“Mondiale tijdbom” – Eerste geval van postmortaal onderzoek van tegen SARS-CoV-2 gevaccineerde patiënt; “viraal RNA aangetroffen in elk orgaan van het lichaam”

15

Uit de allereerste autopsie van een persoon die tegen COVID-19 was ingeënt en die 18 dagen later na de ziekenhuisopname negatief was bevonden, bleek dat in bijna elk orgaan in het lichaam viraal RNA was aangetroffen. Het vaccin, hoewel het een immuunrespons teweegbracht, STOPTE NIET dat het virus elk orgaan in het lichaam binnendrong, bericht halturnerradioshow.com.

Het virale RNA werd in vrijwel elk orgaan van het lichaam aangetroffen, wat betekent dat ook de spike-eiwitten werden aangetroffen.

Er zijn antilichamen (zoals het “vaccin” verondersteld wordt te creëren) maar die zijn irrelevant omdat, op basis van een studie uit Japan, we nu weten dat het het S1 spike-eiwit is wat de schade aanricht:

Vaccinonderzoeker geeft “enorme fout” toe, zegt dat spike-eiwit gevaarlijk ‘vergif’ is

We hebben vanmorgen met een specialist in infectieziekten van een ziekenhuis in New Jersey gesproken. We stuurden de autopsiebevindingen naar hem en vroegen naar zijn mening.

Toen hij een tijdje later terug belde, was hij duidelijk geschokt. Hij zei ons: “U mag me niet bij naam noemen, anders ontslaat het ziekenhuis me”. We stemden ermee in om zijn identiteit te verbergen.

Hij vertelde ons toen:

“Mensen denken dat slechts een minderheid van de mensen bijwerkingen van het vaccin krijgt.

Gebaseerd op dit nieuwe onderzoek, betekent het dat iedereen – eventueel – bijwerkingen zal krijgen, omdat die spike-eiwitten zich overal in het lichaam aan ACE2-receptoren zullen binden.

Dat mRNA werd verondersteld op de injectieplaats te blijven maar dat doet het niet. Dat betekent dat de spike-eiwitten die door het mRNA worden aangemaakt, zich ook in elk orgaan zullen bevinden, en we weten nu dat het de spike-eiwitten zijn die de schade aanrichten.

  Pfizer biedt dokter $1 miljoen zwijggeld: "zo leggen ze u het zwijgen op, zetten u op de loonlijst"

Erger nog, het virale RNA dat ondanks een vaccin in elk orgaan wordt aangetroffen, wijst op ofwel:

1) Het vaccin helemaal niet werkt, OF;

2) Het virus ondervindt een antilichaam afhankelijke versterking (ADE), (wat betekent dat het zich juist SNELLER verspreidt onder gevaccineerde mensen.

Dit is een GLOBALE TIJDBOM”.

Volgens het gepubliceerde autopsierapport was de gevaccineerde man 86 jaar oud en testte hij NEGATIEF op COVID-19 toen hij voor het eerst in het ziekenhuis werd opgenomen met ernstige maag- en darmproblemen en ademhalingsmoeilijkheden. Dit is wat het rapport beschrijft:

“Wij rapporteren over een 86-jarige mannelijke bewoner van een bejaardentehuis die een vaccin tegen SARS-CoV-2 kreeg. Tot de medische voorgeschiedenis behoorden systemische arteriële hypertensie, chronische veneuze insufficiëntie, dementie en prostaatcarcinoom. Op 9 januari 2021 ontving de man het lipiden-nanopartikel-gevormde, nucleoside-gemodificeerde RNA-vaccin BNT162b2 in een dosis van 30 μg. Op die dag en in de daaropvolgende 2 weken, presenteerde hij zich zonder klinische symptomen (tabel 1). Op dag 18 werd hij opgenomen in het ziekenhuis voor verergering van diarree. Aangezien hij zich niet presenteerde met klinische symptomen van COVID-19, vond isolatie in een specifieke setting niet plaats. Laboratoriumonderzoek toonde hypochromische anemie en verhoogde creatinine serumspiegels. De antigeentest en de polymerasekettingreactie (PCR) voor SARS-CoV-2 waren negatief”.

Het autopsierapport maakt duidelijk dat de tests “geen morfologische veranderingen in verband met COVID” in zijn organen aan het licht brachten.

“Morfologisch” betekent structureel. Het is nu bekend dat COVID-infecties zeer specifieke structurele veranderingen veroorzaken op de plaatsen die zij infecteren. Deze veranderingen waren niet opgetreden bij de gevaccineerde man voor hij stierf.

  Enorme pieken in neonatale sterfgevallen na invoering vaccin, blijkt uit gegevens van grote Israëlische ziektekostenverzekeraar

De nu dode gevaccineerde man lag in een kamer waar een andere patiënt uiteindelijk positief testte op COVID, en in het rapport staat dat men denkt dat de dode gevaccineerde man COVID heeft opgelopen nadat hij was opgenomen, van de andere patiënt in dezelfde kamer.

De schade aan de organen van de nu dode gevaccineerde man vond dus plaats VOORDAT hij werd besmet met COVID door de andere patiënt in de ziekenhuiskamer.

Erger nog, toen de gevaccineerde man daadwerkelijk COVID kreeg, verspreidde het zich zo snel in zijn lichaam, dat hij blijkbaar geen schijn van kans meer had. Hier zijn weefselbeelden:

Het volledige postmortemrapport is op ScienceDirect.com gepubliceerd (HIER).

Ik ben geen arts of wetenschapper, dus ik kan geen competente medische analyse geven, maar als leek, van waar ik sta, ziet dit er niet zo goed uit, schrijft Hal Turner.

Het autopsierapport zegt duidelijk: “Deze resultaten geven aan dat de patiënt al relevante immunogeniciteit had ontwikkeld door vaccinatie”, maar toch werd hij op dag 24 (na de vaccinatie) besmet door een andere patiënt toen hij in het ziekenhuis werd opgenomen, en stierf hij 4 dagen later.

Als men het artikel leest, is het hele verhaal: de patiënt kreeg het vaccin, werd opgenomen in het ziekenhuis met colitis ulcerosa als gevolg van bloedstolsels, raakte tijdens zijn ziekenhuisopname besmet door een asymptomatische kamergenoot, en stierf 4 dagen later.

Mijn conclusie: het vaccin heeft deze oudere man aan zijn einde gebracht.

Ik kan het mis hebben, maar dit is wat ik zie in het postmortem rapport.

  Terugblik: toen de EU een onderzoek instelde naar de WHO omdat zij een neppandemie had uitgevonden om totaal overbodige vaccins te promoten

Ik heb niet het vaccin genomen en ik ben niet van plan het te nemen.

Gedurende dit hele COVID debacle, is de enige constante dat de ziekte een 99.8% OVERLEVINGS percentage heeft. Voor mij is het geen pandemie. Voor mij is het niet eens de moeite waard om een vaccin te nemen; ik denk dat mijn immuunsysteem het prima aankan.

Gezien alle bijwerkingen van de vaccinatie, ben ik nu tot de conclusie gekomen dat het krijgen van de vaccinatie veel gevaarlijker is dan het krijgen van de eigenlijke ziekte.

God gaf me een immuunsysteem. Ik denk dat ik God hierin zal vertrouwen. Tenslotte geloof ik echt dat ik geen microseconde langer zal leven dan God wil, en omgekeerd, dat ik geen microseconde eerder zal sterven dan God wil.

Geloof is niet “geloof zonder bewijs”, het is “vertrouwen zonder voorbehoud”. Ik vertrouw God.

De 32-jarige stiefzoon van dit echtpaar stierf aan een hartaanval 12 uur nadat hij het Johnson & Johnson vaccin had gekregen. De lijkschouwer weigert rapporten vrij te geven; noemt de doodsoorzaak “niet doorslaggevend.” Veel van deze sterfgevallen worden gewoon in de doofpot gestopt. Hier is de familie om het u te vertellen:

Ouders van Benjamin Goodman spreken zich uit over zijn moord door J&J injectie “We willen niet dat nog meer mensen sterven”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Statistisch bewezen: vaccinaties doen sterfte exploderenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelRoger Waters zegt “Kleine Eikel” Zuckerberg “Fuck Off” na verzoek om iconisch Pink Floyd nummer te gebruiken voor advertentie
Volgend artikelHartstilstand van voetbal-ster Eriksen – hypocrisie, doofpotaffaire en ontkenning
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. De enige van wie ik een goed werkend immunsysteem heb gehad, zijn van mijn de goede genen en DNA van mijn ouders.
  En zij op hun beurt weer van hun ouders.
  En daar is geen god aan te pas gekomen. Daar heb ik niks van, gelukkig.
  Anders had ik ook een klap van de malle molen gehad en liep ik nou verknipt door het leven.
  Ik denk ook niet dat ze dat gepikt hadden als daar iemand anders bij was die zich ergens mee ging bemoeien op het moment dat ze dachten, kom laten we eens een Bertje maken vandaag.

   • Geloof wat jij wilt geloven.
    En misschien is het mogelijk dat jou ouders wel wat aanwijzingen en tips nodig hadden van een ouwe kerel die er naast stond toen ze een klein Kloasje gingen maken.
    Want echt slim komen al die aanhangers niet over.
    Ik laat mij op dit forum niet verleiden om over dit onderwerp verder uit te wijden.
    En dan een ban krijgen omdat ik iets uitlok, na een vraag.

   • En mijn voor, voor, voor ouders waren zeer waarschijnlijk aliens.
    Die na eerst wat kloten met verschillende soorten voorgangers op dit type terecht zijn gekomen. Wij kwamen het slimst over t.o.v. al die andere.
    Maar maak dat Darwin maar wijs.
    Ook wij zijn nog niet helemaal geslaagd als soort, maar er wordt nog aan gesleuteld.
    Aan een oplossing wordt nog gewerkt.
    En misschien worden wij dan ook wel weer verwijderd en komt er weer een nieuw soort.
    Niemand weet het.

 2. De getoonde afbeeldingen zijn gemaakt met een lichtmicroscoop (vandaar ook de typische, histologische kleuring). Wanneer je het echter hebt over mRNA en het niveau waarop zogenaamde virussen zich bevinden, dan praat je over het nanoniveau. Eem micrometer is een miljoenste meter. Een nanometer is een miljardste meter (niet meer zichtbaar te maken met een lichtmicroscoop omdat je daarmee niet de benodigde vergroting kunt krijgen). Daarom gebruikt men in dat geval een electronenmicroscoop en de opnamen die daarmee worden gemaakt ontstaan dus niet door lichtinval; bijgevolg zijn ze nooit gekleurd (en zeker niet in 3D, laat staan dat je beweging zou kunnen waarnemen).

  Daarnaast is de RT-PCR-techniek niet bedoeld voor diagnostische doeleinden en zelfs als deze goed wordt toegepast, is de kans op vals-positieve resultaten erg groot.

  Tot slot: er bestaat geen gulden standaard als referentie omdat SARS-CoV-2 nog nooit volledig is geïsoleerd.

  Op basis van de wetenschappelijke methode bestaat iets niet als het niet objectiveerbaar is. Men heeft dan louter te maken met geloof in het bestaan ervan.

  • Dus….die hele pandemie is een fake verhaal. We worden bedreigd door een virus die nog steeds niet voor 100% bestaat c.q. is te visualiseren. In godsnaam hoe moet je dan een vaccin maken tegen geestvirussen.

 3. Andere optie is nog transmission of shedding. Daarbij heeft de nu gevaccineerde overleden man in het ZH de andere persoon op de kamer besmet voordat hij overleed. Is dat niet veel logischer dan de kamergenoot tot asymptomatisch covid patiënt te maken? Degeen met het ingespoten virus in z’n lijf komt in het ZH en besmet anderen.

 4. Eens stonden mensen verplicht in de rij voor het gifgas op een onbekend station.
  Nu staan mensen VRIJWILLIG in de rij bij een sporthal voor de gifspuit.

  Alleen dode vissen drijven met de stroom mee !!

 5. De how-to-be-hitler toespelingen zijn, imo, grappig.
  We hebben met z’n allen te lang zitten snoozen, daar zit je dan.
  Dode vissen.
  Maar wat met het watermanagement.

  Onnatuurlijk beheer.
  Onnatuurlijke beheerders.

 6. Weet je waarom nooit een virus is geïsoleerd? Omdat een virus in de volksmond eigenlijk een exosoom is. Deze fungeren als de schoonmakers in ons lichaam. Maar omdat iedereen net iets anders is en dus uniek is, werken die exosomen ook net iets anders. Vandaar dat bij een PCR test enkel maar fragmenten kunnen traceren, waar de medische wetenschap ervan uitgaan dat dat het bewijs is voor een virus. Er is nog nooit een volledig virus geïsoleerd in het hele bestaan van de 100 jarige medische wetenschap. Daarmee is dat zogenaamde killervirus wat we corona noemen een grote illusie. Daarbij bestaat niet 1 ziekte die besmettelijk is voor andere, alles hangt of valt met zijn of haar immuunsysteem. Nu met het mRNA genetische injectie, die bewust vaccin wordt genoemd omdat de farmaceuten eerst een pandemie moesten laten uitroepen door de WHO, want anders kregen zij nooit een tijdelijk noodvergunning voor deze mRNA vaccins. (dus pure valsheid in geschriften door de farmaceuten en de WHO) Deze zogenaamde vaccins waar synthetische materie inzit, die de exosomen dwingen om het spike eiwit aan te maken. Zorgen er nu voor dat de exosomen hun opruim activiteiten omgezet wordt in juist besmetten van de cellen door de synthetische spike eiwitten. Het vaccin is dus in werkelijkheid een tijdbom voor iedere gevaccineerde (ongeacht welk vaccin je ingespoten hebt gekregen), vroeg of laat gaan ze er allemaal aan dood. Doordat de afvalstoffen niet meer uit het lichaam meer worden gezuiverd, slibt uiteindelijk alles dicht ook je bloedvaten.

  • Exact Qvic.

   Jema speelde ons een perfecte getuigenis toe van Dr. Robert O. Young die hierover ook een zeer interessant boekje over opendoet.

   International Tribunal for Natural Justice – november 2019

   ‘This statement by Dr. Robert O. Young provides a brief history of how and why the State Department put him out of business and into jail, and addresses the responsiveness to his natural treatments for health, including successful treatments to cure cancer.’

   https://www.youtube.com/watch?v=gKjnEz5s37o

 7. Als we ter wereld komen hebben we nog een zwak immuun systeem.
  Hierna groeien we op , spelen buiten in allerlei vuil , eten zand , grond , water wat ons immuunsysteem sterk maakt.
  Och wat waren we lekker vuil als we weer thuis kwamen.
  Maar goh , je moeder gelooft in reclames en kocht allerlei sterke zeep producten om jouw en alles van die vuile bacteriën af te helpen.

  Deze antibacteriële ziekte heeft onze immuunsystemen grotendeels kapot gemaakt.
  We worden bevattelijk voor allerlei infecties en virussen.wat heeft deze industrie ons dom gemaakt.
  Win win voor de enorme gecreëerde ( gezondheid !!! ) Industrie.

  Natuur ! Levens gevaarlijk.
  Spuiten en pillen , daar wordt je gezond van.

  Wat een krankzinnige wereld …
  En we zullen kijhard doordenderen.

  Sorry ik doe al 40 jaar niet meer mee met deze industrie.
  Kerngezond zonder last van virussen en infecties.

  Ben nu 20 jaar jonger in gezondheid dan mijn vrienden en leeftijd genoten welke de huisartsen, fisio en doctoren regelmatig bezoeken voor pillen en pijnstillers , remmers spuiten en behandelingen.

  Ik niet.
  Toeval !!! Nee

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in