En zo, terwijl 2021 naar zijn fanatieke einde glijdt, is het tijd voor mijn traditionele eindejaarspresentatie. Het is het Jaar van de Os in de Chinese dierenriem, maar ik doop het om tot het Jaar van de Nieuwe Normaal Fascist, schrijft CJ Hopkins.

En wat een fenomenaal fascistisch jaar is het geweest!

Ik heb het niet over amateur fascisme. Ik heb het over professioneel klasse-A fascisme. Regering en collectief geheiligd fascisme. Uitpuilende ogen, speekselvlekken, haatdronken fascisme. Ik heb het over meutes van Nieuwe Normaal-fascisten die haat en dreigementen schreeuwen naar “de Ongevaccineerden” terwijl ze uit de “Alleen gevaccineerden”-treinen worden gesleurd, slogans uit het Nazi-tijdperk op de ramen van hun winkels schilderen, regeringsleiders die massahaat aanwakkeren, tv-commentatoren die sadistische nazi-SS-dokters letterlijk citeren, linkse mensen die voluit fascistisch gaan op Facebook, concentratiekampen, Goebbelsiaanse propaganda, censuur van afwijkende meningen … de hele mikmak.

Hier in Europa, zijn de dingen bijzonder fascistisch. Eén voor één rollen de Nieuwe Normaal-landen sociale segregatiesystemen uit, bevelen ze “lockdowns” van “de Ongevaccineerden” en vervolgen ze op andere manieren degenen die weigeren zich aan te passen aan de officiële Nieuwe Normaal-ideologie. Oostenrijk heeft “vaccinaties” verplicht gesteld. Duitsland staat op het punt dit voorbeeld te volgen. “Covidpasjes” zijn in het Verenigd Koninkrijk goedgekeurd. Griekenland beboet “Ongevaccineerde” gepensioneerden door het bedrag van hun staatspensioen te verlagen. Zweden “chippen” zichzelf. En ga zo maar door.

In het “Nieuwe Normaal” Duitsland, staan “de Ongevaccineerden” in feite onder huisarrest. We zijn verbannen uit de maatschappij. We mogen niet reizen. We mogen niet protesteren. Onze geschriften worden gecensureerd. We worden op dagelijkse basis gedemoniseerd en ontmenselijkt door de Nieuwe Normaal regering, de staats- en bedrijfsmedia, en de Nieuwe Normaal massa’s. Nieuwe Normaal knokploegen zwerven door de straten, brutaliseren gepensioneerden, overvallen kapperszaken, controleren “papieren,” meten sociale afstanden, letterlijk, als in met meetstokken. De Gestapo arresteerde zelfs de kerstman omdat hij geen masker droeg op een kerstmarkt. In de scholen worden “Ongevaccineerde” kinderen ritueel vernederd door fascistische Nieuwe Normaal leraren, die hen dwingen voor de klas te gaan staan om hun “Ongevaccineerde” status te rechtvaardigen, terwijl de “Gevaccineerde” kinderen en hun ouders worden toegejuicht, als een soort Nieuwe Normaal versie van de Hitler Jeugd. Toen de nieuwe kanselier van het nieuwe normale Duitsland, Toen Olaf Scholz, aankondigde dat “er voor mijn regering geen rode lijnen meer zijn als het gaat om te doen wat gedaan moet worden,” maakte hij kennelijk geen grapje. Het is slechts een kwestie van tijd tot hij de Nieuwe Normaal minister van Propaganda, Karl Lauterbach, opdracht geeft zijn grote Sportpalast toespraak te houden, waar hij de Nieuwe Normalen zal vragen of ze een “totale oorlog” willen … en ik denk dat je de rest van dit verhaal wel kent.

  Waarom eerlijk praten over het falen van vaccins nog moeilijker zal zijn dan eerlijk praten over al de andere Covid mislukkingen

Maar dit is niet alleen een verhaal over het Nieuwe Normaal Duitsland, of het Nieuw Normaal Europa, of het Nieuwe Normaal Australië. En het is niet alleen een verhaal over massahysterie, of een “overreactie” op een coronavirus. Het “Nieuwe Normaal” is een wereldwijde GloboCap coproductie, een multi-miljard-dollar coproductie, die al geruime tijd in ontwikkeling is, en dit jaar precies volgens scenario is verlopen.

Gezien al het drama van de afgelopen 12 maanden, is het gemakkelijk te vergeten dat het jaar begon met de bezetting van Washington DC door duizenden Amerikaanse (d.w.z., GloboCap) troepen in de nasleep van de “Terroristische aanval op het Capitool” (a/k/a de “6 januari opstand,” of de “Poging tot staatsgreep,” of wat voor onzin dan ook) uitgevoerd door een paar honderd totaal ongewapende Donald Trump aanhangers, die naar verluidt van plan waren om “de regering omver te werpen” en “de democratie te vernietigen” met … nou ja, hun blote handen.

Dit was het langverwachte “Terug naar Normaal” spektakel dat de voorgaande vier jaar in de pijplijn had gezeten, de publieke vernedering van de onbevoegde president (en de “populisten” die hem in het ambt hadden gezet) en de GloboCap show van geweld die daarop volgde. Zo beschreef ik het al in januari:

“Met andere woorden, GloboCap leert ons een lesje. Ik weet niet hoe ze het nog duidelijker kunnen maken. Ze hebben zojuist een nieuwe marionettenpresident geïnstalleerd, die niet eens mentale scherpte kan simuleren, in een afgesloten, door militairen bewaakte ceremonie die niemand mocht bijwonen, behalve een paar leden van de heersende klasse. Ze kregen een of andere epigoon van Albert Speer zover om het winkelcentrum (waar het publiek zich normaal verzamelt) om te toveren in een vlaggenveld‘, dat ‘eenheid’ symboliseert. Ze deden zelfs het Nazi Lichtdom ding. Om de aandacht op de zaak te vestigen, lieten ze Lady Gaga verkleden als een Hunger Games-personage met een ‘Mockingjay’-broche en zongen ze het volkslied. Ze zonden dit spektakel uit voor de hele wereld.”

  Nu willen ze dat u windturbines eet die kunstmatig in gummibeertjes zijn veranderd

Ik neem aan dat het iedereen nu wel duidelijk is dat de “Terug naar Normaal” een “Terug naar het Nieuwe Normaal” was, dat het wereldkapitalistische heersende establishment al aan de hele wereld aan het opleggen was. De boodschap kan niet duidelijker zijn. Zoals Arnold Schwarzenegger het kort en bondig zei, de boodschap is, “rot op met je vrijheid.” De boodschap is, hou je kop en volg de verdomde lijn. De boodschap is, laat me je verdomde papieren zien. Gebruik de verdomde voornaamwoorden. Eet de verdomde insecten. Krijg de verdomde “vaccinaties.” Vraag ons verdomme niet hoeveel. Het antwoord is, “zoveel als we je verdomme vertellen.”

De boodschap is, dat er geen onbevoegde presidenten meer zullen zijn, geen uittredingen meer uit de Europese Unie, geen “populistische” opstanden meer tegen de wereldwijde hegemonie van het wereldkapitalisme en zijn ziel-vernietigende, waardeloze “woke” ideologie. GloboCap is klaar met bepotelen. Dat hebben ze al in maart 2020 aangekondigd. Ze vertelden ons in niet mis te verstane bewoordingen dat ons leven op het punt stond te veranderen, voor altijd. Ze merkten en adverteerden deze verandering als “het Nieuwe Normaal,” voor het geval we … je weet wel, cognitief uitgedaagd. Ze verborgen het niet. Ze wilden dat we precies begrepen wat ons te wachten stond, een globaal-kapitalistische versie van het totalitarisme, waarin we allemaal gelukkige kleine fascistische “consumenten” zullen zijn die elkaar onze “conformiteitscertificaten” zullen tonen om ons leven te mogen leiden.

Ik hoef niet het hele jaar in detail te bekijken. U herinnert zich de hoogtepunten … de uitrol van de “veilige en effectieve” wonder-“vaccins” die niet voorkomen dat je het virus oploopt of verspreidt, en die duizenden mensen hebben gedood en verwond, maar die je nu om de drie of vier maanden moet krijgen om te mogen werken of naar een restaurant te gaan; de invoering van het wereldwijde systeem van sociale segregatie/digitale conformiteitscertificaten dat medisch volstrekt onzinnig is, maar waartoe de “vaccins” ons moeten dwingen; de criminalisering van afwijkende meningen; de fabricage van de “werkelijkheid”; de propagandaoorlog; de covid-cultus; de start van de Grote Zuivering van het Nieuwe Normaal; het hele pakket van gepathologiseerd totalitarisme.

  Hoe herken je een idioot

Ik zou willen eindigen met een optimistische noot, want, Jezus, dit fascisme gedoe is deprimerend. Dus ik vermeld alleen dat, zoals je waarschijnlijk hebt gemerkt, meer en meer mensen nu “wakker worden”, of hun intestinale vastberadenheid verplaatsen, en zich eindelijk uitspreken tegen “vaccinatie” mandaten, en “vaccinatie pasjes,” en sociale segregatie, en al de rest van het fascistische Nieuwe Normaal programma. Ik ben van plan om dit “ontwaken” luidkeels aan te moedigen. Ik hoop dat degenen – en u weet wie u bent – die de feiten hebben gerapporteerd en zich hebben verzet tegen het Nieuwe Normaal, en die 21 maanden lang dagelijks belachelijk zijn gemaakt, gedemoniseerd, gaslighted, gecensureerd, belasterd, bedreigd en anderszins misbruikt, terwijl onze meer “prominente” collega’s – en u weet wie u bent – in stilte toekeken of deelnamen aan het Haat Festival, zich bij mij zullen aansluiten en deze “prominente” collega’s zullen toejuichen en welkom heten in de strijd … eindelijk.

Oh, en, als je een van die “prominente” collega’s bent en je begint op je borst te kloppen en te klinken alsof je net onderzoeksjournalistiek hebt herontdekt en nu de aanval leidt tegen het Nieuwe Normaal voor je YouTube-kijkers of je Substack-lezers, begrijp het dan alsjeblieft als we een beetje chagrijnig worden. Als ik voor mezelf spreek, ja, het is een beetje stressvol geweest, uw werk doen en de shit voor u opvangen hier in de loopgraven de afgelopen 21 maanden. Om nog maar te zwijgen over hoe het mijn komedie om zeep hielp… en ik word verondersteld een politiek satiricus te zijn.

Maar daar ga ik weer, weer helemaal “boos” worden … wat dan ook. Zoals de dokter zei, “koop het kaartje, neem de rit.” En het is het seizoen van vreugde, liefde, en vergeving, en het publiekelijk kruisigen van andersdenkenden, en paranoia, en massahysterie, en het vervolgen van “Ongevaccineerde” familieleden, en, oké, ik heb er misschien een te veel op. Fijne feestdagen voor iedereen, behalve natuurlijk voor de Nieuw Normaal fascisten, vooral degenen die de kinderen martelen. God, vergeef me, maar ik hoop dat ze fucking stikken.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

(Nieuwe Normaal) Winter komt eraanVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWaarom worden zoveel mensen blind na het Covid-19 Vaccin?
Volgend artikelDr. Vladimir Zelenko over C-19 vaccins: “Het wordt moord met voorbedachten rade in de eerste graad genoemd, genocide en misdaad tegen de mensheid”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Geweldig stuk! Eindelijk iemand die het beest bij het naampje noemt. Had m eerder vandaag op zerohedge.com gelezen dus dit stuk is heel breed in omloop. Voor degenen die zerohedge niet kennen, het is,. wat mij betreft, de beste site voor macro financieel en geo politiek nieuws.

  Wat achtergrond info achter die site. Degene die m runt heeft meer dan een appeltje schillen met het systeem aangezien hij veroordeeld is voor iets lulligs en de grote jongens. Als zondebok. Als reactie daarop begon hij een financiele beerput site en publiceerde alles.

  Hij kreeg in no time op zijn blog een enorme aanhang, ook onder semi elite bankiers. Dit aangezien zij ook een hekel hebben aan het systeem. Echt alles werd geplaatst inclusief gelekte rapporten aan ”high net individuals, instituties etc. Ook interne documenten. Ik weet niet of jullie de term ”muppets” hebben meegekregen maar dat schandal (in de financiele wereld) was over hoe Goldman Sachs dacht over hun klanten en bespraken hoe ze hun klanten a konden laten doen, het wel zouden geloven en zij b zouden doen om enorme winsten te genereren.

  Helaas moesten ze door allemaal juridisch spul inbinden. Eerst uitgeweken naar Zwitserland maar dat heeft niet lang geduurt. Toch, nog steeds zeer relevant als je op de hoogte wil blijven. Ze zijn letterlijk zoveel beter dan wie of wat dan ook in de reguliere media. Grote schokken weet je meestal maanden eerder dan de MSM verteld.

  Om maar een voorbeeld te noemen. Weet jij waarom de energie prijzen zo hoog zijn en hoog zullen blijven? Nee, het heeft niets te maken met contractuele verplichtingen van de Russen want die komen ze na.

  Groeten,
  Hugo

 2. Zag net een een documantaire, lost home films. Op 8,16,35mm werd van alles vastgelegd, vooral de massa moorden, door de Einsatzgruppe, de Wehrmacht en burgers die massaal andere burgers doodsloegen.

  Dat was niet een flash-back van het verleden, maar een voorspelling van de directe toekomst.
  ——————————————–
  De linksen zijn een route ingeslagen, met meename van de massa–net als in de jaren 30 in DE.

  van de voorzitser (een D666 bitch) van parlement mag niet vergeleken worden–reden: de situatie is gelijk; en vergelijken valt niet onder vrijheid van meningsuiting.

  koop wapen–wees voorbereid. laat je niet bij verassing nemen!!
  —————–
  waarom denk je dat er zoveel moslims zijn? Voor het slagers werk
  Waarom denk je dat er vliegtuigladingen afrikanen worden opgehaald? Voor de vervanging van het blanke ras, conform de NWO en BBB, welke door de fascisten worden aangehangen; met name D66.

 3. Ver gezocht? Complot denken? Waarom worden in Australie dan mensen gearresteerd door leger en afgevoerd naar concentratie kampen?
  Waarom zijn er in Canada dan concentratiekampen genpoeg voor 75% van de bevolking?

  Waarom dan dat QR systeem? En vaccinatie pas?
  Waarom 5G?
  Waarom import van moslims en afrikanen?

  Het lijkt op uitdunnen, dan vervangen van bevolkingen.

 4. MMm, jaja. Het oude liedje. Niks nieuws onder de grijze lucht. Men kan er geen genoeg van krijgen, zelfs onder de huidige omstandigheden niet.

  Je mag werkelijk alles zeggen. Zo ook de waarheid omtrent de huidige ontwikkelingen. Alles! Zonder limiet. ( nou ja, tenminste alles, zonder limiet, ….. alles zonder limiet op een bepaalde absurde historische – en voor het huidige paradigma essentiële – leugen die wettelijk beschermd dient te worden van de overduidelijke waarheid, na dan ) Het wordt immers toch maar gelezen door een relatief klein groepje, humm… ahum, ….. ‘kritische’ denkers.

  Dit mag echter alleen op 1 keiharde voorwaarde, welke is dat evil Nadzees en hun methodes de schuld krijgen. Natuurlijk, vanzelfsprekend en uiteraard nimmer degenen in wiens dienst de evil Nadzees en hun werk en ideologie nu juist zijn vernietigd en verboden en welke nu nog 24/7 worden gedemoniseerd, waarin ook deze site een vrolijk deuntje meeblaast . Terwijl Commie’s ideologie en werk en methodes nooit zijn verboden. Sterker nog, in praktisch elk ‘democratisch’ – dus ‘OK’ – land bestaat er wel een Communistische Partij, die eveneens volkomen legitiem en gerespecteerd een vrolijk deuntje meeblaast in het politieke poppentheater. Daar bedoel ik uiteraard mee een partij met die specifieke naam, want alle andere partijen zijn namelijk net zo communistisch. In alle ‘democratische’ landen bestaat er geen enkel verschil in de ideologieën van alle mainstream politieke poppenpartijen. Ja, er is een verschil, maar alleen met welke snelheid men naar de ideale wereld – volgens de UN, WEF, etc. – toe wil werken. Maar de richting is hetzelfde, namelijk de enige toegestane richting, Bolshevik Communistisch! Elke poging om een partij te beginnen die de andere kant op wil wordt gewoon verboden. En daar hebben we dan onze zogenaamde ‘rechtbanken’ en ‘onafhankelijke rechtsspraak’ voor. Dat alleen al zou een aanwijzing moeten zijn voor een intelligent en tot kritisch denken in staat zijnde iemand. Tenminste, als je geen onnozelaar of leugenaar bent. Of schizofreen.

  • Yep, C.J. Hopkins dames en heren, de zoveelste ‘moedige criticus’ met het hart op de goede plek, die aan de juiste kant staat, en bovenal deugt, want anti-semitic garbage wordt niet getolereerd. Voor de rest is ‘alle’ andersdenkend geluid welkom op consentfactory. Nu ja, ‘alle’ zolang het dus maar in consent met het heersende koshere paradigma is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in