Voormalig VS Voorzitter van het Huis van Afgevaardigden: “Een linkse staatsgreep gefinancierd door mensen als George Soros”

3

De voormalig Voorzitter van het Huis van Afgevaardigden, Newt Gingrich, vertelde Fox News dat hij gelooft dat de Democraten de verkiezing van President Trump hebben gestolen met de hulp van machtige liberale elites zoals George Soros.

Gingrich maakte zijn commentaar op zondag tijdens het bespreken van het belachelijke verzoek van de Democraten of de Republikeinen-kiezers zich nu achter Bidden willen gaan scharen, nadat zij vier jaar lang Trump-supporters hebben gedemoniseerd.

Nou, kijk, het is een mooi sentiment. Eerst sla je toe en de Democraten stelen vijf of zes staten, en dat is wat de Republikeinen geloven dat we momenteel zien. We denken dat we er veel bewijs van hebben.

Dan draai je je om en zeg je dat we vier jaar Nancy Pelosi moeten vergeten, vier jaar van impeachment, vier jaar intimidatie, tegenwerking, vijandigheid, haat, en nu ik gewonnen heb, waarom gaan we niet aardig met elkaar om?, zei Gingrich.

De voormalige Georgische Republikein legde verder uit dat hij geloofde dat machtige liberalen, waaronder George Soros, de verkiezingsuitslag op lokaal niveau hebben gemanipuleerd.

Ik denk dat hij veel zou moeten doen om de Republikeinen te overtuigen dat dit iets anders is dan een linkse machtsgreep, gefinancierd door mensen als George Soros, diep geworteld in het lokale niveau. En, eerlijk gezegd, ik denk dat het een corrupte, gestolen verkiezing is. Het is erg moeilijk voor mij om te begrijpen hoe we gaan samenwerken zonder een aantal zeer, zeer grote stappen van Biden. En ik betwijfel of de linkervleugel van zijn partij zou tolereren dat hij echt probeert samen te werken met Republikeinen.

Verrassend genoeg liet Fox News Gingrich de naam “Soros” uitspreken zonder hem te onderbreken, zoals ze dat in september deden, meldt Newswars.

  Biden noemt Kyle Rittenhouse "white power" - kan hem duur komen te staan

Verkiezingsfraude inmiddels niet meer dood te zwijgen: Trump gaat nog steeds voor een overwinning

Vorig artikel30 onweerlegbare citaten en feiten dat de PCR-test een grote leugen is
Volgend artikelDe tweede golf komt inderdaad, maar het is de golf van zelfmoorden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Obama betaalde trouwens 500 millioen om Al Nusra te trainen die daarna op Christenen werden losgelaten…….het net sluit.

  2. De kabal joden hebben zoveel ellende, linkse revoluties en oorlogen over de wereld gebracht! Tijd om ze te stoppen en durf het onder ogen te zien en te benoemen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in