City of Detroit / Flickr / (PDM 1.0 DEED)

Wereldleiders storten in en geven toe wat velen van ons al jaren weten – de mondiale elite was samen met Big Pharma verantwoordelijk voor de meest gruwelijke misdaad tegen de mensheid in de geschiedenis van de mensheid toen ze Covid-vaccins verplicht stelden en daarbij de gezondheid van miljoenen mensen vernietigden, schrijft Baxter Dmitry.

Moeten we deze wereldleiders de amnestie geven waar ze om smeken, nu begrafenisondernemers waarschuwen dat regeringen het werkelijke aantal sterfgevallen in de gevaccineerde gemeenschap in de doofpot stoppen en er in de nabije toekomst een enorme tsunami aan sterfgevallen wordt voorspeld?

Of moeten we ze ter verantwoording roepen en straffen voor hun misdaden?

Maak kennis met de Chief Health Officer van Australië, Nick Coatsworth, die verantwoordelijk was voor het straffen van Australische burgers met het strengste Covid-beleid ter wereld, waaronder draconische lockdowns, extreme maskermandaten en zijn persoonlijke favoriet, het verplichte “no jab, no pay”-beleid.

Als je je afvraagt waar de sadistische Australische autoriteiten de inspiratie vandaan hebben gehaald voor zo’n vernederende, autoritaire reactie, kijk dan niet verder dan “de machtigste dokter ter wereld” – die toevallig helemaal geen dokter is.

De mensen worden wakker over de agenda van de elites inclusief Bill Gates en wereldleiders zoals Nick Coatsworth uit Australië zijn in een hoek gedreven en gedwongen om de leugens die ze hebben gesponnen toe te geven.

Ze willen dat we vergeven en vergeten, maar dat laten we niet gebeuren.

Laten we eens kijken naar Coatsworths langzame evolutie van Covid-vaccinpusher tot wereldleider die smeekt om vergeving van degenen wiens levens hij heeft geruïneerd.

Spoel door naar 2024 en Coatsworth heeft toegegeven dat hij de vijfde, zesde en zevende Covid-booster die zijn regering de mensen opdrong, niet heeft genomen. En dat niet alleen, hij wil in zijn leven geen vaccin meer nemen.

  MIT-wetenschapper: COVID-19 vaccins kunnen over '10 tot 15 jaar' ziekten veroorzaken

Hij gaf ook toe dat mandaten verkeerd waren en hij wil dat de mensen van Australië hem vergeven voor het opdringen van de globalistische agenda.

Dat is nogal een ommekeer van Gates’ hoofdleverancier van Australische vaccins.

Moeten we hem vergeven en vergeten of hem ter verantwoording roepen?

Coatsworth is lang niet de enige wereldregeringsfunctionaris die een plotselinge ommekeer maakt over de vaccins en toegeeft dat de niet-gevaccineerden tijdens de pandemie niet als criminelen behandeld hadden moeten worden.

Leiders en klokkenluiders op hoog niveau staan in de rij om te bekennen dat veel van de elite de giftige injecties niet hebben genomen en dat de mandaten bedoeld waren om zich voor te bereiden op een autoritaire Nieuwe Wereldorde.

Danielle Smith, de premier van Alberta, Canada, werd de eerste grote gekozen politicus ter wereld die in juni 2023 excuses aanbood aan de ongevaccineerden voor misdaden tegen hun mensenrechten tijdens de Covid lockdowns.

Volgens Smith zijn de ongevaccineerden de meest gediscrimineerde mensen die ze ooit in haar leven heeft meegemaakt.

Tijdens de donkere dagen van de Covid-pandemie schepten Klaus Schwab en Bill Gates openlijk op dat de hele wereld tegen 2030 gevaccineerd zou zijn met mRNA.

Helaas voor de globalistische elite en hun tirannieke visie van microchips, openluchtgevangenissen en extreme ontvolking, zijn de afgelopen twee jaar niet volgens plan verlopen. In feite waren ze een ramp voor de globalisten.

In plaats van zich te schikken naar de dictaten van de elite, worden de mensen in de wereld wakker en eisen gerechtigheid.

De Japanners leiden de aanval en doen hun uiterste best om de rampzalige gevolgen van de vaccins te onderzoeken en de overkoepelende agenda bloot te leggen.

  VS: School markeerde ongevaccineerde leerlingen met viltstift op het schoolfeest

Deze wereldwijde beweging, die vanuit het niets is begonnen, is nu zo krachtig geworden dat de eerste wereldleider wordt aangeklaagd voor massamoord vanwege de dood van miljoenen mensen als gevolg van mRNA-vaccins.

De mainstream media, die loyaal zijn aan de mondiale elite, doen er alles aan om dit verhaal, dat alles wat ze hun gehersenspoelde publiek jarenlang hebben voorgeschoteld, in diskrediet dreigt te brengen, in de doofpot te stoppen.

“Voormalig Italiaans Minister van Volksgezondheid Roberto Speranza wordt onderzocht voor moord nadat e-mails onthulden dat hij vanaf het begin van de vaccinaties wist dat de injecties mensen doodden en hij gaf orders aan lokale gezondheidsautoriteiten om sterfgevallen en ernstige bijwerkingen te verbergen om de Italiaanse burgers gerust te stellen over hun veiligheid en om de vaccinatiecampagne niet in gevaar te brengen,” verklaarde InfoWars gastheer Greg Reese op X.

Deze bom werd gemeld door zowel Duitse als Italiaanse nieuwszenders, maar volledig genegeerd door de mainstream media in de VS.

Begrijp je nu waarom Al Gore, Justin Trudeau en de andere wanhopige globalisten alternatieve media willen verbieden zodat de mainstream media de enige bron van nieuws is?

De globalisten willen niet dat je weet dat het Openbaar Ministerie in Rome onderzoek doet naar Roberto Speranza, de Italiaanse minister van Volksgezondheid, voor zijn misdaden ten tijde van de COVID-maatregelen.

Speranza, bekend als de Anthony Fauci van Italië, was verantwoordelijk voor de uitrol van vaccinaties in Italië. De voormalige directeur van AIFA, Nicola Magrini, wordt ook onderzocht.

De uitgelekte interne e-mails van Speranza onthullen dat ze vanaf het begin op de hoogte waren van de gevaren van de COVID-vaccinatie en dat ze willens en wetens de hele Italiaanse bevolking aan dit risico hebben blootgesteld.

  Het Covid prikschandaal begint eindelijk door te dringen

De onderzoeken gaan over moord en zwaar lichamelijk letsel omdat Speranza en Magrini naar verluidt instructies gaven aan de lokale gezondheidsautoriteiten om sterfgevallen en ernstige bijwerkingen te verdoezelen zodat de vaccinatiecampagne niet in gevaar zou komen.

Speranza en Magrini zijn de eersten tegen wie een onderzoek loopt voor hun misdaden tegen de mensheid, maar ze zullen niet de laatsten zijn.

Er zijn duizenden globalistische criminelen over de hele wereld die onderzocht moeten worden, hun misdaden openbaar moeten maken en gerechtigheid moeten krijgen voor hun misdaden tegen de menselijkheid.

Neem bijvoorbeeld Nieuw-Zeeland. Het Ministerie van Volksgezondheid verleende vrijstellingen voor vaccins  aan belangrijke medewerkers, terwijl het hypocriet draconische vaccinmandaten uitrolde in Australische stijl.

Het lijkt erop dat de Nieuw-Zeelandse elite dezelfde informatie had als hun globalistische kameraden in Italië over de ernstige gezondheidsrisico’s van de vaccins.

De hypocriete vrijstellingen voor de elite werden verleend door de regering van voormalig premier Jacinda Ardern voordat ze aftrad en een nieuwe rol accepteerde als de wereldwijde “desinformatie tsaar” van het World Economic Forum.

De mondiale elite was zo onder de indruk van Ardern’s moorddadige optreden in Nieuw-Zeeland, dat ze haar hebben verheven tot de rol van desinformatiezuster voor de hele wereld.

We leven echt in de toekomst van George Orwell.

Het is tijd voor een groot onderzoek om tot op de bodem uit te zoeken wie wat precies wist – en wanneer – voordat de globalisten hun sporen uitwissen.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Ja, geloof je liegende ogenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelChina: Europa verliest van ‘extreem-rechts’ dankzij ‘afstandelijke elites in Brussel’
Volgend artikelIn Europa wint soeverein rechts, maar er verandert niets. Von Der Leyen regeert in Brussel
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Niks amnestie voor die regeringsleden en overige uitvoerders. Voor de tribunalen met die gewetenloze schurken, die donders goed wisten wat zij deden om hun opdrachtgevers (de zgn. 1%) maar tevreden te stellen. Die gaven hun opdracht om de door hun gewenste genocide op de wereldbevolking uit te voeren. Op naar de 500.000.000 slaven voor de zgn. Elite bende.
  De miljoenen doden, de miljoenen verminkten eisen gerechtigheid voor de begane misdaden. Het zal je familielid, je kind, jezelf maar zijn die de prik in zijn / haar lijf liet zetten en er nu niet meer is of verminkt is. Je doet het voor een ander…, en dansen met Jansen. Weten we het nog?
  Maar zoals met alle door de schoften begane misdaden, zullen er nooit tribunalen komen. Ons kent ons en de ene hand wast de hand van de ander. De ca. 70.000 uitingen van je bedreigd voelen, werden door justitie in NL als niet ontvankelijk beschouwd. (Van stad naar stad, van dorp naar dorp, van wijk naar enzovoorts)
  Sterker nog, in NL zit dat addergebroed nog gewoon in de demissionaire regering.
  En dat zal elders niet veel anders zijn.

  • Addergebroed is het zeker Jan, maar ze zullen niet gestraft worden hoe spijtig ook omdat ze allemaal schuldig zijn met de Ratten rutte en de jonge voorop ,alleen de mensen van FvD en van Haga gaan vrij uit.

  • Jan,
   Laten we het beest-tje gewoon bij de naam noemen. Hier in NL bedoel je in de eerste plaats Hugo de Jonge die het frikandellen etende volk als een bezetene willens en wetens heeft voorgelogen en bedreigd. Die ons heeft opgeroepen kritische artsen op hun vestje te spugen. Die weet waar we wonen en ons komt opzoeken om dat prikje thuis aan de deur af te leveren. De man publiekelijk kaalgescheren en behangen met pek en veren.

   • nee heb liever een koortje om zijn nek en aan een hoge boom laten bungelen doet hij het zeker nooit meer om mensen te misleiden maar ook zijn partij genoten er niet mee weg komen die mogen er ook ook hangen tot de rust weder gekeerd is

 2. Berouw komt na de zonde.

  Dit is geen moord waar ze op gepakt moeten worden, maar voor genocide op de mensheid en toe brengen voor zwaar letsel.

 3. Laat gerechtigheid niet over aan de medeplichtige overheid. Alleen het volk kan hier recht over spreken, via Speciale Volks Tribunalen.

 4. Quote: “Begrijp je nu waarom Al Gore, Justin Trudeau en de andere wanhopige globalisten alternatieve media willen verbieden zodat de mainstream media de enige bron van nieuws is??

  En jahoor faar is ie weer JOHN KERRY en JUSTIN TRUDEAU, afstammeling van koning David.

  Karel de Grote (Engels: Charlemagne) stamt af via Jezus Christus af van Koning David.
  Alle Europese vorsten + UK-premiers + USA-presidenten stammen af van Karel de Grote

  JOHN KERRY stamt af van Karel de Grote (Engels: CHarlemagne)

  Ofwel al die wereldleiders denken dat ze uit naam van GOD handelen wegens de goddelijke belofte aab koning David en zijn NAZATEN: HEERS EN ONDERWERP ALLE VOLKEREN DER AARDE.

  De hele NAVO en WEF zitten vol met nazaten van koning David. De bewijzen zijn de stambomen.

  Zie: https://www.facebook.com/share/p/MY8SUtEXDRxUTDXx/

  Zie: https://humphrysfamilytree.com/famous.thelist.html en zoek voor KERRY en TRUDEAU in de stamboom van Karel de Grote

  Source: https://www.facebook.com/Lamoraal

  • Beste Marcel,

   Volgens mij heb jij een obsessie met koning David.
   Kom eens een keer met andere info. en kom niet telkens met herhalingen van hetzelfde.

 5. allen die meegeholpen hebben berechten en straffen de jonge en Rutte en die doodskop levenslang of levens lang te kijk worden gezet op de dam met de burgerres

 6. Baxter lijkt mij een super TROL om iedereen 🐑 HOPIUM te geven , op hun plaats te laten zitten en zegt kijk ! Zie je wel ‘ we gaan vooruit’ gerechtigheid komt……..
  (misschien ooit)

  In Amerika zijn ze bezig om het water te rantsoeneren .
  Deze sprookjes zijn bedoelt om u verder te laten slapen , gemoedsrust te geven , het komt (wellicht ooit) goed.

  De slachtoffers in de de 2 e Wereldoorlog
  Waren mogelijk op hetzelfde niveau beland als velen van u nu, voor ze ‘ gingen’
  Kwam het goed ? Het is hoe je het bekijkt .
  En vanuit welke hoek , het globalisme heeft een gigantische doorstart gemaakt ; VN, WHO oprichting EU, NAVO ( “ voor vrede”)
  De 2eww , daarvoor bedoeld mi, is gestopt.
  Mogelijk gaat dit gebeuren wederom op dezelfde wijze.

  • Als het recht , uit de rechtspraak zou moeten komen . (Voor de slaapkoppen bedoelt)
   Er is geen rechtstaat, noch rechtspraak, internationaal evenmin zie ICC .
   Het zijn sprookjes fabrieken om u kaal te plukken of HOPIUM , een illusie te geven.
   We leven in een gecreëerde illusie.

   Stel dat er ÉÉN keer iets volgens de regels zou kunnen verlopen, met de helft NSB bevolking eromheen, hoe lang denkt u dat iemand daadwerkelijk zit opgesloten.

   Trump , loopt mi vrij rond
   In Nederland, heb ik mijn bedenkingen evengoed bij de zogenaamde ‘ strijders ‘
   Die ‘zogenaamd’ vast zaten.
   Op filmbeeld zag er één weldoorvoed , relaxed , als vakantieganger uit bij
   (zogenaamde) vrijlating.

   • Alternatieve, zet mi dwaalsporen uit .
    Om u van de rechte lijn af te laten dwalen. Ondertussen gaat de controle samenleving door . Zie de camera’s zelfs in lantaarnpalen – kun je ondertussen zingen met een geel parapluutje over liefde , vrijheid geen dictatuur. Kom nou, In Frankrijk hebben de mensen verstand ipv brainwashed zaagsel.

 7. Trigron . Je heb gelijk.. Marcel is op het verkeerde pad met zijn koning DAVID. . Zou goed zijn dat hij de bijbel meer studeerde inlaats van
  ,, you tube ,, fake nieuws te lezen.

 8. Wisten jullie dat het gehele Europese Rechtssysteem een misdaad aan de bevolking is omdat deze rechters bijna allemaal, net als onze staatshoofden, premiers en globalisten lid zijn van de 33e gr. vrijmetselarij die God opzij schuift voor Lucifer (de duivel) en dit al zijn sinds de 2e wereldoorlog. En deze rechters zouden de politiekemisdadigers en andere globalisten moeten beoordelen? Zelfs de donaties hiervoor doen ze maar helemaal zelf. Er word door deze enters al genoeg van ons geplukt.

  • Niet alleen Europa word door de 33e gr Vrijmetselarij geslagen Erik, ook het Verenigde staatssysteem van de USA is er aan gebonden en instellingen zoals de CIA opereren volledig op basis van de 33e gr. Vrijmetselarij. Bevreemd het je dat John F. Kennedy, die niks met deze vrijmetselarij of oorlog in Vietnam te maken wilde hebben, door de CIA werd afgeschoten? Johan had gelijk toen hij zei dat je de boeken van B.Izar moet lezen om te begrijpen wat er momenteel in onze wereld gebeurd. Je vind ze op:
   http://www.onzichtbaremacht.nl
   en begin met ‘De macht van de onzichtbare bankiers’ dan kun je verder. Want de totale wereld-bevolking moet dit te weten komen.
   Ergo: Doe daar wat aan!

 9. Het is nog véél erger dan Erik het in zijn reactie in beeld brengt. De 33e graads Vrijmetselarij heeft onderandere Europa al 250 jaar onder kontrole en omdat zij zo enorm veel geld verdienen aan de wapenhandel, uitgevoerd door 13 particuliere banken, geven ze onze staatshoofden en premiers vaak opdracht tot oorlog voeren met elkaar, waar ook de 1e en 2e wereldoorlog door hebben plaats gevonden en dit ging door t/m de Oekraïne. Geïnteresseerden en uw gelijken, als ik u was zou ik het boekwerk ‘De macht van de onzichtbare bankiers’ van B.Izar eens lezen. Maar als u dat doet, lees het tot de laatste letter en schaf dan ook B.Izars vervolg op dit boekwerk ‘Geld adel & zwarte adel, de as van het kwaad’ eens aan. Als u beide gelezen hebt zult u begrijpen wat er nu eigenlijk mis gaat in onze wereld. Ze zijn geschreven zodat iedereen van het volk het volgen kan. Dus klaag niet als u vind dat het niet ijdel genoeg geschreven is.

 10. Vergeet niet dat wie God opzij schuift voor de duivel (bij de Grieken beter bekend als Lucifer, gemakkelijke afdeknaam voor politici en grote bedrijven om zich achter te verstoppen) en daarmee allen die ik of Johan genoemd hebben allemaal SATANISTEN zijn!

 11. Nederland kon tot de 2e wereldoorlog Neutraal blijven en daarmee van verre afgeschermd van een groep van 13 banken, werkend op basis van de 33e gr. vrijmetselarij die alle staten financierde bij alles wat ze nodig hadden zodra ze de eed afgelegd hadden van de 33e gr vrijmetselarij waarmee ze zichzelf tot satanist bekeerden. Na de 2e wereldoorlog was het al helemaal geen afgelopen met de Nederlandse neutraliteit en Willem Drees werd onze eerste satanistische premier met een overheid die daar onbewust aan meewerkte. En dat is nog steeds precies hetzelfde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in