Fotocollage via Wochenblick / Persfoto Sucharit Bhakdi / Achtergrond: @user12715979 / freepik

De vaccinatie tegen Covid-19 is niet zoals elke andere vaccinatie: veel vragen staan open, er wordt gevreesd voor enorme gevolgschade, schrijft Wochenblick’s journalist Siri Sanning. Deskundigen spreken van opzettelijk ernstig lichamelijk letsel aanbrengen, gevolgen op lange termijn die niet kunnen worden beoordeeld en zelfs civiele beschermingsrechtelijke aspecten die kunnen ontstaan ​​als gevolg van de aankomende massale vaccinaties.

Op 18 december waren in het Verenigd Koninkrijk iets meer dan 100.000 mensen gevaccineerd met het nieuwe Coronavaccin. Binnen vier dagen, zo blijkt uit Amerikaanse overheidsbronnen, waren 3.150 van hen niet in staat om normale dagelijkse activiteiten uit te voeren, niet in staat om te werken, of hadden ze medische of verpleegkundige hulp nodig.

Op genen gebaseerde vaccins gevaarlijk

Cijfers die de emeritus infectieziekte-epidemioloog Prof. Dr. Sucharit Bhakdi waarschijnlijk niet verbazen. Onlangs nog waarschuwde hij in het programma “Leben aktiv – Corona vaccinatie: waanidee of werkelijkheid” krachtig voor het gevaar van op genen gebaseerde Coronavaccins. Een uitvergroting van het hoofdstuk “Immuniteit en inenting” in het boek dat hij en zijn vrouw schreven, “Corona Fehlalarm?” (“Corona Vals Alarm?”) is gratis beschikbaar op de site van Goldegg Verlages.

Vaccin kan lage sterftecijfers niet verminderen

Voordat een vaccin kan worden goedgekeurd, moet de werkzaamheid ervan zijn aangetoond in klinische studies, legt Bhakdi uit. Deze werkzaamheid kan alleen worden hard gemaakt door aan te tonen dat het vaccin beschermt tegen ernstige ziekten of de dood. Dit bewijs is nooit geleverd voor de nieuwe Coronavaccins. De kans op overlijden onder mensen onder de 70 jaar die het virus krijgen is minder dan 0,1%. “Er is geen enkel vaccin ter wereld dat dit sterftecijfer verder kan verminderen”, benadrukt Bhakdi het ontbrekende bewijs. Het enige wat is aangetoond, zegt hij, is dat gevaccineerde mensen onder de 70 jaar minder kans hebben om geïnfecteerd te raken. Maar dit is zinloos. Want waar het om gaat zijn ernstige zieken en sterfgevallen.

Het grootste medische experiment op mensen aller tijden

De enige groep mensen die mogelijk baat zou kunnen hebben bij een Coronavaccin zijn kwetsbare mensen van 75 jaar en ouder. In deze groep is het sterftecijfer van het virus daadwerkelijk hoger. Het vaccin is echter nooit op deze groep getest of kon niet worden getest. Bhakdi stelt dat het zeer onethisch is en dat het niet is toegestaan om het vaccin op deze groep mensen te gebruiken. Het is niet bekend welke neveneffecten bij deze risicogroepen zullen optreden.

De bijwerkingen op korte termijn zijn al ernstig bij jongeren en kunnen de laatste druppel zijn voor oudere mensen met eerdere ziekten. Bovendien is er niets bekend over de bijwerkingen op lange termijn. Deze hadden echter eerder onderzocht moeten worden, omdat genenvaccins iets volkomen nieuws is en “enorme theoretische gevaren” met zich meebrengen.

  Studie: Aantal sterfgevallen onder jonge piloten steeg explosief in 2021 - Hetzelfde jaar waarin Covid-prikken voor piloten verplicht werden gesteld

Gevaar van auto-immuunziekten

Bijna niemand weet dat de lichaamseigen verdediging tegen virussen niet alleen werkt met behulp van antilichamen, verklaart de infectieziekte-epidemioloog. Antilichamen proberen het binnendringen van ziekteverwekkers te stoppen. Het is echter veel belangrijker om die lichaamscellen te doden waarin de virussen met succes zijn binnengedrongen en waar ze zich vervolgens vermenigvuldigen. Dit is de taak van de zogenaamde killer-lymfocyten, die de aangetaste cellen herkennen aan de hand van afvalproducten die in de loop van de virusvermenigvuldiging worden geproduceerd.

Deze afvalproducten worden als het ware uit de cellen getransporteerd en voor de deur gezet. Daar worden ze opgemerkt door de killer-lymfocyten, die dan de bijbehorende cellen, de “virusfabrieken”, vernietigen: “Het vuur wordt geblust, de persoon staat op en gaat weer aan het werk”.

Lichaam bestrijdt cellen die gezond waren voor de vaccinatie

Terwijl het nieuwe Coronavirus nieuw is, is de familie van Coronavirussen als geheel oud nieuws voor het immuunsysteem van het lichaam, zegt hij. Op grond van de overeenkomsten zouden de killer-lymfocyten ook de afvalproducten van het nieuwe Coronavirus herkennen, legt Bhakdi uit. In de groep mensen onder de 70 jaar zou 99,95% van de mensen weer opstaan omdat het vuur geblust kon worden.

Normaal gesproken verblijft het virus in de longen. Nu, echter, met de nieuwe vaccins, wordt het virusgen zelf geïnjecteerd, zegt Bhakdi.

Dit gen gaat overal heen, over het hele lichaam. Zelfs waar dat niet de bedoeling is. Het virusgedeelte zal dan in vele cellen worden opgebouwd en de afvalproducten van dit proces zullen zoals gewoonlijk de deur uit worden gegooid. De killer-lymfocyten die de mens eigen is, zullen dan die cellen aanvallen. Dat is de basis van de auto-immuunziekte.

De grootste ramp aller tijden

In de loop van maanden en jaren kunnen er ook nog totaal andere neveneffecten optreden, en Bhakdi wijst op een Engels spreekwoord: “If you ask for trouble, you’re going to get trouble”. (Vertaald: Als je op zoek bent naar problemen, dan krijg je die.)
Hij maakt zich sterk voor het niet laten vaccineren. De bijwerkingen zouden onder het tapijt worden geveegd: “U zult niet geloven, wat u nog zult meemaken”.

Vanuit een globaal perspectief zou men kunnen spreken van de grootste catastrofe aller tijden. Alle maatregelen zijn gebaseerd op een PCR-test die niet valide is en nooit is goedgekeurd voor diagnostiek. Deze test moet worden verboden en de maatschappij moet ophouden tegen de muur te worden gedreven, zegt Bhakdi.

Geen vaccinatie, maar een genetische ingreep

Velen zullen zien dat deze vaccins zeer, zeer, zeer gevaarlijk zijn, voorspelt advocaat Dr. Fuellmich in het Corona-Ausschuss, Sitzung 32.

Het is helemaal geen vaccinatie, dat weten we inmiddels. Het is een genetische ingreep en er is nog nooit zoiets geweest.

Zich beroepend op een Chinese arts die in Wuhan is opgeleid en in de VS woont die een groot aantal sterfgevallen in China had gemeld als gevolg van het Coronavaccin en dat gevaccineerde mensen Covid-symptomen hadden ontwikkeld.

  De ineenstorting van het wereldvoedselsysteem - massale hongersnood en wereldwijde sterfte is nu op handen

Vraagstukken in verband met de wetgeving inzake de bescherming van de bevolking

Viviane Fischer, advocate en econoom, is van mening dat het nieuwe fenomeen van massale inenting kan leiden tot “een enorme hoeveelheid schade in één keer” en dat dit problemen kan opleveren voor de bescherming van de bevolking (Corona-Ausschuss, Sitzung 30). Zij acht de plannen om vertegenwoordigers van de gezondheids- en zorgberoepen te vaccineren twijfelachtig vanwege het risico van talrijke uitvallers. Dan zou men weerloos zijn, aangezien men niet dan niet meer de beschikking heeft  over de medisch beroepsgroep, waarschuwt Fuellmich en wijst er ook op dat in Groot-Brittannië een gespecialiseerd bedrijf voor kunstmatige intelligentie door de regering is ingeschakeld om het hoofd te bieden aan de verwachte massale schade als gevolg van de Corona-vaccinatie (Corona-Ausschuss, Sitzung 32).

In de Verenigde Staten was dat ook het geval, terwijl de Duitse universitaire ziekenhuizen naar verluidt bij alle mensen ernstige neveneffecten verwachtten. Daarom was het de bedoeling om slechts een derde van medisch personeel te vaccineren (Sitzung 30).

Beperkingen ondanks vaccinatie

Zowel de hoofdarts van de vaccinfabrikant Moderna als de politici wijzen erop dat Corona gevaccineerde mensen nog steeds met beperkingen zouden moeten rekening houden, aangezien de vaccinatie alleen bescherming biedt tegen een ernstig verloop van de ziekte en het niet kan worden uitgesloten dat gevaccineerde mensen zichzelf kortstondig kunnen besmetten en het virus kunnen overdragen.

Positief effect van vaccinatie nauwelijks aantoonbaar

Berekeningen suggereren dat voor elke miljoen gevaccineerde mensen 141 mensen ernstig ziek zullen worden met Corona. Daar tegenover staat een nog onbekend aantal gevaccineerde personen die na de vaccinatie medisch moeten worden behandeld – in sommige gevallen voor meerdere dagen en op de intensive care. Het is niet raadzaam om alleen te focussen op het veelgeciteerde meer dan 90% beschermende effect, aangezien er ook nog andere relevante factoren in aanmerking moeten worden genomen.

  "Degenen die denken dat het vaccin mensen doodt, kunnen mij als proefkonijn gebruiken" - Bodybuilding-icoon en auteur Doug Brignole overlijdt op 63-jarige leeftijd

Horror-risicocatalogus

Bovendien wordt het kwartaalverslag van de onderneming BionTech SE op 30 september openlijk beschreven als een horror-risicocatalogus. Op tientallen pagina’s werden de financiële en medische risico’s van het vaccinatieprogramma opgesomd, waar blijkbaar noch het publiek noch de regelgevende instanties in geïnteresseerd waren. De verbazingwekkend snelle inzet van media, autoriteiten en overheden voor een “veilig product” is in het licht van deze catalogus beangstigend.

Successen van het internationale verzet

Ze zijn bang om iets te zeggen, want als ze dat doen, zullen ze alles verliezen. Maar uiteindelijk zullen ze alles verliezen, omdat ze bang waren om iets te zeggen. (auteur onbekend)

Recente voorbeelden uit Duitsland en het buitenland tonen echter aan dat het de moeite waard is om rechten te eisen en op te komen tegen een oprukkend regime. In de Duitse stad Recklinghausen kon de pianiste Arne Schmitt intimiderende politieagenten op hun plaats zetten. De video van het evenement ging viraal.

In Californië hield ondernemer Tony Roman zijn restaurant de hele tijd open, ook tijdens de lockdown. Zijn gasten zijn dol op hem, reizen van heinde en ver en wachten tot 5 uur om zonder mondkapje te dineren.

In Denemarken hebben aanhoudende protesten, georganiseerd door de World Freedom Alliance, de aanscherping van de wet inzake verplichte Coronavaccinatie verhinderd.

In Frankrijk werd onlangs een wetsvoorstel uitgesteld dat de vrees voor een Coronavaccinatie-eis via de achterdeur had aangewakkerd.

En in Bosnië oordeelde het Constitutionele Hof dat de mate van bewegingsbeperking en het dragen van mondkapjes tijdens de Coronapandemie een schending van de fundamentele mensenrechten vormde.

Eerste juridische successen in Oostenrijk

Ook in Oostenrijk zijn juridische successen geboekt. In zijn meest recente uitspraak heeft het Oostenrijkse Constitutionele Hof geoordeeld dat de basis voor het besluit van het ministerie van Onderwijs om in het voorjaar mondkapjes verplicht te stellen en deze  in schoolklassen in het kader van de Coronavirus-maatregelen te verdelen, niet duidelijk was. Deze maatregelen waren dus onrechtmatig verordend.

Magistraat Beneder van de Advocaten voor de Grondrechten roept de Oostenrijkse bevolking op zich te verzetten tegen maatregelen en discriminatie: of het nu gaat om dreigend verlies van werkgelegenheid, een mondkapje- of een quarantaineverplichting – er is veel ruimte voor passende juridische stappen, hij informeert de belanghebbende partijen via zijn Telegram-kanaal.

Je hebt de mogelijkheid om alles te accepteren en met alles mee te gaan.Of, als je het gevoel hebt dat je onrecht wordt aangedaan, contact op te nemen met een advocaat die je vertrouwt.

Huiszoeking en licentie intrekking bij Coronakritische arts

Vorig artikelDaarom kan de tweede vaccin injectie het gevaarlijkst zijn
Volgend artikelNa de Coronavaccinatie is de helft van mijn gezicht verlamd geraakt!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Wat ik tot nu toe allemaal gelezen heb over (corona)virussen en hoe dat zogenaamde nieuwe type vaccin zou werken. Valt het mij gewoon op, dat de gehele gezondheidszorg en de farmaceutische bedrijven geen flauw idee hebben, van hoe het immuunsysteem van de mens werkt. Wat mij ook opvalt is, hoe het mogelijk is geweest om een goedkeuring te verkrijgen voor corona vaccin. Dat de fabrikanten niet eens kunnen overleggen of het überhaupt wel werkt. Daar de fabrikanten ook nog geen enkele aansprakelijkheid hebben voor de eventuele schade die tot gevolg van het vaccin plaats kunnen vinden. Je zelf vrijwillig of verplicht je laten vaccineren is dan het zelfde als een Russische roulette, maar dan met 5 kogels en 1 lege kamer in het pistool. Al met al is dit gehele corona pandemie gebeuren één grote leugen van wereld formaat. De waarheden en waarschuwingen worden gecriminaliseerd op alle fronten. Dan kunnen we toch al bij voorbaat al zien, dat er een hele andere agenda afgewerkt wordt. Dan het publiek mag weten. We hebben al gezien bij de WHO dat ze telkens hun aanbevelingen veranderen en de definities. Dat doen ook de RVIM’s over de gehele wereld, de regeringen manipuleren ook contant de cijfers van de zogenaamde doden en geïnfecteerde mensen. Ook de maatregelen veranderen constant mee en al onze grond en mensenrechten worden we ontnomen, door de regeringen. Dat allemaal om 1 virus? Terwijl we als mens biljoenen en biljoenen bacteriën en virussen in ons lichaam hebben. Een exosoom wordt in de volksmond een virus genoemd. Zonder virussen en bacteriën in ons lichaam, kan de mens niet leven, want deze zorgen ervoor dat o.a. onze voeding verteerd kan worden en ons immuunsysteem kan werken. Als het nieuwe type vaccin het exosoom wil vervangen, voor een kunstmatige die tevens van afstand bestuurd kan worden, lijkt op papier misschien haalbaar. Maar als je niet eens weet hoe het menselijke systeem exact werkt en daarbij is iedereen ook nog eens identiek. Dan is dit experiment bij voorbaat gedoemd te mislukken. Dan is het niets anders dan een grootschalige genocide op de mensheid, dat is niet te rechtvaardigen. Hoe je het ook keert of draait. Dan mag diegene of groep misschien rijk en veel macht hebben, dat rechtvaardigt niemand, om de mensheid uit te roeien. Omdat zij dat willen.

  • De farmaceutische industrie werkt bijna altijd symptomatisch. Omdat het menselijk wezen zo ongelooglijk complex is. Kan nooit volledig door een mens begrepen worden wat er allemaal gebeurt als er aan een koordje wordt getrokken. Toch niet wat biochemische processen betreft.

   De enige reden dat deze “vaccins” erdoor komen is Joodse maffialobby die ook Opium hebben gelegaliseerd als “medicijn” en miljarden verdiend zoals de Sackler familie. Zoals ze een oorlog met China hebben opgezet om de Opiumhandel van de Joodse Sassoons te beschermen.
   Joden zijn al eeuwenlang witteboord drugsbaronnen.
   Bourla als CEO van Pfizer kan niet vertrouwd worden met de gezondheid van onze bevolking.
   De Israeli hebben niet zonder reden een eigen vaccin genaamd Brilife.

   Ze hebben deze “vaccins” enkel met “noodprocedures” laten erdoor jagen.
   Omdat nog geen enkel NRA gebaseerd vaccin klinische proeven heeft doorstaan voor doeltreffendheid en bijwerkingen.
   En dit vaccin dus ook nooit aan die standaard zou voldoen. Het zou in principe geen DNA aanpassen voor zover we weten. Maar kan gevolgen hebben voor genexpressie. Het kan eender welke (bedoelde en onbedoelde) nefaste gevolgen hebben voor fertiliteit, gedragsmanipulatie,…

   Het binnenslepen van tientallen miljarden als opzet zou als doel nog optimistisch zijn.
   De repressie en Blanke genocide oorlog van de bezetter tegen Europe, onze volkeren doortrekken met biowapens voor gedragsmanipulatie, vroegtijdige dood en onvruchtbaarheid lijkt vanzelfsprekend.

   Het totaal negeren van gevallen als de dood van Tiffany Dover, de eindeloze gevallen van averechtse reactie, gezichtsverlamming… Zaken die met het virus helemaal niet voorkomen.

   We moeten afstappen van elke mogelijke notie van “benevolente” bedoelingen van de mafgia-overheersing die ons al zo veel heeft aangedaan en op elke manier in ons bestaan tracht te breken.

   We moeten het comfort opgeven en de stappen nemen om onze toekomst te grijpen. Want met afhankelijkheid en onderwerping aan deze macht is daar met zekerheid geen sprake van.

   • Uw opmerkingen over Joden is niet alleen zwaar discriminerend, maar u generaliseert ook nog eens. Bovendien zijn de inderdaad foute van Joods afkomst criminelen alles behalve Joods, laat staan dat zij zich als Jood gedragen . Een echte Jood houdt zich zo strikt mogelijk aan de Thora, daarin is moord misbruik, leugen, etc etc hoogst verboden.

    Om in uw manier van redeneren te blijven: Rutte, Kaag, en De Jonge zijn Nederlanders. Zoals u generaliseert is daarom iedere Nederlander als deze machtsmisbruikers?
    Doe eerst je huiswerk en denk eerst goed na voordat je iets post. Dit kan echt niet

  • Hele mee eens. Heel goed verwoord. Ik heb in mijn medische loopbaan ook nog nooit meegemaakt dat bepaalde fasen van de studie gewoon zijn overgeslagen. Het is de politiek die dit wil en niet de artsen zelf. Er gaat nog wat op ons afkomen. Alle mensen die ik spreek die zich hebben laten vaccineren krijgen bijwerkingen. Frappant is ook de hele bevolking en waarom? Ik ben kerngezond en 25 jaar niet ziek geweest. Zoals u ook al zegt het immuunsysteem is de beste afweer die je kunt hebben. Gebruik nog een beetje Vit D en Zink in de winter en zorg voor goede lifestyle. Ik pas, wij passen. Forever.

 2. Ondertussen ook alweer een half jaar verder na de Bhakdi uitspraken. En nog steeds geen bewijs dat de rotzooi beschermend werkt. Maar dat zal ook nooit komen, omdat de gifspuit een heel andere bedoeling heeft; een bedoeling die al jaren geleden in het lopende programma gestoken was. Vandaar dat de gifspuit dus ook zo snel op de markt gedrukt was, want de tijd was rijp om dit programma-onderdeel nu toe te passen. Clinical trials? Nergens voor nodig! Programma-stap onmiddellijk toepassen! En de debielenkudde laat zich toch makkelijk manipuleren, dus geen probleem. Interessante vraag is nog, hoe zijn de psychopaten er in geslaagd de acute aanval van de zgn corona te bewerkstelligen? Mbv nanotechnologie en frequenties uit de 5G torens? Want een virus is ook nog nooit gevonden. Verder maakt het allemaal geen donder uit, want niks interesseert de debielenkudde, en niks interesseert de despoten die ze uitgekozen hebben als leiders. Nog een half jaar later: de doden worden niet meer geteld, de debielen gaan weer op vakantie, de bijwerkingen worden niet meer genoteerd, de despoten vinden andere manieren om belastinggeld te verspillen, en de psychopaten gaan gestaag door met het uitrollen van hun sinistere programma. En zo gaat het langzaam maar zeker bergafwaarts. Maar gelukkig komt straks de Space Alien! Dat wordt weer de nieuwe angstgolf. En het amusement.

 3. Jongens, die gifspuit was NOOIT bedoeld een vaccin te zijn! Ook was het NOOIT met “noodspoed” een vereiste: dat was slechts een excuus om de rotzooi nu in te kunnen spuiten; mensen waren zo bang voor die nep pandemie dat ze dankbaar waren dat het “nood vaccin” er aan kwam! Het gif was namelijk jaren terug al geprepareerd, een jaar of tien geleden al, en men zat slechts op het juiste moment te wachten om het toe te dienen. Want eerst moesten de satellieten nog de lucht in gehesen worden, door Gates gabber Elon Musk, om de Ingespotenen te kunnen traceren (dit gebeurde in Mei van 2019 toen de 6 satellieten het luchtruim in werden geknald.)

  Dan moest er een goed excuus komen om mensen zover te krijgen om zich in te laten spuiten: dat ging dmv de zgn “corona pandemie”. En ook dat was een enorm smerige streek: want de doden die vielen, die vielen niet aan de griep, maar die vielen aan een TECHNOVIRUS dat ook al langere tijd in de planning was en vooraf in elkaar gezet was in laboratoria. Dit technovirus werd mbv nanotechnologie en frequenties in beweging gezet. En omdat dit technovirus in de longen begon, verwoestte het de longen dusdanig dat mensen aan de respirator in leven werden gehouden. Dit heette dan een “zware corona aanval”, in tegenstelling tot de “lichtere corona aanval” – gewoon de griep, die de meeste mensen in meerdere of mindere mate krijgen. De acute aandoening die door de technovirus virus veroorzaakt werd, was bedriegelijk onder het griephoedje geduwd zodat mensen het zouden kunnen accepteren en er niet achter zouden komen dat ze met een gruwelijk smerige technologische streek te maken hadden gekregen, die vele mensen vermoord heeft puur voor geld en macht. En toen werden de zgn “besmettingen” ook nog eens smerig dik opgekrikt om het te LATEN LIJKEN op een daadwerkelijke pandemie. Maar dat was het niet! Het was gewoon de griep, en DAARNAAST was het de innovatieve technovirus die mensen werkelijk kapot maakte en doodde. Nog nooit eerder was dit gebruikt: een technovirus die de longen verwoestte en het zenuwstelsel aantastte. En het was onmogelijk om er achter te komen wat er aan de hand was met iemand die zo verwoest was, wiens longen zo verguisd waren. Ook mochten er geen autopsies plaats vinden (weet je nog?), want dan zou blijken dat er een heel vreemd stofje in die longen zat!

  Dus dat het “vaccin met spoed” kwam, is gewoon pure larie, want het was nooit BEDOELD om een “vaccin” te zijn. Je wordt namelijk ingespoten met iets dat niks te maken heeft met griep of wat dan ook. Je wordt ingespoten met rotzooi die uit mRNA bestaat, welke zich kan mengen met je DNA, en zo niet in de nucleus zelf, dan toch wel in de cell met het transcriberen van deze RNA met de expressie van bepaalde enzymen tot gevolg. Deze enzymen hebben zeer nadelige gevolgen voor jou als natuurlijk functionerend mens, alswel voor jou nakomelingen die het mRNA van je meekrijgen.

  De bedoeling van dit alles is iets waar men geen flauw benul van lijkt te hebben. Maar het heeft te maken met het onomkeerbaar en onverbiddelijk veranderen van fundamentele processen in het menselijk wezen, zodat ze op een veel lager niveau zullen bestaan, en derhalve makkelijker te domineren zijn. Ook zullen ze hierdoor als vee voortgeplant kunnen worden, al naar behoefte van de heersers. Het is niet de bedoeling een massamoord te plegen, maar een radicale uitdunning van het aantal mensen is wel een gevolg van dit godsgruwelijk smerige, duivelse programma.

  Maar er is nog meer aan de hand met die gifspuit. Dat is allemaal veel te veel om te verwerken, en de meeste mensen zullen het niet eens kunnen overwegen als zijnde de waarheid.

  Het enige dat je kan doen op dit moment is die gifspuit nooit of te nimmer nemen, wat er ook moge gebeuren of komen. Wat je ook op de mouw gespeld wordt, neem die spuit niet. Vergeet het nooit! Zelfs als de space alien je komt bijten, en zelfs als de zonnevlammen je dak doen schroeien, en zelfs als je spaarpotje gejat wordt. Neem die spuit nooit! En niemand kan die spuit je arm induwen, totdat jij het toelaat. Dat is de enige manier om nog normale mensen over te houden op Aarde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in