Medscape heeft een nieuw portaal gelanceerd waar Amerikaanse artsen hun eigen persoonlijke verhalen over ongewenste bijwerkingen met vaccins kunnen delen. En nu al zijn er meer dan 1.000 inzendingen, waarvan vele horrorverhalen bevatten over hoe chemische injecties het leven van mensen verwoesten, bericht Naturalnews.com.

Een arts uit zijn bezorgdheid over hoe gezonde volwassenen met een laag risico door de overheid en de media onder druk worden gezet om zich tegen Covid-19 te laten “vaccineren”. Kinderen en zelfs baby’s worden nu ook onder druk gezet.

Invoer na invoer vertelt hoe allerlei soorten vaccins, inclusief de vaccins die Donald Trump onder “Operation Warp Speed” heeft gelanceerd, het lichaam van mensen beschadigen en in sommige gevallen zelfs doden.

Het medisch establishment wil ons allemaal doen geloven dat dergelijke incidenten “zeldzaam” zijn, maar de waarheid is dat ze veel vaker voorkomen dan mensen denken. Het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) registreert misschien maar één procent van alle verwondingen en sterfgevallen als gevolg van vaccins, wat betekent dat de cijfers veel, veel hoger zijn dan wat de regering meldt.

“Ik heb het vermoeden dat elke keer dat we het COVID-vaccin geven, we de natuurlijke kudde-immuniteit met nog eens 6 maanden uitstellen. Ik zou liever het virus oplopen en natuurlijke immuniteit hebben.” schrijft een andere arts.

“De Cleveland Clinic heeft een case studie gepubliceerd die aangeeft dat titers boven de 200 voldoende natuurlijke immuniteit geven. Dit roept de vraag op: waarom doen we wel gratis testen en gratis vaccins maar geen gratis titers? Waarom is dat?”

  Nieuwe Waarschuwingsbrief voor zowel BioNTech als Moderna en ook voor Janssen en AstraZeneca - Aanleiding o.a. verhoogde hartspierontstekingen 

Dezelfde persoon legt verder uit dat als zij de leiding had, in tegenstelling tot medische kwakzalvers als Tony Fauci, zij iedereen een vitamine D-supplement zou geven en hen zou vertellen elke dag een liter water te drinken en 15 minuten naar buiten te gaan in het natuurlijke zonlicht.

“Ik zou een titerbepaling-campagne beginnen en me concentreren op die getallen,” voegt ze eraan toe.

Ziekenhuizen worden overspoeld met gevaccineerde patiënten met hartproblemen

Deze preventieve aanpak is iets wat de Amerikaanse regering, en eigenlijk de meeste regeringen, nooit onderschrijven of promoten. De Thaise regering heeft onlangs wel toestemming gegeven voor het gebruik van het groene chiretta kruid bij de behandeling van het virus, maar dit is beslist atypisch.

Het westerse paradigma van de geneeskunde injecteert liever iedereen met experimentele mysterieuze chemicaliën, terwijl junk food en junk living worden gepromoot. Dit is de reden waarom een groot deel van het Westen nu een woestenij is van obesitas, ziekte en dood.

“Ik heb hoge niveaus van fibrinogeen [stollingsfactor, red.] gezien bij gevaccineerde patiënten die op een chirurgische ingreep wachten,” onthult een andere arts, die preciseert dat bijna iedereen een fibrinogeengehalte van meer dan 900 mg/dl heeft.

Een massagetherapeut legt uit dat haar gevaccineerde patiënten succes hebben met het terugdraaien van hun vaccinatieschade door proteolytische enzymen in te nemen. Een patiënte beweert dat ze “de spike-eiwitten heeft uitgeplast” bij het nemen van proteolytische enzymen omdat haar urine “extreem donker was gedurende 3-4 dagen daarna / terwijl ze griepachtige / ontgiftingsverschijnselen had”.

Een ziekenhuismedewerker post dat ze “minstens het driedubbele aantal spoedgevallen ziet dat we ook een jaar geleden hadden.” Het zijn echter geen “covidgevallen” die het ziekenhuis ziet, maar eerder beroertes en cardiale gebeurtenissen die gelinkt lijken te zijn aan de spike-eiwitten die in de injecties zitten.

  VK Gegevens: Drievoudig gevaccineerden hebben tot 4,7 maal meer kans om corona te krijgen dan ongevaccineerden

“Er zijn verschillende anomalieën geweest waarbij patiënten geen trombotische voorgeschiedenis hadden en zich met een aanzienlijke stolsellast meldden en soms ook aanzienlijke bloedarmoede vertoonden,” voegt deze persoon eraan toe.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Arts bij Tucker Carlson Today: “Er is iets vreselijk mis in de wereld”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDokter in de Farmacologie: “Als bioloog ben ik absoluut ontzet: ik zou in paniek raken als iemand me zei dit te nemen”
Volgend artikelDr. de Brun: Gezonde mensen hebben geen genetische vaccins nodig
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. Dat er iets vreselijk mis is, is alleen te zien in beperkte kring. Deze kring wordt gecensureerd en gedemoniseerd en alleen als afschrikwekkend gepresenteerd door de msm.
  Er zijn echter mondjesmaat meer en meer”eerlijke” publicaties en dat is de reden dat er druk gezet wordt op het modificatieproces dat de basis is van het ” nieuwe normaal”, de moderne vorm van de aloude slavernij.

 2. Blijkbaar ben ik dus de enige lulhannes die zomaar een vraag oplost of uitzoekt die zomaar iemand hier vraagt.
  Misschien moet ik daar dan ook maar zo onverschillig in gaan worden als de pest.
  Blijkbaar is dat gebruikelijk hier.
  Er zijn hier maar een aantal mensen waarvan je een antwoord krijgt.\Maar dat zijn er maar zeer weinig hier.
  En alleen nog ingaan op sommige mensen hier en de rest gewoon negeren.
  Dat scheelt mij een hoop ergernis in ieder geval.

 3. Ik heb zo’n idee dat al die bijgochems het hier het zelf niet eens weten.
  Want echt duidelijk is het niet.
  Maar geeft verder niet hoor.
  Ik zal er rekening mee houden wanneer er nog iemand hier zomaar iets vraagt.

  De titer van een bepaalde stof in het bloed is de verdunning waarbij deze nog aantoonbaar is. De term wordt meestal gebruikt voor antistoffen die worden gemeten met een agglutinatiereactie. De titer is de grootste verdunning van het serum waarbij de reactie nog kan worden aangetoond, en wordt vaak opgegeven in machten van 2, zoals 1:32 of 1:256, maar ook wel als machten van 10, zoals 1:10, 1:100 of 1:1000.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Titer_(medisch)

  • Nou weet jij het ook i.p.v. lekker bijdehand te doen.

   En dan zijn er nog mensen die vragen of je straat op wilt gaat om je rechten te verdedigen en die van je medemens
   Voor dit zooitje? Medemens, sodemieter toch op zeg.
   Ik lach mij eigen de tyfus wanneer ze zwaar de lul zullen zijn.

 4. Ik heb het opgezocht (want ik wist het ook niet)

  Titer = hoogste verdunning van een stof die nog werkzaam blijft
  Een titerbepaling is een bloedtest waarmee kan worden aangetoond of jij/jouw huisdier (nog) voldoende antilichamen (dus bescherming) heeft voor Infectieuze Hepatitis, Parvo en Distemper.

  • Ik wist het ook niet.
   Als je daar niet in geschoold bent dan kan je dit ook niet weten.
   Maar toegeven dat je iets niet weet ligt bij de meeste nogal moeilijk om dat toe te geven.
   Dat gebeurt wel vaker.
   Het is een begrip die nooit voor komt in de taal zonder medische kennis.

 5. Wat is Medscape?
  Wat is groen chiretta kruid?
  Wat is fibrinogeen stollingsfactor?
  Wat zijn proteolytische enzymen?
  Vragen vragen vragen.

 6. “Dezelfde persoon legt verder uit dat als zij de leiding had, in tegenstelling tot medische kwakzalvers als Tony Fauci, zij iedereen een vitamine D-supplement zou geven en hen zou vertellen elke dag een liter water te drinken ”
  Pas op met water drinken, hier de juiste manier, en blijf van knoflook weg!
  https://wolvex.nl/needm/
  Scroll wat naar beneden, (Is Garlic good for you?) (Cleanse Your Body At Home)
  (How much water should I drink) en (The Mystical Secrets Of Water)
  Nou, dan ben je weer helemaal b(l)ij 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in