De Amerikaanse gezondheidsautoriteit CDC heeft vandaag meer gegevens vrijgegeven in hun Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), waaronder twee nieuwe sterfgevallen van baby’s van 2 en 1 jaar oud.

Hoewel voor geen van de Covid-injecties een vergunning voor noodgebruik voor kinderen onder de 17 jaar is afgegeven, zijn er wel proeven aan de gang waarbij kinderen vanaf 6 maanden met de experimentele injecties worden geïnjecteerd.

Een van de gestorven baby’s maakte blijkbaar deel uit van een Pfizer-onderzoek, terwijl de andere blijkbaar deel uitmaakte van een Moderna-onderzoek.

VAERS ID 1255745 betrof een 2-jarig meisje in Virginia dat overleed 5 dagen nadat ze was geïnjecteerd. De VAERS-vermelding lijkt afkomstig te zijn van een familielid dat beweert dat de dood van het kind “toch wel zou gebeuren”, en blijkbaar herhaalt wat gezondheidsambtenaren hen vertelden, en zullen waarschijnlijk beweren dat haar dood “niets met de injectie te maken had”.

VAERS ID: 1255745 – Pfizer

Symptomen: Dood, Product toegediend aan patiënt van ongeschikte leeftijd

SMQ’s:, Medicatiefouten (beperkt)

In de beschrijving: ze ging sterven/sterft na vaccin; 2-jarige patiënt; Dit is een spontaan rapport van een onbereikbare consument via een Pfizer-gesponsord programma.

Een 2-jarig vrouwelijk patiënt kreeg bnt162b2 (PFIZER-BIONTECH COVID-19 VACCINE), tweede dosis op 2-jarige leeftijd via een niet nader gespecificeerde toedieningsweg op 25 februari 2021 (Batch/Lot nummer werd niet gerapporteerd) als eenmalige dosis voor Covid-19 immunisatie.

De medische voorgeschiedenis van de patiënt en gelijktijdige medicatie worden niet gerapporteerd. Er wordt gemeld dat de 2-jarige op 3 maart 2021 was overleden na vaccinatie. Gemeld op VAERS.

De onderzoekers zullen haar waarschijnlijk uitsluiten van de studie met de bewering dat haar dood niets te maken had met de injectie en dat ze die dag, vijf dagen na de inenting, toch al zou sterven.

  Bewapende bewoners verdedigen hun villa tegen de BLM antiblanke-marxisten

Zo doen ze dat. De patiënte stierf op 03 maart 2021. De afloop van de gebeurtenis was fataal. Er zijn geen vervolgpogingen mogelijk. Informatie over batch/lot kan niet worden verkregen. Er wordt geen verdere informatie verwacht; gemelde doodsoorzaak/-doodsoorzaken: ze ging sterven.

VAERS ID 1261766 betrof een eenjarige babyjongen in Florida die na de inname van Moderna stuiptrekkingen en toevallen kreeg en 2 dagen later overleed.

VAERS ID: 1261766 – Moderna

Symptomen: Verhoogde lichaamstemperatuur, Dood, Aanval

SMQ’s:, Neuroleptisch maligne syndroom (breed), Systemische lupus erythematosus (breed), Convulsies (smal), Niet-infectieuze encefalitis (breed), Niet-infectieuze encefalopathie/delirium (breed), Niet-infectieuze meningitis (breed), Gegeneraliseerde convulsieve aanvallen na immunisatie (smal), Drugreactie met eosinofilie en systemisch symptomen syndroom (breed), Hypoglykemie (breed)

In de beschrijving: verhoogde lichaamstemperatuur, toeval, dood.

Ik kan me niet eens voorstellen wat er voor nodig is om ouders van jonge kinderen ervan te overtuigen dat hun kinderen proefkonijnen moeten zijn voor een vaccinatieproef, schrijft healthimpactnews.com.

Foto bron

In wat meer lijkt op een publiciteitsstunt om ouders en kinderen ervan te overtuigen zich aan te melden voor de experimentele Covid-injecties, heeft Dr. Cameron Wolfe, een specialist in infectieziekten aan de Duke University die regelmatig op WRAL-TV verschijnt om over Covid te praten, zijn twee kinderen op tv gebracht om te laten zien hoe zij de experimentele injecties hebben gekregen en zich nu “geweldig en vol energie voelen”.

Een klinisch onderzoek in het Duke University Health System bestudeert momenteel het gebruik ervan in de leeftijd van 5 tot 11 jaar.

WRAL News sprak met twee jonge jongens die opgewonden zijn om deel uit te maken van die proef.

Hun vader is iemand die bekend is geworden in de Triangle tijdens de pandemie. Dr. Cameron Wolfe, infectieziektespecialist bij Duke, verschijnt regelmatig op WRAL-TV om over COVID te praten.

  Trump waarschuwt voor extreem linkse "revolutie" - Biden is een marionet

Hij en zijn vrouw, die ook arts is, hopen dat het delen van hun verhaal over het vaccineren van hun kinderen andere ouders zal aanmoedigen over de veiligheid van het vaccin.

Wolfe tweette foto’s van zijn jongens die maandag hun tweede dosis van het Pfizer-vaccin kregen.

Drs. Sarah en Cameron Wolfe zeggen dat ze geen bedenkingen hadden om hun 5-jarige Lachlan en 7-jarige Callum te laten deelnemen aan de Duke-studie voor kinderen van 5 tot 11 jaar.

Ik denk dat het een makkelijke keuze was om het vaccin te krijgen, en vroeg”, zegt Sarah. “We wilden de verzorgers, de leerkrachten en de kinderen met wie ze op school omgaan, geruststellen dat we de veiligheid zullen verhogen”,

En de kinderen stonden te popelen om de prikken te krijgen.

“Ik dacht dat het mij zou beschermen. En ook om te voorkomen dat ik het zou verspreiden – mijzelf zou beschermen en iedereen zou beschermen”, zegt Callum. “En de wetenschappers zouden te weten komen of het ook bij kinderen werkt”.

Na het vaccin lijken beide kinderen zich goed te voelen – en vol energie.

Op de vraag wat hij andere kinderen over het vaccin zou vertellen, zegt de 7-jarige Callum: “Nou, dat je het moet doen. Want dan ben je veilig en bescherm je iedereen om je heen”.

Zijn vader is het met hem eens en wijst erop dat als genoeg schoolkinderen zich laten vaccineren, de gemeenschap dichter bij het niveau van kudde-immuniteit kan komen.

Anders dan bij sommige proeven met volwassenen, waar je een placebo krijgt, krijgt bij deze proef iedereen de echte injectie. Gezondheidsfunctionarissen kijken naar het dosisniveau en de hoeveelheid die gegeven moet worden.

  Tucker: Media nonsens dat zwarten systematisch gedood worden door de politie

Wat betreft een tijdlijn – Pfizer verwacht in de herfst van dit jaar goedkeuring te krijgen van de FDA voor kinderen vanaf 2 jaar (volledig artikel).

De media, de gezondheidsdiensten van de overheid en de farmaceutische bedrijven conditioneren het publiek nu al maandenlang om altijd ernstige bijwerkingen van deze injecties te verwachten, en dat wanneer ze ernstig ziek worden na een injectie, dat dit het “bewijs” is dat de injecties werken.

En dit soort propaganda werkt, zoals je ziet als je maar een paar minuten op social media doorbrengt om de reacties van mensen te lezen.

Dus als dit de “logica” is die mensen overtuigt om bijwerkingen te accepteren als “bewijs” dat de injecties “werken”, wat betekent het dan als er geen bijwerkingen zijn (anders dan misschien tijdelijke pijn op de injectieplaats) en men meldt “zich geweldig te voelen – en vol energie”?

Was dit gewoon een publiciteitsstunt om meer ouders en kinderen zover te krijgen dat ze zich aanmelden voor de proeven?

Voor het meisje in Virginia en het jongetje in Florida die deelnamen aan deze COVID “vaccin” proeven en werden toegevoegd aan VAERS, geldt dat zij zich niet “geweldig voelen en vol energie zitten”.

Ze zijn dood.

Zij zijn nu slechts een nummer, een statistiek, die wordt toegevoegd aan de meer dan 4000 andere ongekende Amerikaanse sterfgevallen die door de CDC zijn geregistreerd na niet door de FDA goedgekeurde Covid-injecties in de afgelopen 4 maanden.

En eerder deze week werd aangekondigd dat Pfizer heeft verzocht om de “noodtoepassing” toestemming voor hun Covid-injectie volledig goedgekeurd te krijgen door de FDA, wat de deur zou openen om ze verplicht te maken.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Horrorrisico’s: na Coronavaccinatie bestrijdt het lichaam zijn eigen cellen

Vorig artikelStop Vaccinpaspoorten!
Volgend artikelDe psychologische tactieken die de media gebruiken om af te dwingen het Covid-19 ‘vaccin’ te nemen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in