© NoJab nojab.imgbb.com

In dit land volgen zulke verachtelijke scènes elkaar steeds korter op, bijna elke minuut, dat elke hoop om ook maar iets van de geschiedenis te leren, definitief begraven kan worden. Alles wat nodig was, was een andere opening, een andere maskerade, om dezelfde methoden, dezelfde ellendige stemmingen als voorheen te reactiveren – en we staan nog maar aan het begin. Op scholen worden de namen van ongevaccineerde schoolkinderen of van degenen wier ouders ongevaccineerd zijn, op het schoolbord geschreven, in sommige streken moeten zij gescheiden van hun klasgenoten op het schoolplein, onder bewaking, pauze houden, schrijft Theo-Paul Löwengrub.

“Koop niet van ongevaccineerden” door onbekenden geklad op de winkelruit van een Corona-maatregelcriticus. Op het werk, tijdens het winkelen, in het restaurant, in de familiale omgeving, in de sociale sfeer: de vijandigheid en de uitsluiting nemen toe tot in het oneindige. Tobias Hans, minister-president van het Saarland, heeft op “Maybritt Illner” op ZDF de schandelijke uitspraak gedaan: “Het is belangrijk een duidelijk signaal te geven aan de ongevaccineerden: Je bent nu uit het sociale leven.”

Een schrijnend verslag van deze ervaring circuleert momenteel op het net nadat het vandaag viraal is gegaan op Twitter (en is sindsdien zelfs gedeeld door ex-president van het Bundesamt für Verfassungsschutz Hans-Georg Maaßen, die alleen maar de verbijsterde opmerking kon bedenken “Niet langer mijn land!”): De medisch historicus Florian Mildenberger beschrijft daarin een spookachtig voorval dat hij als treinreiziger meemaakte. Ansage.org citeert de tekst van het verslag hieronder.

Onontkoombaarheid van de situatie

“Het gevoel van totale machteloosheid is vreselijk en ik dacht dat ik het al had meegemaakt. Verkeerde gedachte. Een ICE-trein brengt me terug van München naar Berlijn. Hij stopt in Neurenberg en Erlangen. Kort na Neurenberg ontstond er commotie in de trein, een man in een pak haastte zich naar achteren, gevolgd door de conducteur en enkele passagiers. De man erkent de onvermijdelijkheid van de situatie en plaatst zich bij de dichtstbijzijnde toiletdeur, handen omhoog. Niettemin wordt hij op de grond getrokken, plastic handboeien omgedaan en onder veel gejoel uit de trein gegooid. Dan een groepsfoto van de agenten met hun doelwit.

  Vaccinatiegoeroe Bill Gates geeft toe: Covid-prikken zijn "farmaceutische troep"

Het is inmiddels duidelijk wat hier gebeurd is. De man was snel op de trein gestapt, had geen kaartje, wilde er een kopen bij de conducteur en kon geen bewijs van inenting tonen. Hij hoopte waarschijnlijk te ontsnappen van het perron in Erlangen. Personeel en zelfbenoemde hulpsheriffs verhinderden dit. De brutale procedure, de achtervolging door de trein, de wederzijdse schouderklopjes van de betrokkenen, dit alles zou nog enigszins draaglijk zijn geweest, ware het niet dat de 80 à 90 passagiers in mijn wagon allen het gedrag van de betrokkenen prezen, applaudisseerden en zich opwonden over het gevaar voor de volksgezondheid dat deze ene man, die uiteraard het mondkapje droeg, vormde. Dit stond in schril contrast met de bewonderaars van de kracht van wet en orde. De meesten zetten het mondkapje pas weer volledig op toen de conducteur verscheen.

Luidruchtige voorstellen voor suppressiemaatregelen

Tot in Bamberg maakten ze zich nog steeds druk over wat er moest gebeuren met “ongevaccineerd ongedierte”: Ze opsluiten, werkkampen, zelfs castratie werd voorgesteld. Ik ging door de wagon om te zien wie er zulke luide suggesties deed voor suppressiemaatregelen. Het was een bonte mengeling van de samenleving. De groene hipsters, die te herkennen waren aan hun Greta-stickers op hun laptops. De zelfvoldane gepensioneerden, de ploegenarbeiders met hun biertjes na het werk, de Oko-mama’s met hun jengelende peuters, het echtpaar op weg naar de kust. En in het midden van dit alles, ik. Ik was niet in staat om iets te zeggen, ik was te laf en de schaamte van deze lafheid deed me verstijven. Ik wist niet meer wat er gebeurde tussen Bamberg en Berlijn-Südkreuz. Ik raakte in een soort trance, ik voelde nog steeds tranen over mijn gezicht lopen, maar ik was niet in staat een woord uit te brengen of een beweging te maken.

  Israëlische internist onthult ineffectiviteit van vaccinatie: "Het lijkt erop dat de efficiëntie bijna nul is"

Ik zat daar maar. Een omhulsel van mezelf. Kort voor Berlijn-Südkreuz werd ik wakker uit de black-out en ging naar de deur. Ik had mezelf nooit een lafaard gevonden, had nooit politieke discussies uit de weg gegaan. Maar wat ik op deze treinreis had meegemaakt, kende ik alleen uit de geschiedenisboeken. Het was geen eenvoudig “meedoen”, het was de wens om vooraan te staan, om betrokken te zijn bij de spiraal van vernietiging waarvan mijn medereizigers trots verslag deden. En ik was te laf om er iets aan te doen. Misschien omdat ik met hen opgesloten zat – ik hoop dat ik niet bevroren zou zijn bij een demonstratie in de open lucht. Want daar, als alles mis was gegaan, had ik nog kunnen weglopen. Maar in dit rollende kampwachters paradijs was er geen ontsnappen aan.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccindictatuur Duitsland: Verhongeren of de prik – Ongevaccineerden worden verbannen uit supermarktenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHet aantal artsen dat waarschuwt voor C-19 vaccinatie groeit continu – “Ik eis onmiddellijke stopzetting van deze moorddadige inentingscampagne!”
Volgend artikelHet tij keert: voormalige pro-vaccin wetenschappers weigeren nu de booster
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

40 REACTIES

 1. De duitsers zjn hun nazi-verleden niet vergeten. Ze handelen er nog steeds naar.
  Eigenlijk een voortzetting van de combinatie nazi/stasi van dat stuk ongeluk merkel, die ze weer tot slaven gereduceerd heeft. En ze hebben het weer geaccepteerd.

  • Helaas verontruste, ze hebben het niet geaccepteerd maar ze juichen het weer toe. Ik vind het zeer verontrustend dat de Duisters (en Oostenrijkers) weer voorop staan om hetzelfde te doen. Wat me het meest verbaast is dat de toenmalige slachtoffers nu ook voorop staan.

   Dit staat in groot contrast met wat ik meemaak in mijn leven. Iedereen op 1tje na (en dat is een rel nicht dus te verwachten) heeft de schruft in om dit alles en geeft niemand de schuld. Zelfs de meest trouwe beveiliger die normaal alle regels afdwingt gaf aan, doe maar wat je goed lijkt want die was ook aan het verdrinken in de tegenstrijdigheden.

   Hopelijk weten we het zo te houden.

   Groeten,
   Hugo

   • In hun logica is het geoorloofd want je kunt niets aan je jood-zijn veranderen maar wel die injectie nemen. Dit is in NL niet anders ga maar eens op nu.nl of willekeurige MSM site kijken in de reacties.

    • Hoi Vince,

     Oprechte vraag. Geloof jij de reacties onder de MSM stukken? In mijn omgeving ervaar ik namelijk iets totaal anders.

     Ik lees graag reacties van andere mensen want ben oprecht benieuwd naar wat FN lezers in hun dagelijke leven ervaren.

     Groeten,
     Hugo

     • Ik twijfel er niet aan dat de MSM die reacties gedeeltelijk zelf schrijft om de discussie te sturen maar dat gedachten goed bestaat wel degelijk in NL, ik hoor niet anders of ze zitten in iedere familie.

      Geloof jij het artikel hierboven 100%? Volgens de cijfers zijn er procentueel bijna 2 x zoveel Oostenrijkers en Duitsers ongevaccineerd als Nederlanders. Dus wat is het, ‘staan ze voorop om hetzelfde te doen’, ‘het blijven allemaal nazi’s’ zoals iemand anders onder een ander artikel hier schreef, of is het een poging om van Nederlanders om zich beter te voelen als Duitsers en Oostenrijkers.

      • Hoi Vince,

       Om je vraag te beantwoorden, nee, ik geloof niets van de injectie getallen in de wereld. Als ik naar mijn omgeving kijk zitten we totaal niet aan de +-85% injecties van de bevolking.

       Wel eens met je stelling dat het gedachtengoed overal aanwezig is.

       Ik moet het ”ze” overigens wel complimenteren met de meest geniale wereld oorlog ooit.

       Groeten,
       Hugo

       • Misschien dat je in heel conservatieve of alternatieve kringen verkeert, maar die ±85% (van de volwassenen) lijkt me aardig kloppen. In gemiddelde kringen zijn de ongevaccineerden moeilijk te vinden. Op hoeveel schat je het percentage zelf?

        • Hoi Vince,

         Nope, ik bevind me niet in conservatieve of alternatieve kringen. Mijn directe familie is heel doorsnee. 60% geinjecteerd.

         Op mijn werk, is wat hoger opgeleid, en is het ca 70 a 75% idem vrienden. Dus als ik moet gokken is het ca 70%.

         Groeten,
         Hugo

    • Oja, dat zegt een broer van me ook: “het is geen discriminatie, want als je Joods bent, zwarte huidskleur hebt, homo bent, enz, kun je daar niks aan doen, maar nu hoef je je alleen maar te laten vaccineren…”… ??

     • Het is geen discriminatie, maar het is nog erger: het zijn valse beschuldigingen gebaseerd op het niet vertonen van een qrcode. Zonder die code word je beschuldigd van iets waar je niet schuldig aan bent, en je wordt meteen veroordeeld, in het bijzijn van het publiek, met toegang geweigerd. Hoe kan een ondernemer een gezond mens beschuldigen van een gevaar te zijn zonder dat hij het bewijs daar voor heeft?

  • Denk maar niet dat het er hier in Nederland anders aan toe gaat. Ik heb het gisteren in Katwijk weer zien gebeuren, hetzelfde nazigedrag. De kou sloeg mij om het hart en ik vroeg me af waar we over een jaar zijn. Maar als dit allemaal toch goed afloopt ben ik voorgoed veranderd en weet precies wie hoe reageerde en zal nog maar weinig mensen vertrouwen. Ik snap ijn ouders ook heel goed die de oorlog hebben meegemaakt. De mens verandert NOOIT.

   • Wat is het vreselijk als je een uitzondering op die regel bent hè… Wat is nou precies het verschil met dat massa-denken, vraag ik me vaak af. En hoe kan je dat verschil teweeg brengen in de massa…

    • Born again alien……heerlijk hè om een uitzondering te zijn? Dat houd je scherp en bij jezelf. Waar er meer dan 2 zijn ontstaan er altijd verschil van meningen en opvattingen. Doe dat maal 100 of 1 miljoen en al is je uitgangspunt nog zo hetzelfde, de ruzies ontstaan door de altijd aanwezige verschillen. Niet erg als je goed en rustig met elkaar kunt discussiëren en meningen kunt delen en van elkaar accepteren, maar daar ontbreekt het nou net zo vaak aan. Al is het maar door ego’s en eigenwijsheid.

     • Hoi, nou, een verschil van mening vind ik doorgaans geen probleem… maar het is dat verdomde “massa-denken” waar ik niet mee om kan, waar ik het over had, en waardoor ik me “vreselijk” voel. Dit is de stupide volgzaamheid, het niet kritisch willen denken, het blinde meelopen, de blinde haat, het zelfvergenoegde, het arrogante, het blinde beterweten, het agressieve, het afdoen van bewijzen, het negeren van bewijzen, en nog zo veel meer. De massa is als een rivier van stinkende bagger waar je door meegesleurd wordt, zonder dat de waarheid in acht genomen wordt. Dat bedoel ik met “vreselijk”. Ik wil gewoon leven, net zoals ik jou en anderen het leven gun, zonder een ander dwars te zitten, zonder een ander pijn te doen, zonder een ander te dwingen, zonder een ander zijn levensgeluk af te nemen. Zoals ik behandeld wil worden, zo zal ik jou ook behandelen: goed en constructief. En ik zie dat mij dat niet gegund wordt door veel elementen van de massa. Dat bedoel ik er mee. De hele “pandemie” en de gifspuiterij is verre van een “meningsverschil”. Het is een schrijnend en dodelijk gebrek aan respect voor de medemens, door stupide kuddegedrag. Ik zal nooit iemand de mening opdringen een gifspuit te injecteren, ik laat die keus aan de persoon over, ik ga er niet over debatteren. Of jij koffie wil schenken op Oma’s verjaardag, en ik niet, dat kan tot een verschil van mening leiden. Maar iemand dwingen gif in te nemen zonder kritisch na te denken over wat je in feite eist van die mens, dat is geen meningsverschil meer….en het dan ook nog eens iemand heel kwalijk nemen dat hij dat gif niet wilt innemen en daarom per definitie een heel slecht mens is, dat is een valse beschuldiging, en dat is pure haat. Dat is echt geen “meningsverschil” meer…. was het maar een meningsverschil. En dat bedoelde ik met “vreselijk als je een uitzondering op die regel bent”. Sorry als het niet goed overkwam, dat was niet mijn bedoeling. Ik hoop dat je nu wel ziet wat ik bedoelde.

      • Ik zag het al (wat je bedoelde) maar zat eigenlijk te wachten op deze meer dan duidelijke uitleg van je. Ik had het niet beter kunnen verwoorden. Bedankt voor deze woorden. Daaraan toegeoegend en aan bovenstaand artikel waar het eigenlijk mee begon: kijk naar het youtube filmpje van de Vlaardingse kerstmarkt. Niets anders dan de duitse trein. Ook hier zijn mensen gearresteerd die geen qr code wilden laten zien. IN DE BUITENLUCHT! Ook hier is het dus begonnen.
       Born Again Alien, het ga je goed, maar jij gaat het zeker redden met deze juiste houding en insteek,
       hartelijke groet,

       Miranda

       • Dank je Miranda, fijn om te weten dat we niet alleen zijn. Heel, heel triest wat er gebeurde in Vlaardingen. Gisteren op Schiphol ben ik ook weggelopen toen ik een kopje koffie bestelde om het op te drinken in een winkel (een shop met allerlei leuke en dure spulletjes, met een koffie barrtje in het midden met krukjes en zo bij de ramen). Deuren zijn wijd open. Mondluiertje op. Ik bestellen en krijg te horen dat ik QR moet hebben om koffie te drinken. Raar toch?? Want ik loop wel rond in die winkel, en ik betast de dure snuisterijen, een vriend loopt ook gewoon rond, maar we mogen geen koffie drinken zonder QR code. WTF, zoals we het zeggen. Het gaat gewoon nergens meer op. Sterkte in de strijd, until we meet again!

  • ze hadden het niet geweten . Als er nu hier of daar een volksmenner opstaat zijn we terug in 1933 .
   Dit wordt een grote ramp een herhaling van de geschiedenis en nog erger opgepookt door de regeringen

   • Die volksmenner is deze keer niet nodig. We hebben tv met propaganda, die eeuwigdurende aanprijzing van het vaccin inclusief liedjes op maat. Die duwt de nog slapende mens in de richting waarin ze ze willen hebben. En tot nu toe lukt ze dat. Maar……….het wordt toch een steeds groter deel dat wel wakker wordt, linksom of rechtsom. En net als een verstokte roker die daarmee stopt wordt juist deze groep bloedfanatiek. Tel dat op bij het aantal mensen dat al vanaf het begin wakker was en alles wat rustiger kan beschouwen, dan heb je een enorme massa waar ze niets mee kunnen. Dan krijg ik steeds taferelen op mijn netvlies van de gebroeders de Wit hangend op de Plaats in Den Haag. Ik ben het meest antigeweld mens dat er bestaat, maar in sommige gevallen is met gelijke munt terugbetalen het enige dat die lui snappen.

    • Ja, klopt, het is wel waar de beleidsmakers zelf voor gezorgd hebben, als je als overheid geen rekening houd met je bevolking, zal je daar op worden afgerekend, het is het resultaat van hun beleid, hun agenda. Dus ze moeten achteraf niet afkomen, “wir haben es nicht gewusst”.
     Met gelijke munt, ze moeten de overheden van al die landen omver werpen, beter geen regering dan moordenaars die het land besturen, Kadhafi en Ceausescu zijn daar een goed voorbeeld van, Sadam Hoessein idem. een proces hebben die mensen geen recht op, ook al is het ieder zijn recht, als je zoveel doden op je geweten hebt, krijg je van hetzelfde pak een laken.
     Als je de evolutie ziet van de hele plandemie, en logisch denkt, zie je dat het niet zal blijven werken, het verzet komt in het verzet, spreekwoordelijk.
     Alles wat je wil isoleren loopt fout , mensen fabeltjes wijsmaken, 3de prik , 4, 5 , 6, etc….. denken ze nu echt dat mensen dat blijven pikken, al die prikken voor één enkel doel, totale controle van de maatschappij, men kan niet eens aantonen dat er een virus is. Zoals ik onlangs ergen las, men heeft dit gepland voor rond het jaar 2050, dan is er een totaal andere samenleving als de dag vandaag, men wil in het land waar ik woon, nu reeds vanaf 2027 “nog 6 jaar” enkel elektrische voortuigen verkopen, voor zogezegd het klimaat, voor zulke voertuigen is per auto, 15 kilo kobalt nodig, kinderen van 4,5,6 jaar moeten werken in die kobalt mijnen, zeer ongezond, degene die het hardst staan te roepen voor het klimaat, zijn de grootste vervuilers, schande.

 2. Geef mij 1 goede reden je te laten injecteren met een goedje wat mogelijkerwijs je reis na het hiernamaals versnelt al dan niet voorafgaand aan ondraaglijk lijden…………………

  • Dan hoef je niet deze horror winter verder mee te maken. Want er gaat zich een ramp vanwege energie tekort voltrekken.Die ramp zal de infrastructuur laten instorten en een humanitaire ramp veroorzaken. Schaarste alom veel leed en doden en elkaar de kop inslaan voor een kip. Hoop dat je goed voorbereid bent hier doorheen te komen. Beschaving is een dun laagje vernis daaronder het beest en zelfbehoud.

 3. het korte sociale leven bij een stel domme lui die nergens over nadenken behalve feesten mode en hogere sferen,is dat een vaccinatie of 7 plus waard.

 4. Hoe doorbreek je de bekrompen, kleinburgerlijke mentaliteit die achter de groepshaat zit. De bekrompen geest doet graag mee met groepshaat. Alleen in een groep kan jouw haat openlijk bloeien omdat je veilig bent binnen de groep. Want niemand in die groep zal jou er van betichten valse haat te koesteren of jou aansporen op te houden met haten. Gezamenlijk haat uitoefenen is een zeer bevredigende manier voor personen om “ergens bij te horen” en persoonlijke erkenning te krijgen. De haters worden altijd bevestigd door de medehaters. Ze vallen elkaar nooit af; het is dikke mik in zo’n hatersgroep. Groepshaat is het sterkste groepsverband dat er bestaat in de samenleving; geen ander groepsverband is zo sterk. Het mooie van het uitoefenen van groepshaat is namelijk dat je niet meer hoeft te denken. De groepshaat is het definitieve bewijs dat je gelijk hebt over iets. Of dit “iets” wel klopt, is niet van belang; zolang je maar doet wat de groep doet en waar de groep achter staat. De enige manier om groepshaat te stoppen is als de groep gezamenlijk bezwijkt, of actief uitgeroeid wordt. We hopen dat dit gebeurt met de gifspuiten, maar ik vrees van niet. Ik denk niet dat de gifspuiten zoveel mensen zullen uitroeien. De groepshaat zal dus altijd blijven bestaan en de samenlevng voorgoed vervuilen. Dat was de kunst van de “pandemie”: het vervuilen van wat ooit een gezonde samenleving was door de latente groepshaat aan te wakkeren. Tegenwoordig hoeft de groepshaat alleen nog af en toe aangewakkerd te worden door een list. Want inmiddels hebben we het punt bereikt waarop de massa zich niet meer kan herinneren waar het om ging en hoe het begon. De groepshaat is nu zo diep de samenleving ingekankerd dat de hele “pandemie” van een paar jaar geleden er niet meer toe doet. En ook niet waar dat “vaccin” voor dient en of dat “vaccin” ueberhaupt wel dient voor iets. Het gaat nu alleen nog om de groepshaat die elk huishouden heeft verziekt; de nuclei van de samenleving, waarin de groepshaat in leven wordt gehouden. De massa heeft geen problemen met de groepshaat; velen zijn zich er niet eens van bewust dat ze meedoen. Alleen massasterfte kan de samenleving nog opschonen, maar er zal nooit massasterfte komen, want dat is niet de bedoeling van de gifspuit. Ook zal er nooit voldoende sterfte komen om de groepshaat ook maar enigzins te verzwakken. Dus, de samenleving is nu totaal vervuild en hij is voorgoed vervuild. De hele wereld wordt gedirigeerd door groepshaat en zal nooit meer normaal zijn. Als iemand denkt dat het omgedraaid kan worden, of teruggedraaid, en hoe, zeg het ajb…

  • Good always trumps evil. Always. Love Wins. I have a normal relationship with both vaccinated and unvaccinated. The vaccinated people are confused by me, because their hatred of the unvaccinated is no longer correct. I remain friendly. I radiate calm. I tell everyone in my area openly and honestly that I have not been vaccinated and leave them the choice whether they want to be in 1 room with me.

   There has not yet been 1 who has said: “stay away from me!”. Almost all say: “you are different from the rest, we can trust you, because you are so open and honest”.

   The unvaccinated have a job. We must all make sure that their image changes, so that their fear disappears. It’s not hate. Hate provokes a negative counter-reaction. It’s fear. Fear evokes a positive counter-reaction. So stay friendly. Show understanding for their view (even if you don’t actually), let them know you’re taking them into account. Instill confidence. Bring light into the darkness. Right now.

   • Thanks. Nice comment. It’s fear. But even so, I also see abject hatred amongst the vax people toward the not-vax people. But then again, maybe hatred is born out of fear…who knows. Whatever it may be, it’s good manners to remain friendly and patient with everyone, as I do as a rule in living. Perhaps the tide will slowly turn, if the friendly and patient people can form an evergrowing front against the criminals who are disturbing the fragile fabric of our society. Perhaps, because fighting against people who want to create evil in this world is a horrendous battle. And we will need a large and unified front to win.

  • Hoi BAA,

   Je vraagt, ”Hoe doorbreek je de bekrompen, kleinburgerlijke mentaliteit die achter de groepshaat zit.” Mijn idee

   Door ze belachelijk te maken en uit te lachen. Op een manier dat ze niet kunnen weerleggen. Dat werkt niet 100% want sommigen zullen nog harder in het narratief blijven geloven maar scheid het koren van de kaf.

   Groeten,
   Hugo

 5. Dus als je wel iets kunt veranderen aan jezelf is het geoorloofd om geweld, discriminatie, uitsluiting, haatzaaien, opjagen, opsluiten etc. etc. toe te passen? Met andere woorden: je moet maar kiezen voor een medisch experiment met injecties waarvan de rampzalige gevolgen nu al wereldwijd zichtbaar worden (oversterfte, myocarditis, bloedklonters)? En als je daar niet voor wilt kiezen is het geoorloofd om tegen die mensen geweld te gebruiken? Lijkt me niet!

 6. @Conquesta
  De horde is niet te stoppen .
  Als ze uitgeraasd zijn en elkaar hebben afgemaakt en de puinhopen afkoelen .
  Dan komt de eerste idioot met een houten kruis aan lopen .
  En begint alles weer overnieuw .
  Wij zijn hier ook antivax moeten al ervoor betalen lichte zorg als gehoortest gaat niet door weigering beklap, idem nieuwe bril . de kreet IK ga hierover niet in discussie met een nauwelijks verstaanbaar op hoge poten klein angstig vrouwtje , rest mij dan tegen mijn meisje te zeggen kom op we gaan .
  We lopen ook de winkels binnen zonder lap .
  De racties zijn navenant gelaten tot boos kijken . hier en daar een verdwaalde niet drager .
  Waarschijnlijk komt rust en ontspannen om me heen kijken met de jaren . Vroeger kwam ik met deur en al naar binnen nu klop ik netjes aan 😀
  Weet je waar ik mij het meest zorgen over maak … dat zijn mijn honden .
  We zijn ook voorbereid op komende gebeuren (preppers) kan een paar maanden voort .
  Mijn dochter haar kind is als enige van de 5 gevaxxed , als er over gepraat wordt dan loopt ze weg , wil het niet horen .. (opleiding gehad op het UVA ) compleet plat geluld .. wat moet je daarmee ?
  God zegen de greep houding ? Ik kan nu alleen nog maar een semi passieve houding aannemen met de optie defensief ! We zijn verworven tot dag tot dag mensen ..
  Fijne dag .
  Groeten .

 7. het is idd van de pot gerukt, bij de start van corona was ik ook ziek, maand en half thuis, niet omdat ik zo ziek was, maar omdat ik besmettelijk was. 1ste prik 3 dagen plat in bed, 2de prik 40° graden koorts en ook 4 dagen plat in bed. Booster prik heel de week goed ziek, net alsof ik griep had, alles deed pijn. Reactie van de arts, tja maar dat is goed, want dat wil zeggen dat je lichaam een goed imuumstelsel heeft. WTF ik ben zieker geweest bij de prikken, dan van van de ziekte zelf. maar ja wij Belgen zijn soms een bende schapen he. Als volwassene heb ik die beslissing zelf genomen, draag een mondmasker waar het moet, doch ik trek de lijn wanneer ze beginnen met mm plicht voor kinderen vanaf 6 jaar, inentingen vanaf 5j. STOP, dat ze volwassen gebruiken als proefkonijnen a la bonheur. Kinderen gebruik je niet als proefkonijn. En kom niet af, dat het poliovaccin ook bij kinderen wordt ingeent, dat is eerst wel 10 jaar getest, vooraleer goedgekeurd. Daar stierven kinderen ook van, bij dit virus zo goed als geen bij de kinderen. Of ze moeten een onderliggende ziekte hebben. blijf van de kinderen af, hun immuumsysteem is echt wel ok in de meeste gevallen. Bewijs het zijn bijna 100% alleen maar volwassenen die in het ziekenhuis liggen met covid.

  • Natuurlijke immuniteit opgebouwd in het begin heb je geen prik nodig. (eigenlijk heeft niemand prik nodig). Om in het verhaal te blijven. Uw huisarts moet terug naar school.

  • Chantal, ik vind jou moedig! Ook dat je hier op deze website komt, terwijl je gevaxx bent… het is niet echt een vax…het is experimenteel zoals je zegt indd. Ook als ouder zijnde zou ik overigens het niet willen om mezelf te laten injecteren omdat als mij iets overkomt… de kids lijden. We moeten de kinderen beschermen!.

   Dit gaat een pittige tijd worden. Ik denk niet dat kinderen deze gifstoffen aan gaan kunnen.

 8. Tja, zelfs een genetisch experimenteel product ingespoten verandert het hoofdgen niet. Het hoofdgen is nazigedrag van het ´Herrenvolk´. Zit erin en krijg je er niet uit.

 9. Laat de haters maar lekker haten. Als ze niet door de gifprik verzwakken, zullen ze met de jaren door de haat wel verzwakken. Haat is n.l. een enorme energieverslinder. Dus gewoon vriendelijk blijven en denken ‘jouw tijd komt nog wel’. Wie weet komen ze in de toekomst nog wel tot inkeer. De meesten worden wel ouder en wijzer. Ze hebben zichzelf al lichamelijk en geestelijk vernietigd.

 10. Hier nog een goeie die via de whatsapp voorbij komt. Zelf prefereer ik de naam “ExperimenteleGentherapie-vrij” oftewel EGT-vrij. Maar wat je wilt. Ik vind het een heel goed voorstel van de persoon die dit schreef:

  VACCIN-VRIJ: een nieuw perspectief ?

  Woorden hebben een impact op hoe we zo’n beetje alles zien.
  Een of twee woorden kunnen het verschil maken tussen een “tweedehandsauto” en een “gebruikte auto”. Welke auto zou u verkiezen?

  Het is hoog tijd is dat we de perceptie van onszelf veranderen door onze taal over onszelf te veranderen.

  Tot nu toe staan, degenen onder ons die in onze normale gezondheidstoestand willen blijven, spottend bekend als “de ongevaccineerden”.
  En, wat nog erger is, we hebben naïef meegewerkt door onszelf hetzelfde te noemen als degenen die ons steeds meer stigmatiseren.
  Het is tijd om te stoppen met die onzin!

  Hier is waarom:

  Het woord ‘ongevaccineerd’ in onze context impliceert ‘gebrek’. De indruk die door de term wordt gewekt is dat degenen die de injecties weigeren “minder” hebben (of zijn) dan degenen die de injecties wel nemen. Wij worden ten onrechte gezien als ofwel droevig ofwel hardnekkig gebrekkig of defect – zelfs gevaarlijk – omdat wij een geneesmiddel in ons lichaam missen dat op zichzelf defect blijkt te zijn.
  Voelt u een gevoel van gebrek?

  Laten we eens kijken naar enkele “ON”- woorden om mijn punt te bewijzen: Onverlicht. Ongehuwd. Werkloos. Onrein. Onaantrekkelijk. Ongezond. Ongeschoold. Ongewenst. Onbewust. Niet meewerkend. Onbekommerd. Onwetend.
  Ongevaccineerd. Begrijp je wat ik bedoel?

  Daarom het voorstel om de perceptie van onszelf opnieuw uit te vinden; een perceptie die we vrolijk kunnen verkondigen zonder mensen af te schrikken en die hen ook aan het denken zet. Door deze verandering kunnen we positiviteit zaaien rond onze geïnformeerde en intelligente keuze, de perceptie en het verhaal veranderen en, misschien, gedachten en harten veranderen en zelfs onze rangen vergroten.

  Laten we onszelf van nu af aan waarheidsgetrouw zien als “vaccin-vrije” individuen. Want dat is wat we zijn: geestelijk en lichamelijk vrij.
  En dus, als iemand vraagt of je gevaccineerd bent, antwoord dan vrolijk en met een glimlach: “Ik ben vaccinvrij”. Of “Ik ben blij te kunnen zeggen dat ik nog steeds vaccinvrij ben”.

  Oefen het te zeggen en te schrijven.
  Denk aan zeggen dat ik vaccinvrij ben als vergelijkbaar met de positieve gevoelens rond deze woorden: Natriumvrij. Glutenvrij. Pesticide vrij. Vrij van statische elektriciteit. Hormoon vrij. Vet vrij. Suikervrij. Belastingvrij. Vrij van allergenen. Zonder stimulansen. Zonder bewaarmiddelen. Zonder drugs.
  Laten we nu dezelfde positieve noot overbrengen over de keuze die we voor onszelf hebben gemaakt.
  Maak van het zeggen “Ik ben vaccinvrij” een gewoonte. ‘Vrij’ is het sleutelwoord.

  En deel dit alsjeblieft met alle vaccinvrije mensen die je kent.
  Verspreid het goede nieuws.
  Wij zijn VaccinVRIJ.

  BEWUST, GEZOND EN VACCINVRIJ
  ?????

  • Hoi BAA,

   Goed initiatef maar een opmerking. Het is geen vaccin. Het is totaal iets anders ondanks dat men de definities van vaccin heeft aangepast.

   Ik weet zo snel geen catchy alternatief maar denk aan (miedisch) experiment vrij. Of vrije keuze.

   Groeten,
   Hugo

   • Had ik er zelf al bovenaan geschreven. Lees de eerste zinnen goed. Dit was door iemand anders voorgesteld en geschreven. Ik heb het slechts hier geplaatst. Lees nog een keer….

 11. Alternatief voor niet-gevaccinerd: GifVrij of DogmaVrij of DestructieVrij of CSTVrij of gewoon…Vrij… maar hopelijk maakt de massa er dan niet Vogelvrij van… ?
  Maar ik vind het wel een goed idee om een andere term te gebruiken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in