Nu pas begint er een beetje een beeld te ontstaan van wat de gevolgen zijn van de massale vaccinatiecampagne in Israël.

Onder de vaccinatiedoden zijn opvallend veel jongeren die hartproblemen kregen en in Amerika krijgen kinderartsen een bonus wanneer ze hun vaccinatiedoelstellingen bij kinderen halen.

Er is in Israël een rapport verschenen  over de effecten van de Coronavaccinaties door een niet overheidsinstelling genaamd Israëli People Committee (IPC). De resultaten, gemeld in dit rapport over het in Israël gebruikte Pfizer vaccin, zijn rampzalig, schrijft gastauteur niburu.

Het eindoordeel van het IPC luidt dan ook dat er nog niet eerder een vaccin is geweest dat aan zoveel mensen schade heeft toegebracht.

Het IPC heeft in totaal 288 meldingen gekregen van mensen die zijn overleden na het vaccin. Van die doden was 64 procent man, echter volgens de overheid zijn er “maar” 45 mensen overleden.

Dit betekent dat als we er vanuit gaan dat het verslag van het IPC klopt, de overheid bewust vaccinatiedoden onder het tapijt schuift.

Bloedklontering wordt vooral in verband gebracht met het AstraZeneca vaccin, maar volgens het IPC komen er in Israël meer gevallen van bloedklontering voor dan in geheel Europa waar men officieel schijnbaar 300 van die gevallen heeft.

Vergeleken met 2020 vond er in de eerste twee maanden van dit jaar, de periode dat de massale vaccinatie op haar hoogtepunt was, in Israël een toename waar te nemen van 22 procent in sterfgevallen. Vergeleken met de afgelopen tien jaar waren de twee eerste maanden van 2021 de meest dodelijke vergeleken met dezelfde periode over tien jaar.

En dan iets heel interessants. De hoogste sterftecijfers waren in de leeftijdsgroep 20-29 jaar met 32 procent meer sterfte vergeleken met vorig jaar.

Wanneer men bij IPC de sterftecijfers neemt van het Israëlische CBS, aangevuld met cijfers van het Ministerie van Gezondheid, dan overlijden er naar schatting 1 op de 5.000 mensen direct na een vaccin. Direct wil zeggen binnen enkele weken. Wanneer dit gegeven klopt, dan betekent dit omgerekend dat er tussen de 1.000 en 1.100 mensen direct zijn overleden na het Coronavaccin. Dat betekent dan weer dat het werkelijke sterftecijfers direct na een Coronavaccinatie 22 keer hoger ligt dan de cijfers die door de overheid bekendgemaakt worden.

  Tijdens de wedstrijd stortten twee cricketspelers in die drie dagen eerder tegen Covid waren ingeënt

Ook schijnt het dat hoe ouder je bent des te eerder je overlijdt na vaccinatie. Van de doden in de groep boven de 70 stierven de mensen gemiddeld 3 dagen na het vaccineren, in de leeftijdsgroep 50-69 gemiddeld 5 dagen erna en in de leeftijdsgroep 20-49 gemiddeld na 9 dagen.

Het IPC heeft berekend dat de kans dat je na het tweede vaccin sterft groter is dan na het eerste vaccin.

Daarnaast houdt het IPC bij hoeveel ernstige bijwerkingen er zijn en ze hebben tot nu toe 2.066 meldingen ontvangen en dat worden er iedere dag meer. De bijwerkingen zorgen voor schade in bijna ieder onderdeel van het menselijk lichaam, maar een relatief hoog gehalte heeft hart gerelateerde problemen.

Dit is dan weer volledig in overeenstemming met de wetenschappelijke onderzoeken waarover wij eerder schreven die tot de conclusie kwamen dat alleen het spike eiwit zonder virusmateriaal voldoende is voor schade aan cellen in de bloedvaten, waardoor de wetenschappers Covid-19 dan ook rangschikken onder hart- en vaatziekten. En aangezien je door een Coronavaccin te nemen je lichaam verandert in een fabriek die spike eiwitten produceert en het wekenlang duurt voordat je lichaam de benodigde antilichamen aanmaakt om die spike eiwitten weer gedeeltelijk onschadelijk te maken, kunnen deze door jou geproduceerde spike eiwitten onnoemelijke schade aanrichten.

Een ander bijzonder fenomeen is dat het IPC ontdekte dat hartproblemen relatief vaak bij jongeren voorkomen. In de leeftijdsgroep tot 40 jaar kwam 26 procent van alle hart gerelateerde problemen voor.

In ons land is de Telegraaf druk op zoek naar kinderen die bovenstaande ook graag persoonlijk willen meemaken.

  Pro-Vax Britse radiopresentator "opgewonden" over 3e prik - In ziekenhuis opgenomen met "longen vol bloedklonters"

Ben je tussen de 18 en 25 jaar en sta je te springen om het Coronavaccin? Dat ene festival, de aankomende vakantie of om zonder zorgen je opa en oma weer te kunnen knuffelen. Ben jij tussen de 18 en 25 jaar en sta je te springen om het Coronavaccin? Dan zoeken wij jou voor een mooi verhaal + foto in de krant.

Ook in Israël doet men wanhopige pogingen om de kinderen te vaccineren. Wanneer de overheid hiermee doorgaat, dan zullen de gevolgen volgens IPC dramatisch worden.

Zij waarschuwen dat uit hun onderzoek blijkt dat ook jonge mensen met ernstige bijwerkingen te maken krijgen, waaronder de dood, en dat het vaccineren van kinderen tot gevolg zal hebben dat er gezonde kinderen zullen sterven.

Het IPC wil dan ook dat kinderen niet worden gevaccineerd. Dit, omdat de ziekte die men covid noemt voor hen geen enkel gevaar oplevert, maar dat de vaccins hun leven wel degelijk in gevaar brengt en/of voor permanente schade kan zorgen.

De conclusies van het IPC vind je uiteraard niet terug in bij vaccinatiekinderlokkerbladen zoals de Telegraaf die maar wat graag meewerken om op een schaamteloze manier jonge kinderen te ronselen voor een levensgevaarlijk medisch experiment.

Wie weet hoeveel de Telegraaf daarvoor betaald krijgt, want nu net komt naar buiten dat kinderartsen in Amerika grof geld betaald krijgen voor kinderen die ze weten te vaccineren.

Zo betaalt het verzekeringsbedrijf Blue Cross 400 dollar per patiënt aan een arts die ervoor zorgt dat het kind voor de leeftijd van 2 jaar alle voorgeschreven vaccinaties (in totaal 10) krijgt. Dit op voorwaarde dat ze ervoor weten te zorgen dat 63 procent van de ouders in hun bestand hun kinderen op de voorgeschreven wijze laten vaccineren.

  Vaccinpas van de Schotse regering stuurt privégegevens naar Amazon en Microsoft

Artsen kunnen op deze manier vrij gemakkelijk zo’n 80.000 dollar per jaar bijverdienen.

De Gezondheidsraad, het Nederlandse filiaal van de farmaceutische industrie doet ook weer eens een duit in het zakje:

Ook kinderen van 16 en 17 jaar die een hoog risico op een ernstig verloop van het Coronavirus lopen, zouden gevaccineerd moeten worden. Dat stelt de Gezondheidsraad in een advies aan het ministerie van Volksgezondheid. De kinderen zouden het vaccin van BioNTech/Pfizer moeten krijgen, stelt de raad.

En zo komen ook stap voor stap hier de kinderen aan de beurt. Laat dit niet gebeuren. Als ouderen zich laten foppen en ze willen graag versneld dit leven verlaten, dan is dat hun eigen keuze. Voor kinderen en jongeren ligt dat anders, die zijn niet goed in staat om de werkelijke gevaren in te schatten. Ze worden helemaal gek gemaakt door bladen zoals de Telegraaf met alle leuke dingen die ze weer kunnen doen en zouden tegen zichzelf beschermd moeten worden.

Ze zouden in ieder geval op een eerlijke manier ook geconfronteerd moeten worden met de risico’s afgezet tegen het risico dat ze lopen in het geval ze verkouden worden, of zoals dat nu heet, Corona krijgen. Dat dat wordt tegengewerkt door autoriteiten geeft wat ons betreft onomwonden aan dat de intenties achter het vaccineren absoluut niet goed zijn.

niburu

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Artsen koppelen Pfizer, Moderna vaccins aan levensbedreigende bloedziekte

Vorig artikelDe psychologische tactieken die de media gebruiken om af te dwingen het Covid-19 ‘vaccin’ te nemen
Volgend artikelEU verlengt haar overeenkomst met AstraZeneca niet
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Het is te schandalig voor woorden waar de Telegraaf nu aan mee werkt, hoe diep en geldgeil moet je zijn gezonken om dit te promoten, ik hoop dat er een tijd komt dat ze voor de Rechter komen te staan en dat ze minimaal 20 jaar de gevangenis in vliegen en dat alles wat ze bezitten hun word afgepakt. Het is jammer dat er geen kleine Adolf is die hun aanpakt.

    • De overheid komt juist niet met feiten en maakt de mensen bang en ziek eikel, Laat je maar lekker prikken, ik zie in mijn praktijk ook de ellende en vele sterfgevallen van deze genocide.

  2. Waar ik ook zo kotsziek van wordt is die radio propaganda en de campagne plakkaten overal met “wij doen het samen” en “doe jij het voor Opa? Ik doe het voor jou.” In NederLaLaLand werd en wordt er nooits iets “samen” gedaan, of voor een ander. Pappa Staat zorgt altijd overal voor. En nu geeft hij zelfs gratis spuitjes. Ik betaal daar belasting voor, voor die k**zooi en oplichterij door Pappa Staat. Walgelijke bende. Eerst werd het smerige experiment op de oudere bevolking en zwakkeren losgelaten, kennelijk om te zien hoeveel er aan dood zouden gaan, en nu wordt het op de echte doelgroep losgelaten: de nieuwe generatie die straks onder de verduisterde krijthemel van Bill Gates of Hell moet zien te overleven. Maar je zou het ze haast toewensen, die idioten die overal in trappen en zich alleen maar bezig houden met hun eigen natjes en droogjes. Desalniettemin, wie heeft er het recht op een ander mens te vernietigen…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in