Velen van ons zijn zeer bezorgd over de massa-migratie uit het Midden-Oosten en islamitische landen naar Europa die steeds meer gewelddadiger etnische en religieuze conflicten creëert. Een Franse islamprofessor benadrukt dat we als gevolg van de islamitische massa-immigratie met grote waarschijnlijkheid rekening moeten houden met een burgeroorlog.

Foto: Gilles Kepel © Indif / Wikimedia (CC BY-SA 3.0)

Gilles Kepel, professor politieke wetenschappen aan één van de meest prestigieuze universiteiten van Frankrijk is diep bezorgd over de islamitische massa-immigratie in Europa. Kepel wijst erop dat de toenemende frequentie van de terreuraanslagen in Europa een teken is dat de islam al een burgeroorlog is begonnen, gerelateerd aan de islamitische religie-ideologie.

Kepel merkt op dat een groeiende groep moslimextremisten niet alleen Europa over willen nemen, maar ook de meer gematigde krachten binnen de islam willen elimineren. Deze zogenaamde ‘gematigde’ moslims zijn echter moeilijk te vinden, omdat ze niet tegendemonstreren of op een andere manier afstand nemen van de islamisering en de met het islam verbonden terrorisme dat Europa overspoelt. Gematigde moslims lijken relatief zeldzaam te zijn, of  houden zich goed verborgen.

Kepel voorspelt dat de groeiende groep in Europa die hij de “Jihadgeneratie” noemt niet zal stoppen terreurdaden te plegen in Europa. Hij benadrukt ook dat een politieke verandering niet alleen het doel van het Jihadisme in Europa is, maar eerder om haat tegen moslims in Europese landen te provoceren. Het doel is dat het aantal en het aandeel van de radicale moslims sterk toenemen, wat op zijn beurt zal leiden tot meer islamitische terreurdaden en bovendien uiteindelijk in een bloedige burgeroorlog.

  Imam ontmoet de paus en rechtvaardigt de onthoofding van de leraar: "Criminele belediging van Mohammed"

Keppel zegt dat de derde generatie islamitische immigranten schijnbaar meer geradicaliseerd dan de tweede generatie, die op zijn beurt meer geradicaliseerd is dan de eerste generatie islamitische immigranten. Elke nieuwe generatie van moslims is meer geradicaliseerd dan de vorige, wat volgens Kepel een recept is voor bloedige conflicten in de toekomst.

De zelfmoord van Frankrijk – De Grote Omvolking is aan de gang

Vorig artikelGebruik de onrust: IS roept op tot terroristische aanslagen in de Corona-crisis – de media zwijgen
Volgend artikelGelekte gegevens uit Chinese database kunnen de ware omvang van het Coronavirus aantonen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Zei een Duitse politicus niet hetzelfde ? ‘t Wordt tijd voor de helm en het mes/pistool/geweer. Rutte & co. maak jullie kippenborstjes maar vast nat en maak een vluchtplan, want jullie zijn de grootste lafaards in dit landje.

  2. ‘De overheid heeft de angst voor het coronavirus doelbewust opgestookt. Zij gedraagt zich als een autoritair regime dat politiestaat-tactieken hanteert. Dat heeft de Britse oud-toprechter Jonathan Sumption gezegd.

    Nooit eerder oefende de Britse overheid zoveel dwang uit op haar burgers als nu, aldus de uitgesproken advocaat, tot 2018 één van de rechters van het Britse Hooggerechtshof. Sumption verbaasde zich in maart over het gemak waarmee mensen de harde maatregelen accepteerden.’

    https://www.ninefornews.nl/oud-toprechter-over-corona-massahysterie-en-waanzin/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in