Photo by нυвιѕ тανєяη on Unsplash

Het nieuwe verhaal op NBC News meldt dat twee nieuwe ‘vogelgriepvaccins’ binnen enkele weken klaar zouden kunnen zijn volgens ‘gezondheidsfunctionarissen’ van de Amerikaanse overheid, met als ondertitel dat het H5N1-virus ten minste 36 kuddes in negen staten heeft besmet, waardoor het risico van mogelijke verspreiding onder mensen toeneemt, schrijft Stefan Stanford.

Ze waarschuwen dat deze “nieuwe griep” al is begonnen met “het zich gemakkelijk verspreiden naar mensen” en ze verklaren ook dat ze deze nieuwe vaccindoses op grote schaal door het land zullen verspreiden, maar nergens in hun verhaal vermelden ze dat dit zal gebeuren in een nieuw verkiezingsjaar in wat hun volgende monstruositeit lijkt te zijn om op welke manier dan ook aan de macht te blijven.

Ze beweren dat de vaccins een goede kruisbescherming zullen bieden tegen uitbraakvirussen bij vee en dat ze hebben geïnvesteerd in een bibliotheek van antigenen om zo snel mogelijk in te zetten als er een zeer overdraagbare griepstam begint te circuleren, maar ze waarschuwen in hun verhaal ook dat wereldwijde gezondheidsfunctionarissen zich zorgen blijven maken vanwege het hoge sterftecijfer, dat rond de 50% schommelt.

Opnieuw die ‘angstfactor’ opdrijven om zoveel mogelijk mensen in de rij te krijgen en hun nieuwste vergif te nemen, wie ruikt er nog meer een door de overheid en grote farmaceutische bedrijven gecreëerde mega-hoax als COVID om de massa’s in het gareel te krijgen en te laten doen wat ze zeggen, waarschijnlijk inclusief meer lockdowns en de uitrol van ‘medische krijgswet’ in de komende dagen, weken en maanden, waarschijnlijk hun hoogtepunt bereikend kort voor de verkiezingen in november?

Zoals ik al op 5 april op ANP had gemeld in dit verhaal met de titel “Terwijl steeds meer jonge mensen sterven aan turbokanker, rollen de globalisten hun volgende psy-op uit, een perfecte kandidaat voor ‘ziekte X’ – artsen waarschuwen dat H5N1 100x erger kan zijn dan COVID,” elke dag brengt ons meer ontstellend bewijs dat COVID een ‘DOD-operatie’ [United States Department of Defens] was om Amerikanen uit te roeien, denk maar eens aan wat ze ons de volgende keer zullen brengen!!!

Het verhaal van NBC News meldt ook dat meer dan 100 mensen al in de gaten worden gehouden op tekenen van besmetting met H5N1, waarvan de meesten volgens hen “werken met boerderijdieren.” Ze melden dat “de voorbereidingen in volle gang zijn” en dat “mocht de VS de vaccins nodig hebben, de federale overheid binnen een paar weken ‘honderdduizenden doses’ zou kunnen versturen,” waarbij binnen drie tot vier maanden meer dan 100 miljoen doses zouden kunnen worden verstuurd.

  Een tsunami van chronische ziekte en dood

Het bericht meldt ook dat “gezondheidsfunctionarissen van de CDC verwachten dat mensen twee doses van dat vaccin nodig zullen hebben, wat betekent dat 100 miljoen doses slechts genoeg is voor 50 miljoen mensen.” We hopen dat mensen hun les geleerd hebben met de COVID-vaccin, waarvan deze zogenaamde “gezondheidsfunctionarissen” beloofden dat ze zouden voorkomen dat mensen COVID zouden krijgen, maar dat het in plaats daarvan geleid heeft tot een explosie van “turbokanker” onder jongeren en mensen die eens gezond waren, om nog maar te zwijgen van miljoenen mensen die gewoon plotseling en op mysterieuze wijze dood neervallen.

En nu, zoals de Daily Mail meldt in dit gloednieuwe verhaal waar Steve Quayle naar had gelinkt op zijn website, laat de eerste gruwelijke foto van een Texaanse melkveehouder zien (hierboven) die naar verluidt deze vogelgriep had opgelopen van een koe, hoe hij bloedde in zijn oogballen, wat Steve “Bio-Weaponized Ebola Light” noemde, ingebracht in de H5N1, ontworpen om de zuivelindustrie te vernietigen.

Ook bedoeld om de vee-industrie te vernietigen en Amerikanen bang te maken zodat ze stoppen met het eten van vlees, met name rundvlees (zodat de globalisten alle biefstuk en rosbief kunnen eten die ze willen zonder dat wij, hun slaven, het allemaal opeten in de komende maanden en jaren), zou je het ze kwalijk nemen dat ze zo’n plan uitvoeren?

Zoals Zero Hedge al meldde in dit verhaal met de titel “MSM Trots Out ‘Bird Flu-Pocalypse’ After Texas Dairy Worker Falls Ill,” zijn ze al bezig met het verspreiden van de waarschuwingen van de zogenaamde experts, waarschuwingen die duidelijk bedoeld zijn om de massa’s van de Amerikaanse bevolking klaar te stomen om zich te haasten en de ‘nieuwe vaccins’ te halen. Uit dat verhaal..:

Natuurlijk waarschuwt een kakofonie van “experts” nu dat een vogelgrieppandemie “100 keer erger” kan zijn dan COVID.

  Er is iets heel ergs aan de hand: bijna 30.000 sterfgevallen gemeld in EU, VK en VS na de COVID-19 injectie

“Dit virus heeft vele, vele jaren en waarschijnlijk tientallen jaren bovenaan de lijst van pandemieën gestaan,” zei Dr. Suresh Kuchipudi, vogelgrieponderzoeker uit Pittsburgh, tijdens een recent panel dat werd geciteerd door de Daily Mail.

“En nu komen we gevaarlijk dicht bij het moment dat dit virus mogelijk een pandemie veroorzaakt,” vervolgde hij. “Dus daarom denk ik dat dit een virus is met de grootste pandemische dreiging die zich afspeelt in het volle zicht en wereldwijd aanwezig.”

The Mail haalt ook farmaceutische vaccinconsultant en BioNiagra oprichter John Fulton aan, die tijdens dezelfde bijeenkomst zei: “Dit lijkt 100 keer erger te zijn dan COVID – of het zou het kunnen zijn als het muteert en zijn hoge fataliteitspercentage handhaaft.”

“Als het eenmaal gemuteerd is om mensen te infecteren, kunnen we alleen maar hopen dat het sterftecijfer daalt,” voegde hij eraan toe.

Ondertussen is er die Feigl-Ding, die tijdens de pandemie een e-prominentie verwierf als extreme angstzaaier:

Dus met deze globalisten die werken aan de vernietiging van de zuivelindustrie en de rundvleesindustrie en al deze waanzin die duidelijk deel uitmaakt van de ontvolkingsagenda van de globalisten, waarbij ze hopen dat de ‘angstfactor’ iedereen zal overhalen om zich te haasten en de “nieuwe vaccins” te halen die ze nu aan het uitrollen zijn en waarvan we zeker kunnen zijn dat ze nog meer bio-wapengif zullen bevatten.

En wat betreft de bezorgdheid over de zuivelindustrie, kijk ook eens naar dit verhaal van 1 mei op de Gateway Pundit waarin wordt gemeld dat volgens het CDC meer dan een dozijn katten zijn gestorven nadat ze ‘rauwe melk’ hadden gedronken van koeien die besmet zouden zijn met vogelgriep. Het lijkt er sterk op dat ze al deze ‘medische propaganda’ tegelijk opvoeren, omdat ze melden dat deze katten ook op een boerderij in Texas woonden. En we zijn nog 6 maanden verwijderd van de verkiezingen in november! Stel je eens voor wat we de komende zes maanden te zien krijgen! Uit dat Gateway Pundit verhaal..:

The Hill meldt: “Wetenschappers meldden dat midden maart ongeveer 24 katten rauwe melk kregen op een boerderij in Texas voordat bekend was dat de koeien ziek waren. Een dag nadat de koeien zichtbare ziektesymptomen vertoonden, werden ook de katten ziek en één tot twee dagen later werd meer dan de helft van de katten ziek en stierf.”

  "Ik heb me laten vaccineren... Blijkbaar was het een vergissing"

“Begin maart 2024 werden soortgelijke klinische gevallen gemeld bij melkvee in het zuidwesten van Kansas en het noordoosten van New Mexico; sterfgevallen van wilde vogels en huiskatten werden ook waargenomen binnen getroffen locaties in de panhandle van Texas,” schreef de CDC in het nieuwe rapport.

“In >1 melkveebedrijven in Texas stierven huiskatten die rauwe biest en melk kregen van zieke koeien die in het ziekenhuis stonden. Antemortem klinische symptomen bij de getroffen katten waren een depressieve mentale toestand, stijve lichaamsbewegingen, ataxie, blindheid, rondcirkelen en overvloedige oculonasale afscheiding. Neurologisch onderzoek van de aangetaste katten onthulde de afwezigheid van dreigingsreflexen en pupil-lichtresponsen met een zwakke knipperrespons.”

De wetenschappers schreven: “Deze casus verschilt van de meeste eerdere meldingen van IAV-infectie bij runderen, die aangaven dat runderen onopvallend geïnfecteerd waren of resistent tegen infectie.”

“We beschrijven een H5N1-stam van IAV bij melkvee die resulteerde in een duidelijke systemische ziekte, verminderde melkproductie en overvloedige virusuitscheiding in de melk. De omvang van deze bevinding wordt verder benadrukt door het hoge sterftecijfer (≈50%) van katten op boerderijen die gevoed werden met rauwe biest en melk van aangetaste koeien”.

“De FDA waarschuwt tegen het consumeren van rauwe melk door mensen.”

Dus nu alles bij elkaar komt voor nog een massale psy-op tegen het Amerikaanse volk, die niet alleen past in de depopulatieagenda van de globalisten, maar ook in de verkiezingen van november, om nog maar te zwijgen van de doelen van de globalisten om ons allemaal te laten stoppen met het eten van vlees, bidden we dat iedereen de komende dagen zijn ogen en oren openhoudt en kritisch blijft nadenken, vooral wanneer ze ons deze nieuwe vaccins opdringen, waarvan we zeker kunnen zijn dat ze dat binnenkort zullen doen.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Patholoog laat zien wat de COVID-19 injectie doet met de hersenen en andere organen van gevaccineerde mensenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRussisch ministerie van Binnenlandse Zaken opent strafrechtelijk onderzoek naar Oekraïense president Zelensky en plaatst hem op een opsporingslijst
Volgend artikelIs Zelensky’s leven in gevaar nu hij op de Russische opsporingslijst staat?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. Als deze leugens zijn nodig als voorbereiding op wat gaat komen: massale sterfte als gevolg van de gifprikken die reeds gezet zijn.

  Daar heeft men eerdaags een verklaring voor nodig en deze vogelgriep zal daar voor gebruikt gaan worden.

  Nog wat meer gifprikken kunnen zetten om de stroom met doden nog wat te vergroten is natuurlijk mooi meegenomen voor de globalisten die depopulatie nastreven.

  • Globalists are blind slaves to their money (billions/trillions). They are as a matter of fact to be pitied. What did Jesus Christ said again about the rich and entering heaven ??? Poor “rich” !!! They will suffer of thirst and hunger in the afterlife.

 2. (sarcasme mode =/on)
  Eindelijk, na zoveel experimenteert zijn we er in geslaagd om dat vogelgriep’virus’ (als het beestje maar een naam heeft die, zoals we goed geoefend hebben, genoeg angst kan veroorzaken) ook op de mens te laten overdragen zodat mensen ook ziek worden en pluimvee verschijnselen vertonen, en waar op boerderijen de volledige stal moet worden geruimd zal dat ook met het menselijk vee moeten gebeuren willen die enkele personen die niet vatbaar zijn (de elite natuurlijk) kunnen overleven.
  (sarcasme mode =/off)
  Dit had de eerste alinea in het artikel moeten zijn. Eens zien hoeveel er dan in de rij gaan staan.

 3. Bill gates gaat gewoon door ,hij wil zijn miljarden verdienen. En hij heeft het schijt aan of vaccins werken of niet. Dat hij in india 20.000 dode kindjes op zijn geweten heeft met zijn vergif en hij daar op de dodenlijst staat interesseert hem geen fuck .
  Dat kan ook niet,je hebt met een narcist psychopaat te maken die heeft geen oog voor mensen alleen voor het eigen ego. Maar goed ook zijn einde is opgetekend. Karma is a bitch.
  En intussen is al bewezen dat de vogelgriep in een bakje in een lab is gemaakt net als de covid . Gister heel verslag gelezen daarover. Tja kill bill gates gaat gewoon door net zolang tot hij het loodje legt. Een onverbeten psychopaat.

  • Verslag is te lezen op de website van dr tenpenny. Maar je moet lid zijn van haar club om inzage te krijgen.🙈

 4. We worden genezen van de bullshit. Er zijn straks 2 soorten mensen; de onderontwikkelde, laag bewuste egoïsten en de hoger bewuste mensen die zijn ontwaakt uit de ego-psychose.

  ALLES wat de vijand doet is er op gericht om ons in onze ego psychose te houden, want de vijand kan alleen blijven bestaan als wij in onze ego psychose blijven.

 5. Ach, als iemand zo graag injecties haalt vind ik het prima. Zoals prof. Desmet al heeft aangegeven, mensen hebben hun rituelen nodig. Daarom heeft, met name het ”collectieve westen”, waar men zich heeft afgekeerd van God ironisch genoeg een nieuwe god geintroduceerd. Namelijk, de God genaamd de staat.

  De staat zorgt voor je beter dan je moeder als je het nodig hebt. Om de zegeningen van de staat te mogen ontvangen moet je natuurlijk wel een aantal rituelen uitvoeren. Zoals’;
  – Stemmen
  – Je belastingaangifte doen
  – Belasting betalen
  – etc

  Recent is er een nieuw ritueel bijgekomen. Gezondheid door injecties en daarmee je loyaliteit aan de God genaamd staat tonen. Als je dat soort dingen niet wil moet je door de moderne inquisitie van de God staat worden vervolgd aldus de gelovigen.

  Het is daarom dus niet wonderbaarlijk dat de gelovigen eerst vonden dat de samenleving alles op slot moest gooien om oversterfte te voorkomen en het nu bejubelen dat er oversterfte is en bijvoorbeeld de vakbond CNV nu jubelt dat deze oversterfte de pensioenleeftijd kan verlagen.

  De regilgeuzen weten ook wel dat dit systeem niet houdbaar is. Ze denken alleen dat doordat ze het ritueel aanbidden van de voorschriften van de staat hen zal beschermen. Ze geloven maar.

  Het enige zeer vervelende aan die gelovigen is dat ze hun eigen kinderen opofferen en ook hun bejaarde ouders.

  Ik denk niet dat de niet gelovigen in de God genaamd de staat nogmaals zullen meegaan in een nieuwe ronde waanzin. Ik sluit niet uit dat hun God vrij goed weet wanneer hun gelovigen in massa gaan sterven door het volgen van een ritueel om hun God te dienen en dat gebruiken om nog meer injecties te promoten om ons, niet gelovigen in de staat alsnog te doden via injecties.

  Het worden spannende maanden, Zorg goed voor je rug van titanium en buig niet wat er waarschijnlijk gaat komen. Het is bevrijdigsdag, blijf zoveel mogelijk vrij van de God genaamd staat. Elke andere God is te preferen boven die god.

  Groeten,
  Hugo

 6. Dat vogelgriep de nieuwe corona wordt dat is duidelijk, ideaal, zo kan de (pluim)veehouderij ook meegenomen worden. Waar ik benieuwd naar ben is hoe ze de wakkeren (wij, lezers van FN) zover gaan krijgen om onvrijwillig mee te doen in de waanzin. Ikzelf neem me voor om deze keer niet “mister nice guy” meer te zijn, maar, indien nodig saboterend ga reageren (prikcentra in de fik b.v.). Komen ze aan mijn kinderen en/of hun toekomst gaat er zelfs geweld gebruikt worden. De nodige middelen zijn al in huis.

 7. Ach de farma is er al klaar voor. ZES vaccins werden al goedgekeurd door EMA voor menselijk gebruik.
  https://www.ema.europa.eu/en/medicines/human/EPAR/incellipan
  https://www.ema.europa.eu/en/medicines/human/EPAR/celldemic
  https://www.ema.europa.eu/en/medicines/human/EPAR/pandemic-influenza-vaccine-h5n1-astrazeneca-previously-pandemic-influenza-vaccine-h5n1-medimmune
  https://www.ema.europa.eu/en/medicines/human/EPAR/foclivia
  https://www.ema.europa.eu/en/medicines/human/EPAR/aflunov-0
  https://www.ema.europa.eu/en/medicines/human/EPAR/adjupanrix-previously-pandemic-influenza-vaccine-h5n1-split-virion-inactivated-adjuvanted-glaxosmithkline-biologicals
  Let op de datums, hier wordt al jaren aan gewerkt. Deze keer geen “voorwaardelijke” goedkeuring van experimentele goedjes, en merk op dat mRNA niet voorkomt tussen deze zes vaccins.
  Het is overigens waar dat een nieuwe Griep veel erger kan zijn dan een nieuwe verkoudheid zoals covid. Maar dat hoeft ook niet zagen we in 2009 al bij H1N1 Mexicaanse griep dat nog milder was dan de seizoensgriep.
  De concurrentie van Pfizer en Moderna staat in elk geval klaar om het marktaandeel op te krikken!

 8. Dat verhaal over dat vee, daar zou ik wel wat meer achtergrond van willen weten, omdat ze al maanden geleden zijn begonnen met een proef met het ‘vaccineren’ van vee tegen ‘covid’, hoewel ik destijds niet al te veel aandacht aan heb besteed.
  Om de een of andere rare reden rijst bij mij nu de vraag of deze boerderij(en) deel uitmaakt van Gates landbouwbezittingen, of een aanverwande figuur.. Geen idee waarom dat idee nu zomaar bij me op komt.

  • Voor ik weet heeft gates al de helft van de runderen geruimd, maar omdat dit niet snel genoeg gaat, komen ze nu met een nieuwe vogelgriep, die volgens mij ook niet bestaat, maar door deze beweringen kunnen de runderen geruimd worden, zonder problemen.

 9. Het bullshit verhaal van het overspringen van “virussen” van dier naar mens heeft kwakzalver Edward Jenner die zijn bul voor 15 pond heeft gekocht de wereld in geholpen.
  En het leeft nog steeds.

  • Het hele “virus” verhaal schijnt voor geen meter te kloppen. Virussen zijn in de wereld geholpen om geld aan te verdienen, meer niet. Overigens, ondanks pogingen van Pfizer in 2022 om de bijwerkingen voor 75 jaar gesloten te houden, bevat het vrijgegeven rapport alleen al 9 pagina’s met meer dan 1300 ziekten die veroorzaakt kunnen worden door de vaccinaties. Oftewel, vaccinaties maken je niet beter.

 10. Als dit niet lukt kunnen ze altijd nog een stapje verder gaan zoals:

  “Computer virus springt over op mensen”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in