© engin akyurt op Unsplash

De vaccinaties haperen momenteel blijkbaar meer dan de mainstream media doen voorkomen. Veel mensen komen niet opdagen voor hun tweede afspraak, en het aantal verschilt van land tot land. Ambtenaren zijn nu bezig met een boete voor de gedupeerden, bericht de.rt.com.

Wie vandaag de dag nog vertrouwen heeft in de verklaringen van de mainstream media moet wel denken dat de “vaccinatiecampagne” in volle gang is. Het wordt bijna dagelijks aangekondigd: zoveel procent is ingeënt. Zoveel en zoveel hebben de eerste vaccinatie gekregen, enzovoort. Maar blijkbaar komt dit slechts gedeeltelijk overeen met de feiten. Hoewel op de staatsradio en in andere media degenen die niet gevaccineerd willen worden vrijwel helemaal niet voorkomen of worden gestigmatiseerd, lijkt hun aantal in feite groter dan gedacht.

Zo worden nu veel tweede afspraken afgezegd, zoals Bild meldt. In Mecklenburg-Vorpommern komt ongeveer 40 procent van degenen die zich aanvankelijk wilden laten vaccineren niet op de tweede afspraak, in Berlijn zou dit percentage oplopen tot tien procent. Let wel: dit zijn mensen die aanvankelijk een vaccinatie wilden, maar daar nu liever van afzien. Ook in huisartsenpraktijken stijgt hun aantal volgens informatie van de Duitse huisartsenfederatie.

De trend roept nu ambtenaren op het terrein die onder andere met geldboetes de situatie willen aanpakken. Zo bracht de voorzitter van het Berlijnse Duitse Rode Kruis Mario Czaja in de rbb een geldboete van 25 à 30 euro in het spel. Czaja meent:

“Helaas maken we sinds enkele weken mee dat steeds meer mensen zich niet afmelden, hoewel ze een afspraak hebben in de vaccinatiecentra. Dit is nogal onsolidair tegenover degenen die sneller een afspraak willen hebben”.

Volgens Markus Rose, hoofd van het vaccinatiecentrum van het ziekenhuis van Stuttgart, zijn de vaccinatiecampagne en de herwonnen vrijheid er de oorzaak van dat veel mensen een vaccinatie tegen Corona niet meer zo dringend vinden als vroeger. Daarom moet men “alles in het werk stellen om het huidige vaccinatieaanbod te benutten, om onmiddellijk zoveel mogelijk medemensen in te enten en de verspreiding van het virus een halt toe te roepen”, aldus Rose in Bild.

  De Spaanse griepepidemie van 1918 werd veroorzaakt door vaccinaties

Silke Gebel, lid van de Groene Partij in het Berlijnse Huis van Afgevaardigden, is een soortgelijke mening toegedaan. Een geldboete voor mensen die hun tweede inentingsafspraak overslaan zonder af te zeggen, kan “zeker worden overwogen”, zei de politicus tegen Inforadio. Reden voor de weigeringen is dat men het niet gemakkelijk genoeg maakt voor inentingswilligen. Alleenstaande ouders hebben bijvoorbeeld nog niet de mogelijkheid gehad om hun kinderen naar een afspraak in het vaccinatiecentrum te brengen, vervolgde Gebel. De overweging dat dit te wijten zou kunnen zijn aan een toenemend scepticisme ten aanzien van de zin van vaccinatie in het licht van het zeer geringe aantal gevallen en het meestal milde verloop van de ziekte, speelde voor de groene politicus echter geen rol.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Boete voor het weigeren van AstraZeneca vaccinVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel“What are you, anti-oil?”
Volgend artikel13-jarige Amerikaanse jongen sterft in zijn slaap na ontvangst van Pfizer COVID-19 vaccin; CDC stelt onderzoek in
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Van roken kun je longkanker krijgen. Van alcohol kun je ook kanker krijgen.Van heet gespiced eten kun je slokdarmkanker krijgen.
    En dat mag je allemaal wel hebben en doen, zei het met een waarschuwing.
    Waarom mogen de mensen dan niet beslissen wel of geen vaccinatie. Als ik dat risico wil nemen om ziek te worden is dat mijn eigen pakkie an.
    Er vanuit gaande dat dit virus er is en dat die spuit helpt. NO Way!!!!!!!!

  2. Ha Pierre inderdaad dat mag je zelf weten of je dat wel of niet doet ik ben erg gesteld op een goed bord eten en een wijntje vind ik ook lekker roken doe ik niet maar ben geen sportfanaat ja om naar te kijken vanuit de familie word er nog steeds geprobeerd om mij van gedachten te laten veranderen maar ze zijn toch allemaal geënt en veilig met hun vaccin dus dan kan ik toch als niet gevaccineerde. Niemand besmetten !!!!

  3. Aan mijn lijf géén polonaisse , ieder zijn ding, ik de mijne, ben gezonde 70 jarige vrouw, NOOIT ZIEK, Graag houden zo.Schijf van 5 én mijn dagelijkse , uit de potjes vitaminen , zink , b, knoflook , biergist, cranberry, d, magnesium, chondrotoine, clucosamine, gember, etc.

  4. De vierde eh de vijfde en de elfde van de elfde wat maakt en spuitje nou nog uit het gaat om je vrijheid met spuiten te betalen met je lichaam dat er vol van zit

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in