Sinds het eerste Covid-19 vaccin werd toegelaten voor gebruik in het Verenigd Koninkrijk, en werd toegediend op 8 december 2020, zijn er honderdduizenden bijwerkingen gemeld aan de MHRA Yellow Card instelling. Maar er is één specifieke bijwerking die zowel verontrustend als vreemd is, en het aantal mensen dat eraan lijdt neemt met de week toe – blindheid, schrijft Tapnewswire.com.

De analyseprint van de MHRA Yellow Card instelling voor de mRNA-prik van Pfizer / BioNTech laat zien dat sinds de eerste injectie op 9 december 2020, en tot 8 december 2021, 132 mensen hebben gemeld dat ze door de injectie blind waren geworden. Nog eens 6 mensen hebben ook melding gemaakt van verlies van het centrale gezichtsvermogen, terwijl nog eens 3 mensen melding hebben gemaakt van plotseling verlies van het gezichtsvermogen.

Vijftien mensen hebben ook melding gemaakt van een bijwerking die bekend staat als “voorbijgaande blindheid” als gevolg van het Pfizer-vaccin. Dit is een geval waarbij een persoon seconden- of minutenlang last heeft van gezichtsstoornissen of verlies van het gezichtsvermogen in één oog. Nog eens zes mensen hebben melding gemaakt van een bijwerking die bekend staat als ‘unilaterale blindheid’. In dat geval is iemand blind of heeft hij een zeer slecht gezichtsvermogen in één oog.

In totaal zijn er vanaf 8 december 21 6.682 oogaandoeningen gemeld als bijwerking van de Pfizer-prik.

Bron – Pagina 15

De AstraZeneca virale vector injectie heeft ook honderden mensen blind gemaakt. Vanaf 8 december heeft de MHRA onder de 14.448 oogaandoeningen die als bijwerkingen van de prik zijn gemeld,  306 meldingen van blindheid, 3 meldingen van verlies van het centrale gezichtsvermogen, 5 meldingen van plotseling verlies van het gezichtsvermogen, en 26 meldingen van blindheid van voorbijgaande aard ontvangen.

  Dr. Chinda Brandolino over hoe het CDC van de V.S. de mensen voorbereidt op een Zombie-invasie
Bron – Pagina 18

De Moderna mRNA-injectie, die in juni voor het eerst werd toegediend en waarvan het aantal injecties in het VK het laagst is, heeft bij verschillende mensen ook blindheid veroorzaakt.

Tot 8 december 2021 heeft de MHRA 19 meldingen van blindheid en 34 meldingen van gezichtsstoornissen ontvangen als bijwerkingen van de injectie met Moderna.

Bron – Pagina 9

In totaal, wanneer de bijwerkingen worden meegerekend die zijn gemeld wanneer het merk van het vaccin niet werd gespecificeerd, zijn er 22.060 oogaandoeningen gemeld als bijwerkingen van de Covid-19 injecties, waarbij 461 van deze reacties volledige blindheid betroffen. Nu hebben “factcheckers” samen met autoriteiten deze gegevens onder het tapijt geveegd en als onbetrouwbaar bestempeld. Hun redenering is dat “het feit dat iemand de gebeurtenis meldt nadat hij het vaccin heeft gekregen, niet noodzakelijk betekent dat het aan het vaccin te wijten is.”

Maar wat zij u niet vertellen, is dat het ook niet hoeft te betekenen dat het niet aan het vaccin te wijten is, en wij kunnen ons voorstellen dat iedere persoon die een bijwerking heeft gemeld het niet eens zou zijn met de pogingen van de factcheckers en de autoriteiten om deze meldingen te bagatelliseren.

Een persoon die Louis heet bijvoorbeeld, heeft het verhaal van zijn vrouw op Twitter gezet sinds zij het AstraZeneca Covid-vaccin kreeg.

Helaas werd zijn vrouw na de AstraZeneca-vaccinatie volledig blind aan haar linkeroog en 30-60% blind aan haar rechteroog en de neuroloog die haar behandelde, zei categorisch dat ze geen tweede dosis moest krijgen.

Welnu, er is nog een andere uiterst verontrustende bijwerking die is gemeld bij het “Yellow Card”-programma van de MHRA, een bijwerking waarvan het aantal meldingen de afgelopen weken astronomisch is gestegen – beroerte.

  Alleen al in de Duitse stad Keulen 454 Covid-19 geïnfecteerden na volledige vaccinatie

Vanaf 8 december 2021 heeft de MHRA 652 meldingen ontvangen van beroertes als gevolg van de Pfizer mRNA injectie, die nu de belangrijkste boosterprik is die aan Britten wordt toegediend. Deze meldingen omvatten 14 meldingen van subarachnoïdale bloedingen, een uiterst zeldzame vorm van beroerten, 48 meldingen van hersenbloedingen, 55 meldingen van ischemische beroerten en 414 meldingen van cerebrovasculaire aandoeningen.

Helaas hebben deze 652 gemelde beroertes geleid tot 47 sterfgevallen.

Bron – Pagina 65/66

Helaas heeft het AstraZeneca-vaccin ook honderden beroertes veroorzaakt. Tot 8 december 21 heeft de MHRA 2.193 meldingen van beroerten als bijwerking van het vaccin ontvangen, met 154 sterfgevallen tot gevolg. De 2.193 beroerten omvatten 180 hersenbloedingen, 114 subarachnoïdale bloedingen (zogenaamd zeldzaam), 156 ischemische beroerten, en een schokkende 1.275 cerebrovasculaire aandoeningen.

Bron – Pagina 81/82

Maar wat heeft dit te maken met mensen die blind worden? Dit nuttige informatieblad van de Stroke Foundation in Australië geeft het antwoord op de vraag waarom. Volgens het informatieblad lijdt ongeveer een derde van de mensen die een beroerte hebben overleefd aan gezichtsverlies, en de meesten krijgen hun gezichtsvermogen helaas nooit volledig terug.

Bron

De reden waarom beroertes blindheid veroorzaken, is dat het gezichtsvermogen afhankelijk is van een gezond oog om informatie te ontvangen en een gezond brein om die informatie te verwerken. De zenuwen in het oog lopen van het oog door de hersenen naar de occipitale cortex achter in de hersenen, waardoor u kunt zien.

De meeste beroertes treffen één kant van de hersenen. De zenuwen van elk oog lopen samen door de hersenen, dus beide ogen worden getroffen. Als de rechterkant van uw hersenen beschadigd is, kan het gezichtsvermogen aan de linkerkant van elk oog aangetast zijn. Het komt zelden voor dat beide kanten van de hersenen door een beroerte worden aangetast. Wanneer het wel gebeurt, kan het blindheid tot gevolg hebben.

  Nieuw forum waar medische beroepsbeoefenaren onvoorstelbare berichten hebben over de COVID-19 injectie

Als u zich dus hebt afgevraagd hoe het experimentele Covid-vaccin in hemelsnaam iemand blind kan maken, weet u nu waarom. Het is het grote aantal beroertes dat de Covid-injecties veroorzaken dat bijdraagt tot deze verwoestende en levensveranderende bijwerking. Beroertes zullen natuurlijk niet de enige factor zijn, maar de cijfers suggereren dat zij hoogstwaarschijnlijk de belangrijkste bijwerking zijn die de oorzaak is.

Met een nationale campagne om binnen enkele weken miljoenen Britten een derde injectie te geven, moeten wij er niet aan denken hoeveel mensen nog blindheid zullen moeten lijden als gevolg van een experimentele injectie die niet werkt.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De ongevaccineerden lijken met de week slimmerVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelFabrikanten van Covid-vaccins bezorgd dat asielzoekers hen kunnen aanklagen na bijwerkingen
Volgend artikelHet Jaar van de Nieuwe Normaal Fascist
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Mijn vader heeft in april/mei de 2 Pfizer vaccinaties gehad en ca. 1,5 maand geleden kon hij opeens met 1 oog niets meer zien toen hij zich ingespannen had met een klus.
  Heel langzamerhand heeft hij weer wat zicht teruggekregen maar zeker nog niet 100%.
  Vanmiddag heeft hij de booster gehaald, ik houd m’n hart vast en kan niets anders doen dan hem liefde en licht sturen.

  • Hoi Inge,

   Toevallig vandaag van een collega op het werk gehoord dat een vriend van hem het zicht in 1 oog grotendeels heeftvverloren. Hij is geinjecteerd. Men onderzoekt hem de details weet ik daar niet van. Wel toevallig dat er juist vandaag een stuk hierover verschijnt.

   Groeten,
   Hugo

 2. Kijk naar de ingredienten van Comirnaty. Ik heb dit al eerder gepost… het heeft te maken met de S-Arrestin in de rotzooi. Het veroorzaakt problemen met de ogen. En de epifyse.

 3. “het feit dat iemand de gebeurtenis meldt nadat hij het vaccin heeft gekregen, niet noodzakelijk betekent dat het aan het vaccin te wijten is.”

  Sinds wanneer is het ‘vaccin’ een menselijke verdachte?

  • nou dat is kort door de bocht ,stel je hebt aanleg voor kanker net als iedereen ,dan krijg je een kankerverwekker erbij ,en het start . is die kankerverwekker de schuldige ??

   • Je zegt het zelf: kankerverwekker. Maar als je een experimenteel middel toedient aan gezonde mensen en ze melden kort daarna een bijwerking, dan is het aan de producent om aan te tonen, dat zijn middel veilig is, niet aan het slachtoffer.

 4. Tsja, bloedklontertjes kunnen overal ophopen, ook in de aderen in de ogen. Dan heb je nog dat grafeen dat als kleine scheermesjes door de aderen van veel “gevaccineerden” raast… 1+1=…. Die spuiten zijn puur bedoeld om mensen te doden, niks minder. De makers, verspreiders, prikkers, promotors, allemaal moeten ze een hele hele flinke straf krijgen. Pak ze allemaal maar aan, ook de brave scholieren die ingezet zijn, de huismoeders, artsen, leraren, de part-time klussers, IEDEREEN die meewerkt aan deze genocide.

   • IDD ,was het niet beter dat elke geleerde ,arts ,onderzoeker ,deskundige .expert professor enz dat ook mocht ,maar die worden gecanceld ,verbannen ,en gecensureerd.
    zelfs politici .

  • Hoi Vrijheid is ver te zoeken,

   Ik ga er vanuit dat je je hart op de juiste plek hebt zitten. Maar echt, met dit soort (re)acties help je echt niet mee om het goede te bereiken.

   De woede die je in veel van je reacties laat zien zijn net zo erg als de woede van alle extreme pro vaxxers. Ik hoop dat je eens zal inzien dat dat niet helpt en zelfs contra productief is.

   Ik kan je aanraden om de genocide in Rwanda te verdiepen. Extreem tegen extreem. Je lijkt dat te willen of je weet niets van die mechanismen.

   Zoals ik je al eerder heb toegewenst, Veel wijsheid. Helaas zie ik dat niet.

   Groeten,
   Hugo

 5. het zal met de bloed klontering te maken hebben , doorbloeding in de ogen gaat haperen , ik zag in kennissen ,ook een andere gelaats uitdruk ook dat ze vreemd uit de ogen keken ,na de gen spuiten
  ,net als pasgeboren babys .die staren ook vreemd. zonder focus

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in