Navy Medicine / Wikimedia / (Public Domain)

Toen de experimentele COVID-19 injecties op het hoogtepunt van de pandemie aan de massa werden gegeven, waren veel mensen erg terughoudend om zich te laten injecteren met ongeteste vaccins. Sommigen gaven later toe aan de druk van hun omgeving dankzij publiekscampagnes waarin ze beschaamd werden omdat ze geloofden dat ze de mensen om hen heen in gevaar brachten, terwijl anderen moesten toegeven of hun baan en levensonderhoud zouden verliezen, schrijft Cassie B.

Degenen onder ons die erin slaagden om de prikken te vermijden, kregen te maken met sociaal isolement, veroordeling en zelfs spot van degenen die vrolijk hun mouwen opstroopten – en nu lijkt het erop dat wij degenen zijn die voor hen moeten zorgen terwijl ze vaccin-gerelateerde verwondingen en ziekten oplopen.

In een recent bericht op Twitter klaagde een Canadese vrouw die in deze categorie valt, over het feit dat ze nu voor haar vader moet zorgen, die haar ooit belachelijk maakte en haar een samenzweringstheoreticus noemde vanwege haar standpunt over de vaccinaties. Hij zit nu in een rolstoel en lijkt niet te kunnen communiceren, hoewel de video niet specifiek laat zien wat er met hem aan de hand is.

Ze begint met naar hem te wijzen en te zeggen dat hij zijn leven niet terugkrijgt voordat ze erop wijst dat “Het contract met Pfizer laat zien dat de overheid wist dat er geen gegevens waren over de veiligheid of werkzaamheid op de lange termijn sinds tenminste 26 oktober 2020.”

Ze citeert uit pagina 18 van het contract dat de Canadese regering tekende met Pfizer voor miljoenen doses van de prik, dat openbaar werd dankzij een Verzoek om Toegang tot Informatie. Het laat duidelijk zien dat de regering zich er terdege van bewust was dat de vaccins onnoemelijke schade aan de menselijke gezondheid konden toebrengen.

  Drie jaar te laat bevestigen mainstream media oversterfte door COVID-prikken

“Koper erkent verder dat de langetermijneffecten en werkzaamheid van het vaccin op dit moment niet bekend zijn en dat er bijwerkingen van het vaccin kunnen zijn die op dit moment niet bekend zijn,” luidt de passage die ze citeert. Canada was zich er terdege van bewust dat ze met vuur speelden, maar toch gingen ze, zoals zoveel landen, door met het implementeren van wijdverspreide vaccinatie-mandaten in het hele land.

Ze zegt: “Ik ben het zat om gelijk te hebben, en weet je wat er gebeurt als mensen je willen vertellen dat je een aluminiumfoliehoedje en zo op hebt? Dit gebeurt er. Deze man vertelde me dat ik een aluminiumfolie hoedje op had. Wat denk je? Ik verzorg zijn kont nu.”

Ze voegde eraan toe dat ze dankbaar is dat hij nog leeft, maar ze wil dat de Canadese regering verantwoordelijk wordt gehouden voor wat ze zoveel van haar burgers heeft aangedaan.

Wie gaat er voor iedereen zorgen?

Veel ouders zullen je vertellen dat ze nooit zouden willen dat hun kinderen werk, familie of vrije tijd zouden moeten opofferen om voor hen te zorgen, maar toch namen miljoenen van hen het vaccin zonder er bij na te denken, en nu hebben sommigen van hen fulltime zorg nodig. Mensen die gevaccineerd zijn, hebben te maken met van alles en nog wat, van turbokanker en auto-immuunziekten tot nier- en hartschade.

Als de ergste angsten van veel vaccinweigeraars over de prikken uitkomen en ze op lange termijn massaal ziektes veroorzaken, is het belangrijk om in gedachten te houden dat gezondheidswerkers tot de slachtoffers zullen behoren dankzij het vaccinbeleid in ziekenhuizen en dokterspraktijken in het hele land en over de hele wereld, dat van mensen eiste dat ze zich ofwel zouden onderwerpen aan de giftige prikken ofwel de carrière zouden opgeven waarvoor ze hun hele leven hebben geleerd en hun vermogen om hun gezin te onderhouden. En nu de VS al te kampen heeft met een tekort aan zorgverleners omdat de oudere bevolking toeneemt, zou het mogelijke verlies van artsen en verpleegkundigen met vaccinaties een dramatische invloed kunnen hebben op de toekomstige gezondheidszorg van het land.

  Mike Yeadon: Ik denk dat het iedereen zal doden

https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

De uitvaartbranche is booming. En niet vanwege CovidVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDoor de staat gecontroleerde Russische tv: Als NAVO-troepen Oekraïne binnentrekken, zullen SARMAT, YARS en Avangard (kernwapens) NAVO-besluitvormingscentra treffen
Volgend artikel115.000 oversterftegevallen in Japan na 3e COVID-prik; nieuwe studie verklaart waarom
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. “We no longer believe blindly in the government, our parents or celebrities, but more in ourselves.”

  And where do we want to go is: back to origin, authenticity, respect for the individual and mother earth and we move from desire to intelligence. Only if the younger generation does things that the parents never imagined possible, can a society evolve.

  Follow no longer this guys with falls believes is believing yourself and not trowing your live away who only needs you for your money and your id to control your whole live if they even can’t control their own mind with not saying sorry at al. Make your own ideas with serious friends is the life purpose for everyone. They give you nothing back then misery if you think deeper and is saying goodbye and give yourself all that intention….Love on a deeper level.

  The New Earth when we arrived all in the Aquarius periode from 2024 – 4000 in a feminine energy to bring back the balance in a disturb ego minded society from me, me, me, to we, we, we.

  Love has the power to heal everything 7 MASSIVE Energy Shifts Spiritual People Should Know.
  If you’ve ever felt restless, disconnected, bored, unhappy, or like you’ve lost your way in life,
  you might be at the start of a journey that’s much bigger than just you.

  To really find and embrace your true purpose, and to tap into the vast power of your soul, we need to undergo some changes in how we use our energy. This means adjusting ourselves so that our higher self—the best and most authentic part of us—can take the lead. When we let this part of ourselves guide us, we step into a world filled with love, appreciation, connection, acceptance, and gratitude.
  This isn’t just good for us; it’s vital for the health of our whole planet.

  We are drawn to a mission deeply rooted in our souls, one so compelling that no matter what, we feel an irresistible pull toward unconditional love.
  Love has the power to heal everything, and when we truly grasp this, our body, mind, and soul experience significant shifts in energy. To help you recognize these deep energetic transformations, I want to share seven examples from my own life. These examples reflect the changes I underwent as I released the heavy burden of past emotions, beliefs, habits, and experiences.

  Please take what resonates and leave the rest behind.
  https://youtu.be/LW-xPUMEsV4?si=6QWT89nfclnfYmh8

 2. Effort Doesn’t Work Anymore…..

  “The Big One” is an opportunity to show up, and get out of the old world and immerse yourself into a group of 1,400 people that are all doing this work of transforming their lives and releasing what no longer serves them in order to become the highest version of themselves. Whatever it is in your life that you’d like to move forward in and change, be it money, relationships, your job, your health, this is an opportunity to leverage yourself and make big changes. When you change ONE area of your life, you change them all and incredible things happen.
  https://youtu.be/QKqZnHwuvr0?si=rooxT_8kVM68mkst

 3. Deze waanzin is ontstaan door eigenbelang van de mensen die geloofden dat de medici hen willlen redden van de dood die er altijd onverwachts komt in zijn leven Echter de ontvolking criminelen die deze wereld besturen willen dat de mensen hen blijven volgen om de dood te vermijden in veel opzichten Ook de oorlogen die nu aan de gang zijn in de hele wereld zijn daar getuigen van dat ontvolking bestaat door het doden van de overbevolking Dat gebeurd altijd al sinds de mens hier rondloopt maar op dit moment zijn er teveel mensen op een klein stuk bewoonbaar van deze aardbol waarop je kunt leven zonder veel natuurinvloeden die telkens weer plaatsvinden op deze aardkloot op veilige plekken (bosbranden en overstromingen ..) Catastrofes en rampen en onheil hangen ons telkens weer boven ons hoofd Maar heden en nu wordt dat versneld door de mens die denkt dat zo problemen zomaar kunnen omzetten in welzijn die de natuur ons oplegt…. Vandaar dat de welgestelde figuren het Spaans benauwd krijgen dat hun paradijs door overbevolking verstoord wordt door de overbvolking waarvan nu iedereen op deze aardkloot gebruik van wil maken….. Als je naar de vorige eeuwen kijkt dan zie je dat de mens in zijn omgeving een veilig paradijs had,,,, door te genieten van de natuur die ongeschonden was Maar nu door hebzucht naar meer en meer danig verstoord is en wordt!!!!! (Indusrie en woningbouw) omdat iedereen daar wil werken en wonen Ja zelfs mensen uit veilige landen staan te dringen om deze ,,,,weelde,,,,, mee te delen Helaas beginnen de bewoners zich te verzetten tegen massa immigratie vanuit alle landen waar de natuur slachtoffers eist danwel door de criminelen die die landen besturen……..door moordpartijen!!!!!!

 4. Nee mensen die een kwetsuur hebben opgelopen van het vaccin, die lach ik uit, maak ik belachelijk en wens ze veel geluk met herstel wat niet zal komen. Eens een wancker, altijd een wancker.

  • Dit is wel een hele wrange opmerking, Ovi. Begrijpelijk van je, maar niet menselijk. Vergeet niet dat deze mensen heel erg misleid zijn en vaak het idee hadden dat ze er goed aan deden. Zij doorzagen de valse beloftes niet. Wees blij dat jij, net als ik en vele anderen, zo verstandig bent geweest en het niet genomen hebt. En ja, je kunt ze verwijten dat ze eerst ons hebben uitgelachen, belachelijk gemaakt en onze dood hebben toegewenst. Dat was fout wat ze deden en zeiden, maar als jij ze nu soortgelijke dingen verwijt en toewenst, hoeveel beter ben jij dan dan hen?
   Vergeving is een goede daad en er zijn spijtoptanten.
   Deze ongelukkigen, die niet de consequenties hebben ingezien van hun handelen (accepteren van de vaccinatie en de gevolgen daarvan) moet je niet een trap nageven maar, misschien moeilijk, vergeven om wat ze je aangedaan hebben. Sterker nog, laat hen zien dat jij niet zo bent als zij en help ze. En, als je gelovig bent, bid zoveel als je kunt (en doe dat ook maar als je niet gelovig bent). Ze zullen het hard nodig hebben.

   • “Vergeet niet dat deze mensen heel erg misleid zijn en vaak het idee hadden dat ze er goed aan deden.”

    Hahahaha wat een onzin gosert. Je wordt misleid omdat je dom bent en aan jezelf denkt en dàt is het probleem, niets anders.

    • Beste Frans, niet iedereen die misleid wordt is per definitie dom. Vergeet niet dat de duivel om mensen te misleiden een sterke overredingskracht gebruikt waar niet iedereen tegen opgewassen is.

   • Zit misschien wat in, maar als een politicus zegt: spring in de sloot, waarom zou je het dan doen? Ik zeg tegen mensen dat ze hun eigen koers moeten varen, je laat een politicus ook niet bepalen waar je op vakantie gaat, of wat je lekker vind om te eten. Ik ben niet religeus, en zeggen dat je ergens spijt van hebt, daar heb je niks aan. Voordat men iets doet moet men daarover nadenken, niet achteraf. En zeker als het van de overheid komt, wees zeer sceptisch, want ambtenaren kunnen niks, de reden dat de meeste ambtenaren, ambtenaren worden, is omdat ze zichzelf niet staande weten te houden in het bedrijfsleven, want daar is concurrentie, en moet je dus innoveren, om relevant te blijven. En dat is iets wat de overheid niet kent.

 5. Is ook een manier om de niet-geprikten via shedding toch de stoffen te laten opdoen en de kosten voor de gezondheidszorg verminderen ook daardoor. Zomaar 2 vliegen in één klap.

 6. Als men in sprookjes gelooft
  Lostrekken uit de realiteit , is ook overeenkomstig het plan van Bill.
  Pre- creatie.
  Spirituele verhalen
  Zijn ooit o p g e s c h r e v e n
  Net als de religie boeken .
  Voor spiritualiteit heb je geen boek nodig zit in ieder mens – connectie met de ziel en God “ –
  Wie er voor wie zou “moeten” gaan zorgen.

  “ morgen kun je onder een bus komen of door de bliksem getroffen worden”.
  Maar kan ook vanavond !

 7. Niet alleen zullen er tekorten in gezondheidsmedewerkers zijn waardoor degenen die de prik niet hebben genomen moeten zorgen voor de gevaccineerden die nu schade hebben opgelopen, zij zullen ook het werk moeten overnemen van degenen die nu niet meer in staat zijn om hun beroep uit te oefenen zoals vrachtwagen- en buschauffeurs, onderwijzers, agenten, winkeliers en ga zo maar door. Dit betekent dat deze werkbelasting nog eens extra druk zal uitoefenen op de niet-gevaccineerden. Dit zal uitmonden in een totale maatschappelijke en economische ramp.
  Zouden ze dat echt niet geweten hebben???

 8. @Zan de Rover In alle felle discussies die we hadden en nog hebben merk ik telkens opnieuw dat velen het zelfs NU nog steeds niet doorhebben. Gezagsgetrouw tot in het absurde is bij velen een punt geweest om onze kutregering onvoorwaardelijk te vertrouwen, zelfs als je nu alsnog met de bewijzen alsnog komt accepteren zij de andere mening nog steeds niet. Ik discussieer niet meer, ik hoef geen gelijk meer te krijgen. Ze zoeken het maar uit, maar als je naaste ziek wordt, hulpbehoevend, dan ben je een mens als je deze helpt. Dat ben ik dus helemaal met je eens. Vergeving moet mogelijk zijn voor iedereen, hopelijk komt het berouw vooraf.

 9. En nu de komst van UMC Moon de Jonge de Prikpooier ( DE BROER van HUGO de JONGE ) met zijn BIO GIF Mengele RIVM en sjaakie van Dissel van het theater circus verdwijnt veiligheid voor ons allen En werk er gewoon niet aan Mee!!!!!!!

 10. Mensen Er komen schandalen tevoorschijn ( Moon de Jonge de Prikpooier UMC naar RIVM BIO GIF zwendel De broer van Hugo de Jonge ) en Sjakie von Dissel vertrekt met de staat tussen de benen Dus opgepast voor GGD WHO RIVM LAREB EMA En hun Wereldgezondheid zwendel Geen vaccin is nog nooit gekeurd alleen maar door eigen slagers Waar zijn de 100% bewijzen en waar zijn die 100% onderbouwing Die deze moordenaars nog niet een hebben deze illegale zwendel circus waar wij miljoenen mensen nooit aan mee zullen werken en geen proefratten zullen zijn Jong en oud !!!!!!!!!! Bewijzen alles staat op( Foto’s vermeld Factcheckers om dwingen social miedia sites om virale threads te verwijderen heeft geen zin alles kom in een boek te staan !!!!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in