Er is echt geen andere verklaring voor wat er gebeurt… het is duidelijk opzettelijke, wereldwijde genocide, het enige wat nog niet zeker is, is hoe en wanneer. Het meeste van het “hoe” is al bekend, alleen de details zijn nog vaag. Het “wanneer” is waarschijnlijk meer een mysterie. Persoonlijk twijfel ik nog steeds of de uitrol van de vaccins al dan niet een opzettelijke moord is, maar het ligt voor de hand dat het verlagen van de bevolking tot op zekere hoogte een duidelijke bedoeling is – misschien vooral door sterilisatie, misschien ook niet. Ik zie niet in hoe iemand kan zeggen dat het geen doel is om een kleinere bevolking te zien, want daar wordt al decennialang duidelijk over gesproken, schrijft Todd Hayen.

Maar om dit aantoonbaar uit te voeren, zoals we zagen bij de “Endlösung” van de nazi’s, is het deel van deze genocide dat nog steeds ter discussie kan staan. Maar met elke dag die voorbijgaat, lijkt het er zeker op dat het waar is – een opzettelijke poging om de wereldbevolking te verminderen door, als slechts een van de vele methoden, de toediening van een giftige stof via een injectiespuit die de bloedsomloop, het neurologische, het voortplantings- en het immuunsysteem van een mens beschadigt, onmiddellijk of na verloop van tijd – met de bedoeling te vernietigen en te verminken.

Er is zeker bewijs voor deze opzet: duizenden mensen sterven zonder duidelijke reden. “Sudden Death Syndrome” dat vaak deze onverwachte hartaanvallen, bloedstolsels en een groot aantal andere sterfgevallen op het gebied van bloedsomloop en neurologie beschrijft. En dan hebben we het nog niet eens over de dalende geboortecijfers, de toenemende aantallen doodgeborenen en miskramen, en de escalatie van het aantal sterfgevallen door kanker over de hele wereld. [1]

Mijn lieve Heer, wat kan er nog verwoestender zijn? Verwoestend natuurlijk voor het menselijk ras, maar ook voor de mensheid in het algemeen, en voor alles waar we in geloofden, op vertrouwden en voor waar hielden.

Veel mensen vinden dat de vaccins een vergissing waren – dat ze door de haast slecht ontworpen waren, en om dezelfde redenen niet erg effectief. Maar als dit waar is, waarom zijn ze dan niet gestopt met de vaccinatiecampagnes? Dat hebben ze niet gedaan. En het is begrijpelijk, hoewel sinister en kwaadaardig, dat de vaccinmakers en -pushers doen alsof er geen fout is gemaakt en doen alsof er geen probleem mee is. Ze zouden nog steeds kunnen stoppen met het pushen om mensen te laten vaccineren zonder toe te geven dat ze een “fout” hebben gemaakt. Maar dat hebben ze niet gedaan. Ze gaan net zo hard, zo niet harder, om mensen en kinderen te dwingen de prik te krijgen.

Vaccinatiefraude: Iedereen die binnen 14 dagen na vaccinatie overlijdt, wordt als niet ingeënt beschouwd!

Veel mensen denken dat het allemaal om geld gaat. Zij denken dat Big Pharma zichzelf in de gunstige positie heeft gebracht dat zij volledig de lakens kunnen uitdelen. Zij zijn gevrijwaard van elk verhaal dat iemand die door het vaccin gewond is geraakt, tegen hen zou kunnen aanspannen. Ze worden gesteund door de meeste regeringen van de wereld, en ze hebben bijna niets uitgegeven aan proeven of onderzoek en ontwikkeling met betrekking tot deze injectie. Ze zijn blijkbaar überhaupt geen verantwoording verschuldigd. Dus het geld blijft binnenstromen, zonder enige kosten. Wat kan er beter zijn?

Dat scenario werkt niet zo goed als je het grote geheel bekijkt. Het nemen van dit soort risico’s – het bewust vrijgeven van een gif om miljarden te verdienen – zou uiteindelijk averechts werken. Maar dat lijkt geen zorg te zijn, het lijkt ze gewoon niet te kunnen schelen. Je komt niet eeuwig weg met dit soort dingen… tenzij… tenzij je machtige mensen aan de top hebt die je dekken en je beschermen omdat je deel uitmaakt van hun agenda. Als dit alleen om geld ging, zou Big Pharma zich snel terugtrekken en hun sporen zo goed mogelijk uitwissen. Dat doen ze niet.

De enige plausibele opzet die we overhouden is opzettelijke genocide.

Als u verder het konijnenhol ingaat, vindt u daarvoor allerlei bewijzen. Het blijkt duidelijk dat “degenen aan de top” niet denken zoals mensen geacht worden te denken. Aldus Naomi Wolf in haar prachtige boek The Bodies of Others:

Maar om te begrijpen wat er met ons is gebeurd, moet ik u vragen een denkproces dat onderzoekers “mirror imaging” noemen, even op te schorten. Dit is wanneer we aannemen dat anderen denken zoals wij. Omdat de meesten van ons fatsoenlijke mensen zijn, en geen sociopaten of psychopaten, zijn we geneigd aan te nemen dat anderen ook worden gedreven door menselijke basismotieven zoals empathie, altruïsme en vriendelijkheid – of zelfs gewoon door het basisidee dat andere mensen ook het leven, zelfbeschikking en waardigheid verdienen.

Ik denk dat de “mirror imaging” die Wolf beschrijft de spijker op de kop slaat. Wanneer iemand een bepaald hoogtepunt van rijkdom en macht (en kwaadaardige dominantie?) bereikt, verliest hij zijn verwantschap met andere mensen. Zelfs als ze denken dat ze doen “wat het beste is”, passen ze dat alleen toe op een niet-verbonden en gedissocieerde “massa” voor wie ze geen gevoelens hebben op een persoonlijk, individueel niveau. Elke leider die jonge mannen en vrouwen de oorlog in heeft geleid, moet deze afstand hebben om de beslissing te kunnen nemen om mensen te doden voor het “grotere goed” (wat historisch gezien natuurlijk zelden voor het “grotere” goed is geweest). Deze elite die de beslissing neemt om miljarden mensen te injecteren in de wetenschap dat, alleen al door een logische, rationele en statistische waarschijnlijkheid, een bepaald aantal, zelfs een groot aantal, zal sterven of ernstig ziek zal worden van de injectie, moet deze ontkoppeling ervaren.

Was COVID-19 een omgedoopte griep?

De redenen voor deze beslissingen betreffende de uitrol van het “vaccin” hebben nooit echt bestaan (de gevaren van Covid 19) en dat wisten ze allemaal (tenzij ze kolossaal dom waren). Waarom deden ze het dan? Ze deden het om een andere agenda te verwezenlijken, waarvan niemand van ons behalve zijzelf op de hoogte waren. Die agenda omvatte, onder andere, de geleidelijke ontvolking van de wereld tot een niveau dat de rest van hun agenda een grotere kans op succes zou geven.

Niets dat zelfs de meest sinistere verbeelding kan oproepen, kan verachtelijker en angstaanjagender zijn.

Het goede nieuws? Nou, er is een beetje. Als u gevaccineerd bent en niet al ziek of dood bent door deze inentingen, is er niets aan de hand. Er is een “gerucht” dat een groot aantal vaccinbatches geen actief materiaal bevatte. Er zijn enkele dwingende redenen om aan te nemen dat dit waar is, dus houd die mogelijkheid aan om niet in wanhoop te vervallen. Het is ook mogelijk dat sommige partijen wel actief mRNA en lipiden bevatten, maar niet zoveel dat de prik vreselijk gevaarlijk is. Dus misschien bent u daar ook langsgekomen. Als een van deze speculaties waar is, dan heeft iedereen die is gevaccineerd een vrij hoog percentage om deze kogel te ontwijken.

Zelfs als u een van de geladen prikken hebt gekregen, kunt u uw lichaam uit de schade werken door enkele van de “Vax-behandelingen” te nemen. Zoek op Google en kijk wat u tegenkomt. En natuurlijk, zoals een lezer van Shrew Views opmerkte, is het lichaam een verbazingwekkende geestelijke en lichamelijke machine. We mogen de krachten ervan niet onderschatten om het lichaam te ontdoen van gifstoffen en het kwaad dat het u wil aandoen te bestrijden. En dan is er natuurlijk nog het gebed.

Absurd of levensgevaarlijk? Duitse regering raadt ingeënte mensen aan om besmet te worden met Corona - om immuniteit op te bouwen

Ik wil al mijn lezers bedanken voor hun steun, zowel fysiek, financieel als spiritueel. Veel van wat u in dit artikel vindt, heb ik ontleend aan de ongeveer 120 reacties die velen van u achterlieten als reactie op mijn “discussie-artikel” Opzettelijke genocide? Mijn dank gaat uit naar iedereen die meeleest en commentaar geeft. Houd de discussie gaande, we hebben allemaal elkaar.

[1] Ik heb met opzet gelinkt naar berichten in de mainstream media over deze ontwikkelingen om te illustreren hoe wereldvreemd en misleidend de belangrijkste nieuwsbronnen zijn.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De moordenaar in de bloedbaan: het spike-eiwitVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

10 REACTIES

 1. Ik zit nog steeds met ingehouden adem te wachten op Ingespotenen die hier hun batch nummers schrijven. Om te zien of ze twee of drie keer ingespoten zijn met zout water, en dus zo ‘beschermd’ zijn tegen het ‘virus’. En die bovendien ook nog eens superieur werden verklaard aan de medemens die de mRNA gifspuit beleefd afsloeg en verantwoordelijkheid nam voor zijn eigen gezondheid. En die bovendien ook nog eens ‘op reis’ konden door mee te heulen met het stinkende programma.

  Ik ken verschillende mensen die minstens 2x zijn ingespoten met nep-‘vaccin’. Een derde keer willen ze nu niet meer. Maar boffen deden ze, jongens! Wat een bofferds! Lekker de medemens die niet in de gifspuiterij trapte vertrappen.

  Zoek het hier op:
  howbadismybatch.com
  En laat het hier weten, of je gratis beloning hebt gekregen omdat je ‘het voor opa deed’. En of je er van hebt genoten dat je je medemens hebt uitgescholden en geminacht over de enorme oplichterij van de mRNA gifspuit.

 2. Het goede nieuws? Nou, er is een beetje. Als u gevaccineerd bent en niet al ziek of dood bent door deze inentingen, is er niets aan de hand. Er is een “gerucht” dat een groot aantal vaccinbatches geen actief materiaal bevatte.
  Ik geloof hier niet in, dan zet die bewuste genocide voor hun ook geen zoden aan de dijk natuurlijk.
  Waarom zouden er maar gemiddeld 20% meer dan normaal moeten sterven om de bevolking dusdanig te verminderen dat ze hun doel hebben bereikt.
  Welk doel ?

 3. Breaking :

  De oorzaak van het raadselachtige eieren tekort is waarschijnlijk te verklaren.

  Uit onderzoek is schijnbaar gebleken dat de eidooier het spike eiwit van de gifspuit kan vernietigen !!

  Dat is waarom regeringen er alles aan doen
  om kippen farms te vernietigen door zogenaamde vogelgriep of door compleet afbranden van kippen farms.

  Ook het kippenvoer is bewerkt zodat kippen geen eieren meer leggen

  Hieruit blijkt dat de overheid bewust meewerkt aan het vermoorden van zijn burgers .

  Deel dit nieuws mensen !!!

  Je kunt dit nieuws zien op YouTube of anders op rumbel. Bij Redacted.news

 4. De gehele vaccinatie campagne is geen preventie tegen iets, maar een bewust uitroeiing van de mensheid. De zogenaamde experimentele gentherapie injecties zijn niets anders dan biowapens, die verpakt zijn als noodvaccins om zo de wetgeving te ontwijken.

  Deze zijn niet op korte termijn vervaardigd, is zo wie zo onmogelijk gezien de enorme aantallen wereldwijd. Daar er al voor 2000 druk geëxperimenteerd wordt met dit biowapen en het al pakhuizen vol klaar stond, want de planning was dat het al in 2015 uitgerold zou worden. Maar toen waren nog niet alle onderdelen van het project klaar. Daar er ook vooraf al in 2017 de zogenaamde PCR testen wereldwijd gedistribueerd zijn en gepatenteerd zijn. Het is van A tot Z georganiseerd juist door de machtsbeluste psychopaten en sociopaten die in elke top oververtegenwoordigd zijn. Deze machtsgeile mensen hebben nooit genoeg, ze willen altijd meer dan andere hebben en gunnen andere helemaal niets.

  Deze hebzuchtige mensen krijgen vroeg of laat een probleem, want voor hen bestaan er grenzen aan hun hebzucht. Omdat er meer mensen op de aarde wonen, die ook willen leven. Maar door deze hebzuchtige niet gegund wordt. Dit project loopt al meer dan 500 jaar om de mensheid te knechten en te reduceren tot een makkelijk beheersbare aantallen. Zo zijn alle facetten van onze zogenaamde vooruitgang alleen gericht om ons steeds meer afhankelijkheid te maken van de staat en iedereen te willen controleren en te manipuleren.

  Maar zolang de meerderheid van de bevolkingen graag geleid willen worden en netjes gehoorzamen aan deze hebzuchtige, zal het constant van kwaad tot erger worden. Want de meerderheid heeft zich al zover laten afstompen, dat zij niet meer beter weten. Door hun eigen smartphone is hun gehele leven al in kaart gebracht, zij zijn al min of meer de perfecte slaven. Want de meeste hebben zich al laten injecteren met het biowapen. Die op commando geactiveerd kan worden. Zodat de uitroeiing van de mensheid gefaseerd uitgevoerd kan worden. Van zoals ze niet meer rendabel genoeg zijn voor de hebzuchtige, kunnen ze die uit faseren. De bevolkingen zijn allang gereduceerd als handelswaar en ontmenselijkt.

 5. Sinds kort overgegaan op LINUX MINT. {ZEER TEVREDEN zonder virussen }
  Alles is gratis, op YT is Nederlandse informatie te vinden hoe het werkt.
  Om een donatie te doen aan Linux heb je een creditcard nodig, die bezit ik niet.
  Afgelopen week bij de postbank een creditcard aangevraagd………geen smartphone ….geen creditcard!

  • Ja dat gaan ze steeds meer proberen maar we moeten onze rug recht houden. Ik heb wel een mobieltjes maar dat is mijn eigendom en dat laat ik niet misbruiken om in een digitale gevangenis terecht te komen.

   Ik heb alleen functionele apps op mijn mobieltje die nodig zijn voor de besturing en van die apps blokkeer ik nog zoveel mogelijk functies.

 6. Ik geloof dat het spike eiwit en mrna bijzaak zijn: Het gaat om de grafeen-oxide. Dit is het hoofdbestanddeel van de spuiten maar staat niet op de lijst met ingrediënten. Dat zou al aandacht moeten trekken. Dit materiaal vormt verbindingen in het bloed die op signaal kunnen bewegen. Verband met 5G? Het zou kunnen dat dit de kill switch is die de bediener op elk gegeven moment kan gebruiken. Bijvoorbeeld als het volk in opstand komt. Nogmaals, ik zeg niet dat dit de waarheid is maar ik vind het plausibel. Er bestaan veel bloed reinigende en metaal afvoerende middelen. Lees erover als het je bezorgd maakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here