Estonian Foreign Ministry / Wikimadia / (CC BY 2.0 DEED)

Deze clowns doen nog steeds alsof ze er toe doen. En hier is la Repubblica vandaag:

Het is de eerste keer sinds het begin van de oorlog. De NAVO heeft, op een zeer vertrouwelijke manier en zonder officiële mededelingen, ten minste twee rode lijnen vastgesteld, waarboven er directe interventie in het conflict in Oekraïne zou kunnen plaatsvinden. Op dit moment, het moet worden benadrukt, zijn er geen operationele plannen die voorzien in het sturen van manschappen, maar alleen evaluaties van mogelijke noodplannen – een echt laatste redmiddel – in het geval van de betrokkenheid van derden in de oorlog. – Repubblica.it

Onmiddellijk moet je vraagtekens zetten bij de hele aard van die “rode lijnen”, want “rode lijnen”, een propagandameme dat is uitgevonden door journalisten, worden zo genoemd omdat ze openbaar worden gemaakt juist om de vijand duidelijk te maken wat niet mag. De onmiddellijke conclusie is dus dat dit alles… pure propaganda is met het doel om over te brengen dat de NAVO op de een of andere manier de situatie onder controle heeft. Dat is niet zo en dat is ook nooit zo geweest vanwege wat velen van ons, waaronder ondergetekende, tot in den treure hebben herhaald: de NAVO heeft geen middelen om een echte oorlog te voeren. En al helemaal niet de Europese chihuahuas met grondtroepen ter grootte van een brigade of een enkele divisie en met een industriële basis van financiële economieën die opereren door bellen te blazen, schrijft Andrei.

Dus, de NAVO identificeert deze twee “rode lijnen” als:

Dit klinkt allemaal maar al te bekend – een stelletje afgeleefde impotenten met ernstige erectiestoornissen die proberen uit te dokteren hoe ze een pornoster die “did Dallas” kunnen gang bangen en imponeren. De operationele en strategische “bekwaamheid” van de NAVO is nu een mikpunt van grappen in alle lagen van de Russische samenleving. Zoals Larry opmerkt:

De kern van de zaak is simpel – de Verenigde Staten en de NAVO zijn niet uitgerust, georganiseerd of getraind om een gelijkwaardige strijdkracht als Rusland of China te bestrijden in een uitputtingsslag. Een van de grootste tekortkomingen zijn de dure, breekbare wapens waarmee de NAVO zogenaamd een oorlog voert. – Sonar21.com

Oorlog, dat wil zeggen een echte oorlog, is een verdomd serieuze zaak met echte economieën en wilskracht. Ik betwijfel of iemand de Russische wil kan evenaren om de NAVO in Oekraïne te bestrijden en te vernietigen. Het spreekt ook voor zich dat de NAVO en het Pentagon gewoon niet op de hoogte zijn van echte operaties op het slagveld van de XXIe eeuw, wat verontrustend is omdat veel NAVO-officieren keer op keer blijk gaven van een totale onbekendheid met de technologische aspecten van het moderne slagveld en probeerden hun blikken op de TOE [Table of Organization and Equipment] van de Russische strijdkrachten te interpreteren als een soort openbaring, terwijl het probleem natuurlijk cultureel is en onoverbrugbaar, sowieso niet over de hele linie. Het zou behoorlijk naïef zijn om van een of andere afgestudeerde van Sandhurst 44 weken of USMA op West Point te verwachten dat hij, opgevoed met de sprookjes van de Golfoorlog of Patton die Hitler “versloeg”, de ingewanden van de Russische “manier van oorlogvoeren” begrijpt, vanaf het niveau van de Generale Staf tot aan de tactische eenheden. Een paar competente Westerse geleerden over deze kwestie zijn uitzonderingen, wat alleen maar de regel bewijst van een algehele onwetendheid van de NAVO.

  Geopolitiek schaakbord verandert in het nadeel van het VS-imperium

Gerelateerd nieuws: Xi is in Frankrijk. Zoals NYT spelt, “rapporteert”, pardon me…

Xi bezoekt Europa, op zoek naar strategische kans. De Chinese leider heeft zorgvuldig drie landen uitgekozen – Frankrijk, Servië en Hongarije – die in meer of mindere mate Pekings streven naar een nieuwe wereldorde omarmen. – Nytimes.com

Xi verklaarde vandaag al dat China samen met Frankrijk “zou zoeken” naar een oplossing voor de Oekraïne-crisis. Maar voegde er vervolgens aan toe dat China geen partij is in deze hele zaak, wat waar is. Ik, een cynische realist (niet in academische zin), herhaal ad nauseam – China heeft Europa nodig voor twee dingen:

1. Markt;

2. Toegang tot lucht- en ruimtevaart, vooral commerciële.

China heeft haar eigen belangen en die zijn geldig, want het zijn… China’s belangen. Ik herhaal, bekijk deze eenvoudige video – het zal veel uitleggen, zet CC aan:

Er gaat veel open voor mensen die kijken en luisteren (wat correct is, kan ik getuigen) naar die “details” van Rusland die zich uit dit project terugtrekt – het bevat allemaal veel hints. Hetzelfde geldt voor het Chinese leger. Dit zijn feiten, geen wensdenken. Dus hier is het, een soort sitrep ter begin van deze week.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Plan B van de VS: Europa voor de nabije toekomst een verarmde, politiek irrelevante woestenijVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe Zwerm
Volgend artikelFrankrijk stuurt gevechtstroepen naar Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

  • Vangestel,
   Hay ik kan je aanraden om op youtube Pepe Escobar in gesprek met Danny Hanghing, achternaam is fout, sorry maar het is meer dan een uur, ik beluister hen regelmatig, of Feorge Galloway, de dingen kunnen zeggen en met zoveel humor, een groet aan U van deze kaaskop, geen dikke nek he, nee verre van!

 1. Deze oorlog tegen de mensheid is alleen te winnen als hij al gewonnen is. De vijand is gigantisch en ze is OVERAL. In de laatste James Bond gaat het over Spectre en hoe inmens machtig die club is omdat ze ALLES hebben geïnfiltreerd. De wakkeren moeten echt gaan denken en doen als in een oorlog, de vijand is egoïsme, de mensheid is liefde.

  Je hoeft om je heen alleen maar egoïsme te bestrijden door duidelijk te maken dat egoïsme ons als mensheid verzwakt. Egoïsme is de religie van leven uit doodsangst, liefde is levenslust uit de bron.

  Egoïsme consumeert alleen maar om het egoïsme (doodsangst) tot rust te brengen. Voor een egoïst is liefde iets om te bezitten of te consumeren. Een egoïst neemt en neemt en neemt, als een zwerm sprinkhanen die alles kaalvreten en niks teruggeven. De zwerm egoïsten die de planeet kaalvreten, moeten geïnfecteerd worden met liefde om ze te laten stoppen met consumeren en beginnen met verzorgen, geven en delen.

  Liefde is een werkwoord en verzorgen/geven/delen is het werk.

 2. Volkomen onaanvaardbaar.
  De Nato kent een eigen statuut.

  Maar nu gaan ze “rode lijnen” bepalen, in landen en omstandigheden, waar ze niets mee te maken hebben.
  Conclusie : Nato zoekt conflict / oorlog.

 3. Als Rusland raketten heeft , die een snelheid van 11000 km per uur gaan, zijn die dingen in no time in Frankrijk……..en ze schieten op die afstand zonodig exact het pleeraam uit hun ministeriële gebouwen.

  Die kloothark uit Frankrijk moet op een of andere manier zwaar onder druk van de deep state staan, als hij gek genoeg is om zo ver te gaan.

  Ook zo’n Epstein passagier? Vermoedelijk wèl!

  • Macron is één van de schoothondjes van de Rothschild’s. De andere westerse leiders (verraders) zitten in dezelfde club.

 4. De gedachte dat ze Rusland op hun knieën te kunnen krijgen is al zeer lachwekkend. Moest heel erg lachen dat ze met het idee kwamen om Rusland te gaan omsingelen. Maar ik zeg maar zo, hoe harder ze blaffen, hoe harder ze aan het verliezen zijn.
  Het enigste wat ik wel hoop dat is, dat de mensen nu eens echt wakker worden. Er zijn nog knap wat schapen die er rondlopen.
  Kijk naar het nieuws hoe ze uit hun dak kunnen gaan en samen kunnen komen voor een voetbal wedstrijd ongelofelijk. Dat blijft mij verbazen, terwijl ondertussen al hun rechten worden ontnomen. Alles onder hun voeten wordt afgebroken. Doen ze daar niks aan om massaal op te gaan staan tegen deze regering(nep).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in