Felton Davis / Wikimedia / (CC BY 2.0 DEED)

Het College van Artsen en Chirurgen in Ontario heeft een mandaat voorgesteld om psychiatrische medicatie te geven aan mensen die mRNA-injecties of vaccinaties weigeren.

In een recente mededeling aan haar leden adviseerde het College van Artsen en Chirurgen Canadese artsen om de ongevaccineerden te zien als individuen met “geestelijke problemen” en adviseerde hen psychiatrische medicatie toe te dienen, schrijft Thepeoplesvoice.

“Het college stuurde een brief of memo naar alle artsen in Ontario,” legt oncoloog Dr. William Makis uit, “waarin stond dat hun ongevaccineerde patiënten beschouwd moesten worden als personen met een geestelijk probleem en dat ze psychiatrische medicatie moesten krijgen.

“Tot nu toe is het slechts een suggestie,” vervolgt Dr. Makis, “maar het College zou dit soort suggesties niet moeten doen. Het is zeer onethisch en het is een zeer gladde helling.

Als ze suggereren dat mensen die lichamelijke autonomie willen en geen experimenteel vaccin willen, dat er mentaal misschien iets mis is met hen, dan is dit een zeer, zeer gladde helling.”

Dr. Makis leidt de strijd tegen de medische tirannie in Canada en heeft de explosieve toename van zeldzame kankersoorten aan het licht gebracht waarvan hij en zijn collega’s getuige zijn geweest sinds de uitrol van het Covid mRNA vaccin.

Volgens Dr. Makis gedragen deze kankers zich op een agressieve en onvoorspelbare manier die nog nooit eerder is vertoond. Sommige van zijn jonge en gezonde patiënten zijn “dagen of zelfs uren” na de diagnose overleden.

  Peiling: bijna de helft van de Fransen wil niet gevaccineerd worden

Dr. Makis heeft in zijn lange en eminente medische carrière 20.000 kankerpatiënten gediagnosticeerd en zegt dat hij en zijn collega’s nog nooit zoiets hebben gezien.

Het Artsen en Chirurgen beveelt psychiatrische behandeling aan voor diegenen die ervoor kiezen om de experimentele mRNA vaccins af te wijzen.
Na al die decennia als oncoloog voelt hij zich net een kleuter als hij naar deze vreemde tumoren kijkt.

Hij moet de angst in zijn stem verbergen als gevaccineerde en geboosterde patiënten hem wanhopig aankijken. Alle andere oncologen die hij kent, voelen zich net zo.

Maar zoals Dr. Makis uitlegt, zijn zijn collega’s niet in een positie om zich uit te spreken en hun broodwinning – en zelfs hun leven – op het spel te zetten.

Kijk:


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.


Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBlackRock CEO: ‘Xenofobe’ landen met krimpende bevolking kunnen de ‘grote winnaars’ zijn in de AI-gedreven toekomst
Volgend artikelIs de vijand onder ons?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

73 REACTIES

 1. Het College van Artsen en Chirurgen in Ontario heeft een mandaat voorgesteld om psychiatrische medicatie te geven aan mensen die mRNA-injecties of vaccinaties weigeren.

  Fantastisch nieuws, die hebben zichzelf ook afgeschaft. Hier ook weer een gevalletje, Ai kom er maar in. 10 goede en eerlijke programmeurs en ze zijn weg.

  Toedeleldokie. Die zien we nooit meer terug!

  • Wat een geweldig idee
   Gelijk onze eminente bestuurders tippen

   Injecteur: “Wilt u de vax ?”
   Klant: “Wat zijn mijn opties ?”
   Injecteur: “Nauw we hebben paddos en LSD”

   • Dat is in ieder geval nog veilig spul. Die vaxx moeten we maar afwachten. Soms is de zwarte markt zo gek nog niet, want als je wilt dansen met de duivel ( media, overheid, big farma) dan wordt het een heftige rit.

 2. Het is onvoorstelbaar dat artsen mee gaan in de volkerenmoord, omdat ze bang zijn voor hun baan en leven.
  En toch doorgaan om de niet gevaccineerden alsnog te hersenspoelen.
  Maar die eraan meewerken ontlopen niet hun straf.

  • Wellicht is het logisch om de bankrekeningen van dit college te bekijken. Dik kans dat Big Pharma die zogenaamde hoog opgeleide artsen donaties krijgen van de gifspuiten fabriekanten.

  • Ik zie dat eerder dat ze mensen hebben gevonden met een narcistische persoonlijkheidsstoornis , zionisten waarschijnlijk.

  • Wie gaat hen dan straffen?
   De rechters niet, de medeplichtige regeringen zitten nog op hun plek.
   Alleen over hun laatste oordeel kan ik me wat voorstellen.
   Maar daar gaan we niet over.

 3. Ik zou wel eens willen weten wat er aan de hand is met Ozempic. Het diabetesmedicijn Ozempic wordt in Hollywood geprezen als hét afvalwonder. De docu over dit medicijn mag van de Inspectie van Volksgezondheid niet worden uitgezonden. Omdat deze docu blijkbaar wordt beschouwd als reclame voor een geneesmiddel dat alleen op recept verkrijgbaar is. En dat mag niet.

  Ik ben momenteel bezig om mijn leefstijl te veranderen. Iemand raadde mij dit geneesmiddel en een soortgelijk middel aan. Ik geloof dat het helpt om veel gewicht te verliezen. Dat is ook bewezen. Wat ze er echter niet bij zeggen is of het gezond voor je is. Dat teveel vet en suiker eten ongezond is is bekend. Maar dat betekent niet dat dit medicijn gezond is. Net als bij de mondkapjes, de testen en de vaccinaties voelde ik meteen dat dit niet de juiste manier zou zijn om mijn gezondheid te verbeteren. Integendeel zelfs. Het probleem is dat mijn omgeving het vreemd vindt dat ik dit niet wil proberen. Ze bieden zelfs aan om het voor mij te betalen. Dit maakt het moeilijk, want door het niet te doen word ik er meteen van ‘beschuldigd’ dat ik er blijkbaar niet alles voor over heb om af te vallen. En het klopt natuurlijk ook, ik heb er niet ALLES voor over. Met wederom onbegrip bij dezelfde mensen die beweren dat als ze de afgelopen jaren de vaccinaties niet hadden gehad ze inmiddels dood zouden zijn. Maar goed, ik ben dus nu extra gemotiveerd om hen te bewijzen dat je ook kunt afvallen van een suikerverslaving (65 kilo overgewicht) zonder geneesmiddelen. Met als bijwerking een blijvend goede gezondheid :-). Wensen jullie mij succes? Ik kan het hard gebruiken.

  • Ik wens jou heel veel succes en weet dat als je het goed doet, het ook lukt en dit vertel ik jou wegens mijn eigen ervaring. Kijk een op onder andere youtube Dr. Eric Westman en Dr. Sten Ekberg. Deze hebben een hoop aanbevelingen waar je heel ver mee komt. Succes!

  • Minder calorieeen en meer bewegen . Ga een calorieeen teller gebruiken en maak een pan eten sochtends ,

   Weeg je maaltijden af hou het simpel .
   Rijst vlees groenten
   Aardappelen vlees groeten

   Geen suiker geen granen geen brood , geen koekjes , geen chips en geen snoepjes

  • Everything is perfect.
   Do not go in to the ozempic trapp.
   Change of lifestyle.
   Awakening.
   Dr. Suneel Dhand geeft goede training online for livestyle changing. Speciaal geschikt voor mensen met obesitas en diabetes mellitus.
   Je vindt hem eenvoudig op YT.
   Check it out.
   Last but not least.
   Stop identify yourself with your body.
   Your body is an instrument of the totality of intelligent energy. Consciousness. God. Whatever name you like to give it.
   This is our problem. To believe that we are separate entities. You are that. Moses said: I am that I am. Christ said: I am the live. The psalter said: Be still and know that I am.
   Nice day ☀️

  • Ik ben als vegetarier vlles gaan eten,ben 15 kilo kwijt sindsdien.
   Smiddags spek met eieren en savonds veel vlees, geen aardappelen of groentes de eerste twee maanden. En voel me ook weer fit sinds 3 jaar.
   Ben midden in de 50 en heb deze week 2,5 kuub dolomiet in mijn tuin gereden. Heel vel grote planten eruit gespit en terug gezet. Bamboe die flink geweoekerd had eruit gegraven.
   Ben 4 dagen zoet geweest.
   En geen centje pijn gehad.
   Veel vlees eten heeft mij de afgelopen 3 maanden heel sterk gemaakt. En 15 kilo lichter en veel spieren aangekweekt.
   Blijf alsjeblief van die ozempic af, heb er meer negatiefs over geoord dan iets goed.

   • Goedzo
    De oude schijf van vijf is de beste (Dieet advies)
    Oude kookboeken en huishoudboeken daar vind je echte wijsheid

    Dat ozempic kan alleen onder begeleiding van een arts
    Veranderen van leefgewoontes is erg moeilijk
    Maar voor de meeste van ons de gezondste methode

    • Mijn opa zei altijd …

     Een paarde tand en
     een vrouwe hand die
     Moeten noooit stilstaan
     Dus blijf flink werken
     Neem een moestuin ofzo
     En ga die elke week omspitten
     😉

  • succes ermee ,ben blij dat sommige mensen eindelijk inzien dat het hiervoor niet is bedoeld en dat het voor mensen met diabetes die het nodig hebben ,door deze push van de afvalindustrie moeilijk is geworden om aan hun medicijn te komen

  • Ozempic geeft veel bijwerkingen die levensbedreigend zijn. Dat komt door de werkzame stof. Het gif van het gilamonster is daarvoor nagemaakt in een laboratorium.
   Om serieus af te vallen is t een kwestie van eerst het levervet kwijt te raken, zolang je vet in lever hebt gaat er geen gram vanaf..de snelste manier om een lever te ontvetten is elke ochtend, een half uur voor t tandenpoetsen, ivm zuuraanval tandglazuur, 1 uitgeperste citroen of grapefruit opdrinken. Geen zoetstof erbij, wel beetje water bij citroen anders smelten je tanden weg door t zuur..gebruik een rietje daarvoor en stop die zo ver mogelijk in mond om tanden te beschermen. Je zal merken dat je buikvet heel snel minder wordt en zodra je lever ontvet is ga je met een normaal, gezond dieet gewoon afvallen….Eerst de lever aanpakken. Succes!

  • Succes.
   Geen medicijnen gebruiken, maar zelf doen als je het echt wil.
   Gezonde dingen eten, weinig koolhydraten nemen.
   Veel bewegen. Sterk zijn!!!

  • Afvallen en stoppen met suikers kan zeker zonder dat soort medicatie. Kijk eens op Topfit suikervrij. Zo ben ik er ook mee aan de slag gegaan en heeeel wat kilo’s kwijtgeraakt
   Succes!

  • Don’t trust the Rockefeller-medications ! Use only 1) daily exercices 2) natural food 3) follow a diet 4) if really necessary take homeopathic or ayarvedic medications.

   Wishing you all the best !

  • @nobodyisperfect

   Elke ziekte of aandoening is te linken aan een tekort aan celzouten. Hoe groter en langduriger de tekorten; hoe erger de ziekten en kwalen. Hier is online informatie over en er zijn boeken over schuessler celzouten geschreven. Dit gaat je waarschijnlijk heel erg helpen. Mogelijk krijg je wat onaangename ontgiftigsreacties zoals ik en mijn vriendin ook hebben gehad.
   Het resultaat is wel verbluffend in mijn geval; koffieverslaving; vetzucht; suikerverslaving; onverklaarbare acute neerslachtigheid in mijn geval zijn allemaal opgelost met een anderhalve week.
   De beste presentaties over celzouten zijn deze:

   https://odysee.com/@spacebusters:c9/biochemistry-debunks-chicken-pox:f

   https://odysee.com/@spacebusters:c9/tissuesaltshistologyalchemy:4

   Wat bij mij daarbij enorm heeft geholpen-helpt is als externe waarnemer naar je eigen voorkeuren en verslavingen kijken. Je bent simpelweg niet je gewoontes en overtuigingen als je bewust bent van de avatar die in een 4D snuff film z’n ding doet op celgeheugen en dat jij daar de waarnemer bent. Je avatar is voorgeprogrammeerd; het is aan de waarnemer zich te ontkoppelen van de avatar en de avatar opnieuw te programmeren met gewoontes en overtuigingen die je wel dienen. Je moet wel echt eerlijk zijn naar jezelf en de conflicterende overtuigingen aanpakken.

   Succes! het is echt niet makkelijk.

 4. Er lopen veel zieken geesten rond op deze wereld. Gelukkig doen een aantal van hen uitspraken waardoor je ze makkelijk kunt herkennen.

 5. Of ze zijn dom of oneerlijk dus artsen waar je niks aan hebt als patiënt.
  Maar goede kans dat get paddestoelen seizoen wordt en dan maken die van de pot gerukte Canadezen ook niks meer uit.

 6. Had de duivel maar bokkenpoten, dan was hij makkelijk te herkennen.
  Ik las eens dat de zwarte magiër altijd buitengewoon charmant is.

   • Maar ze noemt het liefde, en tegelijk teleurstelling dat ze me niet kan veranderen. Maar wil ze dat echt? Dat is de vraag.

  • @John…

   Taal is spreken, spreken maakt spreuken, en spreuken creëren illusies. Word stil door je interne dialoog los te laten en je zult gaan luisteren en observeren en heel eenvoudig herkennen of er een egoïst voor je staat of een mens. Het probleem is alleen dat de satanisten ons allemaal hebben geïnfecteerd met ego en ons gevangen houden in het ego. De duivel is niks anders dan ons ego en om de weerstand te minimaliseren, hebben de satanisten ons in egoïsten verandert.

   De echte pandemie is egoïsme en dmv taal (spreuken, dus betovering) hebben de satanisten egoïsme bevordert.

   Waar egoïsme is, is geen liefde. Waar liefde is, is geen egoïsme. Egoïsme is een survival reflex die tot je 7de levensjaar (zelfstandigheid) helpt om te overleven. Maar zodra wij ons zelfstandig kunnen voeden, verzorgen en onderhouden, horen wij onze ego’s los te laten. Dat doen we niet, sterker nog, we maken onze ego’s zo groot en zo sterk mogelijk en we doen alles om het ego in stand te houden en te versterken.

   Wij leven in de eindtijd van het ego. Het egoïsme kan niet groter worden dan het al is en het bereikt binnenkort zijn piek en dan stort alles in en door die ineenstorting zal de liefde als een phoenix uit de as herrijzen. Het duister is aan het sterven, door de wedergeboorte van het licht.

 7. Beetje outdated verhaal..
  maar goed zoek voor jezelf een betrouwbare Arts voor het geval je het nodig hebt.
  https://zelfzorgcovid19.nl/huisarts/
  En kijk even kort hoe Hugo op z’n nummer is gezet met de Nederlandse gestandaardiseerde rechtspraak waar de boetes vervallen en ge wezen wordt op die kromme set regels…🤮
  https://zelfzorgcovid19.nl/video-covid19-artsen-blijven-staan-voor-hun-eed-ondanks-het-boete-bevel-van-hugo-de-jonge-die-met-veilige-en-werkende-vroegmedicatie-een-afname-vreesde-van-de-vaccinatiebereidheid/

 8. Wegens de te natte akkers kunnen de boeren hun gewassen niet inzaaien, hebben de reguurders enig idee, zien ze de patronen van een 2e Holodomoor, ja slechts enkelen.

  • En insecten

   Om het leed te verzachten kun je zo’n occulus aanschaffen
   En filmjes kijken van fantastische buffetten met zalm en kaviaar enzo
   Terwijl je je bakje met muesli met meelwormen en
   mestkevers naar binnen aan het knagen bent.

   Waar is koefnoen als je ze nodig hebt, verbannen uit de media

 9. Ik heb een telepathische kant, een innerlijke stem. Vroeger had ik dat misschien ook, het viel niet op en het is niet opdringerig. Soms heb ik enkel een ingeving van een paar woorden als ik ergens over denk of schrijf. Schrijven werd vroeger al bijna een soort meditatie, ik begon cynisch, maar realiseerde me dat niet ik maar zij cynisch waren, die ik parodieerde. Helaas heb ik niet altijd mijn ingevingen serieus genomen, hoewel ik wel wist van hogere leiding of meesters.
  Later kreeg ik dingen door die niet altijd te verifiëren waren, en ik ging er niet snel van uit dat ik geleid word, maar op gegeven moment kreeg ik dingen door wanneer weg te gaan of waar naartoe, en dan ontmoette ik iemand die me al was voorspeld. Ik zei ze dat nooit, maar soms hadden zij een tip voor mij of ik voor hen. Er zat soms ook wel humor in. Toen ik te nieuwsgierig werd, lukte het minder. Want dan is het mijn controle. Maar ook kreeg ik bijvoorbeeld weleens iets door als in de winkel toen ik twijfelend wat wilde kopen voor 20 euro: wacht een paar dagen. Ik dacht nou ja, dat kan geen kwaad. Drie dagen later stond het er nog, maar voor 12 euro.
  Over corona kreeg ik een heldere ingeving van de eerste dag. Ik vertel mensen dat bijna nooit. Maar ik denk dat deze dingen van een meester kunnen komen. Door de kleinigheden met bewijs nam ik wel bepaalde andere dingen serieuzer die ik niet kon verifiëren. Ik denk dat veel mensen met een beetje intuïtie sceptisch zijn over corona en dergelijke, en zelfs ook die dingen in hun geest ervaren die ingegeven worden als ze het niet echt weten. Ik dacht altijd dat het dingen waren uit mijn onbewuste, of mijn ziel, dus dat ik een zwever ben, maar dat kon op een gegeven moment niet omdat het zo concreet was en niet paste in mijn persoonlijke redeneerstijl, maar het maakt niet veel uit. Wel moet gezegd worden dat de aanpak van bepaalde zaken zo rigoureus en bot is dat het niet van een verlichte geest kan komen, het ligt er zo dik bovenop dat je met gewoon verstand ook tot die uitkomst komt. Intuïtie is de invloed van de ziel in het denken, misschien is het daarom rechtvaardig dat enkel deze mensen kunnen worden beschermd die niet enkel egoïst zijn.

  • Wat hieruit ook geconcludeerd kan worden is dat de tegenwerking van deze lichte, onschuldige innerlijke berichten afkomstig is van bepaalde duistere krachten, ‘de krachten van het kwaad’. Want deze tegenwerking bestaat ook op innerlijke gebieden.

 10. Bij het lezen van dit verweerschrift werd ik erg blij en tevens draaide mijn maag zich om.
  Zo waard te delen, geweldige verwoord, spot-on en geweldig hoop gevend voor de mensheid‼️
  Niet de uitspraak van de rechtbank is belangrijk maar het feit dat deze Dr. Jan Vingerhoets dit zo geleefd heeft❗️🌈

  Verweerschrift huisarts Jan Vingerhoets voor de meervoudige kamer van de rechtbank in Breda, 25 april 2024.

  “Geachte rechters,

  Ik zou mijn betoog willen beginnen met de volgende vraag aan u:

  Wat voor dokter zou u zelf aan uw bed willen als u zelf ziek was? Iemand die in u vooral een juridisch risico ziet, die strikt de regeltjes volgt en die u, uit angst voor boetes en gedoe, desnoods letterlijk laat stikken?

  Of liever een echte, menselijke dokter, die u in de eerste plaats ziet als mens in nood en vanuit medemenselijkheid alles op alles zet om u te helpen?

  We praten hier over de exacte interpretatie van een wetsartikel. Over juridisch gesteggel op de vierkante nanometer. Maar misschien zou het eens wat meer moeten gaan over ethiek, over compassie, over medemenselijkheid.

  Ik sta hier voor de rechtbank omdat ik mij bij een aantal voorschriften voor ivermectine niet zou hebben gehouden aan de richtlijnen. Richtlijnen zijn lijnen waarlangs men zijn beleid kan richten. Het zijn geen rode lijnen die onder geen enkele omstandigheid overschreden mogen worden.

  Juist daarom heeft de Hoge Raad al jaren geleden geoordeeld dat een arts zo nodig van de richtlijnen mag en soms zelfs moet afwijken als hij dat in een specifiek geval in het belang van de patiënt acht.

  Regels onnadenkend toepassen houdt in dat je je eigen verantwoordelijkheid inruilt voor handelen gericht op een standaard situatie. Maar als ik een patiënt behandel, dan zie ik geen standaard patiënt, maar een uniek mens.

  De inspectie verwijt mij dat ik in een aantal gevallen het middel ivermectine off label heb voorgeschreven.

  Gesuggereerd wordt dat dit ongebruikelijk is, maar niets is minder waar: de realiteit is dat maar liefst de helft van de in Nederland voorgeschreven recepten off label medicatie betreft, zoals de minister zelf in antwoord op Kamervragen heeft toegegeven.

  Ik noem bijvoorbeeld het middel quetiapine, dat zeer veelvuldig als slaapmiddel wordt voorgeschreven maar ernstige bijwerkingen kan hebben en de richtlijnen wordt afgeraden.

  Ik noem ook het middel remdesivir, waarmee mensen met COVID-19 wel mochten worden behandeld. Het was een nieuw middel waarmee geen ervaring was en dat risico’s met zich meebracht. Op de dag dat de WHO in haar rapport het gebruik van dit middel expliciet afraadde, reageerden ambtenaren bij WVS, en ik citeer: “het is aan de arts om te bepalen hoe medicijnen worden gebruikt”.

  Dat is wel heel wrang, want dat is precies wat wij als aangeklaagde artsen deden.

  Als voorbeeld van off label voorschriften mogen de coronavaccins niet onvermeld blijven, waarvan de EMA schriftelijk bevestigde dat zij niet zijn geregistreerd voor het voorkómen van besmetting. Toch werden ze, nota bene door de toenmalige minister, gepromoot met de slogan ‘je doet het voor een ander’.

  ‘Follow the science’ werd ons voorgehouden. Maar hier werd de wetenschap niet gevolgd, maar juist met voeten getreden. Want de minister wist heel goed dat hij loog zoals expliciet bleek uit een mail van 9 december 2020 die via Woo-verzoeken openbaar geworden is.

  Als iemand zich hier voor de rechtbank zou moeten verantwoorden dan zou het een liegende minister moeten zijn, en niet een groep integere artsen die geen enkel ander doel hadden dan hun patiënten te helpen. Het is de wereld op zijn kop.

  En wat te denken van het middel Ozempic, geregistreerd voor diabetes, maar off label voorgeschreven voor gewichtsreductie op een zodanig grote schaal dat er een tekort ontstond voor diabetespatiënten. Voor dit middel wordt zelfs onverholen publieksreclame gemaakt. Nooit trad de inspectie op tegen het off label gebruik van deze middelen of van welk ander middel dan ook. Maar bij het onschuldige ivermectine stond zij ineens op haar achterste benen. Dat is medisch gezien volstrekt niet uit te leggen.

  Met rechtszekerheid of rechtsgelijkheid heeft dit alles natuurlijk niets, maar dan ook niets te maken. En ik vraag u: Is dit recht? Nee, natuurlijk niet, dit is zo krom als een hoepel.

  Edelachtbare rechters, de voorbeelden die ik zojuist noemde betreffen stuk voor stuk off label gebruik en in het geval van de prikken betreft het zelfs off label gebruik dat van overheidswege met aan dwang grenzende drang is gepromoot en opgedrongen. Onze minister suggereerde zelfs dat je zonder vaccin geen recht had op een ic-bed, want de zorg stond onder druk.

  Ondertussen werden integere dokters beboet, artsen die de zorg juist ontlastten en die ic-opnames voorkwamen. Die geen ander doel nastreefden dan hun patiënten te helpen met middelen waarvan het veiligheidsprofiel volstrekt niet ter discussie staat.

  De inspectie heeft ons het hemd van het lijf gevraagd, maar één vraag werd nooit gesteld en dat is de vraag: “hoe ging het nu eigenlijk met de patiënten die jullie hebben behandeld?” Daarvoor heeft de inspectie tot op de dag van vandaag geen enkele belangstelling getoond, maar ik geef u toch het antwoord: al onze patiënten zijn genezen. En toch sta ik hier terecht. Waarom? Omdat ik mijn morele kompas niet te grabbel wenste te gooien. De artsen die dit deden handelden niet uit eigenbelang. Nee, juist wij waren degenen die het écht ‘voor een ander’ deden.

  Ik sta terecht voor het gebruik van een middel dat door de WHO is betiteld als een van de veiligste geneesmiddelen ter wereld. Een middel waarmee een enorme ervaring is van miljarden doses over een periode van tientallen jaren.

  We wisten dát het werkte, we wisten zelfs hóe het werkte en dat het veilig was. Wie een arts zonder inhoudelijke reden verbiedt om een dergelijk middel aan zijn zieke patiënt te geven vraagt van die dokter echt het onmogelijke.

  Door het handelen van de inspectie werd ik dan ook geplaatst in een conflict van plichten: zou ik de wet volgen, dan liet ik de zieke in de steek. Zou ik de zieke helpen, dan dreigde vervolging. Maar ik heb een eed afgelegd en dat is bepaald geen loze belofte geweest. Als ik gedwongen word om te kiezen, dan kies ik voor het belang van de patiënt.

  Dokters die het waagden om voor hun patiënt te kiezen werden in het openbaar als kwakzalvers afgeschilderd door politici die hiermee een ultiem brevet van onbenul afgaven. Wat is er toch in de politiek gevaren? Welnu, daar wil ik wel iets over zeggen.

  Recent is een rapport uitgebracht over het functioneren van de overheid in de afgelopen decennia. Onderzocht werd hoe vele jarenlang omgegaan werd met goedbedoelende mensen van wie op vaak zeer dubieuze gronden werd vermoed dat ze regels hadden overtreden. Het vernietigende rapport droeg een treffende titel: ’Blind voor mens en recht’. Het zal je maar gezegd worden. Dit rapport schetst een verbijsterend beeld van een overheid die elk gevoel van menselijkheid verloren is. Het ergste is, zo stelt de commissie, dat zij niet lijkt te leren. Ik citeer: “het kan zo weer gebeuren”.

  Waarvan acte. Het gebeurt weer, en wel hier en nu. We zijn er op dit moment getuige van. Ditmaal worden integere artsen bewust geslachtofferd. Het is meer dan duidelijk dat de minister, en met hem de inspectie die zich kritiekloos liet aansturen, ook hier blind was voor mens en recht.

  Het gaat hier om artsen die ondanks alle druk, hun verantwoordelijkheid niet inruilden voor rigide en onnadenkend handelen. Artsen die in tegenstelling tot de overheid níet blind waren voor de mens achter de patiënt. Van een arts mag niet, mag nooit verwacht worden dat hij zijn patiënt in de steek laat. Wij deden dan ook het enige wat een arts onder die omstandigheden kon doen: wij hielpen onze patiënten.

  Nooit zullen weten hoeveel mensen onnodig zijn gestorven door de niet onderbouwde dreigingen van de minister, maar ik vrees dat het er velen zijn. Na de vorige zitting kreeg ik duizenden kaarten en brieven met steunbetuigingen. Daaronder ook een van een moeder van een nog jonge man die zijn leven in dienst van het land had gesteld en COVID-19 kreeg. Hij had heel graag een behandeling met ivermectine willen hebben maar het werd hem geweigerd. Hij heeft het helaas niet overleefd.

  Zijn moeder stuurde mij een hartverscheurende brief waarin zij schrijft en ik citeer: “Ik heb wanhopig geprobeerd om het middel voorgeschreven te krijgen maar er was geen arts die het aandurfde uit angst voor de inspectie. Had ik toen maar geweten dat ik via u ivermectine had kunnen krijgen. Misschien had mijn kind dan nu nog geleefd.” Deze moeder, geachte rechters, is hier in de zaal aanwezig.

  Wat het effect geweest zou zijn weten we niet. Maar dat haar zoon de kans niet eens kreeg om deze veilige behandeling te proberen is wat mij betreft onvergeeflijk. Ziedaar wat de inspectie teweeggebracht heeft met deze volstrekt niet onderbouwde actie. En ik vraag u tot slot nogmaals:

  Wat voor dokter zou u zelf aan uw bed willen als u zelf ernstig ziek was? Een arts die u uit angst en lafheid liever letterlijk laat stikken dan buiten de lijntjes te kleuren?

  Of een echte menselijke dokter, die vanuit zijn professionaliteit en medemenselijkheid alles op alles zet om u te helpen?

  Geachte rechters, ik behoor tot de laatste categorie. Ik heb gehandeld uit oprechte compassie, zonder enig ander motief. Daar sta ik nog steeds volledig achter en wel met een loepzuiver geweten.

  Als de wet zó onduidelijk is dat zelfs rechtsgeleerden daarover van mening verschillen, dan ben ik er snel uit: ik kies voor het belang van mijn patiënt.

  Dan geldt voor mij de Wet van de medemenselijkheid.

  Een boete zou begrijpelijk zijn als ik een patiënt in steek gelaten zou hebben. Dat is precies wat de inspectie van mij vroeg: om mijn patiënten een mogelijk effectieve behandeling te onthouden. Maar gezien de goede effecten van dit middel kon ik dat

  onmogelijk verantwoorden.

  Als uw rechtbank toch van mening is mij te moeten beboeten omdat ik mijn geweten volgde en mijn patiënten geholpen heb zoals elke dokter dat zou moeten doen dan zeg ik u, vrij naar een befaamd theoloog:

  “Hier sta ik. Ik kan niet anders.”

  —————
  Betrouwbare artsen: zoek ze, en vind ze!
  https://zelfzorgcovid19.nl/video-covid19-artsen-blijven-staan-voor-hun-eed-ondanks-het-boete-bevel-van-hugo-de-jonge-die-met-veilige-en-werkende-vroegmedicatie-een-afname-vreesde-van-de-vaccinatiebereidheid/

  • Hugo de Jonge heeft iedereen opgeroepen artsen die hun eigen gezonde medische verstand gebruiken om: “deze artsen moeten we op hun jasje spugen”.
   Dezelfde Hugo de Jonge loopt nu nog steeds vrij rond. Onacceptabel!

  • Er zijn nog enkele goede “echte” dokters, zoals er ook nog enkele goede “echte” priesters zijn – alvast hier in Italie. Ja, zucht, we zitten in oorlogstijd op alle niveaus en het kaf kun je steeds duidelijker scheiden vh koren overal! Er blijft weinig “koren” over, maar dan zijn het ook de hele goede en dappere. God en onze
   Moeder Maria laten ons niet in de steek!!, maar vraagt wel constant vertrouwen, gebed en liefde voor onze medemensen.

  • Kan het je nog sterk vertellen. Een schoolmeester van de lager school is opeens minister van volksgezondheid. Hij kon zeker van zijn salaris de coke niet betalen en hebben ze de snuivertje als zetbaas ingezet. Die wordt afgeserveerd en zal zijn laatste dagen in Vucht slijten. En niet begrijpen wat hem overkomen is, dat is nog het ergste.

 11. Ronduit belachelijk te noemen en misdadig.
  Ieder nieuw médicament moet ten minste 5 Tot 10 jaar uitvoerig getest worden.. Op amper 3 maanden tijd een remedie vinden die getest zou zijn is onmogelijk.. Pfizer België had al vele dosisen in de vriezer liggen in 2018….
  Vraag me niet hoe ik dat weet. Inside info.
  Geprogrammeerd en voorbereid.
  Die zogenaamde wetenschappers, dokters, op de brandstapel..

  • Ja Chris, bekend is ook dat de 1e patenten hiervoor al aan bekende en onbekende personen waren uitgegeven rond het jaar 2000.
   En de voorbereidingen voor het volgende prikgebeuren zijn al in volle gang. Zal wel weer de smoes worden dat ze zo snel moesten reageren na uitbraak. Kranten nu vol over mazelen, blauwtong, vogelgriep e.a. Maar zag ook ergens dat een “nieuwe ernstigere variant” van covid opduikt. Ja, ja opduikt, alsof er geen manipulatie aan te pas komt.

   • @RVerheijden en Gijp…

    Dat ligt er maar net aan waar je naar kijkt. De massa is dezelfde massa als altijd en het kwaad is groter en sterker dan ooit. Maar de groep wakkeren is ook groter en sterker dan ooit en licht is sterker dan duister. Het lijkt niet zo omdat het duister alle macht en kracht gebruikt om het licht te doven. Deze hele shitshow is de oorlog tussen ego en liefde, duister en licht. De massa waait, zoals ALTIJD, mee met de winnaars. De egoïsten hebben alleen maar macht door brave en goede mensen bang te houden. WIJ kunnen die angst neutraliseren.

    • Angst neutraliseren??. Komt nou Theme. Angst neutraliseer je niet want dan ben je bezig met je angst. Angst schop je de deur uit.. door ratio.

     • Als je ergens angst voor ervaart zoek je uit hoe het in elkaar zit. Wat is het en wat kun je eraan doen. Etc. Dan verdwijnt de angst.

 12. En dan al die dominees die hun volgelingen niet waarschuwen voor het teken van het Beest.
  Ik wordt misselijk van dat soort mensen.

 13. Het is zo dat het schapenvolk niets heeft geleerd van de gevolgen van corona spuiten en dergelijke helaas lopen ze er weer achteraan als iemand dat beveelt om te doen Zo ook deden de Duitsers dat in WO 2 en dat zal altijd wel zo blijven Het stand punt ,,,,befelh ist befelh,,,,, wordt nog steeds uitgevoerd ook nu nog doen soldaten dat wat hen is opgelegd Ook het schapenvolk zal niet anders zijn als een minister roept dat u verplicht bent om vaccinatie spuiten te laten zetten Doet u dat niet dan is dat strafbaar en wordt u aangezien dat u psygisch gestoord bent en wordt u opgepakt als weigeraar van het bevel Dus een desserteur die de plicht niet opvolgt die de staat u beveelt te doen Het is iets als belasting aangifte binnen een bepaalde tijd die steeds meer al is ingevuld en dat u dat meot naar waarheid moet ondertekenen ook al bent u het er niet mee eens Doet je dat niet dan krijg je een boete omdat zij de waarhied op papier hebebn gezet Jaren geleden moest men nog alles zelf opgeven waarna de ambtenaar dat moest bewijzen dat dat niet waar was!!!!! Zoook nu deze vaccinatei verplichting die u moet ondergaan……

 14. Even voor de duidelijkheid. In 2013 heeft een Israëlische “AI” specialist samen met Bill
  Gates samen een chip in elkaar geflanst en in VS soldaten in gebracht om niet alleen hun gedachten te lezen maar ook hun gedachten te veranderen. In de tussentijd is het verder ontwikkeld en in 2020 met de Covid prik bij de wereldpopulatie ingebracht. Alle gevaccineerden hebben dus met de prik duizenden van deze chips binnen gekregen. In feite zijn ze allemaal “robots” geworden en hebben een IP adres zoals in PC etc. Precies wat Gates heeft voorspeld en wat Yuval Harari, hackebel animals in zijn WEF toespraak heeft besproken. Als zijnde een plan om uit te voeren. Echter in 2013 al toegepast! Alles wat ze nu vertellen is al in werking gesteld. Net zoals het “elimineren” van ongevaccineerden of onderbrengen in “concentratie kampen” zoals in Australië en Canada. Daar gaan nu dus in de rest van de wereld mee aan de gang. Ook in Nederland dus. In 2021 ging al het bericht rond dat ze al bezig zijn om die kampen te bouwen in dun bevolkte en nu afgeschermde gebieden! Alles is al op de achtergrond in gereedheid gebracht. In 2025 moet alles, invoer van CBDC( de Westerse SCS van China, de ultieme controle van de bevolking) achter de rug zijn en alles moet worden afgewerkt om in 2030 hun “100 jarig Jubileum” jaar te vieren sinds de eerste aanzet in 1930! Enkele grote steden o.a. Apeldoorn hebben overal camera’s en nieuwe licht masten, lantaren palen met SMART verlichting, idem bij E-auto’s etc., om de mensen te volgen. Een extern bedrijf zorgde voor de plaatsing waardoor de gemeente Apeldoorn geen cent hoefde te betalen! Allemaal in opdracht van de VN, WEF, WHO etc.. Wij leven dus al in een “S.M.A.R.T.(Suveillance Monitoring Analyse Register Technology)”! omgeving met SMART watches, mobieltjes, etc..

 15. ” Vaccinweigeraars moeten behandeld worden met psychiatrische medicatie eist College van Artsen en Chirurgen ”
  mei 4, 2024
  ————————————————
  Die onzjúúste CastrOdeau is zo krankzinnig gestoord als wàt !
  ’n SPÈTSEZÒTTE P!P° , já …..; een ‘schermejan’ (“trekpop”) en waterdrager
  van/voor ’t vvvvFCKf hé ! His mastaszz voice, zoals RatR^tte …..
  En dat komt àndere mensen, welke hij niet in zijn macht krijgt,
  als ‘psychiatrisch’ stygmatiseren …..

  Draait ’t of kéért ’t zoals ge wilt, … de Canadese Burgers zijn er triestig méé geteisterd,
  met die sociopatisch narcistische tyran !
  Wat ’n miskwabbeldebàkte gestoorde kwiestenbiébel !

 16. Wie dacht de wereld is geevolueerd sinds de Middeleeuwen moet de Heksenhamer eens lezen. Voor anders gelovigen die niet meedoen aan de massahysterie is er nog niks veranderd. Vroeger werden ze als heks veroordeeld vandaag als anti-vaxer. Arm mensDOM.

 17. Chosen Ones!
  7 Signs Your Light Strikes Fear into Evil! = Awakening Your Spirituality Chosen Ones. Being into calmness, peace and order. Understand the universe’s signs that you’ve found your true path and destiny. Yet it is quite impressive what it has been able to achieve here on earth over thousands of years. Thousands of years of mind control. Humanity was guided by this mind control. Even now. People who now break through this mind control are even attacked by most people. Attacked by the 3d matrix. Humanity creating this matrix itself. Under 24/7 mind control. The purpose of that mind control is to keep humanity in a low frequency. The 3d matrix frequency. By spreading fear about everything and anything, humanity itself has lowered its frequency. Fear is the tool that leads to frequency reduction. Low frequency people are easy to control…are easy to manipulate so rise your vibration and slow down as you can be fooled by a lot is that people only see a fraction of what is really there in the frequency of the 3D matrix is dive deeper in this time of periode to seek the truth. From a slightly higher frequency you can see through things in the 3d frequency. A higher frequency gives more advanced knowledge. Knowledge that people in lower frequencies cannot comprehend because they do not have the frequency for it is become trough get more awareness. People in even lower frequencies cannot understand people in higher frequencies. Can’t understand what people say in higher frequency. They get angry and abuse people for all kinds of things at a higher frequency. People in higher frequency must be able to understand this behavior from their higher frequency. They must train themselves to deal with this decently. Remain polite towards them so that they do not lower their own frequency. Not always easy…but avoid falling into a frequency lowering trap. Know that the 3d matrix resists. Know that these people doing everything it can to lower your frequency. Know that she uses people in your environment over whom she still has great influence. Even in the immediate vicinity. https://www.youtube.com/live/DEDSGD7QxWg?si=UV7g_4UdnOxzqktP

  How To Heal The Heart Chakra. Learn how to heal the heart chakra and cultivate unconditional love and forgiveness in this powerful video. Discover the art of healing your heart chakra for inner peace and emotional balance. https://youtu.be/G8MUAn0t4fk?si=mEz3NF4Y-7JTjNhj

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in