Stop Vaccinpaspoorten!

6

Het is heel belangrijk dat de mensen begrijpen wat hier gebeurt. De bedoeling is om overal vaccinpaspoorten in te voeren. Maar dit is een vermomming. Het is ’s werelds eerste digitale, gemeenschappelijk formaat, wereldwijd interoperabel ID-systeem met een bewerkbare gezondheidsvlag (gevaccineerd J of N).

Het maakt niemand veiliger. Als u gevaccineerd bent, bent u naar verluidt beschermd en u wordt u niet veiliger doordat u de immuunstatus van anderen kent.

Net als in Israël zult u verplicht zijn een geldig vaccinpaspoort te tonen om toegang te krijgen tot bepaalde voorzieningen of diensten. Zonder vaccinpaspoort wordt u geweigerd.

Dit systeem heeft slechts 50%+ van de volwassen bevolking nodig om op te starten vanwege de enorme, dwingende kracht op de ongevaccineerden.

Het is illegaal, medische apartheid.

Als ze slagen, zal het u niet helpen om te weigeren. Ze zullen verder gaan, en die minderheid achterlaten.

Een vaccinpaspoort systeem als dit geeft degenen die de database en zijn algoritmen beheren, TOTALITAIRE TIRANNIE over ons allemaal.

De ENIGE manier om deze bioveiligheidsnachtmerrie te stoppen, is door NIET GEVACCINEERD TE WORDEN OM NIET-MEDISCHE REDENEN !!!

Ik vrees dat, als onze tegenstanders deze absolute controle krijgen, zij het zullen gebruiken om de bevolking te schaden. Er is geen grens aan het kwaad dat zal voortvloeien uit dit strategische doel.

LAAT DIT SYSTEEM NIET OPSTARTEN, want het is daarna niet meer te stoppen.

Een voorbeeld: uw vaccinpaspoort zendt u een ping met de instructie dat u moet komen voor uw 3e of 4e of 5e booster of variant-vaccin. Als u dat niet doet, vervalt uw vaccinpaspoort en wordt u een buitenstaander die geen toegang meer heeft tot uw eigen leven.

  "Gezondheidsnachtmerrie" waarschuwing over Covid-prikken met hartbeschadigend gif

Hoeveel keus heeft u?

Geen enkele. U wordt gecontroleerd. Voor altijd.

Deel dit alstublieft op grote schaal, op elk platform dat u gebruikt.

Dank u,
Dr Mike Yeadon

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Immunoloog professor spreekt duidelijke taal: Coronavaccinatie is een gewetenloos experiment op mensen

Vorig artikel48-jarige chirurg DOOD na bespotten van “anti-vaxxers” en schrijven van zijn eigen overlijdensbericht na Moderna COVID-injecties
Volgend artikelGezondheidsautoriteit meldt 2 sterfgevallen onder baby’s na experimentele COVID-injecties tijdens klinische proeven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  • Als je daar aan toegeeft, dan hebben ze jou precies daar waar ze het graag zouden willen.
   Verwijderd uit het straatbeeld,weer een weigeraar minder. Mooi, is dat probleem ook opgelost.
   Dat plezier gun ik ze niet. Ik blijf ze dwars zitten.
   Al is het het laatste wat ik er voor moet doen.

 1. Het grootste probleem is niet diegenen die ons deze ‘vaxpas’ willen opleggen maar de domme kl*ten die zelfs zullen staan springen om zo’n’ vaxpas’ te krijgen omdat ze in de waan verkeren dat ze hierdoor terug ‘vrij’ naar verre landen zullen kunnen reizen om daar met hun kont een week in het zand te liggen en zich iedere avond goed te bezatten en dan terug te komen en de foto’s van hun ‘prestaties’ op fakebook te zetten.

  • Ergens wel. Zo zie ik het zelf ook wel. Maar eigenlijk komt het door de opgelegde dwang door het Uiverkoren Leiderschap. Iedereen zou beslissingen mogen nemen over zijn eigen gezondheid, en zich laten inspuiten met gif of niet. Maar als je het niet doet, dan komt er tegenwoordig dwang van “boven” af. Dit heeft eigenlijk niets te maken met de persoonlijke beslissingen van de debielenkudde. Het probleem is dat je meegesleurd wordt door de debielenkudde omdat het Uitverkoren Leiderschap kapitaliseert op hun stupide beslissingen om zo controle te vatten over iedereen.

   Dat gezegd, ironisch ook, dat voor het eerst in de geschiedenis de debielenkudde “gehoord” wordt door de overheid. Hihi.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in