Dr. Vladimir Zelenko, een bekende arts uit New York, noemde de COVID-19 vaccins de ergste misdaad in de geschiedenis van de mensheid. “Het wordt moord met voorbedachten rade in de eerste graad genoemd, genocide en misdaad tegen de mensheid,” zei Dr. Zelenko tijdens de 3 december aflevering van “Steel Truth” met Ann Vandersteel op Brighteon.TV, bericht Naturalnews.com.

Zelenko merkte op dat COVID-19 een door de mens gemaakt massavernietigingswapen is. Om Zelenko’s punt kracht bij te zetten, onthulde Thomas Renz, een advocaat voor medische vrijheidsrechten, dat een klokkenluider overheidsgegevens heeft verstrekt die 48.465 sterfgevallen van Medicare patiënten documenteerden binnen 14 dagen na COVID-19 vaccinatie.

Afgelopen juli bevestigde een klokkenluider die beroepsmatig werkzaam is als computerprogrammeur op het gebied van gegevensanalyse in de gezondheidszorg, dat CMS-gegevens ten minste 45.000 sterfgevallen onthulden als gevolg van experimentele COVID-19-vaccins.

Een klokkenluiderrapport van Project Veritas onthulde ook dat medisch personeel in federale ziekenhuizen de aanwezigheid heeft bevestigd van veel patiënten die lijden aan COVID-vaccinletsels.

Renz heeft ook bewijs geleverd dat bevestigt dat de Food and Drug Administration identieke CMS-gegevens gebruikt om in bijna realtime de verschillende soorten bijwerkingen te monitoren van de op genen gebaseerde vaccins die overheidsinstanties en de media herhaaldelijk hebben beschreven als veilig en effectief.

Deskundigen worden gecensureerd omdat ze tegen het officiële COVID-narratief ingaan

Zelenko haalde ook de censuur aan van deskundigen die zich durfden uit te spreken tegen het officiële COVID-narratief van regeringen over de hele wereld.

“Neem Dr. Robert Malone, die een van ’s werelds experts was op het gebied van het toedieningssysteem voor de mRNA-vaccins. En nu is hij er tegen. Hij zegt dat mensen het niet moeten nemen. Het is te gevaarlijk. De regering liegt tegen je. Maar zijn stem wordt gedeplatformeerd.”

  COVID 'vaccin' is een systematisch euthanasieprogramma

Zelenko prees Malone voor zijn eerlijkheid in het vertellen van de waarheid over de COVID-19 pandemie.

“Nou, hij is een zeer geloofwaardige bron. En hij is tenminste eerlijk om toe te geven dat hij probeerde iets te doen dat zou helpen. Achteraf gezien lijkt het niet te helpen; het zou niet gebruikt moeten worden, zeker niet in deze context. En hij is gedeplatformeerd,” zei hij.

“En dan hoor je alles wat zinvol is; alles wat daadwerkelijk zou kunnen helpen om de resultaten te verbeteren; alles wat wereldwijd de angst zou kunnen verminderen; alles wat mensen zou kunnen helpen om terug te keren in de maatschappij met mensen van wie ze houden, werd onmiddellijk verguisd.”

Angst gegenereerd door COVID-19 is het echte gevaar

Zelenko waarschuwde dat de COVID-19 pandemie wordt gebruikt om mensen bang te maken – om hen in angst te laten leven en hen te isoleren van andere mensen.

“Ik moest een stap terug doen en me afvragen: ‘Wel, wat is hier echt aan de hand? Waarom wordt angst in zo’n mate gepropageerd?’ En toen realiseerde ik me dat er hier een patentspoor is dat het uitlegt, zoals Dr. David Martin erover praat, maar COVID-19 is een door de mens gemaakt massavernietigingswapen,” zei Zelenko.

“We leven in de grootste psychologische operatie in de geschiedenis van de wereld, waar het  in feite een opzettelijke beweging is geweest om mensen bang te maken, hen in angst te laten leven, hen van anderen te isoleren. En het is bekend als iemand psychologische oorlogsvoering heeft bestudeerd: als je lang genoeg met angst leeft en geïsoleerd bent, ga je je psychologisch instellen om te compenseren. Logisch om te compenseren, je kan heel goedgelovig worden, je kan makkelijk te manipuleren zijn en gekalmeerd worden.”

  Australische senator geeft "een van de beste politieke toespraken aller tijden"

De arts richtte zijn pijlen ook op Bill Gates en Klaus Schwab.

“En dus net zoals de sociopaat Bill Gates zei dat zeven miljard mensen gevaccineerd moeten worden; en hoe Klaus Schwab in 2016 zei, dat binnen 10 jaar ieder mens getagd zal zijn met een digitaal identificatiemiddel; dus hoe bereik je dat?” zei Zelenko.

“Hoe bereik je dat je ieder mens een leiband omdoet? Nou, het is heel simpel; je creëert psychologisch een valse behoefte, toch? Of verlossing, en dan gebruik je dat om 7 miljard mensen te motiveren om een giftige injectie te nemen, waarvan duidelijk is aangetoond dat het zonder enig voordeel mensen afslacht. En in de meeste gevallen, is het niet eens nodig voor kinderen.

“Maar Michael Hayden heeft tegen mij persoonlijk gezegd: internationaal gezien, voor elk kind dat op natuurlijke wijze zou sterven aan COVID-infectie, zullen er 100 aan het vaccin sterven, wat betekent dat het vaccin 100 keer dodelijker is voor kinderen dan het eigenlijke virus waartegen we de kinderen zogenaamd proberen te beschermen. Daar is een term voor. Kinderopoffering.”

Bekijk de volledige aflevering van “Steel Truth” met Ann Vandersteel op Brighteon.TV.

Steel Truth: Ann Vandersteel Ft Dr. Vladimir Zelenko & Pete Santilli

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bill Gates dineert met Boris Johnson – Menigte: “Moordenaar, jij klootzak, je hebt bloed aan je handen! Moordenaar, we weten wie je bent, jij hufter!”Volg Frontnieuws op Telegram

  Trump-RFK vaccinoorlog barst eindelijk los
Vorig artikelHet Jaar van de Nieuwe Normaal Fascist
Volgend artikelOperatie Omicron: De Globalisten bereiden zich voor op Massamoord in de komende weken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Idd, wereldwijde moord met voorbedachte rade via vaccins.
  En tot nu is er geen persoon of organisatie geweest die het genocide proces heeft kunnen stoppen.
  Het is het toppunt van criminaliteit wat er nu in de wereld gaande is…..

  • Het is goed voorbereid en vj 2020 had de meerderheid al moeten weigeren mee te doen aan onzin van onderwerpingslapjes, goede bacteriën van handen wassen, afstand houden (per land verschillende afstanden), opsluitingen, etc. etc.
   Vanaf het begin heeft het merendeel vh gepeupel niet nagedacht. Zo zijn ze afgericht. En zo kon de bende hun basis leggen.

   De kleine gevaarlijke groep heeft nu de meerderheid achter zich.

   Ze voelen zich dus oppermachtig.
   En zolang psychobillie blijft leven zijn ze dit.
   Hij heeft al beloofd dat als dit fabeltje niet genoeg is er binnen een paar jaar een 10x erger “virus” komt.
   Dat goedje ligt ongetwijfeld al klaar….

 2. Jacob de Meerdere Soeverein
  Zei voelen zich oppermachtig, maar is dat zo?
  Neen er is een iemand die almachtige is en zullen zei gaan voelen.
  Rabboeni is deze opper/almachtige waar wij mogen voor buigen, zo niet is hun bestaan in groot gevaar.

  Het u zal zich overgeven aan hem en zijn Wetten volgen Of verdwijnen voor de Eeuwigheid naar •••.

  Is daar iets aan te doen, ja uzelf totaal aan zijn wetten overgeven en aan houden, zo niet verliest u toch alles.
  Zijn almacht betekend dat gij hem nooit kan belazeren en uw eigen zal vernielen, maar uw einde aal betekenen amen.
  Oja Rusland zal winnen en Oekraïne aal niet meer bestaan en ook de EU zal verdwijnen, orvertuig u zelf.
  Hij die zal komen is een almachtige Heerser gelijk nog nooit is geweest, sorry toch wel even en dat mensheid niet voor elkaar kan zorgen en daarom komt tweede keer terug voorgoed.
  Hij zal allerhoogste gezag zijn boven prins koning keizer• ( president zal noot meer bestaan.)
  Dit is onze vrije meningsuiting.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in