Paniek en verwarring in Israël, een van ’s werelds zwaarst gevaccineerde landen, nu het besef doordringt dat Covid-vaccins niet beschermen maar in feite ziekteverwekkend kunnen zijn.

UPDATE FROM ISRAEL – THE VAXED ARE SICK AND DYING

Brisant nieuws op Israëlische tv: Vaccin… lijkt nutteloos “90% van de gevallen was volledig gevaccineerd en 10% was ongevaccineerd/gedeeltelijk gevaccineerd”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccincatastrofe: Israël – 85-90% van de in het ziekenhuis opgenomen Covidpatiënten zijn dubbel gevaccineerd / VS – significant hogere sterftecijfers onder gehospitaliseerde gevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

  Heineken's inentingscampagne wekt veel woede op
Vorig artikelVaccindoorbraak? – Totale vaccinmislukking!
Volgend artikelDuitse Dr. Thomas Jendges met een laatste boodschap voor hij zelfmoord pleegt “COVID-19-vaccin is een genocide”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

63 REACTIES

   • Moslims. Geloof is Islam. Islamitische landen. Ze hebben in Israel net een soort event 201 gehouden met een Covid vaccinresistente variant die vooral kleine kinderen treft. Laten we hopen dat Joden in Israel eindelijk massaal wakker worden.

   • Makkie voor de Afrikanen die zich straks ongehinderd in Europa waaronder Nederland kunnen binnen komen, zelfs de false flag (voorlopig regeerakkoord) operatie van Gert Jan Segers (CU) dat in een treincoupe werd gevonden stond te lezen dat de VVD méér migranten willen toelaten.

    We hebben inmiddels kunnen lezen dat het Grote Sterven is begonnen door dubbel gevaccineerde mensen die per week gemiddeld 5 procent aan immuniteit inleveren en zo tegen de Kerst volledig vatbaar zijn voor de meest krankzinnige ziektes.

    Waarom denkt men dat het demissionaire kabinet welke regeert per decreten van de nood/spoedwet welke tot december geldt géén haast maakt met de woningbouw? Er komen in het verloop van 2022 genoeg huizen vrij door de dood van de gevaxxte mensen, u ziet zó regeert dus onze democratisch gekozen regering, welke met het grootste gemak over lijken gaat.

    Fijne dag verder.

    • Massa-immigratie uit Verwegistan is een punt waarop Links en Rechts, liberaal en gristelijk, elkaar in Nederland prima kunnen vinden: de graaiers van o.a. VVD en CDA kunnen dik verdienen aan de asielmachine (via o.a. prijsopdrijving van vastgoed en allerlei subsidie ruiven), de deugdmensen van links en CU etc. kunnen profiteren van overbetaalde flutbaantjes in de asielsector en bewijzen hoe ethisch verheven ze zijn door al deze nep-vluchtelingen (op andermans kosten) hier binnen te halen. Als ze dat nou helemaal voor eigen rekening en risico deden (zoals dat pakweg 40 jaar geleden nog ging) OK, maar dat is het laatste wat ze willen. Hoeveel asielzoekers hebben Rutte, Kaag en Segers zelf in huis?

     Ik vermoed dat covid-19 ook zo’n thema is waar Links en traditioneel Rechts elkaar in Nederland prima op kunnen vinden. Alleen minder traditioneel links en rechts is tegen dit beleid. Voorwaarde is wel dat ze een mooie uitzonderingsconstructie wegens geloofsbezwaren bedenken voor de achterban van Gert Jan en zijn makkers, ik twijfel er niet aan dat Rutte dat zo voor elkaar heeft maar ze nog even laat zweten.

     En je snapt toch ook wel dat als er veel huizen vrijkomen dankzij de spuiten, dat er dan veel meer vluchtelingen uit Verwegistan recht op asiel krijgen? En anders kunnen ze altijd nog extra veel woningen afbreken, iets wat ze in sommige buitengewesten al op grote schaal doen om te zorgen dat de huizenprijzen niet dalen (stel je voor! In het land met de grootste huizen Ponzi ter wereld!), straks misschien ook omdat die huizen volgens de kerk van GL niet genoeg klimaatbewust zijn.

 1. Tja ze hebben het nog altijd niet geleerd….uitroeing en ze gaan vrijwillig naar de slachtbank net als in de tweede wereldoorlog lipen ze ook vrijwillig naar de treinen met hun gepakte koffertje….tja….hardleers ofzo

  • Net als de daklozen in de USA naar FEMA kampen en waarschijnlijk ook jij en ik als militairen ons af komen voeren naar Fema kampen. Je toch laten vaccineren of zelfmoord plegen om die reden is extreem moeiljk. Bovendien was de mythe destijds dat Joden afgevoerd zouden worden naar een nieuw eigen Joods land. In eerste instantie was dat Madagaskar. UK Rothschild gaf de opdracht de arme joden in concentratiekampen uit te roeien. De geallieerden hebben de infrastructuur kapot gebombardeerd, waardoor geen voedsel meer aangevoerd kon worden, kampen werden per ongeluk gebombardeerd, ferries naar Denemarken ook, arme joden waarvan verwacht werd dat ze financieel afhankelijk zouden worden van de staat werden Palestina, later Israel niet binnen gelaten. Er wordt gesteld dat 85 % in NL gevaccineerd is. In USA nog geen 40 % en zelfs dat percentage acht Childrens Defense te hoog. En dat gebeurde idd allemaal op vrijwillige basis. Alhoewel in sommige verpleeghuizen ouderen gedwongen werden gevaccineerd in Duitsland. Ms hier ook.

  • Maar als de dierbare Joodse mensen dat niet deden werden ze ter plekken omgebracht… wat er nu gebeurt lijkt zich te herhalen en dat door een klein aantal personen wereldwijd. Het lijkt dat niemand eraan denkt dat De Eeuwigheid oneindig is en nimmer eindigt en waar men die dan doorbrengt. Men denkt dat wij net als de dieren dood is dood maar dat is persé niet waar. Of De Hemel door HET GELOOF in Christus Jezus, De Heiland der wereld, of ergens zo verschrikkelijk, waar het geween en tandengeknars nimmer ophoudt.

  • Wat is DAT een KUT OPMERKING van jouw zeg! Die arme mensen in 40-45 wisten niet beter‼️Maar WIJ wél! Dus als ik jouw was zou ik die tekst even aanpassen of verwijderen want velen zullen hier aanstoot aan nemen zoals IK bijvoorbeeld afkomstig uit een Joods gezin.

    • Dat zeg ik ook, omdat er geen ziekenhuis bed bijkomt. Straks zijn ze allemaal over. En werden sommige mensen overstuur, en ik weer een Facebook ban. Gelukkig heb ik vele accounts, dus geen zorgen. Ik doe dit om Facebook te treiteren

   • We zijn 75 jaar verder en weinig mensen hebben hier iets geleerd.
    de slachtoffers in de 2e wereldoorlog waren de duitsers (12 miljoen vermoord na de oorlog.) niet de joden.De officiele sterftecijfers geven een heel ander beeld.
    Plus dat degene die zich joden noemen het niet zijn.
    De Russische Khazaren zijn schuldig aan deze leugens en verwarring.
    Het zijn deze Judaisten (satanisten) die eerst verantwoordelijk waren voor het bolsjevisme .70 miljoen christenen (oekrainiers) vermoord van 1912-1986.
    ook hebben deze bolsjevisten de 2e wereldoorlog in scene gezet en nu de 3e !!
    Heb een hekel aan deze nep-joden die aandacht vragen omdat ze het zo zwaar hebben gehad.
    Alle vergelijkingen met de 2e wereldoorlog kloppen met wat er nu afspeeld. Oh ja en in mijn familie zaten ook een paar nep-joden.
    Duik eerst eens in de wereld van de vrijmetselarij en judaisme voor je hier wat doms neerzet.

   • Tijd om met die emotionele chantage op te houden en wakker te worden. Niet getriggerd te raken als je dingen leest die je zelf niet weet, omdat je de geschiedenis niet onderzocht hebt vanuit dat perspectief. Veel is gewoon openlijk op het internet te vinden, wat je hier in comments leest. Wel dom en onwetend als kennis daarover leidt tot haat van onschuldige mensen. Hersenspoeling, Mindprogrammering gebeurt met iedereen. Ik was zelf ooit feministe, totdat ik ontdekte dat het door de CIA in de maatschappij gedownload was en Gloria Steinem een betaalde CIA agent. Mensen kwalijk nemen dat ze niet/nog niet wakker zijn vind ik zelf vrij zinloos en een verkeerd pad. In Trouw stond een artikel dat de meeste Joden afstammelingen zijn van bekeerde joden die afstammen van lokale bevolkingen. Tenzij je alle niet Joden/Goyim wilt uitroeien ben je in mijn wereld welkom. Zelf ben ik een overlever van CPTSS/DID. Geboren uit overlevenden van het bombardement van Rotterdam. Nooit over gepraat door mijn ouders. Mijn nl blanke vader dook onder bij de Unilever toen er een razzia van alle mannen in de straat plaatsvond. Nooit gedoceerd op school. Het enige wat hij zei was. Ik ging geen putjes graven voor de Duitsers. Pas heel kort geleden ontdekte ik dat de buurmannen naar Kamp Amersfoort gedeporteerd waren om de Grebbelinie te graven. Ik ben van Rotterdam naar Amersfoort verhuist, zonder dat ik dat wist. Sterkte met alle shit rondom je afkomst. Probeer de moed te hebben de Waarheid te vinden. Miko Peled, zoon van de generaal, ging die reis en heeft verscheidene docus gemaakt. Shlomo Sand ook interessant. Verdiep je ook in de Orthodoxe Joden in Israel die demonstreren. Stellen dat de staat Israel nooit gesticht had mogen worden. Kijk ook de filmdocu 5 broken cameras. En op NPO is Incendie nog te bekijken.

 2. Zeer triest heel triest, maar Israël komt altijd terug slechts een korte tijd en de wereld zal zien dat De Heer hen gaat helpen en zegenen. Ze zullen hun tempel snel herbouwen waarna de finale zal beginnen want ze blijven het volk van De Heer en daarbij de belofte tot redding in Christus die ze ook spoedig zullen aanvaarden.

  Mensen maak het recht met God want hij heeft de regie in handen en het script staat in Zijn woord.

  Jezus wanneer het koninkrijk van God is verkondigd tot alle natiën zal het einde komen en laat dat 2018 zijn geweest. Mattheus 24 4t/m14 daarin leven wij nu.

  Doe met deze info wat u wilt maar degene die hem gaan zoeken zullen hem ook vinden en zullen niet beschaamd staan op die ene dag

  • Wat jammer dat je zo bent afgedwaald van DE Waarheid.
   Dat je in dienst staat van het kwaad maar het niet ziet.

   https://wolvex.nl/download/Blog/Documentaire/De.islamitische.connectie.English_Dutch_sub.mp4
   Maar goed, het is dan ook zo slim opgezet dat je er haast in moet trappen.

   Beste ‘Hap snap’

   Stel dat wij tweeën hier alleen zijn, dan zijn er 3 waarheden.

   Dat is jou waarheid
   Dat is mijn waarheid
   en er is DE waarheid.

   Jou waarheid (en mijn waarheid) is niets anders dan een verzameling van wat we gehoord en gelezen hebben.
   Als je dat opzij kunt zetten, pas dan kan DE waarheid maar je toe komen.
   DE waarheid hoeft niet te zoeken, die zoekt jou op.

  • ‘Israël’ is een seculiere staat, afgedwongen voor en tijdens WO1 door de Rothschilds en geratificeerd door Balfour. Vanaf 1933 heeft het Derde Rijk meegeholpen om de Ashkenazi’s vanuit Europa naar Palestina te laten migreren (Ha’avara overeenkomst) om dat gebied op te bouwen volgens de afspraken met het internationaal jodendom. Het heeft niets met een ’terugkeer’ te maken zoals de profeten beschrijven. Het ‘Israël Gods’ waarover Paulus spreekt wordt gevormd door de volgelingen van de Christus of Gezalfde en bestaat uit mensen van alle natiën (o.a. de brief aan de gemeente in Rome). De brief aan de gemeente in Efeze beschrijft dat de scheidsmuur die stond tussen de natiën en de joden door Jezus’ dood en opstanding is weggenomen. Die scheidsmuur is de Wet van Mozes. De Wet is vervuld in Jezus. Wanneer nauwkeurige kennis van de waarheid ontbreekt, lijd je geest schipbreuk en ga je een weg op die je als christen niet moet gaan. Dit is basale kennis die iedere christen zou moeten kennen.

   Wat betreft de staat Israël: kijk naar haar vlag, dan zou je genoeg moeten weten.

  • Christendom het grootste mindprogramma ook. Boek openbaringen later toegevoegd het script wat op dit moment uitgevoerd wordt. Met een 1000 jarige regering vanuit Jeruzalem in het vooruitzicht. Glimlachend hoor ik christenen zeggen over het sterven van gevaccineerden Het staat in de bijbel. Millioenen zullen sterven, dit zijn de eindtijden. Het ontbreekt jullile aan het lef van Jezus die de woekeraars uit de tempel schopte en al hun tafels er achter aan smeet. Ook aan het onvermogen om net als Lazarus alle stervenden uit de dood te laten opstaan. Christendom in NL werd gedwongen met martelingen of de dood en ging gepaard met de genocide van vele Keltische stammen. Daarna werden alle stammen Germaanse stammen genoemd terwijl Germania een heel klein staatje was ten noorden van Parijs. Door Rome gegeven aan huursoldaten. Gehersenspoeld om deze genocide te verwachten, maken jullie die ook mogelijk. Het historische bestaan van Jezus nog nooit aangetoond. Bijbel geschreven door de joodse historicus Joseph Flavius, Jezus metafoor voor Titus Flavius, zoon van Caesar Flavius die idd de tempel vernietigde in Palestina. Hypnotische imprints, herhaal ze lang genoeg en je gelooft ze. En daarmee deze site infecteren. Bizar.

   • Ik ben het (bijna) roerend met je eens alleen dat het Christendom het grootste mind programma is klopt naar mijn mening niet, dat is nog altijd de Islam. Én dat zal als alles volgens AGENDA 20-30 blijft lopen, ook de enige religie zijn die over MAG blijven. Ik hoop dat het zover nóóit komt maar………
    Tegenwoordig sta ik nergens meer van te kijken!

  • Ik denk dat het hun karma is. Lees de bijbel maar. Ze trokken voor hun God ten strijde en spaarde vaak niemand. Ook om van de vijanden de voorhuid van de penis als trofee te vergaren van ik een rare hobby.
   Jahweh of Jehova is de stamgod van de Joden . Een ieder die zich uitverkoren voelt of claims erop legt kan in de valkuil trappen dat ze zich beter wanen dan andere. Je hebt dan eerder verplichtingen dan rechten het geeft een verantwoordelijkheid. Mensen met kennis hebben voor mijn gevoel de taak om de onwetende te helpen en niet uit te buiten. Mensen met kracht om de zwakke te helpen en niet te terroriseren. Voor een orthodoxe Jood zijn niet Joden vee. Als de belofte enzo nog niet uitgekomen is en nog vervult moet worden dan denk ik dat het zal komen als ze klaar zijn om de verantwoordelijkheid te kunnen dragen. En als er maar één God is dan is volgens de Islam Mohammed de laatste profeet geweest en zouden ze de Islam moeten accepteren en volgen . Ik denk dat we zelf het Goddelijke in ons moeten wakker maken ofwel het Christos of Krishna bewustzijn ontwikkelen. Totdat die beloofde tijd komt kunnen toch wel in het hier en nu ons gedragen en inzien dat we allemaal onderdeel van HET TOTAAL zijn. Hoe meer je je afsplits en superioriteit aanneemt hoe dieper je in je eigen val komt te zitten. Hebben we verlossers nodig en zijn we dan zo dom dat we niet kunnen inzien dat iedereen een eigen unieke uiting is van de cosmos?. Start bij jezelf en kijk eens naar wat je in je jeugd wordt aangeleerd wat mensen totaal tegen elkaar kan opzetten. Als je goed spit dan kom je erachter dat je gewoon weinig van jezelf hebt en dat een diploma en titel aangeleerde kennis is en hersenspinsels zijn van een temporaal systeem waarmee we ons ego een plaats in de maatschappij geven. Maar maatschappelijke structuren zijn aan veranderingen onderhevig momenteel gaat onze huidige structuur door een revolt of omdraai. Wat ons echt uniek maakt is de manier hoe je ermee omgaat en wat je ermee doet. Hoewel de serie boeken die we bijbel noemen geschiedkundige waarde hebben moeten we ook niet vergeten dat we vaak de neiging hebben om wat zaken te veranderen omdat het een bepaalde groep goed uit kan komen. Neem Elohim dat was oorspronkelijk als de Goden vertaald en werd later enkelvoud. Als je verder spit dan zie je dat Mozes het eerste monotheïsme predikte. Als je Hindoe cultuur neemt dan hebben die ondanks alle goden wel een concept dat het hoogste onkenbaar en onnoembare is of wat ze Tat noemen. Hun manier om HET te omschrijven is door aan te geven wat het niet is. Ik hoop hiermee de druk van gelijk op voorspellingen en de ruzie die eruit kan ontstaan wat te kunnen verminderen.

  • Gelovig zijn betekent de waarheid leven. Kennelijk ben jij daar niet toe in staat. Opzettelijk schade toe brengen aan anderen, oorlogsmisdaden jegens Palestijnen voor 1948 kan nooit spiritueel of gelovig zijn.

   • Een groep veteranen. Breaking the Silence bestaat al vele jaren. Het werd hen moeilijk gemaakt door de staat. Maar laten we hopen dat steeds meer soldaten wakker worden en ook steeds meer Joden in Israel. Zij die daar al wakker waren werden door andere Joden finaal in elkaar geslagen bij demonstraties.

  • Er was een tijd geleden een goede docu op NL tv. Tapes gemaakt door soldaten na de oorlog van 1967, over oorlogsmisdaden en deportaties van Palestijnen. 30 jaar door de Israelische regering verboden te laten zien.

 3. De indruk wordt gewekt dat bijna iedereen is ingeënt in Israël, dat is niet helemaal waar volgens ourworldindata.org. Maar in feite is het dan nog erger, want als inderdaad 85-90% van de opgenomen mensen is ingeënt, terwijl “slechts” 67% in ingeënt (en 62% volledig), is de verhouding helemaal zoek.

  • Hoi emiel,

   De definitie van volledig geinjecteert is daar reeds aangepast. Heel wat mensen weigerden hun booster in Israel en tellen nu mee als niet geinjecteert. Er wordt gesproken over een 2e booster verplichting. Dan gaat het aandeel, gok ik, nog verder omlaag.

   Groeten,
   Hugo

 4. En… in Nederland maar lekker doorgaan met boostervaccinaties en de
  niet-gevaccineerden de schuld geven van alle ellende op deze wereld, er moet
  tenslotte een zondebok zijn. Beter om alle gevaccineerden in quarantaine te doen.
  Inge

  • Ik heb een bericht gelezen over een natuurarts die onderzoek heeft gedaan en in booster 80 vreemde nog nooit eerder geziene bacterien vond. Boosters zijn steeds meer onverdund, geconcentreerd en in volgend stadium wordt direct AIDS/HIV ingespoten. Virussen bestaan niet, zijn dood materiaal, exosomen, en alleen door injecteren kunnen mensen geinfecteerd raken. Er zit in de griepvaccinatie al 10 jaar een Coronavaccin. In experimenten met dieren gingen zowel de gevaccineerden als niet gevaccineerden dood.

     • Hugo, jazeker wel, dit is absoluut waar… check deze link (hier wordt heel kort en bondig maar zeer duidelijk uitgelegd hoe de witte bloedcellen tot 75% kapot gemaakt worden); https://rumble.com/vo8nkb-doctor-explains-the-covid-19-vaccine-ingredients-and-side-effects.html

      Tekst van deze video =

      Hallo, ik ben een natuurgeneeskunde dokter. Ik heb 1600 patiënten. Velen zijn geva c c i n ee rd.

      Gewoon even om achtergrond informatie te delen over mijn kennis en kunde en mijn betrouwbaarheid/ geloofwaardigheid;

      Wat ik tot nu toe gezien heb en wat ik geleerd heb is alle informatie die ik heb van medische specialisten, natuurgeneeskundigen en immunologen en virologen etc.;

      En ook verpleegsters.

      Ok. Wat ik nu ga delen met jou is het eerste VAC de tweede VAC en de boosters en wat het doet met je lichaam.

      De eerste VAC als het je lichaam in gaat, heeft een hoop ingrediënten die heel catastrofisch zijn voor je cellulaire systeem.

      Wat het doet met je immuunsysteem, dat zijn je botbeenmerg, je adamsappel, je nieren en alle systemen die verbonden zijn met je imuumsysteem…het verminderd (met 50%!) de mogelijkheid om witte bloedcellen te produceren..

      8 weken later…dan zie je in het witte bloedcellen reproduceer systeem…8 weken is de tijd die je witte bloedcellen nodig hebben om nieuwe aan te maken../een nieuwe generatie witte bloedcellen aan te maken, dat is 8 weken (!!!). Daarom is de opzet om na 8 weken de nieuwe shot erin te s p u iten….dus de witte bloedcel mogelijkheid worden aangevallen terwijl het al terneergeslagen was met de eerste keer.

      Dus nu hebben ze met de eerste VAC het zout gehalte naar beneden gebracht en nu ook met de tweede keer en nu met de tweede VAC wordt het mix / verschuiving van ingrediënten (dus verminderen van zouteghalte en verhogen van gif), waarbij de eerste keer voor vermindering van cellen wordt gezorgd en de tweede keer een gif aanval..dus die tweede keer zorgt ervoor dat je geen mogelijkheid meer hebt om witte bloedcellen met 25% minder, aan te maken dus inmiddels 75% verlies ( eerste keer 50% minder en de tweede keer 25% minder)… is een totaal om witte bloedcellen aan te kunnen maken. Het functioneert nog maar voor 25%.

      Dus 75% van de militaire (die je moeten beschermen) witte bloedcellen zijn uitgeschakeld. En de mogelijkheid om het aan te maken is ook uitgeschakeld. Dit betekent dat er nu nog 25% over is van bescherming middels witte bloedcellen.
      Dán komt de b o o s ter VAC. Die heeft 81 strengels van bacteriën die je lichaam nog nooit heeft meegemaakt of ervaren dus je hebt géén anti-bodies om daartegen te vechten. Je hebt alleen maar 25% van je witte bloedcel productie.
      Die ertegen kan vechten, dus het is een gevecht dat je gaat verliezen.
      Wat er dan gaat gebeuren… er gaat chronische aanvallen, naar de plekken waar je kwetsbaar bent. Dus als je gezondheidsproblemen hebt, wordt dáár de focus op gelegd. Dus maagproblemen? Dan wordt je aangevallen bij je maag organen…dus het is op specifieke organen/ plekken in je lichaam dus als je een tumor hebt of kanker..of baarmoeder problemen.. of huidaandoeningen..of
      wat dan ook…

      het gaat die plek aanvallen. Het lichaam wordt aangevallen door het zenuwstelsel. Het lichaam verkeert nu in een chronische ziekte staat met een laag immuunsysteem en lage immuun-reactie.
      Dan krijg je de tweede b o os ter…en die heeft 8 strengels van H I V en die zorgt ervoor dat het compleet de mogelijkheid om witte bloeccellen aan te maken COMPLEET afsluit. En als je opzoekt online, wat die ziekte is; dat is HI V.

      Dus we hebben mensen die rondlopen, zonder immuunsysteem…
      géén mogelijkheid om antibodies aan te maken…81 onbekende bacteriën en ook nog 8 strengen van onbekende H I V virussen, samen met alle andere schadelijke ingrediënten.

      En ze hebben ook de ceiling (plafond? Zoutgehalte?) verwijderd, van de eerste en tweede b o o s t e r…

      Om het nog erger te maken..tijdens dit proces zal
      20% tot 30% van de mensheid overlijden.
      Elk moment van dit proces. Elke enkele serie. Er zijn namelijk 4 series.
      Er komen nog 3 b o os ters VAC uit..

      en de reden hiervoor is omdat; als ze eenmaal ervoor gezorgd hebben dat jouw immuunsysteem geen witte bloedcellen meer kan aanmaken, wordt je afhankelijk van de b o o st er VAC, om te overleven. Net zoals een suiker ziekte patiënt afhankelijk wordt van i n su l ine.

      De grote apothekers leiders, zijn op zoek naar mensen die óf overlijden en weg kwijnen… om de populatie controle te beschermen (manipuleren en te beïnvloeden) en degene die niet overlijden…zullen blijven terugkomen (heel hun leven, levenslang..) voor de boo st er VAC zodat zij nog steeds inkomen kunnen krijgen en om zo het geld terug kunnen incasseren van alle investeringen die ze hebben gedaan in dit project /dus waarmee ze deze VAC i mee hebben kunnen maken, terug kunnen financieren.

      Ik hoop dat dit helpt en dat je goed geluisterd hebt naar dit bericht en ik hoop dat je je eigen onderzoek doet en zelf kritisch na gaat denken en geef het 2 tot 3 jaar.

      Elk dier dat meegedaan heeft aan de proeftesten voor deze studie, voor elk VAC gingen met 100% dood.

      Ik moedig jullie allemaal aan om de tijd te nemen..goed om je heen te kijken..en erop te wachten…

      Laat we zien wat er gaat gebeuren.

      “Maak geen permanente beslissingen alleen maar om tijdelijke problemen op te lossen”.

      • Hoi Lee1990,

       Dank je voor je uitgebreide reactie. Uiteraard weet ik dat de injectie je immuunsysteem aantast en niet zo een beetje ook. Dat kan je vinden in de ruwe data van Public Health England.

       Ik heb het misschien niet goed verwoord. De natuurarts claimt van alles en nog wat zonder ook maar enige onderbouwing te bieden (tenminste in dat stuk) en dat is waar ik niet tegen kan. Kijk, in een commentaar sectie prima. Maar niet als bewijs. Dat wil ik kunnen checken. Want de hoeveelheid mis- en desinformatie tegenwoordig is gigantisch.

       Maar samen blijven we tegenwicht bieden.

       Even heel wat anders. Je kan best goed schrijven en we moeten (ja moeten) de politie aan onze kant krijgen want zonder steun van de politie krijgt dit regime niet voorelkaar wat ze willen. Ik heb een poosje geleden een gastcollum voor politie die het niet eens zijn met dit alles en is geplaatst. Schrijf er een stuk voor en help mee wat agenten die een zetje nodig hebben om zich te ”bekeren”.
       Hier is mijn stuk https://www.bluetruth.nl/gast-column/bromsnor/ (ze zijn voor verbinden, positief etc).

       Ik ga er iig weer eentje schrijven als 2G is aangenomen. Je kan beter 10 agenten ”bekeren” dan 500 gewone mensen en dat is een prima wijze denk ik zo. Ja, ik heb het allemaal meegemaakt wat er in dat stuk staat, soms iets anders dan gesteld (smile)

       Groeten,
       Hugo

       • De advokaat die ik hier ergens voorbij zag komen en net zat te kijken op new.awakeningchannel zegt dat bewezen is dat er HIV eiwit toegevoegd is om het immuunsysteem te vernietigen. Steeds vaker wordt dan ook gesteld dat de vacs Aids veroorzaken.

    • Vlgs mij op deze site. Dus jij hebt het kennelijk gemist. Als je zoekwoorden in Google of een andere zoekmachine invoert komt het waarschijnlijk vanzelf naar boven. Soms moet je gewoon je verantwoordelijkheid nemen en zelf zoeken en je huiswerk doen. Vroeger sloeg ik alle linken op. Dat doe ik al lang niet meer. Vroeger en nu neem ik wel de verantwoordelijkheid te verifieren.

  • 100% eens met jou Inge, wederom overigens. Trouwens, collega van mij heeft zich vorige week ziek gemeldt, dubbel gevax, positief voor Covid. Ongegeneerd mededelen. Is nog steeds offline. Het begint op een stuurloos schip te lijken, waar mensen in stilte (achter hun computer) aan het lijden zijn van de bijwerkingen van de prikken en proberen te doen alsof er niets aan de hand is, maar diep van binnen voelen ze het, allemaal… de prikken krijgen nu hun uitwerking. Het is bizar…er zweeft echt iets in de lucht, iets wat niet te begrijpen is, ook qua energie. Ik voel mensenleed terwijl ik daar helemaal niet gevoelig voor ben. Ik merk gewoon aan mijn collega’s hoe ze eruit zien ook, afgepeigerd… uitgeteld… ingevallen ogen.. het lijken heroïne verslaafden… het is zo eng…om van zo dichtbij te observeren… en intussen gaat het nieuws maar door, wordt de sfeer grimmiger… en merk je gewoon dat het steeds meer “onzekerheid” bij mensen brengt. Efteling dicht.. hoppa.. 1 van min laatste vriendinnen die niet gevax is, gaat misschien toch over stag :”moet het met mijn man bespreken want we willen er nog wel op uit kunnen”… echt erg hoe mensen in een hoekje gedreven worden..

   • De vaccins zijn zo geconstrueerd dat ze gaan shedden. Er zit een HIV proteine in die het immuunsysteem kapot maakt.
    Vlak voor mijn verjaardag kwam mijn niet gevacte zus plus geheel gevacte zwager op visite. Het moment dat ze de deur uitliepen werd ik ziek en bleef dat 3 weken. Dat was de tweede keer na contact dichtbij met een gevacte. Ik kan het niet bewijzen, maar lees dat velen hetzelfde hebben.

  • Je bent zelf geen haar beter als je dit soort opmerkingen post. Leer wat geschiedenis dan zul je leren dat het iets complexer in elkaar zit. En zoek die paar honderd of paar duizend mensen die werkelijk alles orkestreren en het dan door anderen laten uitvoeren.

 5. Greet. Wat is DAT een KUT OPMERKING van jouw zeg! Die arme mensen in 40-45 wisten niet beter‼️Maar WIJ wél! Dus als ik jouw was zou ik die tekst even aanpassen of verwijderen want velen zullen hier aanstoot aan nemen zoals IK bijvoorbeeld afkomstig uit een Joods gezin.

  • Ze hadden beter kunnen weten. De Zionistische vergaderingen, waarvan veel online staat, waren er al tientallen jaren. Hitler’s Transfer agreement maakte de opleving van de duitse economie mogelijk door betaling door de Joden in Palestina. Hitler zelf van Joodse afkomst, met het zeldzame Y chromosoom. Omringd door joods leger, chauffeur, dokter etc. etc. Toen dat debat feller werd in Duitsland liet hij zijn hele Joodse familie vermoorden. Joodse auteur laat Hitler zien in Boljsevistische communistische demonstratie. Docu over de Bolsjevistische REvolutie van Juri Lina. De Holodomor in de Ukraine ook genoeg over te vinden. Jij kan aanstoot nemen. De rest van ons mag nergens over praten op straffe van gevangenis straf. Daar neem ik nu aanstoot aan. Mogelijk met een achternaam van grootmoeder Bleuzé en van Franse Hugenoten kom ook ik uit een joodse familie. Maar ik ben niet joods en identificeer me daar ook niet mee. Ik zoek de waarheid, Probeer cohesie onder alle mensen te versterken en vecht voor het goede van de Mensheid.

 6. Dit filmpje is een soort van knipsel. Er is in geknipt of er zijn stukje verwijderd , misschien om het “dramatischer” te laten lijken? Het “gesprek’ volgt geen lijn, zinnen worden niet afgemaakt. Vertaling in Engels is ook erg vreemd. Ik weet zeker dat er dingen in Israel helemaal niet meer kloppen en er mensen dood gaan aan al die overmatige injecties. maar ik geloof dat dit vreemde filmpje geen goed doet aan de geloof waardigheid van de situatie.

  • De advocaat is in een aflevering van new.awakeningchannel te zien. Verder heb ik eerder begrepen dat het in Israel zeer gecensureerd is en bijna onmogelijk om de waarheid naar buiten te krijgen. Alhoewel ik wel mensen voorbij heb zien komen die dat probeerden. Net als MSM in NL dus.

 7. Dit filmpje is fake. Ik heb het aan een vriend gestuurd die Hebreeuws spreekt. Wat er gedaan is is dat er verschillende fragmenten uit diverse talkshows geknipt en geplakt zijn waardoor het lijkt alsof deze arts dat zegt. Vertaling is ook niet wat de man zegt. Dus zo zie je maar dat we altijd de bron etc moeten ontdekken en checken.

 8. Tja ik wist wel dat die reactie zou komen maar waarom dachten die joden niet net zoals wij,,,,,die de spuiten weigeren dat zoals je iemand een jodenster opplakt die toch waanzin was….. Zoals nu niet gevaccineerden de toegang naar bepaalde openbare gebouwen en samenkomsten verboden wordt dus wij hebben geleerd wat in die tijd van 1933 tot 1945 tot massamoorden heeft geleidt…. Het is triest dat te weinig joden dat zagen gebeuren met hen want je voert geen mensen naar een andere onbekende bestemming in een wagon voor het vee dat je afvoert Ook nu worden mensen geweigerd om deel te nemen op kerstmarkten als ze niet gevaccineerd zijn en dat noemen ze dan op die markten dat ze voor vrede en vrijheid zijn?????

  • Ik heb altijd begrepen dat veel Joden precies wisten wat hen te wachten stond. Etty Hillesum dagboeken zijn mooi om te lezen. Ook is het omstreden wat waar is en wat niet waar. Dat zeep of lampenkappen gemaakt werden van is bewezen niet waar.

 9. Een serieuze vraag van een onbezorgde niet gevaccineerde. Zijn er voor dubbel gevaccineerde behandelmethoden die er voor zorgen dat deze personen alsnog een imumsysteem kunnen opbouwen oftewel zich voorbereiden op wat komen gaat? Ik ken namelijk wel wat mensen die spijt hebben van hun vaccinaties en nu vragen of ze iets kunnen doen om niet in het ziekenhuis te belanden.

  • Het is er nooit meer uit te krijgen.
   Het dringt diep door in de celkern.
   Wel kunnen sommige mensen er mee blijven leven.
   En er geen tot weinig last van hebben.
   Alleen beter om niet meer voort te planten en bloed te geven.
   Het spike eiwit is de boosdoener.
   Als mensen erg ziek worden daardoor, kunnen ze dat ook verspreiden op dezelfde manier als een ziekte zich kan verspreiden.

   Afstand is geboden.
   Nader verklaard:Erg ziek worden:is bij ziekenhuisopname, waarbij 24 uur zorg nodig is.
   Gelukkig kunnen niet gevaccineerde mensen er beter tegen en mensen die corona hebben gehad nog beter.
   De zorgmedewerkers die allemaal gevaccineerd zijn krijgen het zwaar.

   • Het spike eiwit is de grote boosdoener op korte termijn; ik denk met name door beschadiging van vaatwanden (aders, hart) en andere weefsels, mogelijk ook door verstoren van DNA herstelmechanismes. Maar op langere termijn (paar weken na vaccinatie) zou dat spike eiwit echt verdwenen moeten zijn uit je lichaam en zou DNA herstel ook weer moeten functioneren. Tenzij de spike protein code van het vaccin wordt ingebouwd in je DNA en daar actief wordt; er zijn aanwijzingen dat dat soms gebeurt maar is vooralsnog niet bewezen.

    Op langere termijn is het risico van de mRNA vaccins (Pfizer en Moderna, meer in aantocht) m.i. vooral dat je mRNA regulatie ontregeld wordt door een brutale “hack” (want dat is het). Met allerlei onvoorspelbare negatieve gevolgen voor o.a. immuniteit, kankerrisico etc. We weten dat bij voorafgaande tests met mRNA vaccins er op grote schaal problemen ontstonden bij proefdieren, vaak dodelijk. Dat ging niet om covid vaccins en dus ook niet om spike proteins, blijkbaar is er nog een ander risico aan dit soort geknoei.

    De vraag is of ze nu snappen waarom er bij al die eerdere mRNA vaccins zoveel mis ging, ik betwijfel het. Een mogelijke verklaring is dat door het gebruik van liposomen bij mRNA vaccins het vaccin veel makkelijker op andere plaatsen terechtkomt dan bij traditionele vaccins (meestal lokale afweerreactie in een stuk spierweefsel). Met als risico weefselschade, auto-immuunreacties etc. Zie wat de “grondlegger” van de mRNA vaccin technologie Malone daarover zegt.

    Of deze schade bij de huidige vaccins een soort geaccepteerde “collateral damage” of bewuste sabotage is weet ik ook niet. Maar gezien de vele links met biowapen onderzoek etc. zou ik het laatste niet uitsluiten. Er zijn tegenwoordig mogelijkheden om zulke liposomen gericht naar een bepaald deel van het lichaam te sturen en zo het risico te beperken, maar dat is dus niet gebruikt. Als je niet goed weet wat de oorzaak is van de vaccin schade (die nogal divers is …) dan is het erg moeilijk er wat aan te doen, als dat al mogelijk is.

    • Hartelijk dank voor jullie uitgebreide uitleg. Een tijd terug las ik , ik weet niet meer waar dat dennenaalden thee van een betaalde soort den de symptomen van het vaccin verlicht. Wellicht dat iemand daar meer info over heeft.

     Even er van uitgaande dat mRNA en Spike eiwitten niet terug tr draaien zijn. Doet ivermectin, HCQ , zink in combinatie met vitD nog iets voor deze mensen. Het lijkt er namelijk op dat het vaccin juist COVID en of COVID symptomen veroorzaken.

     • Daar heb ik ook een bericht van gekregen
      (van ‘de andere kant’, als dat jou iets zegt)
      Even zoeken..

      “chloordioxide en Ivermectine
      Helpt wel tegen een corona infectie mits deze niet te zwaar is al.”

      Dus in het beginstadium van het virus helpt het heel goed.
      De huisarts die toen 8 mensen genas had het bij het juiste eind.
      Maar die werd later monddood gemaakt.

     • Het verhaal van Judy Mikovits over de Sumarin drug die tegen biowapens zou helpen leidde tot een hype van dennennaaldenthee, steranijs thee etc. etc. omdat daar Sumarine natuurlijk in voor komt

  • De cijfers zijn gruwelijk die op dit moment voorbij komen. Maar er staan op verscheidene sites protocollen voor mensen met vaccinatieschade. Ook zijn er artikelen die stellen dat Grafeenoxide wel te detoxen is. Sumarin drug werkt vlgs Judy Mikovits tegen biowapens. In dennennaalden, steranijs zit ook Sumarine. omstreden of dat een soortgelijk effect heeft. Maar er vindt transmissie plaats door de gevaccineerden. De vraag is in hoeverre iemand deze genocide kan ontlopen.

   Overigens stelde een verpleegster dat er 3 varianten zijn. Een placebo, een MRna vaccin of die andere, een die kanker veroorzaakt. Ook worden de meeste slachtoffers veroorzaakt in een klein aantal batches. Een experiment binnen het experiment om te zien wat het meeste schade veroorzaakt. Verder zit er Grafeen oxide in chemtrails. En Ken Caldera werkt voor Bill Gates, quote, We kunnen pathogenen aan regen toevoegen en op onze vijanden laten regenen. Welke pathogenen werden gecreeerd, gemaakt in de 25-30 amerikaanse biolabs in de Ukraine of die in Servie of waar dan ook. Interssant vind ik vibrationele geneeskunde. Als je vibratie hoog genoeg is dan kan er geen ziekte in je lichaam bestaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in