Terwijl de media en de politici het publiek voortdurend onder propagandavuur nemen en nooit moe worden de belofte te herhalen dat alles wel in orde zal komen met vaccinatie, spreken de cijfers een heel andere taal. Afgezien van de opvallend frequente bijwerkingen, sterven er niet significant minder mensen in landen met een hoge vaccinatiegraad.

Rond dezelfde tijd als de Brexit kwamen er berichten over enorm hoge sterftecijfers in het VK. Daarentegen stagneerde het sterftecijfer in normaal vergelijkbare landen als Spanje, Italië en Frankrijk, ook al had het VK ongeveer vier keer zo snel gevaccineerd. Vooral de risicogroepen werden over de hele linie van vaccins voorzien – maar dit bracht geen verlichting in de situatie; integendeel, het leidde tot een verdrievoudiging van het aantal sterfgevallen in bejaarden- en verzorgingstehuizen, bericht Wochenblick.

“Modelland” Israël: alarmerende cijfers

Ook in het voorbeeldland van de gedwongen vaccinatie, Israël, zijn de cijfers even schrikbarend. Hoewel bijna 80% van de bejaarden boven de 60 jaar daar al is ingeënt, is het sterftecijfer slechts met ongeveer een derde gedaald. Het aantal gevallen dat in het ziekenhuis moest worden behandeld, is slechts met een kwart gedaald, zodat men zich kan afvragen waar deze opnames vandaan komen – met de injectie van het Pfizer-vaccin zouden er eigenlijk geen infecties meer moeten zijn.

Onderzoekers: toename van sterfte tot 144%

Thorsten Wieth heeft de statistieken nader bekeken en komt tot een beangstigende conclusie: in de groep landen met meer dan 10 vaccindoses per 100 inwoners is het sterftecijfer gestegen tot 144%, terwijl het aantal gevallen is gedaald tot 61%. Wieth vraagt zich terecht af: “Hoe komt het dat het Covid-sterftecijfer het meest stijgt in landen waar meer dan 10 doses per 100 inwoners zijn geïnjecteerd?”

Gibraltar: sterftecijfer gestegen door vaccinaties

  Ursula von der Leyen is de vrouw van de directeur van het Covid-vaccin

Nu kan het zijn dat in sommige landen de vaccinatie met een volgende golf samenvalt. Maar het voorbeeld van het kleine Gibraltar is wonderbaarlijk: met het begin van het vaccinatieprogramma stijgt het sterftecijfer op adequate wijze. In feite stijgt het vrijwel lineair met de vaccinatiegraad, wat op zijn minst een duidelijke correlatie tussen vaccinatie en sterftecijfer suggereert.

Een correlatie impliceert ongetwijfeld niet noodzakelijk causaliteit; maar omdat Gibraltar, met zijn bevolking van slechts 34.000 inwoners, de meest extreme correlatie vertoont, zou het wel eens representatief kunnen zijn voor andere landen waar het sterftecijfer tegelijk met het vaccinatiecijfer toeneemt. Natuurlijk zijn dit veronderstellingen die nauwelijks mogen worden besproken. Maar deze vragen horen niet minder thuis dan bij de verantwoordelijken in de politiek en mainstream media – die graag de uitzending afbreken wanneer hun kritische vragen worden gesteld.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Een “massamoord”: 53 doden in Gibraltar sinds het begin van de vaccinaties

Vorig artikelDenemarken zet Astra Zeneca vaccinaties stop
Volgend artikelNa Corona-vaccinatie: bijna 1.000 doden in de VS – in slechts twee maanden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in