Het Amerikaanse Rode Kruis ligt onder vuur vanwege het screeningsproces voor bloeddonaties, dat een specifieke vraag bevat over de COVID-19 vaccinatiestatus.

De vraag maakt deel uit van het RapidPass-systeem van de organisatie, dat ontworpen is om de procedure voorafgaand aan de donatie te versnellen door potentiële donoren in staat te stellen het benodigde papierwerk online in te vullen, bericht Jim Hᴏft.

De controverse draait om de 79e vraag op de RapidPass vragenlijst, waarin donoren wordt gevraagd of ze een COVID-19 vaccinatie hebben ontvangen. Degenen die bevestigend antwoorden, wordt gevraagd contact op te nemen met het Amerikaanse Rode Kruis op 1-800-RED CROSS (1-800-733-2767) om te bespreken of hun vaccinatiestatus van invloed is op hun geschiktheid om bloed te doneren.

Rogan O’Handley (DC Draino), een voormalig Hollywood-entertainmentadvocaat die conservatief commentator is geworden, schreef op X: “Het Amerikaanse Rode Kruis vraagt nu aan bloeddonoren of ze ooit het Covid-vaccin hebben gekregen. Als je ja antwoordt, willen ze dat je van tevoren belt om te zien of je nog steeds in aanmerking komt. Ik dacht dat het vaccin “veilig en effectief” was? Welke informatie verbergen ze voor ons?

De website van het Amerikaanse Rode Kruis verduidelijkt zijn positie en zegt dat het FDA-richtlijnen volgt voor het in aanmerking komen voor bloeddonatie na de COVID-19. De wachttijden kunnen variëren afhankelijk van het type vaccin dat is toegediend. Donors die zijn ingeënt met een geïnactiveerd of op RNA gebaseerd vaccin van AstraZeneca, Janssen/J&J, Moderna, Novavax of Pfizer krijgen doorgaans geen uitstel, mits ze op het moment van donatie symptoomvrij zijn en zich goed voelen.

  Waarom blijven magneten aan de COVID gevaccineerden kleven? UPDATE - NIEUWE compilatie van magneten die op de armen van gevaccineerde mensen kleven

Volgens de website van het Rode Kruis:

Informatie over COVID-19 vaccin en geschiktheid van bloeddonoren

Het Rode Kruis volgt de FDA-richtlijnen voor bloeddonaties voor diegenen die een COVID-19 vaccinatie hebben ontvangen en de wachttijden kunnen variëren afhankelijk van het type vaccin dat iemand heeft ontvangen. Als je een COVID-19 vaccin hebt ontvangen, moet je de naam van de fabrikant doorgeven wanneer je komt doneren. Na vaccinatie zou je een kaart of afdruk moeten ontvangen waarop staat welk COVID-19 vaccin je hebt ontvangen, en we moedigen je aan om die kaart mee te nemen naar je volgende donatie. In de meeste gevallen is er geen uitstelperiode voor personen die een COVID-19 vaccin hebben ontvangen, zolang ze symptoomvrij zijn en zich goed voelen op het moment van donatie. De volgende richtlijnen gelden voor elk ontvangen COVID-19 vaccin, inclusief boosters:

 • Er is geen uitsluitingstermijn voor in aanmerking komende bloeddonors die gevaccineerd zijn met een geïnactiveerd of op RNA gebaseerd COVID-19-vaccin van AstraZeneca, Janssen/J&J, Moderna, Novavax of Pfizer.
 • Bloeddonors die in aanmerking komen en een verzwakt levend COVID-19-vaccin hebben gekregen of niet weten welk type COVID-19-vaccin ze hebben gekregen, moeten twee weken wachten voordat ze bloed geven.
 • Als je een afspraak hebt en je donatiedatum moet worden gewijzigd op basis van de bovenstaande richtlijnen, klik dan hier.
 • Als je nog meer vragen hebt, bel dan 1-800-RED CROSS.

Dit beleid is weer opgedoken tijdens verhitte discussies onder groepen die tegen COVID-19 vaccins zijn. Deze mensen pleiten voor een aparte bloedbank uitsluitend voor niet-gevaccineerden, uit angst dat bloed van gevaccineerde donoren hun “zuivere” bloed zou kunnen aantasten. Deze eis onderstreept het voortdurende debat over de veiligheid van vaccins en de mogelijke implicaties voor bloeddonatiepraktijken.

  Allicht: Nu dreigt er een "Arctische zombie-virus pandemie"

The Gateway Pundit berichtte eerder dat de Florida Surgeon General, Dr. Joseph A. Ladapo, antwoorden eist van Dr. Robert M. Califf, de Commissaris van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA), met betrekking tot de detectie van gastheercel-DNA fragmenten in mRNA COVID-19 vaccins ontwikkeld door Pfizer en Moderna.

De Surgeon General van Florida stuurde op 6 december een brief naar FDA Commissioner Califf en CDC Director Mandy Cohen, waarin hij aandrong op meer transparantie over de mogelijkheid van DNA-integratie in het menselijk genoom – een zorg die verstrekkende gevolgen zou kunnen hebben.

The Gateway Pundit meldde in 2022 dat een peer-reviewed onderzoek in Italië aantoonde dat 94% van de mensen die bijwerkingen ondervonden na het ontvangen van mRNA-vaccins abnormaal bloed hadden en vreemde stoffen bevatten een maand na vaccinatie.

Deze nieuwe studie werd in augustus 2022 gepubliceerd in het open-access peer-reviewed tijdschrift International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research (IJVTPR).

The Gateway Pundit meldde ook in 2022 dat volgens een uitspraak van een Uruguayaanse rechter, de regering en het farmaceutische bedrijf Pfizer alle informatie moeten verstrekken die ze hebben over de biochemische samenstelling van het COVID-vaccin, inclusief enig bewijs van “grafeenoxide” of “nanotechnologische elementen”, evenals bewijs van de werkzaamheid en veiligheid van het vaccin.

In september vertelde een moeder aan TGP dat haar één maand oude baby was overleden aan een bloedprop veroorzaakt door het ontvangen van “COVID-gevaccineerd bloed” tijdens een bloedtransfusie.

“Hij stierf na een bloedtransfusie van gevaccineerd bloed,” beweerde Hertzler. “Hij kreeg direct na de transfusie een bloedprop. Een bloedprop die geen enkele bloedverdunner kon oplossen.”

  VACCIN HOLOCAUST: Honderdduizenden "volledig gevaccineerden" sterven WEKELIJKS, zo blijkt uit officiële overheidsrapporten

Hertzler beweerde dat haar zoon het bloed kreeg van de dokter in Sacred Heart in Spokane, Washington, zonder toestemming van haar of haar man.

The Gateway Pundit meldde eerder dat een arts uit Canada op haar Twitter volgers deelde dat ze verrast was toen één van haar patiënten weigerde een bloedtransfusie te ontvangen als de donor was ingeënt tegen COVID-19.

“Dit was dus de eerste keer voor mij. Een patiënt weigerde een bloedtransfusie als de donor gevaccineerd was tegen covid”, schreef ze.

Een andere arts antwoordde en uitte hetzelfde gevoel: “Helaas hebben we hier een paar patiënten gehad met dezelfde overtuigingen.”

The Gateway Pundit meldde eerder dat ongevaccineerde patiënten die een transfusie nodig hebben nu toegang kunnen krijgen tot “puur bloed” dankzij een nieuwe dienst genaamd “SafeBlood Donation”, die werd gelanceerd door een Zwitserse natuurgeneeskundige genaamd George Della Pietra.

SafeBlood Donation, dat momenteel leden heeft in ten minste 16 landen, heeft als doel op lange termijn bloedbanken te openen die hun leden voorzien van ongevaccineerd plasma, meldt VICE.

Volgens George Della Pietra is de vraag naar “puur bloed” wereldwijd explosief gestegen.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Bloedbank gesproken: Bewijs rondom vernietiging van immuunsysteem door vaccinsVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKijk: Tucker zegt dat Boris Johnson $1 miljoen eiste voor interview over Oekraïne
Volgend artikel‘Blijf van de kinderen af,’ zegt Poetin tegen homo’s
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Het kan aan mij liggen.
  Het valt me op dat een aantal gevaccineerde mensen om me heen in hun gezicht en ook hun houding behoorlijk verouderd zijn.
  Alsof er 10 jaar bij is gekomen in plaats van 2 jaren.

 2. Groen grijs rond de ogen en super slechte oude huid .. niet instaat meer na tedenken en een discussie tehouden over de meest simpele dingen.

 3. In het gesprek met een chirurg voor de operatie kwam hij met de vraag od het in geval van nood bloedtransfusie kon toepassen.
  Dit naar aanleiding van het feit dat ik geen bloed wilde hebben van gevaccineerde mensen.
  Zijn vraag gaf mij aanleiding om te vragen hoeveel risico het geven van bloed bij die operatie zou zijn, indien noodzakelijk.
  Hij kwam uit op een percentage van 10 a 15%
  Mijn vraag: is er geen vaccinvrij bloed bij SANQUIN (de huidige organisatie voor transfusiebloed bij operaties) bekend want er wordt niet op geselectieerd of onderzocht.
  Op de vraag waarom er niet wordt onderzocht wan het antwoord simpel. Dat weten wij niet.
  Mijn antwoord: GEEN transfusie van bloed als dat niet vaccinvrij is.
  De achtergrond hiervan is JOUW keuze – als je geen vaccinatie hebt genomen.
  Dus: eventueel sterven op de operatietafel omdat er geen bloed wordt toegediend is ook jouw keuze.
  Bij een open hart operatie ontkom je er niet aan, of een andere operatie waarbij een hart long machine op jouw lichaam wordt aangesloten.
  Het gehele VACCIN verhaal met mRNA stelt de medische wereld voor dit dilemma wat opgelost wordt door het stellen van een vraag voor je operatie.
  Moreel en moraal is de medische wereld op het verkeerde spoor door geen onderscheid te maken. Bij het afnemen van bloed MOET eerst de vraag worden gesteld – bent u wel of niet gevaccineerd. SanQUIN betaald niets aan de bloedgever, en meer dan de helft van het gegeven bloed wordt voor andere toepassingen gebruikt dan transfusie. Ieder bedrijf wat bloed van Sanquin KOOPT voor onderzoek – ook universiteiten – misbruiken de bloedgevers en dus de misinformatie aan de bloedgevers om vooral bloed te geven uit ideële motieven.
  Tijd voor een grondig onderzoek naar deze praktijken.

 4. Als je hierop ja antwoord kan dit bloed nooit gebruikt worden voor het redden van zogenaamd belangrijke figuren in een levensbedreigende situatie die een zoutoplossing in de plaats kregen!
  Het bloed van purebloods gaat onbetaalbaar worden!
  En je weet dat dit niet voor het redden van de gewone bevolking gaat dienen!

 5. ….Als je de moeite doet om even verder te lezen zal je vaststellen dat gevaxxten toch WEL mogen doneren, tenzij ze ziek zijn ….Misleidende titel dus….Trouwens, iedereen kan blijkbaar antwoorden wat hij of zij wil….en in Hoerkraiene heeft men nu eenmaal véééél bloed nodig….maakt dus ni uit joh !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in