Foto: Gencat, (CC0) / ŽupaBA VUCBA, (CC BY 2.0)

Bezorgdheid over de mogelijk dodelijke bijwerkingen van het vaccin van AstraZeneca heeft ertoe geleid dat veel Zweden weigeren zich te laten vaccineren wanneer zij beseffen welk vaccin zij zullen krijgen. De regio Norrbotten heeft nu besloten degenen die ter plaatse weigeren te bestraffen met een boete van 450 Zweedse kronen (circa 40 euro) voor het niet aanwezig zijn.

Drie van de 21 regio’s van het land rekenen een vergoeding van 200 Zweedse kronen voor het niet komen opdagen bij weigering om gevaccineerd te worden, in Norrbotten kost het meer dan het dubbele, 450 Zweedse kronen.

“Dit kan alleen worden veranderd door een besluit van de politici in de regio”, zegt Pia Näsvall, vaccinatiecoördinator voor de regio Norrbotten, tegen de staatszender svt.se.

“Betere toekomst met meer vaccin”

De vaccincoördinator zegt te begrijpen dat mensen zich zorgen maken over het nemen van een vaccin waarvan bewezen is dat het dodelijk is, maar benadrukt dat het risico op ernstige bijwerkingen klein is en dat mensen zich daarom nog steeds veilig moeten voelen. Ze zegt dat ze hoopt op een “betere toekomst met meer vaccins”.

Näsvall is van mening dat politieke besluiten de basis zijn voor de straf.

“Gebaseerd op wat er nu is, hadden we niet anders kunnen doen. We zouden nieuwe besluiten hebben moeten nemen”, zegt ze.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Zweden stopt met PCR-tests – RNA van virussen kan nog maanden na infectie worden opgespoordVolg Frontnieuws op Telegram

  Huis van beroemde Duitse zangeres binnengevallen op verdenking van valse "vaccinatie"-kaart - Zij vecht terug (Video)
Vorig artikelVerpleeghuizen ondervinden grote ziekte uitbraken als gevolg van COVID-19 vaccinatie
Volgend artikelBill Gates wil COVID-19 vaccinaties voor pasgeborenen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Het kan altijd nog gekker halsband straks enkelband en bij het niet dragen de doodstraf de nieuwe wereld welkom, waar wij uiteindelijk heen gaan dat weten alleen de elite zij laten stukje bij stukje iets los zodat wij alvast er aan kunnen wennen wij wisten niet van tevoren wanneer wij zouden sterven dat gaat veranderen voor slaven die wij worden zal 67 jaar aan gehouden worden ouderen boven de 67 zullen een test moeten ondergaan zowel geestelijk als lichamelijk en verder of je nog van economisch belang bent kijk maar toe mensen alles gaat gewoon van zelf.

 2. smeerlapperij in Zweden met boetes op te leggen bij het weigeren van het vaccin. Dit is een schending van de mensenrechten vastgelegd in de Neurenberg Code. Het lichaam is eigendom van de persoon en die alleen heeft het recht te bepalen wat er met zijn lichaam gebeurd of wat erin gespoten wordt.

 3. Dat artelijk wijf moeten ze opsluiten wat een mafklapper, NIEMAND kan men dwingen om deze GENOCIDE SPUITEN te laten zetten, we weten alllemaal wat deze spuiten aanrichten, het is GEEN VACCIN tegen corona maar een experimentele gifspuit met veel bijwerkingen en dodelijke afloop en nog te zwijgen wat er met de mensen gaat gebeuren op langere termijn. Spuit haar lekker in dan zijn we van weer van zo een idioot verlost. Waar blijft de gerechtigheid, opruimen deze Gates fan.

 4. Je krijgt die boete omdat je ze wel een dosis laat optrekken maar ze vervolgens niet gebruikt waardoor deze niet gebruikt kan worden en dus weggegooid is. Zeg dan van tevoren dat je geen AZ wil dan kunne ze je niks maken lijkt me als ze dan toch een AZ dosis optrekken.

  • Stond er dan in je uitnodiging dat wanneer jij je niet binnen 24tot48 uur afmeld er een boete volgt vanwege de nodige verspilde tijd aan voorbereidingen die ze dan op jou gaan verhalen?
   Na jou staat er wel weer een ander in de rij te wachten die er wat minder moeite mee heeft, en wat vlugger aan de beurt is.
   Ze gooien daar echt niks weg.
   Al die prikken, waarvan artsen beweerden die weg te moeten gooien, worden allemaal gewoon gebruikt.
   Er bestaat een site waar jij je aan kan melden voor een vuilnisbak prik.

 5. Idioten! Je hoort van te voren te horen wat je krijgt toch, maar ja ziek worden gaat men toch van welk vaccin dan ook!

 6. Dit is niet waar. Er worden geen boetes opgelegd. Dit heb ik geverifieerd aan de hand van vragen aan de inwoners van Zweden.
  Goed controleren of iets waar is. Kost wat moeite maar klakkeloos iets aannemen…….

 7. Hier wordt totaal voorbij gegaan, dat dit vaccin een experimenteel vaccin is. Het heeft enkel een noodvergunning en zit nog in een klinische fase, dan is iedereen die ermee geïnjecteerd wordt proefkonijn. Daar kan nooit een verplichting aan zitten. Al weiger je het op het allerlaatste moment. Het zou de desbetreffende duidelijk gemaakt moeten worden, dat niet diegene die het experimentele vaccin op het allerlaatste moment als nog weigert, maar dat de toe dienders dit moeten accepteren. Want anders maken zij misbruik van hun macht. Wat in strijd is met de internationale mensenrechten.

 8. Het is NIET waar ! er worden in Zweden geen boete’s opgelegd bij niet willen vaccineren. Het is misschien ooit eens ter sprake geweest maar meer niet !!

 9. Ohja? Dat zullen we nog weleens zien! Dat dacht ik dus niet hè? Vaccins zijn wettelijk niet verplicht, en bovendien is aantasting van je gezondheid strafbaar.

 10. Ik lees ‘m nog eens en er staat: [… De regio Norrbotten heeft nu besloten degenen die ter plaatse weigeren te bestraffen met een boete van 450 Zweedse kronen (circa 40 euro) voor het niet aanwezig zijn.…] hoe kun je nou tegelijkertijd, ter plekke weigeren èn niet aanwezig zijn?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in