Nu we er met onze vrienden en buren over kunnen praten, dringt de realiteit door. Wat onze volksgezondheidsdeskundigen en politici dit land hebben aangedaan is ongehoord. Geïnspireerd door de totalitaire lockdowns in Wuhan, China, en aangespoord om dat beleid te dupliceren door de Wereldgezondheidsorganisatie in een rapport dat Fauci’s National Institutes of Health goedkeurde, werden alle grondwettelijke rechten overboord gegooid, schrijft Jeffrey A. Tucker.

De kerken werden gesloten. De scholen werden gesloten, op sommige plaatsen wel twee jaar lang, waardoor het onderwijs van een hele generatie werd opgeofferd. We kregen te maken met beperkingen op huisfeesten. We konden geen bejaarden in tehuizen bezoeken, zelfs geen zonen en dochters die de huur betaalden. Er waren zelfs beperkingen op reizen tussen deelstaten: quarantaineregels maakten het ondoenlijk.

Gezondheidsautoriteiten eisten specifiek de noodzaak om ALLE plaatsen waar mensen samenkomen te sluiten. Zoiets is nog nooit eerder gebeurd. Toen mensen eenmaal uit hun huiselijke holen mochten kruipen, werden ze gedwongen zich te maskeren (ook al was er geen enkel bewijs dat dit iets zou uithalen!) en kregen ze uiteindelijk injecties waarvan iedereen zei dat ze de pandemie zouden beëindigen, maar dat was duidelijk niet het geval.

Het is bijna drie jaar lang een opgelegde hel geweest. We leven nu met de naweeën, waaronder een verschrikkelijke inflatie, leerachterstand, drugsverslaving, toenemende criminaliteit, cultureel nihilisme, en een volkomen gerechtvaardigde publieke woede die de Democraten dinsdag naar de verdoemenis drijft, omdat het de Democraten waren die al dit beleid in stand hielden, lang nadat het duidelijk had gefaald.

Dus zeker, mensen zijn boos. Het juiste antwoord zou zijn dat onze gezondheidsautoriteiten en politici hun excuses aanbieden en om vergeving smeken. Maar zoiets is niet gebeurd. Ze blijven gewoon doen alsof dit alles in orde was. Er is geen intrekking van de beweerde bevoegdheid van de CDC om u de volgende keer in quarantaine te plaatsen, en de eigen pandemieplanning van de regering Biden verbiedt deelstaten om de volgende keer niet mee te doen.

Laten we het dus hebben over het stuk van Dr. Emily Oster in The Atlantic, waarin zij beweert dat iedereen zich onmiddellijk moet houden aan een soort amnestie die zij heeft afgekondigd. We worden geacht alles te vergeten en verder te gaan. En waarom? Omdat, zegt ze, er zoveel onzekerheid was. Men wist gewoon niet van het virus. Het was immers de mist van de oorlog, en iedereen deed zijn best.

  Kritische mRNA Vaccin-uitvinder gewist uit geschiedenisboeken

“We wisten het niet,” zegt ze, en blijft zich vervolgens beroepen op de vermeende “onzekerheid” van die tijd, een woord dat ze vijf keer gebruikt. Waarom, als zij (of hen) zo onzeker waren, besloten ze zo snel om alle vrijheid in de Verenigde Staten de nek om te draaien? Het zogenaamde voorzorgsbeginsel zou suggereren dat de overheid een dergelijk beleid niet zou moeten voeren vanwege de duidelijke schade die het zou veroorzaken. Toch deden ze het.

Dit is het probleem. Dit is complete onzin. We wisten vanaf februari van de risicostratificatie van de ernstige gevolgen van de ziekte. Het stond alle kranten. We hadden de gegevens. We wisten van de Diamond Princess ervaring in februari 2020 dat er geen sterfgevallen waren onder de 70 jaar op het schip. Dat klopte met alle informatie die we toen hadden. Op basis van wat we op dat moment wisten, was er absoluut geen reden om alles in lockdown te plaatsen en alle reden om dat niet te doen.

Overigens had professor Oster ook gewoon het nieuws kunnen lezen. MSNBC meldde op 30 januari 2020 dat Dr. Ezekiel Emanuel, de gezondheidsadviseur van Obama, zei: “Iedereen in Amerika moet eens heel diep ademhalen, rustig aan doen en stoppen met paniek zaaien en hysterisch zijn. We hebben hier een beetje te veel aanstellerij over.”

Op 4 maart 2020 meldde Slate: “Er zijn veel dwingende redenen om te concluderen dat SARS-CoV-2, het virus dat COVID-19 veroorzaakt, lang niet zo dodelijk is als momenteel wordt gevreesd. Maar de COVID-19 paniek is toch begonnen. … Sta mij toe de brenger van goed nieuws te zijn. Het is onwaarschijnlijk dat deze angstaanjagende cijfers kloppen. Het werkelijke aantal dodelijke gevallen, bekend als CFR, van dit virus is waarschijnlijk veel lager dan de huidige rapporten suggereren.”

Dezelfde dag berichtte Psychology Today: “Ja, dit virus is anders en erger dan andere coronavirussen, maar het komt ons nog steeds heel bekend voor. We weten er meer van dan we niet weten … Het is eng om te denken dat een onzichtbare vijand erop uit is om u ziek te maken. Maar uw arts raakt niet in paniek, en dat hoeft u ook niet te doen.”

We kunnen ons zelfs wenden tot Dr. Fauci zelf, die op 20 februari 2020 in het New England Journal of Medicine het volgende schreef: “De algemene klinische gevolgen van Covid-19 kunnen uiteindelijk meer lijken op die van een ernstige seizoensgriep (met een case fatality rate van ongeveer 0,1 procent) of een pandemische griep (vergelijkbaar met die in 1957 en 1968) dan op een ziekte vergelijkbaar met SARS of MERS, die case fatality rates hebben gehad van respectievelijk 9 tot 10 procent en 36 procent.”

Op 17 maart 2020 brak de legendarische epidemioloog John Ioannidis het allemaal af: “De huidige coronavirusziekte, Covid-19, wordt een pandemie genoemd die eens in de eeuw voorkomt. Maar het is misschien ook een bewijsfiasco van eens in de eeuw: … Een van de kernpunten is dat we niet weten hoe lang sociale afstandsmaatregelen en lockdowns kunnen worden gehandhaafd zonder grote gevolgen voor de economie, de samenleving en de geestelijke gezondheid. Er kunnen zich onvoorspelbare ontwikkelingen voordoen, zoals een financiële crisis, onrust, burgertwisten, oorlog en een ineenstorting van het sociale weefsel. We hebben op zijn minst onbevooroordeelde prevalentie- en incidentiegegevens nodig voor de zich ontwikkelende infectiebelasting als leidraad voor de besluitvorming.”

Wow, over profetisch gesproken! Dat is allemaal gebeurd. Hij wist dit niet omdat hij helderziend was, maar omdat hij werkende hersenen heeft. Je kunt de samenleving niet zomaar stilleggen zonder dat dit ernstige gevolgen heeft voor de gezondheid, de economie, de sociale verhoudingen en nog veel meer. Met andere woorden, de autoriteiten hebben extreme maatregelen genomen die op geen enkele manier werden gerechtvaardigd door de gegevens en ze hebben maatregelen genomen waarvan ze wisten dat ze de sociale structuur massaal zouden beschadigen.

  VERKLARING: Alexei Navalny "vermoord via vaccin" in Russische gevangenis

We weten trouwens al van de schade van de lockdowns sinds ze in 2005-2006 voor het eerst werden ingevoerd. De beroemde epidemioloog Donald Henderson waarschuwde dat dergelijke maatregelen een beheersbare pandemie zouden veranderen in een catastrofe!

Dus hier zitten we dan, te midden van een catastrofe. Er zijn geen excuses. Er is alleen maar doofpotaffaire. Nu kunt u zich het volgende afvragen: waarom, als de mainstream media van eind januari tot midden februari 2020 kalmte adviseerde en zich tegen lockdown-waanzin uitsprak, en zelfs Fauci zei dat we geen vaccin nodig hadden om uit deze pandemie te komen, waarom was er dan een plotselinge verschuiving? Welk nieuw bewijs kwam binnen dat Fauci, samen met zijn volgelingen en inner circle, Trump begin maart omsingelde en eiste dat hij groen licht zou geven voor de lockdowns?

Waarom gebeurde dit? Ik heb mijn eigen theorieën, maar dat zijn ze slechts. Mijn vermoeden is dat 1) Fauci en zijn bende geloofden dat zij schuldig waren aan de pandemie door de NIH-financiering van het Wuhan-lab en dus druk uitoefenden op de lockdowns in de hoop de verspreiding te stoppen of gewoon een chaotische afleiding van de aandacht te veroorzaken, en 2) Trump zover krijgen dat hij de economie te gronde richt, zou de zekerste weg zijn om hem bij de verkiezingen in november te onttronen. Wat het tweede punt betreft, gebeurde het dat de gefabriceerde paniek rond de ziekte wijzigingen in de regels voor afwezigheidsstemmen toestond die uiteindelijk leidden tot de ondergang van Trump.

U zou dit een complottheorie kunnen noemen. Ik hoop van harte dat het niet waar is, want het zou een schandaal voor de eeuwigheid zijn. En misschien heb ik het mis en is er een andere reden voor de flagrante acties die miljoenen bedrijven en levens kapot hebben gemaakt. Ik zou graag willen weten wat die is. Maar wat betreft het excuus van Emily Oster dat we het gewoon niet wisten – dat we geloofden dat het virus erger was dan het was, dat maskers de verspreiding zouden stoppen, enzovoort – die bewering is volkomen ongegrond. Ook haar eis voor “amnestie” voor de lockdowners is ongegrond.

  De vraag die iedereen in de wereld zich zou moeten stellen

We wisten het. We wisten zeker op basis van bestaande gegevens wat de aard van de dreiging was en we wisten zeker, op basis van historische ervaring en gezond verstand, wat voor grote schade de lockdowns zouden aanrichten. Het pleidooi van onwetendheid hier houdt gewoon geen stand bij welke bewijsstandaard dan ook.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Verschrikkelijke waarheden over de COVID-19 prik komen aan het licht! Japanse artsen waarschuwen de bevolkingVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBasketbalster: Joden achter de slavenhandel in de VS
Volgend artikelHet is NIET het virus: Sterfgevallen onder tieners en twintigers rijzen de pan uit na het uitbrengen van COVID-19 “vaccins”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

37 REACTIES

 1. Heb de eerste zin gelezen en reageer gelijk.
  Spreek nu in godsnaam eens NIET MEER van “in dit land”, het gaat over de hele wereld verdomme en meerbepaald onze westerse wereld !
  Ik weet ook wel dat je dit waarschijnlijk zo bedoelt.
  Maar schrijf het dan ook zo in je aanhef aub.
  Voor de rest een grote pluim voor je analyse, je moed en doorzettingsvermogen, volhouden en proficiat !

   • Zelfs al is het een Amerikaan in dit geval sprekend over zijn GROTE land.
    Steeds maakt bijna iedereen diezelfde fout om rond die eigen kerktoren te blijven hangen.
    Laten we eens voorbij onze eigen landjes redeneren.

 2. Alle verantwoordelijken voor de gruwelen die begaand zijn zullen hun straf niet ontlopen. In Amerika verschenen geluiden als ‘Let’s declare a pandemic Amnesty. Wat denken die linkse idioten wel. Dat we ze gaan vergeven? Ze hebben nog net eens ruiterlijk hun diepe excuses gemaakt maar dan nog dienen ze stuk voor stuk voor de tribunalen worden gesleept door hun grootschalige democide. Deze hondsvotten die wereldwijd miljoenen mensen de dood hebben ingejaagd zullen hun straf niet ontlopen. Ze dekken zich nu al in, maar geheid dat ze het volgende keer gewoon weer doen.

  No, There Will Not Be Any “Pandemic Amnesty”
  Nothing is Forgotten, Nothing Will Be Forgiven.
  https://www.zerohedge.com/political/no-there-will-not-be-any-pandemic-amnesty

 3. Al die ideeën, ik geloof niemand en doe nergens aan mee. of tegen.
  Het voordeel van een paar keer weduwe te zijn geworden. Dan merk je dat niemand het goede met je voorheeft. Hoe je prooi wordt van je omgeving. De wereld zit vol verkrachters en misbruikers en ze zitten op je te wachten en wonen naast je of tegenover je. De mensen die nu zo zitten te klagen omdat ze er nu zelf aan gaan.
  Wat nu in het groot gebeurt dat gebeurt al eeuwen in het klein.
  Dit is de mens zoals ie is. Een misbruiker, moordenaar, verkrachter. ‘Een pakketje schroot met een dun laagje chroom’.
  Hoop hoef je niet te hebben. Wie dan ook, ze zullen je te pakken nemen als ze zien dat je zwak bent en daar hun kans op een beter leven voor zichzelf in zien.

  • @Carin,

   Tja, eigenlijk verder niets aan toe te voegen op 1 ding na, een kleintje maar……..
   Uitzonderingen bevestigen zoals BIJNA altijd de regel!

   Ik wil mezelf liever geen schouderklop geven echter ik loop al zowat mijn hele leven tegen de stroom in en leef nogal “out of the box” en zeer zeker voor mijn omgeving!~

   Better walk alone than with the crowd in the wrong direction!

   Beste Carin, en natuurlijk ook ohjd, nood breekt wetten……u wel bekend dit gezegde neem ik aan! En we zitten op dit moment in een NOODSITUATIE!!!! In een groep is men weerbaar….alleen never!

   Gladiator

  • Het probleem is het bereik; een schorpioen kan slechts enkele keer slachtoffer maken, een door mensen geprogrammeerde atoombom veel per keer…

 4. Het gaat ze niet om NU… ze hebben de wet herschreven en regels gemaakt die ze in de toekomst kunnen inzetten. We gaan nu een volgende crisis krijgen waarmee ze andere wetgeving aanpassen en dan weer de volgende crisis. En op een dag in de nabije toekomst hebben ineens geen enkele rechten meer en alleen nog maar plichten. Ze gaan in de komende 10jr al onze rechten afnemen en een transitie maken naar een wereld waar wij geen rechten hebben en zwak zijn, stervende of dood zijn. Ze katten de wereld om, crisis voor crisis, wet voor wet.

 5. En denk maar niet dat we van dit hele debacle verlost zijn.

  Ik zie het als een opmaat naar een veel sterkere en zelfs een fatale controle over de hele mensheid.
  Dit wereldwijde pandemie, lock downs, prikken enz…is/ was een “ vinger oefening “ waarschijnlijk per ongeluk ontstaan en te vroeg ontstaan, maar dit is een vingeroefening voor wat straks gaat komen.

  Al vanaf midden jaren ‘90 de vorige eeuw, kende ik een groot chemisch concern wat internationaal opereerde , een goed werkgever was, en wereld wijd duizenden mensen in dienst had.
  Farma was een kleine afdeling van hun CORE bissenisch…..
  Op een dag kwam er een nieuwe CEO. In de “VORSTAND” ( van origine Duits bedrijf) Die gooide werkelijk het hele concern onderste boven, alleen de kleine “ poot “ Farma moest overblijven en uitgebouwd worden.
  Want,:………..en dat was de motivatie, in de farmacie was in de toekomst heel veel geld te verdienen.
  Bedenk dit was 1995 +-

  Met de kennis van nu zeg ik “ Die wist meer, die behoorde ook tot het complot, van wereld leiders die een groot reset plan hebben klaar liggen.”

  We zien het resetten van vele dingen voor onze ogen gebeuren; meerdere ‘grote machten’ hebben hierin hun inbreng………
  Dit zijn factoren die in de toekomst steeds terug zullen komen, omdat macht nu eenmaal corrumpeert.

  Geldschieters, niet altijd koosjer, denk aan Soros, Rockenfellers Bill Gates enz enz enz.
  De techneuten, denk aan de Bill Gates en de hele internet ,tech (controle) industrie.
  ( Hij heeft persoonlijk een hele ontwikkeling doorgemaakt in dit circuit van het kwaad, zijn vader was Eugenist, hij zelf in de computers, daarna Farma , nu landbouw grond kopen enz enz )
  Regeringen die te corrumperen zijn…… ( dat zijn ze tegenwoordig allemaal ) want dan heb je gewoon geen actief geheugen meer.
  En wat te denken van de seniele oude baas die de meest woke idioterie uitbraakt.
  Farmaceuten, die nu hun macht hebben geroken en de hele “ medische stand “ in hun macht hebben.
  En samen met de nationale overheden en een grote factor angst de hele medische stand corrumperen.

  We worden geregeerd door dit soort lieden. We hebben nu een Farma periode achter ons. Hoe een virus OPGEKLOPT kan worden dat zelfs artsen bang worden. En volgzaam worden en zonder na te denken uitvoeren wat in China gebeurde, en als ze in opstand kwamen hoe ze getackeld werden door hun regeringen. Hoe de overheid opeens de gezondheids zorg OVERNAM.

  Ne we moeten niet denken dat het voorbij is, mijns inziens begint het pas.
  Blijf jezelf hou je ogen en oren open en doe wat voor jezelf goed voelt.
  De wereld ontspoort totaal…… met deze dingen internationaal op andere terreinen nationaal….. ( stikstof beleid) enz.
  ER HEERST EEN WERELDWIJDE KRANKZINNIGHEID!

 6. De Democraten willen nu de gehele covid-19 fraude in de schoenen schuiven van Donald Trump met zijn Warp Speed actie. Om zo onderuit te komen voor hun frauduleuze wanbeleid om iedereen te dwingen om zich te laten injecteren. Waarmee alle Democraten, de fabrikanten, alle promotors en al diegene die de prikken hebben gezet nu voor het aankomende tribunaal moeten verschijnen. Vele zijn nu bang er voor. Want met de smoes van: ik deed het in opdracht, levert gegarandeerd de dood straf op.

 7. Vergeten is uitgesloten. Vergeven -zodra de overheden hun vergissingen toegeven- zeker, al was het maar omdat het me gemoedsrust geeft.
  Naweeën als leerachterstand, drugsverslaving, toenemende criminaliteit, cultureel nihilisme, huiselijk geweld, enzovoort hebben de mensen aan zichzelf te danken. Die leerachterstand is bijvoorbeeld de schuld van digibete ouders die een televisie belangrijker vinden dan een internetbreedbandverbinding.
  Ik heb mijn tijd niet verspild en vond de lockdowns zelfs niet erg, wel het amalgaam aan krankzinnige regeltjes onder het mom van “versoepelingen”.
  Uiteindelijk was het niet meer dan een oefening en een voorbereiding van de bevolking op de komende restricties bij het klimaatbeleid.

 8. “Het juiste antwoord zou zijn dat onze gezondheidsautoriteiten en politici hun excuses aanbieden en om vergeving smeken.”

  Dan zouden de klootzakken er wel erg makkelijk mee wegkomen en gewoon weer doorgaan op de oude voet.
  de hele bende moet voor een tribunaal worden gesleept en berecht.
  Geen enkele rat in pak mag ooit nog in een openbare functie terecht komen.
  En pers ze financieel helemaal uit tot aan hun dood.
  They will own nothing and be happy.

  • Graag ook opsluiten zodat iedereen beschermt is tegen dit gespuis en ook artsen mogen hun daden berechtworden en de prikkers. Op het ogenblik vertrouw ik gene ene arts meer en zoek liever goede oplossingen op internet als ik een kwaaltje heb.

 9. vergeten en vergeven??? NOOOOOIT !! begrijp je ? NOOIT , weten die eigenlijk wel wat die gedaan hebben ? stomme achterlijke manipulators , leugenaars met jullie lockdowns , regels en mensen opsluiten , en nu gaan ze voor onze kinderen ook nog , vuile smeerlappen , ik hoop dat jullie allemaal een koekje van eigen deeg krijgt , zoals Kissinger die onlangs de eerste minister van Japan ging afdreigen…die kreeg een langzaam werkend vergif toegedient (waarschijnlijk in zijn eten) toen hij met zijn japans lief in een kuuroord ging relaxen , wel jullie mogen allemaal een spuitje krijgen met “nummer 3” erop , eens kijken of jullie dan nog kunnen lachen met je onnozele sudden death syndroom , idioten !!

  • Heerlijk om je bericht te lezen, eindelijk iemand die er goed oplos gaat hier. En je bent nog vrij mild. Als ik los ga dan krijg ik zeker te weten een eeuwige ban. Ik wens hen niet dood want dan komen ze er te makkelijk vanaf. ER zijn genoeg andere manieren om hen te straffen wat vele malen erger is.

 10. Als iemand per ongeluk op mijn tenen gaat staan en dan sorry zegt: Geen probleem kan gebeuren. MAAR als iemand met opzet en voorbedachte rade en met oa meer dan 10 jaar aan voorbereiding stelselmatig op mijn tenen gaat lopen stampen moet die persoon daarna niet aan komen zetten met sorry!!!

 11. Ik had in 2017 al de dokumenten en patenten over Sars-Covid-2, Covid-19 en de pcr-testen bestudeerd. Conclusie: geen virus, maar wel neptesten om een kunstmatige pandemie(plandemie) te creeren en gifinjecties die als biowapens worden ingezet. Covid-2019 is de opvolger van Covid-1984 van George Orwell en gaat over een totalitair controlesysteem. Spijtig om te zeggen, maar het kuddevee heeft zich vol laten spuiten met vergif voor het niets, maar ja ze hebben wel gehoorzaamd en kunnen vol trots op het werk en op feestjes opscheppen wat voor een goede deugburgers het zijn, zolang het nog duurt.

  • Klets niet ook daar zat de zelfde Pharma(met de oudere namen) achter. Mengele was de medische marionette, het was altijd al chemie en pharma en mengelens meervoud.

 12. TETRA

  ´Nog een keertje aandacht voor C2000 ofwel TETRA het systeem wat
  de brandweer en politie gebruikt voor communicatie wat wellicht
  de korte lontjes, uitval en gezondheidsproblemen onder hen verklaart. Zie hier meer info, en verspreid het mee onder de politie.
  Help dit bewustzijn op gang, het is voor ons ieder belang…´

  http://www.tetrawatch.net/tetra/health.php

  https://www.c2000masten.nl/

  https://www.verminder-electrosmog.nl/zoek-de-verschillen/

  • Ja “we zaten in het duister” is precies de moderne versie van dat. En straks van artsen en verpleegsters: “we deden gewoon ons werk”… let maar op! Ondertussen wel lekker al dat corrupte geld aangenomen.

   Vergeven en vergeten gaat het niet worden. Vergeven zeker niet, want zulke daden zijn onder geen enkele omstandigheden goed te praten en moeten berecht worden.
   Vergeten moet ook niet, want er moet hier lering uit getrokken worden.

   Als alles berecht is kun je er een streep onder trekken, want ergens moet je verder gaan en het achter je laten, voor je eigen gezondheid. Maar vergeven en vergeten? NOOIT.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in