Screenshot video 𝕏

Larry Fink, de CEO van BlackRock die jarenlang heeft aangedrongen op open grenzen en massa-immigratie in Amerika, vertelde deze week op het World Economic Forum dat “xenofobe” landen met een “krimpende bevolking” wel eens de “grote winnaars” zouden kunnen zijn in een toekomst die gedomineerd wordt door AI en robotica, schrijft Chris Menahan.

Via The Sociable, ‘Sociale problemen bij het vervangen van mensen door machines zullen gemakkelijker zijn in ontwikkelde landen met een afnemende bevolking’: Larry Fink aan WEF”:

“Ik kan stellen dat in de ontwikkelde landen de grote winnaars landen zijn die een krimpende bevolking hebben,” zei Fink maandag op het WEF in Riyad, Saoedi-Arabië.

“Vroeger dachten we altijd dat een krimpende bevolking een oorzaak was voor negatieve groei, maar in mijn gesprekken met de leiders van deze grote, ontwikkelde landen die een xenofoob immigratiebeleid hebben, ze laten niemand binnen, een krimpende demografie – deze landen zullen snel robotica en AI en technologie ontwikkelen.

En als de belofte, en dat gaat gebeuren, als de belofte van dat alles de productiviteit verandert, wat de meesten van ons denken, dan zullen we in staat zijn om de levensstandaard van landen en de levensstandaard van individuen te verhogen, zelfs met een krimpende bevolking.”

[…] “Het paradigma van negatieve bevolkingsgroei gaat veranderen, en de sociale problemen die je zult hebben bij het vervangen van mensen door machines zullen veel gemakkelijker zijn in landen met een krimpende bevolking,” zei Fink.

“Voor de landen met een groeiende bevolking zal het antwoord onderwijs zijn – voor de landen die geen basis van rechtsstaat of onderwijs hebben, daar zal de kloof steeds extremer worden,” voegde hij eraan toe.

Onwetende conservatieven doen net alsof Fink een “ontvolkingsagenda” propageert, terwijl hij in werkelijkheid schoorvoetend erkent dat AI en robotica pure bevolkingsaantallen overbodig zullen maken als je miljoenen of zelfs miljarden AI-gestuurde robots kunt bouwen om te dienen als de beroepsbevolking van je land.

  Geoengineering-programma gelanceerd om de zon te DIMMEN, de lucht te VERVUILEN en het oceaanwater van de aarde te BEVRIEZEN

Hij geeft toe dat de “xenofobe” en homogene naties die hij heeft gehekeld, zoals Japan, niet geconfronteerd zullen worden met de sociale onrust die we in Amerika zullen zien dankzij zijn open grenzen beleid en massale immigratie waardoor miljoenen “nutteloze eters” zonder werk komen te zitten wanneer AI en robotica hun banen overbodig maken.

Zijn voorgestelde oplossing voor dit probleem, “onderwijs”, is een luchtkasteel waarvan ik sterk betwijfel of zelfs hij erin gelooft. De echte oplossing is massale deportaties – en dat is precies wat de meerderheid van de Amerikanen nu wil volgens een peiling van Axios van vorige week.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

De beheersers van geld, energie en voedsel, zullen de wereld beheersen – Er zullen ziekte, honger, armoede, hongersnood en dood komenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZionistische Christenen worden wakker geschud: Nieuwe wet die “Antisemitisme” definieert betekent ontkenning van het Bijbelse verslag dat Joden Jezus ter dood veroordeelden!
Volgend artikelVaccinweigeraars moeten behandeld worden met psychiatrische medicatie eist College van Artsen en Chirurgen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Jajaja, Ai gaat een dingetje worden. Of we zetten hem uit, ( ben ik niet tegen) of het gaat banen kosten.

  Neem nou het voorbeeld van een gemeenteambtenaar. Je hebt je hele leven betaald aan het ABP, het APB is inmiddels leeg geroofd.Je moest om je baan te houden de vaxx nemen, de vaxx maakt je gezondheid kapot (zeggen ze ).

  En Ai pakt je baan af. Goede raad is duur. Maar gelukkig zijn ambtenaren heel slim. Die vinden wel wel iets. Onee, die vinden niks als hun macht weg is. Binnen een paar jaar zijn het paupers! En wat dan?

 2. De samenwerking tussen Joden en Chinezen.
  Helaas hebben de Nederlanders zich aan het een of ander op(- of af)getrokken.
  Aan de Joden kun je zo zien hoe ze zijn, normaal kijken ze niet verder dan hun neus lang is, dat is voor hen heel ver, hoewel ook de reden dat ze scheel kijken. Daarom zijn ze zo jaloers gesteld op die spleetogen, je kunt zo zien dat dit geniepige volk ook niet te vertrouwen is.

 3. Hij heeft blijkbaar goed de Deagel “Population Forecast 2025” bekeken; of mee opgesteld !
  Hij verzint nu een heel leep excuus alsof hij er ook niks aan kan doen.
  Die krimpende bevolking, dat ziet meneer nu ineens, een langere neus dan Pinokkio !

 4. Al die CEO’s beredeneren vanuit de slavernij gedachte dat iedereen moet werken voor hen en zo productief mogelijk voor grote bedrijven moeten zijn. Denken dan ook constant om meer productie, meer winsten inhouden. Met de komst van automatisering en A.I. aangedreven processen, kunnen je welles waar meer produceren binnen een bepaalde tijdsbestek. Maar is er dan ook vraag vanuit de markt er ook? Want nu de massale ontvolkingsprocessen zijn ingezet, zal de marktvraag naar goederen afgaan nemen. Dat betekent minder consumenten, minder afzet en dus minder winsten. Dus wat heb je aan fabrieken die volledig A.I. geautomatiseerd zijn, als de markt vraag uit blijft. Zie maar aan de EV markt nu.

 5. Hoe intelligenter je zogenaamd bent, hoe hoger je op de maatschappelijke ladder komt te staan, financieel. Degenen die altijd bezig zijn met bevolkingsstatistieken op economisch niveau zijn de corruptie van de samenleving. Hun intelligentie is enkel hebzucht. De Joden gaan ervan uit dat ze overal zouden moeten kunnen bestaan.

  • Maak jij weleens een onderscheid tussen “gewone Joden”, wie het ook mogen zijn.
   Ik denk bijvoorbeeld aan héél véél vooraanstaande wetenschappers van het moment die de hele COVID-ZOOI aan de kaak stellen, vanaf het prille begin alstublieft, of we kunnen denken aan ’s werelds beste kunstenaars veelal op muzikaal vlak, er zijn ook vele anderen maar toch.
   Kortom dit zijn gewone lieden die in hun domein excelleren, door hun inzet en gedrevenheid. Talent misschien, maar is meestal niet het doorslaggevende element.

   Dus : tussen “gewone Joden” en de “Chazaren Joden, ook wel Khazaarse Joden genoemd”

   Misschien eens even opzoeken voor je de volgende ANTISEMITISCHE driftbui op schrift zet.
   B.T.W. ANTIZIONISTISCH moet iedereen met gezond verstand gewoon zijn,
   zo niet ben je een racist, of ben je het eens met mensen die van zichzelf zeggen: “wij zijn het uitverkoren volk” en dus meer waard dan alle anderen, en dus onderschrijf je een racistisch gedachtegoed.

 6. Bij de joden is het diaspora, bij de Chinezen overbevolking.
  Indirect doen ze daarom net alsof we allemaal mensen zijn.

 7. Ik zou zeggen: in multi-etnische samenlevingen is de noodzaak tot AI het grootst om eenheid te scheppen. Landen die toch al paranoïde zijn, zijn er het meest geschikt voor.

 8. Duidelijk is dat BlackRock (WEF) de weg wil vrijmaken om alweer te gaan Koloniseren…Dat is de enige bedoeling.. OPNIEUW…de hele wereld leest dat ook.. Azië, Afrika, Zuid-Amerika en tenslotte een klein voorbeeld de Houti’s ook mede met ALLE Islamitische Landen… Poetin lacht zich een breuk…♥️🇷🇺🇨🇳🇮🇷🇵🇸 enz

 9. 1.Landen met een groeiende bevolking zal onderwijs zijn , waarvoor dient dat onderwijs ?
  Met de robots , AI
  bevolking afname is zijn insteek …
  2. Voor landen die geen basis, rechtstaat, onderwijs hebben zal de kloof groter worden
  Hoe dan , we bezitten niets in 2030 zegt klaus. We zijn gelukkig zegt klaus.

  Ik ben benieuwd waar land 2. Ligt.
  🏝. Of tussen ijsberen 🐻‍❄️
  Is een optie.

  • Denk, AI gaat op termijn de ondergang worden. Is een tank met rommel die men erin stopt, is manipuleerbaar- wie wat erin doet.
   Nu is het misschien leuk , AI kan mi gedifferentieerd worden,’ Toren van Babel’ , niemand weet iets.
   ‘Is men Afhankelijk van robots die doen wat ze willen’ er is veel techniek bij gekomen, de waarde is overschat mi .

 10. Vraag hem eens of hij iedereen maar in zijn huis toe laat, of in zijn bedrijf laat rondwandelen.
  Nee, maar dat is dan zeker niet ‘xenofoob’

 11. These Charts Show How Big the Banking and Housing Crisis Is.
  https://youtu.be/t0Al_6Hy2i4?si=3AMuxBvG0NJ9atxQ

  WEF Plan to Seize Your Home.
  https://youtu.be/CCxVRKBI8c8?si=v3D2ogeKB-eVynCp

  Corporations Are Buying Public Water Systems. Bills Are Skyrocketing.
  Private corporations are buying up public water and sewer systems. Then people’s bills skyrocket. In Pennsylvania communities are fighting back — and rejecting the privatization of water.
  https://youtu.be/277QrCqi9GU?si=kAqQHA1VWMCiVB5_

  Thousands Believe Covid Vaccines Harmed Them. Is Anyone Listening?
  All vaccines have at least occasional side effects. But people who say they were injured by Covid vaccines believe their cases have been ignored.
  https://www.nytimes.com/2024/05/03/health/covid-vaccines-side-effects.html

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in