De Centers for Disease Control and Prevention (CDC) onderzoeken nu de dood van een 13-jarige jongen uit Michigan, Jacob Clynick, die stierf een paar dagen nadat hij zijn tweede dosis van het Pfizer COVID-19 vaccin had gekregen, bericht newsweek.com.

Martha Sharan, hoofd Publieke Zaken voor CDC’s COVID-19 vaccin eenheid, schreef in een verklaring aan Newsweek dat, “CDC op de hoogte is van een 13-jarige jongen in Michigan die stierf na het ontvangen van een COVID-19 vaccinatie. Deze zaak wordt momenteel onderzocht en totdat het onderzoek is afgerond, is het voorbarig om een specifieke doodsoorzaak aan te wijzen”.

Sharan vervolgde: “Wanneer een ernstig ongewenste bijwerking, zoals overlijden, wordt gemeld aan het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) na COVID-19 vaccinatie, vraagt CDC alle medische dossiers op die met het geval te maken hebben, waaronder overlijdensakten en autopsierapporten, en bekijkt deze. De doodsoorzaak wordt vastgesteld door de certificerende ambtenaar die de overlijdensakte invult of de patholoog die de autopsie uitvoert. VAERS is niet bedoeld om vast te stellen of het vaccin de gemelde ongewenste bijwerking heeft veroorzaakt. Hoewel sommige gemelde ongewenste bijwerkingen door vaccinatie kunnen zijn veroorzaakt, zijn andere dat niet en kunnen zij toevallig zijn opgetreden”.

Clynick was een inwoner van Saginaw County, aldus de Detroit Free Press. Medisch directeur Dr. Delicia Pruitt en gezondheidsvoorlichter Christina Harrington van het ministerie van Volksgezondheid van Saginaw County zeiden in een gezamenlijke verklaring: “Het onderzoek of er een verband is tussen zijn dood en de vaccinatie is nu op federaal niveau bij het CDC”.

“Ondertussen blijft de gezondheidsdienst families aanmoedigen om met hun artsen te spreken om hun eigen risico’s en voordelen van vaccinatie af te wegen”, vervolgde de verklaring.

  Befaamde Covid-vaccin promotor merkt te veel plotselinge sterfgevallen op onder zijn vrienden, "Kampioenen van de wereldgezondheid"

Newsweek heeft contact opgenomen met Harrington voor verder commentaar.

Clynick ontving de tweede dosis van het Pfizer COVID-19 vaccin op 13 juni en stierf in zijn slaap in de nacht van 15 juni, meldde de krant.

“Hij overleed midden in de nacht thuis”, zei de tante van Clynick, Tammy Burages.

Na het ontvangen van zijn tweede dosis, vertoonde Clynick de gebruikelijke post-vaccin symptomen, zoals vermoeidheid, koorts en buikpijn, volgens Burages. Maar, zei ze, de symptomen waren niet ernstig genoeg om zich zorgen te maken.

De begrafenis van Clynick vond plaats slechts drie dagen nadat een adviescommissie van de CDC melding maakte van een “waarschijnlijk verband” tussen de Pfizer en Moderna COVID-19 vaccins en het risico op myocarditis – ontsteking van het hart – bij jonge adolescenten.

“De klinische presentatie van myocarditis-gevallen na vaccinatie is duidelijk, en komt het vaakst voor binnen een week na de tweede dosis, met pijn op de borst als de meest voorkomende verschijningsvorm”, zei de voorzitter van de adviescommissie, Dr. Grace Lee.

Volgens de Detroit Free Press werd aan de ouders van Clynick verteld dat bij een voorlopige autopsie was vastgesteld dat het hart van Clynick vergroot was toen hij stierf, maar het kantoor van de lijkschouwer in Saginaw County kon deze beweringen niet bevestigen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dood door vaccin – het grootste schandaal van de 21ste eeuwVolg Frontnieuws op Telegram

  Wie geef je de schuld voor Covid als de vaccinatiegraad bijna 100 procent is?
Vorig artikelGeldboete gepland voor vaccinweigeraars? Aantal blijkbaar groter dan gepresenteerd in de mainstream
Volgend artikelDe grote propagandatrucs van vandaag de dag: valse context en “doen alsof”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Wauw… dit zegt toch genoeg. Ze zijn er al overduidelijk mee bekend:

    “De klinische presentatie van myocarditis-gevallen na vaccinatie is duidelijk, en komt het vaakst voor binnen een week na de tweede dosis, met pijn op de borst als de meest voorkomende verschijningsvorm”,

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in