Foto: The “Sausage War,” 1939

De winter komt eraan… en u weet wat dat betekent. Dat klopt, Het is weer bijna tijd voor de heersende wereldkapitalisme klassen om de Nieuwe Normaal massa’s op te zwepen tot een staat van hersenloze massahysterie over een denkbeeldig apocalyptisch virus. Hetzelfde denkbeeldige apocalyptische virus waarmee ze de Nieuwe Normaal massa’s de afgelopen twee jaar gedurende de winter tot een staat van massahysterie hebben opgezweept, schrijft CJ Hopkins.

Deze keer hebben ze er hun handen vol aan. Serieus, hoeveel massahysterischer kunnen de Nieuwe Normalen op dit moment nog worden?

Het overgrote deel van de westerse wereld is veranderd in een pseudo-medische dystopie waarin je je “gezondheids-zuiverheids-papieren” moet laten zien om een café binnen te gaan en een kop koffie te krijgen. Mensen die weigeren zich experimenteel te laten “inenten” tegen een virus dat milde tot matige symptomen veroorzaakt (of vaak helemaal geen symptomen) bij ongeveer 95% van de geïnfecteerden, en waarvan het totale sterftecijfer door infectie ongeveer 0,1% tot 0,5% bedraagt, worden systematisch afgezonderd, van hun baan beroofd, medische behandeling ontzegd, gedemoniseerd als “een gevaar voor de samenleving”, gecensureerd, beboet, en anderszins vervolgd.

Als u denkt dat ik overdrijf, kijk dan eens naar de voorpagina van deze Australische krant…

The Courier Mail

Ja, de Grote Nieuwe Normaal Zuivering is begonnen. “De Ongevaccineerden” en andere ongelovigen en ketters worden opgejaagd door fanatieke, haatdragende meutes, voor de Nieuwe Normaal Inquisitie gesleept, en overal ter wereld tot voorbeeld gemaakt.

Hier in het Nieuwe Normale Duitsland wordt de populaire voetballer Joshua Kimmich publiekelijk terechtgesteld en gevierendeeld omdat hij weigert zich te laten “inenten” en zijn geloof in de Nieuwe Normaal Wereldorde te belijden. In de VS worden “de Ongevaccineerden” beschuldigd van moord op Colin Powell, een 84-jarige oorlogsmisdadiger die aan kanker leed. Australië is van plan mensen op te sluiten en een boete van 90.000 dollar op te leggen voor de “misdaad” van het niet dragen van een medisch uitziend masker, of een poging tot aanbidding in een synagoge, of wat dan ook. In Florida (of all places), bond fanatiek schoolpersoneel met nylon koord een medisch uitziend masker op het gezicht van een non-verbaal meisje met het syndroom van Down, dag na dag, meer dan zes weken lang, totdat haar vader ontdekte wat ze aan het doen waren. Ik zou door kunnen gaan, maar ik denk niet dat ik dat hoef te doen. Het internet staat bol van voorbeelden van massahysterisch en sadistisch gedrag.

  "Krankzinnige Poetin": Het misinformatiespel van de Globalisten

En dan heb ik het nog niet eens over de massahysterie die welig tiert onder de Nieuwe Normalen zelf… bijvoorbeeld de ouders die in de rij staan om hun kinderen nodeloos te laten “vaccineren” en vervolgens met “volledig beheersbare hartontsteking” naar de eerste hulp worden gebracht.

 

Dr. Shane Huntington/Twitter

Maar toch, hoe massahysterisch het er ook aan toe gaat, reken er maar op dat GloboCap zich de komende vijf maanden volledig op de massahysterie zal storten. De komende winter is het beslissende moment, mensen. Ze moeten het Nieuwe Normaal cementeren, zodat ze de “apocalyptische pandemie” kunnen afzwakken. Als ze gedwongen worden om het nog een jaar te verlengen… wel, zelfs de meest gehersenspoelde Nieuwe Normalen zouden dat niet geloven.

Of … oké, zeker, de meest gehersenspoelden wel, maar zij vormen een kleine minderheid. De meeste Nieuwe Normalen zijn geen fanatieke totalitairen. Het zijn gewoon mensen die voor zichzelf zorgen, mensen die bijna overal in meegaan om niet te worden verstoten en gestraft. Maar geloof het of niet, er is een grens aan het niveau van absurditeit dat ze bereid zijn te aanvaarden, en het niveau en de duur van de niet aflatende stress en cognitieve dissonantie die ze bereid zijn te aanvaarden.

De meesten van hen hebben die grens bereikt. Zij hebben hun deel gedaan, de bevelen opgevolgd, de maskers gedragen, de “inentingen” gekregen, en zijn blij dat zij hun “gehoorzaamheidspapieren” kunnen tonen aan iedereen die ze maar wil zien. Nu willen ze terug naar “normaal”. Maar dat kunnen ze niet, want… nou, door ons.

GloboCap kan hen niet laten terugkeren naar “normaal” (d.w.z. de nieuwe totalitaire versie van “normaal”) totdat iedereen (d.w.z. iedereen die ertoe doet) zich heeft laten “vaccineren” en rondloopt met een scanbaar certificaat van ideologische conformiteit in zijn smartphone. Ze zouden waarschijnlijk zelfs afzien van de “vaccinatie” eis als we gewoon onze knie zouden buigen en trouw zouden zweren aan het WEF, of BlackRock, of Vanguard, of wie dan ook, en een QR code bij ons zouden dragen die bevestigt dat we geloven in “Wetenschap”, de “Covidiaanse Geloofsbelijdenis”, en welk ander oecumenisch corporatistisch dogma dan ook.

Serieus, de bedoeling van deze hele exercitie (of in ieder geval van deze fase van deze hele exercitie) is om de maatschappij radicaal, onherroepelijk, te veranderen in een monolithische bedrijfscampus waar iedereen zijn ID moet scannen bij elke bocht in een eindeloos doolhof van voortdurend bewaakte, milieuvriendelijke, genderloze, ideologisch uniforme, niet-rokende, totaal vleesvrije “veilige ruimten” die eigendom zijn van en geëxploiteerd worden door GloboCap, of een van haar agenten, dochterondernemingen, en aangewezenen.

  Vechten tegen monsters

De globale kapitalistische heersende klassen zijn vastbesloten om de planeet om te vormen tot dit fascistische “Woke Utopia” en om onwrikbare conformiteit aan zijn waardeloze waarden af te dwingen, koste wat het kost, en wij, “de Ongevaccineerden”, staan hen in de weg.

Ze kunnen ons niet zomaar oppakken en doodschieten – dit is wereldkapitalisme, geen nazisme of stalinisme. Ze moeten ons breken, onze geest breken, ons dwingen, gaslighten, treiteren en vervolgen totdat we vrijwillig onze autonomie opgeven. En dat moeten ze doen in de komende vijf maanden.

In het Verenigd Koninkrijk bereidt de regering zich voor om, ondanks een daling van het aantal “gevallen” en het feit (dat de “autoriteiten” gedwongen zijn te erkennen) dat de “gevaccineerden” het virus net zo goed kunnen verspreiden als de ” ongevaccineerden”, over te gaan op “Plan B” en het systeem van sociale segregatie in te voeren dat het grootste deel van Europa al heeft aangenomen. In Duitsland loopt de “noodtoestand van nationaal belang” (d.w.z. het wettelijke voorwendsel voor de handhaving van de “Corona-beperkingen”) medio november af (tenzij ze het aantal “gevallen” flink kunnen opdrijven, wat op dit moment onwaarschijnlijk lijkt), dus werken de autoriteiten aan een herziening van het “Infektionsschutzgesetz” (de “wet ter bescherming tegen infecties”) om de beperkingen voor onbepaalde tijd te kunnen handhaven, ondanks de afwezigheid van een “epidemie” of een “noodtoestand”.

Enzovoort. Ik denk dat je het wel snapt. Deze winter gaat waarschijnlijk een beetje gek worden… of, oké, meer dan een beetje gek. In termen van gefabriceerde massahysterie, zal het waarschijnlijk Russiagate, de oorlog tegen het populisme, de wereldwijde oorlog tegen het terrorisme, het Rode Gevaar, en elke andere gefabriceerde massahysterie campagne die je maar kunt bedenken laten lijken op een amateuristische productie van Wagner’s Götterdammerung.

Met andere woorden, kus de werkelijkheid (of wat er op dit moment nog over is van de werkelijkheid) vaarwel. De klok tikt door, en GloboCap weet dat. Als ze verwachten deze Great Reset tot een goed einde te brengen, zullen ze de Nieuwe Normale massa’s moeten terroriseren tot een staat van langdurige broekpoepende paniek en oncontroleerbare hersenloze haat tegen “de Ongevaccineerden,” en iedereen die hun heerschappij uitdaagt. Een herhaling van de winters van 2020 en 2021 is niet genoeg. Er is meer voor nodig dan het nu standaard repertoire van valse en gemanipuleerde statistieken, sombere voorspellingen, foto’s van “dodentransporten,” niet overvolle overvolle ziekenhuizen, en alle andere bekende kenmerken van de neo-Goebbelsiaanse propagandamuggernaut waar we al meer dan 18 maanden aan worden blootgesteld.

  De vaccin (des)informatie oorlog

Zij worden geconfronteerd met een groeiende opstand van de arbeidersklasse. Miljoenen mensen in landen over de hele wereld protesteren op straat, organiseren stakingen, “walk-outs”, “sick-outs”, en andere vormen van verzet. Ondanks de Orwelliaanse pogingen van de media om er geen aandacht aan te besteden, of ons allemaal te demoniseren als “extreem-rechtse extremisten,” zijn de Nieuwe Normalen zich er zeer van bewust dat dit gebeurt. En het officiële narratief valt eindelijk uit elkaar. De werkelijke feiten zijn onmiskenbaar voor iedereen met een greintje integriteit, zozeer zelfs dat grote GloboCap propaganda kanalen zoals The Guardian gedwongen worden om met tegenzin de waarheid toe te geven.

Nee, GloboCap heeft op dit moment geen andere keus dan elk wapen in haar arsenaal in te zetten – met uitzondering van een regelrecht despotisme, dat zij niet kan inzetten zonder zichzelf te vernietigen – en hopen dat wij uiteindelijk zullen instorten, door de knieën zullen gaan, en om genade zullen smeken.

Ik weet niet precies wat ze van plan zijn, maar ik kijk er zeker niet naar uit. Ik ben nu al behoorlijk uitgeput. Van wat ik heb begrepen, zijn veel van jullie dat ook. Als het ook maar enigszins helpt, bekijk het dan zo. We hoeven de strijd niet met hen aan te gaan. We hoeven ons alleen niet over te geven, de komende belegering doorstaan en april halen.

Of, misschien, als de stakingen, ziekmeldingen, en “slecht weer” doorgaan, duurt het misschien niet eens zo lang.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De Grote Nieuwe Normaal ZuiveringVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe tol die het vaccin eist op de seksuele gezondheid van mannen
Volgend artikel28.103 doden 2.637.525 gewonden na COVID-injecties in Europese databank van ongewenste bijwerkingen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Het is inderdaad wel om moedeloos van te worden. Hoe lang gaat deze idioterie nog door? Ik wist dat het gros van de mensen makkelijk manipuleerbaar was en niet bijster slim, maar dit slaat echt helemaal nergens meer op. De gemiddelde mens is dommer en volgzamer dan ik me ooit heb kunnen voorstellen.

 2. Hallo Frontnieuws

  Kunt u mij uitleggen hoe u op 1 april komt dat dit de einddatum is dat mensen moeten volhouden?
  Bedoeld u 1 april als grap?

  Ik snap niet hoe u bij 1 april komt.

  Met vriendelijk groet,

  Z.

 3. We hebben elkaar nodig op korte termijn. We mogen straks niet meer werken om enigszins voor onszelf te kunnen zorgen. We moeten samenkomen in deze industriële omgeving.
  En als volgend jaar mijn laatste jaar is dan is het maar zo. Gelukkig heb ik mijn onaangetaste ziel nog!

 4. Als het volk wakker wordt, de chaos en verwarring op z’n hoogst is, en iedereen kwaad op hun eigen regering die ze als verraders zien, dan werpt de rijke elite zich op (ik bedoel de Rothschilds en de Rockefellers) als de Grote Redders van de wereldorde. Want ook de totale chaos en verwarring is namelijk gepland. De regeringsleiders worden omgebracht, want die hebben hun doel gediend en zijn niet langer nodig. Zij waren ook maar een stel pionnen in het hele spel om de wereldmacht. Het is een duivels en misdadig plan en tot in alle details uitgedacht en voorbereid. We moeten niet ook in die laatste val lopen.

 5. Bid voor elkaar. Of mediteer op ieder ander wakkere mens.
  We hebben elkaar nodig om ons gesteund te vielen. Laat angst weg. Heb geen stress.
  Keer naar binnen zie je eigen kracht.
  Volgend jaar 1 april zien we verder.

 6. Het verschil met tachtig jaar geleden?
  Toen deden ze hun rechterarm omhoog voor een marionetje met snor en schreeuwstem – net zolang totdat heel Europa in puin lag.
  Nu toen ze hun rechtermouw omhoog voor een leger marionetjes met wartaal – net zolang totdat heel de wereldbevolking doodziek of dood is.
  De geschiedenis leert dat de mens van de geschiedenis niets leert – omdat hij de geschiedenis en wat daarachter schuilgaat niet kent. Het volk wordt al tachtig jaar dom gehouden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in