Filmpje in de mail gevonden. Een schitterende parodie op het hele vaccingebeuren met parallellen die zeer herkenbaar zijn. Blijkt ook op YouTube te staan. Zolang het duurt.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

PCR-bedrog: na Cola is nu ook ijsthee en appelmoes positief getest voor CoronaVolg Frontnieuws op Telegram

  20 bizarre doodsoorzaken die de media wijten aan het sudden adult death syndrome
Vorig artikelCombinatie AstraZeneca-BioNtech: kruisvaccinatie is tien keer dodelijker dan enkelvoudige vaccinatie
Volgend artikelGeldboete gepland voor vaccinweigeraars? Aantal blijkbaar groter dan gepresenteerd in de mainstream
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Dat filmpje is goud!!! Die gast is 100% Hugo Mengele die de gifprikken probeert te slijten. Aanrader, kijken! 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in