de massa weer het geheugen van een goudvis, ivm in juli, augustus en september, oktober op diverse plaatsen, vooral waar veel gevaccineerd was, corona uitbraken waren. Omicron bestond nog niet/was toen niet eens bekent.

  Maar toch liegt de MSM massaal: “Ja nu met omicron werkt het vaccin niet meer” Die mrna vaccins hebben nooit gewerkt! Vanaf dag 1 in de eerste trials werden de geinjecteerden al zieker(bijwerkingen waren talrijker en erger dan de bespaarde corona gevallen in een niet bloot gestelde populatie) dan de placebo groep. Die pfizer dus ook maar zo snel mogelijk ook geinjecteerd heeft om dit te verhullen.

 6. >>> Hitlers laatste dagen in de bunker <<<

  Hitlers laatste dagen in de bunker? In elk geval waren het niet Hitler en Eva die daar na afloop zijn gevonden.
  AH leefde na ww-ii nog lang en gelukkig in Argentinie. Wilde ik toch even benadrukken.
  Hoe komt het denk je dat wij ons in de huidige situatie bevinden..? De nazies hebben de oorlog niet verloren. De Duitsers (het volk) waren mi de grootste verliezer.
  Anders wellicht boek 'Rise of the Fourth Reich' lezen van Jim Marrs.

   • Behalve dat hij seniel is en dit steeds moeilijker te verbergen is, lijkt het alsof hij ook aan Parkinson lijdt (tandradloopje). Ben benieuwd wat het eerst gebeurt; impeachment of r.i.p.

   • Nee hoor ..want het klopt allemaal niet ,dus ik twijfel er niet aan. Alles is een leugen en aangezien ze toch slaafbots van ons willen maken. Ze hebben het ons altijd al laten zien maar wie gelooft er in die Scifi hè…..

  • Als je deze gezien hebt weet je echt niet meer met wie je van doen hebt. Het lijken allemaal wel klonen net als het schaap dolly maar dan de robotvorm. Met andere woorden, Biden, trump, Trudeau en consorten zouden zomaar kopieën kunnen zijn terwijl de échte in veiligheid zijn en gniffelend toekijken. https://www.bitchute.com/video/kVvAYPQCLUm7/

   • Goh, lees Emphyrio eens van Jack Vance, in dit boek zijn de leiders van een planeet genetische poppen. Waarbij de werkelijke machthebbers (al eeuwen) op de maan zitten.

  • En nu?
   Wat kunnen we doen? Kunnen we iets doen?
   Ik voel veel frustratie en onmacht.
   Het is toch te gek voor woorden dat een stel randdebielen ons de afgrond in duwt.

 7. Nee, Rutte en Hoekstra naar Oekraine whatever om te bespreken Putin te bashen. Wordt veel besproken in mainstream media. Ik maak mij daar grote zorgen over, want het is menes. Q anons hebben over falsh flags betreft Putin. Ik heb een unheimisch gevoel over. Lukt plandemie niet volgens plan. Die lui zijn gevaarlijk. Kijk maar wat vooraf is gegaan met de tweede wereld oorlog. Vulkaanuitbarsting bij Toga. Lijkt mij verdacht veel op …… Dat ook in de maine stream media, dan weet je het wel. Voorbode op wat groters.
  Inflatie,ect,ect alles zeer slecht teken, maar he, blijf positief,zucht droom ervan. In mijn droom lopen allemaal militairen, tanks, rond. Misschien trek ik mij te veel aan.

 8. Wat een onzin. De voorbereiding van dit plan heeft tientallen, misschien wel honderd jaar geduurd. De meest knappe knoppen hebben hier aan gewerkt. Natuurlijk wisten ze dat er weerstand zou komen en dat ze de mensen niet allemaal aan dezelfde kant zouden krijgen. The Great Reset is nooit het uiteindelijke doel geweest, het gaat om ‘The Great Awakening’ (in de wereld gebracht door Q). De elite speelt zowel wit als zwart op het schaakbord. Ze zijn het schaakbord. Wanneer het duister is verdreven, en alle regeringen omver zijn geworpen, zullen mensen denken dat zij zelf de oplossing (Great Awakening) hebben bedacht. En dan zal er nog één finale worden gespeeld, bijvoorbeeld een ‘alien invasie’ of klimaatcrisis waardoor een globale samenwerking nodig is. Een NWO (en nieuw geloof) zal geïmplementeerd worden, zonder dat mensen het doorhebben.

  Houd het schaakbord in gedachten. Speel het spel niet mee.

 9. Wel raar dat ze dit artikel een sekte noemen> bijna de gehele wereldbevolking heeft lichte tot zware vorm van ziekte van downsyndroom(99,95%)Dus bijna iedereen laat zich intimideren door een microscopisch klein virusdeeltje wat door de lucht spookt> wow????Al die zieken in de ziekenhuizen > waren allang al ziek> van hun huwelijk van thuis zitten van familie van de kosten van stress van het werk en daarom jezelf maar volproppen met hamburgers en snoep> obesitas+ diabetes alom.En de verpleeghuizen> waarom zit men daar?? omdat ze al zwaar ziek zijn te ziek om nog door familie verzorgd te kunnen worden, nou die kestbaren gaan dan dood aan een schijnbare longinfektie> nog steeds is er niets bewezen.. geen rapporten en geen virus ge-isoleerd. Bijna 99% van de zogenaamde ge-infekteerden met corona had nauwelijks last.. leek meer op een griep… als het al corna was… want bloedtesten willen ook niet meer info geven als: U heeft voldoende anti stoffen .. tegen wat en welke anti-stoffen…. meneer U stelt teveel vragen… de huisartsen werken ook niet mee zijn nog dommer dan een kakkerlak.Kortom allemaal ziekte van downsyndroom

 10. Regeringen wereld wijd zijn de schuldigen aan de vele vaccinatie doden, dus m.a.w. politici,.
  We moeten ons zo snel mogelijk ontdoen van deze moordenaars.

 11. Ja, muggen…en het zal de fout van de verpleegkundigen zijn ☝…wij zullen ze moeten verjagen óf ons ontslag krijgen zonder vergoeding…!!!😎

 12. De wereldbevolking trapt niet massaal in de covid vaccinatie, het WEF wil terug naar 500 miljoen inwoners, daarom moeten nu de boeren verdwijnen om een gigantische hongersnood te creëren.

 13. – Honger ,
  – Energie crisis , kou doodt ouderen in verzorgingshuizen en thuis, verzorgingshuizen moeten sluiten vanwege hun rekening!
  – niet genoeg effect daar weten de ( huis) artsen raad mee
  99% heeft ervaring om een vax op te dringen/foute diagnosen te stellen- geen goede zorg/ eigen zakken te vullen .
  – Weather manipulatie, nog meer kou
  – in 2023 komt er WEER een stemming. Verplicht ja/nee vaccineren door de WHO, de poppetjes worden nu op de plaatsen gezet.
  – het is een sekte , zijn hier 100+++ jaar mee bezig – scenario’s liggen klaar
  – denk dat ze paar bommen in zee en tsunami’s gaan opwekken dmv aardbeving
  – belastingen zullen omhoog en omhoog gaan , faillissement nu reeds van bakkers , tuinbouw , rest volgt .
  – ze liggen mi goed op hun schema,
  Natuurlijk weten ze dat dit verhaaltje uit is , “ volgende verhaal “

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in