Eerst dacht ik dat het alleen maar een slechte grap kon zijn. Een fotomontage. Of zelfs een nieuwe valstrik van de provocateurs rond de staatszender ZDF en Co. Op een foto op de sociale netwerken waren in dikke gele letters de woorden “Koop niet van de ongevaccineerden” te zien op een etalageruit. Helaas is het beeld bittere realiteit. Zoals bleek. Het opschrift staat op de etalage van Uwe Marschall’s winkel “Mahafaly”: hij verkoopt “exotische dingen uit Madagascar” in Heringsdorf aan de Oostzee, schrijft Reitschuster.de.

De voormalige ontwikkelingswerker werd een paar dagen geleden door de politie naar zijn winkel geroepen. Vanwege de opschrift op het venster. Marschall heeft een bord in zijn winkel waarop hij de bezoekers meedeelt dat er in zijn winkel geen “Corona-handhavingsmaatregelen” zijn, Hij heet elke gast welkom. En hij laat zich daar niet van weerhouden. Ook al heeft dit hem al onaangekondigde bezoeken van de autoriteiten opgeleverd. Hij zegt dat hij altijd een kritische geest is geweest. Hij was reeds politiek actief ten tijde van de val van het communisme en geeft ook nu weer zijn mening over de Corona-maatregelen van de regering in 2021, zoals onlangs nog op een openbare bijeenkomst. Is dat de reden waarom zijn winkel werd besmeurd met een slogan die doet denken aan donkere tijden?

In gesprek met Reitschuster.de vraagt Uwe Marschall om zijn kijk op de dingen in een schriftelijke verklaring te publiceren. Het is zo opmerkelijk dat wij het hier in onverkorte vorm weergeven:

Ja, de foto is echt, maar niet van mij. De winkel was sinds zondagmiddag 05.12. gesloten wegens gebrek aan klanten. De politie riep me naar de winkel op dinsdag. Het schrijven werd onmiddellijk verwijderd.

  Migrantenbendeverkrachters lachen om hun misdaad in Duitse rechtbank

Degenen die mij kennen, weten dat ik altijd openlijk voor mijn mening uitkom, maar dat ik mij nooit bewust op een uitsluitende of beledigende manier tegenover andere mensen zou gedragen. Ik heb nooit onder stoelen of banken gestoken dat ik de Corona-maatregelen van de regering en al haar gezagsdragers buitensporig vind, zelfs schadelijker dan het virus zelf. Nee, ik ben zelfs van mening dat de ruwe gegevens van het RKI en andere statistieken al maanden geen pandemische situatie (meer) laten zien, geen oversterfte aantonen en dat er een “teweeggebrachte” algemene verpleegkundige noodsituatie in de klinieken is en niet de propagandistische “Corona-noodsituatie”. Ik ben ook van mening dat de gangbare snelle coronatests, met inbegrip van PCR, geen definitief bewijs van coronabesmetting kunnen leveren. Voor mij is er ook geen ziekte zonder symptomen. Ik ben van mening, vooral en ondanks al mijn overweging van wetenschappelijke studies, dat de huidige Corona-vaccinaties niet helpen en mij geen goed zouden doen. Ik sta niet toe, ondanks sterke maatschappelijke druk, dat iemand mijn lichaam zonder mijn toestemming aan een vaccinatiestudie onderwerpt. Ieder mens zou dit op zijn minst in iedere medeburger moeten accepteren.

Ook het Europese Hof van Justitie heeft dit duidelijk en bindend volkenrechtelijk bepaald in Resolutie 2361/2021 van 27.01.21 (Noot BR: Hier wordt waarschijnlijk een resolutie van de Raad van Europa bedoeld, die echter niet volkenrechtelijk bindend is). Verplichte vaccinatie is verboden en niemand mag op enigerlei wijze worden gediscrimineerd wegens weigering. Maar misschien leest onze regering dergelijke teksten niet meer, of er subliem over.

  Hier is het HARDE BEWIJS dat COVID-prikken opzettelijk ontworpen zijn om ongeboren baby's te doden

Geïnspireerd door de politiek middels uitspraken als “pandemie van de ongevaccineerden” en eisen voor “verbod op contact met ongevaccineerden, quarantaine kampen, verplichte vaccinaties, 2G+ regelgeving, beroepsverbod”, wordt het klimaat van angst alleen maar verder bevorderd. Aangewakkerd door de media ontstaat een verdere tweedeling van de samenleving en een paniekerige onzekerheid onder veel mensen. Frustratie en dissociatie kunnen tot agressief gedrag leiden.

Ik heb dit nu in mijn eigen winkel gevoeld en ik ben er diep bedroefd over.

Sinds enige tijd zie ik sociale tendensen die ons allen grote zorgen zouden moeten baren. De ontmanteling van democratische grondrechten, de toenemende controle- en regelverslaving van alle staatsinstellingen hebben niets meer te maken met gezondheidsbescherming.

Het sociale leven wordt volledig lamgelegd, de middenklasse wordt in het nauw gedreven, onderwijs en cultuur zijn niets meer dan lamme eenden. Een van de meest progressieve landen wordt omgevormd tot een pseudo-socialistische controlestaat naar Chinees model, en dat allemaal door gekke griepmutanten?

Of is het gewoon een grote komedie show? Een intelligentietest? Een psycho-studie van wat voor onzin een volk accepteert? Of is het de verklaarde wil van het volk om eindelijk rust te vinden in een zinloze verwaarlozing van welvaart tussen basisinkomen, Netflix en het dragen van maskers? Welke agenda er werkelijk wordt nagestreefd, blijft voor mij een raadsel.

Ondanks alle beloften heeft de nieuwe regeringsleiding tot dusver geen blijk gegeven van echte voeling met de realiteit of met de bevolking. Maar het moet hun taak zijn om in crisissituaties een balancerend, kalmerend en alomvattend verhelderend effect te hebben; alle middelen moeten passend en in de tijd beperkt zijn. Mijn indruk is eerder dat mensen op leiderschapsniveau de crisis willen verdiepen.

  Het is al TE LAAT voor bijna 1,5 miljard mensen die kunnen sterven van covidprikken

De fouten van de geschiedenis lijken zich te herhalen, het gereedschap is hetzelfde maar zal verslijten. Vrijheid en waardigheid zijn een onvervreemdbaar goed, de grondwet van ons land was vroeger een lichtend voorbeeld voor vele landen in de wereld. Behoud alle waarden die erin zijn vervat, democratie is nooit vanzelfsprekend! Wees onbevreesd, kritisch, liefdevol en optimistisch.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ondernemer uit Duitsland schrijft “Ongevaccineerden ongewenst!” op vensterruiten – en is nu bangVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelMiskramen en andere tragische bijwerkingen van de mRNA prikken
Volgend artikelWie zal voor deze verwoesting verantwoordelijk worden gehouden?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. “Koop niet van de ongevaccineerden” te zien op een etalageruit.”

  Duidelijk een bericht van een gevaccineerde winkelier wiens hersens reeds zijn aangetast door de prikken.

 2. zo begon het ook in de jaren dertig; koop niet bij Joden. Deze verdeel en heerspolitiek werkt voortreffelijk, Auschwitz opbouwen en dan kunnen er ongevaccineerden naartoe. SCHANDALIG. Maar gewoon blijven gehoorzamen naar onze fijne regering dan komt het allemaal goed.

  • Nederlanders zijn Nederlanders.
   Eenmaal racist, voor eeuwig een racist.
   Dus mag ik even herstelbetalingen vangen van je?

   Dit is dus facistische logica

 3. We leren van de geschiedenis dat we niet van de geschiedenis leren – Georg Wilhelm Friedrich Hegel

  Als je een grote leugen vertelt en vaak genoeg vertelt, zal hij worden geloofd – JG

  Een leugen die één keer verteld wordt blijft een leugen, maar een leugen die duizend keer verteld wordt, wordt de waarheid – JG

  Wat een geluk voor regeringen dat de mensen die zij besturen niet denken – AH

  The most effective way to destroy people is to deny and obliterate their own understanding of their history – GO

  Regels voor u, maar niet voor mij, politici op hun best.

  Politiek: de kunst om eufemismen, leugens, emotionaliteit en angst te gebruiken om de doorsnee mens te doen geloven in het accepteren of zelfs eisen van zijn eigen slavernij – LR

  Regeren is geen rede, het is geen welsprekendheid – het is geweld. Net als vuur is zij een gevaarlijke dienaar en een beangstigende meester; nooit mag zij worden overgelaten aan onverantwoordelijk handelen – GW

  et socialisme spreekt twee basistypes mensen aan: Zij die over anderen willen heersen en rijkdom willen halen uit het werk van anderen, en zij die geloven dat de heersers het echt menen als ze zeggen dat het leven gemakkelijk zal zijn en dat de regering hun alles zal geven wat ze willen. De twee groepen hebben één ding gemeen: zij willen dat anderen werken terwijl zij spelen.

  Ik doe gewoon mijn werk, ik volg gewoon orders op” Zei iedere deelnemer aan iedere genocide ooit!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in