Een video van de ouders van Benjamin Goodman, de 32-jarige New Yorkse toneelknecht die 24 uur na de injectie van Johnson & Johnson stierf, circuleert de afgelopen twee dagen op social media.

Goodman was lid van Local One International Alliance of Theatrical Stage Employees, en hij werkte achter de schermen bij verschillende NBC en CBS shows.

Goodman was onlangs toegelaten tot het MBA-programma van de Michigan State University, en was van plan zich daar deze herfst in te schrijven. Hij was van plan om op 25 juni 2022 te trouwen.

Goodman nam de injectie tegen de aanbevelingen van verschillende familieleden in. Hier zijn zijn ouders die anderen proberen te waarschuwen.

Via healthimpactnews.com, Rumble-channel.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Zeer verontrustende waarschuwing van Clif High over mRNA-vaccinsVolg Frontnieuws op Telegram

Neurenberg II in 2022?

5 REACTIES

  1. Faschisten wohl die Politiker der EU, Israel als Impfweltmeister, denn Regierung haben den Bürgern zu dienen schließlich leben die kriminellen Politiker vom Steuerzahler der ARBEITERKLASSE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here