Christian Ericksen van Дмитрий Голубович - soccer.ru, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=106514933; Christian Ericksen Van Football.ua, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=27791456; Beeld achtergrond: Freepik;

Voor het geval er enige onduidelijkheid bestaat over waarom mensen met elkaar communiceren: taal was bedoeld om vaardigheden en kennis door te geven – maar nog belangrijker, om elkaar te waarschuwen voor gevaar, voor dodelijke bedreigingen. De politiek en de mainstream media willen dit onderdrukken, maar dat zal hun niet lukken – want zij vechten tegen het menselijke basisinstinct om te willen overleven. Wat er rond het ongeluk van Eriksen wordt gedaan, is een schoolvoorbeeld van een primitieve en domme doofpotaffaire, schrijft Willi Huber.

De Deense speler Eriksen viel plotseling tijdens een EM wedstrijd levenloos neer. Zijn symptomen kwamen helaas maar al te goed overeen met de talrijke verhalen van andere “slachtoffers” die eerder waren gezegend met een van de experimentele mRNA-vaccinaties. Volkomen gezonde jonge mensen vallen plotseling dood neer of krijgen ernstige infarcten van de hersenen, hart of longen. De mechanismen die hiertoe leiden zijn uitgebreid onderzocht en maken op sommige plaatsen deel uit van het publieke debat. Maar terwijl beroemdheden van diverse leeftijden bijna dagelijks neervallen en worden opgenomen op intensive care units, blijft de officiële reactie hetzelfde: verdoezelen, toedekken, vragen voorkomen, opheldering belemmeren, ontkennen, sprookjes vertellen. Hoewel nuttige idioten, vaak van zelfbenoemd “links”, herhaaldelijk beweren dat dit is om de mensen gerust te stellen, bereikt het precies het tegenovergestelde. Iedereen heeft het gevoel dat er tegen hen gelogen wordt, alleen al de geheimzinnigheid zorgt voor onrust en onzekerheid. Naar verluidt, hebben we een pandemie van internationale, dreigende omvang. Alsof dit nog niet erg genoeg is, worden de mensen nog onzekerder gemaakt door goede voorlichting over de experimentele vaccins te verhinderen.

Nieuwsgierigheid en het delen van kennis zorgden voor het overleven van de mens

Niemand is gediend met het uitfoeteren van mensen, hen aan de kaak te stellen, hen wappies of zelfs rechts-extremisten te noemen omdat zij gewoon doen wat mensen al doen sinds zij miljoenen jaren geleden uit bomen zijn geklommen: ze willen weten hoe ze moeten overleven, hoe ze schade aan zichzelf en hun gezin kunnen voorkomen. Om dat te doen, moet je nieuwsgierig zijn en vragen stellen. Het is belangrijk en natuurlijk om vragen te stellen – terwijl het dom, gevaarlijk en onnatuurlijk is om vragen te voorkomen. Als de mensen elkaar nooit hadden verteld dat je sterft bij een val van grote hoogte, kunt verdrinken in water, welke giftige planten je doden en welke dieren je beter kunt mijden – dan zou er geen mensheid zijn geweest. Alleen degenen die vragen stelden, zelf onderzoek deden of onderzoeken ondersteunden en kennis doorgaven, overleefden. Allen die tegen deze natuurlijke beginselen ingaan, vertonen een bodemloze domheid, zelfdestructie en voor anderen schadelijk gedrag.

  Schandalig plan: Italianen mogen alleen nog stemmen met een groen paspoort

Predicaat “meest waardeloze verslaggeving” gaat naar …

Verreweg de domste krantenkop die ik ken in verband met Eriksen komt van Vienna Online. Daar kunt u lezen: “Bij EM-wedstrijd: Oorzaak instorting Eriksen staat vast“. De verbaasde lezer verneemt dan: Eriksen heeft een hartaanval gehad. Een paar zinnen later is het een hartstilstand. Maar: natuurlijk zou niets van dit alles in verband staan met Corona of een vaccinatie. Dit wist de redactie blijkbaar precies, die het van het persbureau APA overnam, deels zonder erbij na te denken. Maar wat het opiniërende persbureau APA (eigendom van ORF) en alle copy-paste journalisten niet konden verklaren, waardoor de kop een aanfluiting werd: 29-jarige topsporters vallen niet zomaar als een steen neer met een hartstilstand.

“Er zijn geen aanwijzingen van een mogelijke ziekte bij Tottenham of Inter. En in Italië zijn er zeer strenge controles”, vertelde Piero Volpi aan de Gazzetta dello Sport op zondag. – Team dokter Piero Volpi geciteerd in Sport1.de.

Hier moet er een reden voor zijn. En die reden wordt niet verklaard door het feit dat men hoeft te bevestigen wat iedereen toch heeft gezien – er moet een voorgeschiedenis aan een hartaanval of hartstilstand zijn. Hoewel deze twee aandoeningen samen kunnen voorkomen, zijn ze niet hetzelfde. Maar daarvoor zou een “journalist” misschien iets anders moeten hebben gestudeerd dan verbale wetenschap – maar goed, dan had je ook geen systeemmedia gekregen. De “verklaring” is ongeveer even slim als een verklaring dat een vermoorde persoon dood is omdat er een kogel door zijn hoofd is geschoten. Het zou echter nieuw zijn dat dit het onderzoek naar de dader zou stopzetten, want kogels vliegen niet zomaar door de lucht zonder dat er een voorgeschiedenis is.

  Beroemde muzikant Coolio (59) stort plotseling en onverwacht in en overlijdt

In Italië worden tenminste vragen gesteld

Media verklaren: Wilde speculaties rond vaccinatie Eriksen: Inter-baas wijst alles af en geeft opheldering; Na ineenstorting Eriksen: sceptici geven vaccinatie de schuld van schokmoment op EK, Christian Eriksen: “Zo’n bullshit!”; Twitteraars boos over ongegronde speculaties over Corona-vaccinatie.

Voor dat alles en nog veel meer is er tijd. Maar nergens is er tijd voor het menselijke oerinstinct van opheldering, opdat anderen dit vreselijke lot niet overkomt. Wat was de achtergrond van deze jonge man die midden in de wedstrijd voor miljoenen toeschouwers als een natte zak omviel. Want dit gebeurt niet “vaak” en het is niet normaal – het is zeer verontrustend.

Het interview over de vaccinatie met de teamarts van 18 mei

In Italië ziet het er een beetje anders uit – alleen snapt niemand dat in ons land omdat de taalbarrière te groot is. Daar schrijven ze: Vrees dat Eriksen bezwijkt aan hartstilstand; Was hij ingeënt zoals Vidal?; Inter, Marotta: “Eriksen schreef ons in de chat; Covid en vaccin? De waarheid”; Vaccin-Denemarken 1:0; Christian Eriksen: strijd in de sociale media.

Toegegeven, ook in Italië wordt momenteel nergens bevestigd dat Eriksen is ingeënt tegen Covid-19. Hiervoor bestaat echter geen concreet bewijs – alleen gevoeligheden en veronderstellingen.

Daarentegen had Frontnieuws reeds gisteren een interview gepubliceerd, volgens hetwelk de teamarts van Inter Milaan, de ploeg waar Eriksen onder contract staat, op 18 mei tegen de pers had gezegd: “Nu is iedereen gevaccineerd”. Dat bewijst het natuurlijk niet voor 100%; het is nog steeds mogelijk dat individuele spelers op vakantie waren of op een andere manier de vaccinatie omzeilden. Plus: er waren talloze nieuwsberichten over zijn teamgenoot Vidal die Corona kreeg ondanks dat hij ingeënt was. Hij was echter gevaccineerd in Chili, dus het zou niets te maken moeten hebben met het team van Inter. Voor ons is het duidelijk: het bewijs is niet volledig, talrijke vragen blijven onbeantwoord.

  Bevorderen gevaccineerden of ongevaccineerden nieuwe virusvarianten?

Wat schrijven de Denen?

Even relevant voor een alomvattend onderzoek is wat er in Eriksen’s vaderland, Denemarken, over het onderwerp wordt geschreven en gespeculeerd. Ze zeggen daar: Nepnieuws over Christian Eriksen verspreidt zich; Er zijn veel vaccinatie leugens over Eriksen; Nepnieuws, Inter-directeur wuift vaccinatie geruchten over Eriksen weg. En, een beetje drama kan geen kwaad: Nu is er een vreselijke leugen over Christian Eriksen.

De nieuwssituatie in Denemarken is dus dezelfde als in Duitsland en Oostenrijk, alleen in Italië worden blijkbaar vragen gesteld – en daar hebben ze alle reden toe. Juist in de laatste weken waren er weer enkele sterfgevallen in het onmiddellijke tijdsbestek van een vaccinatie. De vraag blijft wat eigenlijk “verschrikkelijker” is – volledige informatie eisen over de werkelijke risico’s van vaccinaties voor jonge mensen – of op de oude voet doorgaan en de ernstigste bijwerkingen, zelfs de dood, aanvaarden voor degenen die nog hun hele leven voor zich hadden. Het probleem is niet de zaak Eriksen, het probleem is de manifeste onwil van regeringen, instanties en gekochte media om hun werk te doen in de geest van opheldering en in het nut voor het volk.

Eriksen zelf lijkt in ieder geval zelfverzekerd – en dat is goed. Vanuit het ziekenhuis postte hij deze foto via Instagram:


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Teamarts Inter Milaan: Eriksen kreeg Corona-vaccinatie – ingestort bij EK-wedstrijd Denemarken tegen FinlandVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel“Mondiale tijdbom” – Eerste geval van postmortaal onderzoek van tegen SARS-CoV-2 gevaccineerde patiënt; “viraal RNA aangetroffen in elk orgaan van het lichaam”
Volgend artikelBioNTech-Pfizer en Moderna annuleren studie – is angst voor bijwerkingen mogelijke oorzaak?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Een gebrek aan kritisch denkvermogen is een karakteristieke eigenschap van een slavenvolk. Virologen worden aanbeden alsof het halfgoden zijn en de covidofiel laat zichzelf met plezier vol gif prikken. Zoals dit artikel terecht aanhaalt kan het voorkomen van vragen stellen je leven kosten. Hebben de covidofielen eigenlijk nog originele gedachten? Kunnen ze eigenlijk nog voor zichzelf denken? Of herhalen ze alleen maar wat door anderen is voorgezegd?

 2. Blijkbaar zitten er in het Pfizer vaccin enkele toevoegingen die een impact op de werking van het hart hebben :
  Kaliumchloride en monobasic kaliumfosfaat. In bepaalde gevallen veroorzaken deze hartritmestoornissen en zelfs een spontane hartstilstand.
  Zie artikel :
  https://banned.video/watch?id=60c995640b62d20cc52ce045
  “Waarom het Pfizer vaccin hartritmestoornissen veroorzaakt”

  Je bent gewaarschuwd !

  • Je hoeft ons niet meer te waarschuwen.
   Wij zijn zo onderhand in staat om lezingen te geven over als al dat gif en de bijwerkingen.

 3. Soms start ik met het lezen van de reacties onder een FN artikel waarna ik het artikel lees, zo ook aangaande dit artikel. I say no more.

  @Louis – Bedankt voor de waarschuwende informatie. Gelukkig ben jij een van de mensen die al langer uit de boom is geklommen.

  P.S. Ikzelf behoor absoluut niet tot ‘Wij’. Laat dat vooral duidelijk zijn.

 4. Well, I did a search on Duckduckgo and could not find any info on whether he was vaccinated or not. So I asked a different question: when were the Italian soccer teams vaccinated?
  Turns out, May 3rd several newspapers and websites said that ALL italian teams have now been vaccinated – INCLUDED the players of Inter Milan.
  So, IF Eriksen plays for Inter Milan AND all players are now vaccinated, THAN Erikson got vaccinated.
  Simple truth.

 5. Stellen we dat er geen sprake was van vaccineren met een experimentele injectie en dat er geen voorgeschiedenis was met andere aandoeningen, sterker nog dat er sprake was een bovengemiddelde fitte en gezonde meneer in samenspraak met eerdere onderzoeken en prestaties,
  dan spreekt men van toeval.

  Of toch niet, je kan blijkbaar wel covid-achtige aandoeningen oplopen, die het hart niet onberoerd laten.
  Dat is dan van de tafelgesprekken van artsen die toch speculeren. Subklinische COVID-19-infecties.

  Is dat ondanks gebruik mondmaskers ed dokter?
  En de verhalen van momas en geen effect, eerder negatief met de kans op ‘gewone’ infecties, dokter?
  Mmhh.
  Shedding, fenomeen bestaat, toch dokter? Is dat uit te sluiten dokter?

  Ze kunnen eender een verklaring of geen verklaring geven. Carry On.

  Golfsyndroom is ook nog altijd geen uitgemaakte zaak.
  Ja, we zien wel iets. Systematisch zelfs.
  Maar een duidelijke oorzaak of oorzaken.
  En dat is dan allemaal vrij specifiek.
  De chronisch lijdende massa,
  welvaarts aandoeningen,
  pauper aandoeningen,
  wat je wel of niet inneemt en hoe de verontreining of afbraak gaat, dat blijft deels toch een mysterie.

  We laten ons al heel lang van alles aanmeten.
  Bij de een gaat het stapelen beter dan bij de ander.

  Wel of niet ge-injecteerd.
  Als de cijfers kloppen en dit een indicatie is voor wat nog komen gaat…

  https://scroll.in/article/996772/madhya-pradesh-saw-nearly-three-times-more-deaths-than-normal-after-second-wave-of-covid-19-struck

  dan krijgen we nog een feest
  de volgende griepgolf
  als wij een seizoen sterfte cijfer hebben van rond de 9.000 griepdoden, dan schijnt dat zwaar te zijn, 50% zwaarder dan normaal.
  Nu vergelijken ze daar enkel nog maanden en niet seizoenen
  maar
  Lokaal maar met populatie die al gauw in de miljoen gaan;
  90%-1958% meer dan het het normaal gemiddelde aan sterfgevallen?
  1958, als het al een tikfout is, ik heb het niet nagerekend met gegevens uit de regio (maar ‘massale’ toename, zoiets als berichten uit Tawain buiten het griepseizoen maar dan voor regio’s in India..)
  En niet allemaal aan covid? Wat dan?

 6. Gewoon de leugens van het kapitaal blijven geloven dat moet het volk blijven doen en weg kijken van de waarheid de elite en de macht hebbers doen hun werk uitstekend het gewone volk laat zich gewoon naar de slachtbank brengen en covid bestaat wel maar dan wel in fabeltjes krant wij als gewoon volk zullen geen toekomst meer hebben en onze kinderen resten nog een ding en dat is ons begraven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in