Voormalig VS Voorzitter van het Huis van Afgevaardigden: “Een linkse staatsgreep gefinancierd door mensen als George Soros”

3
1702

De voormalig Voorzitter van het Huis van Afgevaardigden, Newt Gingrich, vertelde Fox News dat hij gelooft dat de Democraten de verkiezing van President Trump hebben gestolen met de hulp van machtige liberale elites zoals George Soros.

Gingrich maakte zijn commentaar op zondag tijdens het bespreken van het belachelijke verzoek van de Democraten of de Republikeinen-kiezers zich nu achter Bidden willen gaan scharen, nadat zij vier jaar lang Trump-supporters hebben gedemoniseerd.

Nou, kijk, het is een mooi sentiment. Eerst sla je toe en de Democraten stelen vijf of zes staten, en dat is wat de Republikeinen geloven dat we momenteel zien. We denken dat we er veel bewijs van hebben.

Dan draai je je om en zeg je dat we vier jaar Nancy Pelosi moeten vergeten, vier jaar van impeachment, vier jaar intimidatie, tegenwerking, vijandigheid, haat, en nu ik gewonnen heb, waarom gaan we niet aardig met elkaar om?, zei Gingrich.

De voormalige Georgische Republikein legde verder uit dat hij geloofde dat machtige liberalen, waaronder George Soros, de verkiezingsuitslag op lokaal niveau hebben gemanipuleerd.

Ik denk dat hij veel zou moeten doen om de Republikeinen te overtuigen dat dit iets anders is dan een linkse machtsgreep, gefinancierd door mensen als George Soros, diep geworteld in het lokale niveau. En, eerlijk gezegd, ik denk dat het een corrupte, gestolen verkiezing is. Het is erg moeilijk voor mij om te begrijpen hoe we gaan samenwerken zonder een aantal zeer, zeer grote stappen van Biden. En ik betwijfel of de linkervleugel van zijn partij zou tolereren dat hij echt probeert samen te werken met Republikeinen.

Verrassend genoeg liet Fox News Gingrich de naam “Soros” uitspreken zonder hem te onderbreken, zoals ze dat in september deden, meldt Newswars.

Links eist dat Trump digitaal wordt verwijderd uit de film Home Alone

Verkiezingsfraude inmiddels niet meer dood te zwijgen: Trump gaat nog steeds voor een overwinning

3 REACTIES

  1. Obama betaalde trouwens 500 millioen om Al Nusra te trainen die daarna op Christenen werden losgelaten…….het net sluit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here