Een video van de ouders van Benjamin Goodman, de 32-jarige New Yorkse toneelknecht die 24 uur na de injectie van Johnson & Johnson stierf, circuleert de afgelopen twee dagen op social media.

Goodman was lid van Local One International Alliance of Theatrical Stage Employees, en hij werkte achter de schermen bij verschillende NBC en CBS shows.

Goodman was onlangs toegelaten tot het MBA-programma van de Michigan State University, en was van plan zich daar deze herfst in te schrijven. Hij was van plan om op 25 juni 2022 te trouwen.

Goodman nam de injectie tegen de aanbevelingen van verschillende familieleden in. Hier zijn zijn ouders die anderen proberen te waarschuwen.

Via healthimpactnews.com, Rumble-channel.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Zeer verontrustende waarschuwing van Clif High over mRNA-vaccinsVolg Frontnieuws op Telegram

  Dokter Zev Zelenko waarschuwt voor een "mondiale volkerenmoord"
Vorig artikelMedische professionals verbreken het stilzwijgen over COVID-19 ‘vaccins’ en de wijdverspreide schade die ze aanrichten
Volgend artikelAls u gevaccineerd bent, mag u de winkel “Wolperdingar” niet binnen!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Faschisten wohl die Politiker der EU, Israel als Impfweltmeister, denn Regierung haben den Bürgern zu dienen schließlich leben die kriminellen Politiker vom Steuerzahler der ARBEITERKLASSE

  2. AstraZeneca had voor deze ‘pandemie’ al een waslijst van boetes en rechtszaken aan hun kont hangen! Dat heb ik volgens mij nog hier op FN gelezen ook! En dan een ‘vaccin’ laten inspuiten van diezelfde gifmengers?No f*ckin way José! Hetzelfde geldt natuurlijk voor Pfizer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in