Senior Airman Madeline Herzog (according to Exif data) / Wikimedia / (Public Domain)

Voormalig CNN presentator Chris Cuomo was een voorvechter van de Covid mRNA vaccinaties tijdens de pandemie en moedigde zijn publiek aan om zich te laten prikken.

Cuomo kreeg twee Moderna-vaccinaties en voelde zich zo betrokken bij de uitrol van het vaccin dat hij tijd vrijmaakte om op Twitter ruzie te maken met ongevaccineerden en degenen die de prikken afwezen ervan beschuldigde “onwetend” en “bang” te zijn, schrijft Thepeoplesvoice.

“Onwetendheid voedt vaak onzekerheid,” schreef Cuomo in september 2022 op het platform. “Probeer slim te spelen in plaats van bang. Het is duidelijk dat de vax helpt. Je wordt niet gedwongen (behalve door verstand misschien) om het te nemen.”

Het leven komt snel op je af. Spoel drie jaar verder en Cuomo heeft toegegeven dat hij gewond is geraakt door het Moderna mRNA-vaccin en hij lijdt nog steeds onder de gezondheidsgevolgen.

Cuomo liet de bom vandaag vallen tijdens een interview met Sean Barcavage, een verpleegkundig arts die vandaag in een artikel in de New York Times werd genoemd over vaccinverwondingen.

Tijdens het interview riep Cuomo op tot een 9/11 commissie om vragen te beantwoorden over de uitrol van vaccins en waarom miljoenen mensen gezondheidsschade oplopen na mRNA-injecties.

“We weten dat vaccins bijwerkingen kunnen hebben,” zei Cuomo. “Maar niemand praat er echt over omdat ze bang zijn dat ze de beschuldigende vinger krijgen. Ze willen gewoon dat het weggaat.”

“Mensen zoals Sean, en ik, en miljoenen anderen die nog steeds rare dingen hebben met hun bloed en hun leven en hun gevoelens – je weet wel, fysiek – gaan niet weg.” Kijk:

Cuomo is lang niet de enige volledig gevaccineerde ster die ernstige gezondheidsgevolgen ondervindt na twee doses mRNA.

  Moeten kinderen binnenkort ook "toevallig" sterven?

In januari overleed de 50-jarige acteur Alec Musser, die gevaccineerd was tegen COVID, plotseling en onverwacht na het ontvangen van een booster.

Evenmin is Cuomo de enige die gezondheidscomplicaties ondervindt nadat hij online de spot dreef met ongevaccineerde mensen.

Arnold Schwarzenegger, die de ongevaccineerden “schlemielen” noemde en de Amerikanen tijdens de pandemie de beroemde boodschap gaf “screw your freedoms,” heeft sindsdien toegegeven dat hij drie open hartoperaties heeft ondergaan en een pacemaker nodig heeft om zijn beschadigde hart kloppend te houden.

En de lijst blijft groeien.

Een arts en traumachirurg die viraal ging op social media en iedereen die het vaccin afwees beschuldigde van samenzweringstheoreticus te zijn, overleed plotseling eerder deze maand.

Dr. Vicky Jennings stierf na een hartaanval, onthulde haar familie.

Herinner je je de YouTube- en TikTok-influencers die tijdens de pandemie de experimentele Covid-19 vaccins aan hun volgers aanprijsden?

De meesten van hen ontvingen betalingen van de overheid en farmaceutische bedrijven om hun volgers onder druk te zetten zodat ze de uitrol van het vaccin zouden steunen.

YouTube en andere social media influencers waren instrumenteel in het verspreiden van de massale vormingspsychose die, zoals Dr. John Malone stelt, ertoe leidde dat een aanzienlijk deel van de bevolking in wezen werd gehypnotiseerd om de draconische Covid-maatregelen te volgen.

We gaan nu een paar jaar verder en karma slaat toe tegen diezelfde YouTubers die de prik namen en geld incasseerden van Big Pharma.

  Het is officieel: Het COVID narratief is officieel dood

Honderden van deze jonge en gezonde YouTube influencers zijn nu gediagnosticeerd met kanker – en velen van hen hebben toegegeven dat ze lijden aan zeldzame en agressieve turbokanker. Kijk:


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Het kwaadaardige bedrog achter de covid hoax



Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet leveren van een ‘True Promise’: een verslag van een insider over de Iraanse aanvallen op Israël
Volgend artikelRussisch ministerie van Binnenlandse Zaken opent strafrechtelijk onderzoek naar Oekraïense president Zelensky en plaatst hem op een opsporingslijst
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Dit zal alleen nog maar toenemen.
  Het mag duidelijk zijn dat vertrouwen in de Roverheid op niets gebaseerd was en dat die Roverheid dat vertrouwen van ons ook nooit meer mag krijgen.

  • De Roverheid – arm van de internationale criminele bende, net als Oranjefamilie, al 500 eeuwen, dient te worden afgeschaft. Gaat ook gebeuren zodra Christus terugkomt, met zeer harde hand.

 2. Msm-journalist Chris Cuomo (1970) is de broer van de 56ste (5 + 6 = 11) gouverneur in de periode 2011 – 2021 van Empire state New York, Andrew Cuomo (1957). Het plotse aftreden in augustus 2021 van deze ‘vaccin’pusher is nog altijd met de nodige vraagtekens omgeven.
  Cuomo was in de periode 1990 – 2005 gehuwd met Kerry Kennedy (1959) en zij is een zus van de prozionistische ‘onafhankelijk’ presidentskandidaat voor de verkiezingen van 05.11.2024, Robert F. Kennedy jr. (1954).

 3. om op Twitter ruzie te maken met ongevaccineerden en degenen die de prikken afwezen ervan beschuldigde “onwetend” en “bang” te zijn?
  blijkbaar was jij onwetend en nu zit je met de ellende.
  zoals jij te keer ging mag je je verdere leven bij de dokter lopen zodat al die lui die er geen verstand van hebben en voor dokter willen spelen eindelijk hun bek eens houden.

 4. Het plan x zal ook niet gaan werken. Het zal gaam samenvallen met de woede van elen, en de geopende jacht op WEF, WHO, BG, Soros en alles wat er mee te maken heeft.

  The Purge op de parasieten!

 5. Karma is a bitch, geen medelijden mee. Zeek Trump aan alle kanten af pushde de gentherapie stopte ouderen toen de ” uitbraak :heerste bij elkaar om zo nog meer besmettingen te creëren. Hoop dat hij mag lijden dat is zijn verdienste.

 6. Mi zijn dit leden van de occulte sekte.
  Hollywood in sight.
  Die pushte en promoten te vaccins.
  Verhalen, verhalen of zijn het sprookjes die men verteld dmv 3 open hart operaties en een pacemaker,
  ANGST is de boodschap, voor hen die ze hebben genomen .
  Verdeeldheid zaaien, ‘dom‘ versus intelligent’ ,
  Die de prik hebben genomen waren niet dom , hebben deze ‘niet’ gepusht.
  Intelligentie;
  Op één vlak kan men hoog scoren op ander vlak zeer laag. Ieder mens heeft tijdlijnen waarin men zich kan ontplooien afhankelijk van interesse, vaardigheden en omstandigheden.

  • Iemand gewaarschuwd tegen vaccin. ging voor klacht naar huisarts adviseerde vaccin te nemen. Nam deze
   Situatie,
   men is al ANGSTIG /onstabiel. HET moment om toe te slaan door mi occultistische geselecteerden, (loting medicijn studie) die zich voordoen als ‘arts’ 10 jaar gestudeerd voor WAT, zeggen hun voorgeschreven LHV riedel op en volgende… klant. 💰

  • – ZIE connectie kult , ze kruipen in de act ; promoten/ aanjagers , is iedereen geprikt , dan in de rol van slachtoffer –
   Zielig , ze zijn er ook ingeluisd hiermee creëren ze een vrijbrief voor henzelf-

 7. Je kunt niet ‘besmet’ worden door iets dat aantoonbaar niet bestaat. Van Sars-Covid-2 is immers geen gezuiverd isolaat.

 8. Ze mochten mij & alle andere kritische ongevaccineerde mensen noemen hoe ze wilden, maakt mij geen kl*te uit, we zullen nu wel zien wie er juist gehandeld heeft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in