Baltimore County Government / Wikimedia / (PDM 1.0)

Pro-prik ijveraars houden van het woord “vaccin” omdat ze geloven dat het de enige manier is voor mensen om de planeet vol virussen te overleven waar alles je op elk moment kan doden, zoals polio, mazelen en het Wuhan virus, ook bekend als Covid-19. Er wordt gezegd dat vaccins de heilige graal van de geneeskunde zijn en de CDC raadt alle kinderen aan om 70 injecties te krijgen voor hun 7e en te beginnen op de dag van hun geboorte (denk hier aan hepatitis jab). Nu zullen we erachter komen dat alle 270 miljoen Amerikanen die ten minste één Covid spiked-prion kregen, niet alleen een vuil vaccin ontvingen, maar iets dat niet eens in aanmerking komt voor de term “vaccin”. Dus waar hebben ze in hemelssnaam allemaal mee ingestemd? schrijft S.D. Wells.

Er is een verwrongen, dement experiment aan de gang met 85 procent van alle Amerikanen en het heeft te maken met het misleiden van menselijke cellen om miljoenen nanodeeltjes te maken, voor altijd, die het bloed verstoppen, het centrale zenuwstelsel verstoren en kankercellen katapulteren. Oeps. Sorry daarvoor, zeggen de CDC, FDA, WHO, artsen, verpleegkundigen, apothekers, schoolsystemen en miljoenen werkgevers in het hele land. Het is de bandwagon van de vaccinologen en het komt te weinig en te laat.

De Covid-injecties zijn absoluut GEEN vaccins en een hooggerechtshof heeft dit beslist, omdat de genmuterende injecties NIET voldoen aan de medische definitie van vaccins, omdat ze de verspreiding van het virus NIET voorkomen.

Vuile vaccins bevatten en creëren besmettingen in het menselijk lichaam, waardoor ziekten en aandoeningen worden verspreid, in plaats van dat er bescherming tegen wordt gecreëerd door immuniteit

Weet je ECHT wat mRNA betekent? Je hebt er veel valse verhalen over gehoord, vanaf het moment dat ze voor het eerst de niet-vaccin injecties uitbrachten. Iedereen kreeg te horen dat ze je DNA NIET veranderen. Dat was een schaamteloze leugen. Iedereen kreeg te horen dat de spike-eiwitten op de plaats van injectie blijven. Een leugen. Iedereen kreeg te horen dat ze de verspreiding van het virus voorkomen. Nog een leugen. Iedereen werd ook verteld dat je Covid niet kunt krijgen als je de “vaccins” neemt. Nog meer onzin.

  Bil Gates harkt met vaccins tegen Covid-19 gigantische winst naar binnen

Het United States Court of Appeals for the Ninth Circuit is het federale hof van beroep en heeft zijn hoofdkantoor in San Francisco, Californië. Het Ninth Circuit is veruit het grootste van de 13 Amerikaanse Courts of Appeals, met in totaal negen staten en twee territoria, en 29 actieve rechters. Ze hebben zojuist een precedent in een oude zaak genaamd Jacobson v. Massachusetts teruggedraaid (misapplied, verkeerd toegepast), dat te maken had met het feit dat pokkeninjecties effectief waren in het voorkomen van de verspreiding van ziektes. Hierdoor kon het medisch-industrieel complex Amerikanen gedwongen vaccineren op basis van die theorie (zonder enig wetenschappelijk bewijs, let wel). Omdat Covid-19 mRNA “vaccinaties” NIET effectief (of helemaal niet) “de verspreiding” van het virus voorkomen, oordeelde de rechtbank dat ze geen vaccins meer genoemd mogen worden.

Een vaccin wordt door het CDC zelf gedefinieerd als “een product dat het immuunsysteem van een persoon stimuleert om immuniteit tegen een specifieke ziekte te produceren.” De term “vaccinatie” wordt gedefinieerd als “de handeling waarbij een vaccin in het lichaam wordt gebracht om immuniteit tegen een specifieke ziekte te produceren.” Geloof het of niet, maar Big Pharma heeft de vaccinatie nooit getest om te zien of het overdracht voorkomt, maar toch herhaalt elke arts, wetenschapper, nepnieuwsfanaat en de neppresident zelf (haarsnuivende Joe) herhaaldelijk de zin dat je het vaccin moet nemen zodat je niet besmet raakt met (en sterft aan) Covid. Wat denk je? Vaccins zijn wapens. Wapens.

Hooggerechtshof oordeelt dat mRNA geen vaccin is, en misschien is dat omdat het eigenlijk een biologisch massavernietigingswapen is

Misschien heb je het nog niet gehoord, omdat het industriële complex van de massamedia (nepnieuws) dit nooit als voorpaginanieuws of überhaupt als verhaal zal publiceren, maar de man die de Biologische Wapens en Antiterrorisme Wet (BWAA) van 1989 heeft opgesteld, categoriseert mRNA injecties met nanodeeltjes als massavernietigingswapens. Oh ja, dat deed hij. Dr. Francis Boyle, een in Harvard opgeleide professor en schrijver van de BWAA heeft een beëdigde verklaring uitgegeven waarin hij VERKLAART dat Covid-19 mRNA-injecties “biologische wapens” en “massavernietigingswapens” zijn.

  Carlos Tejada: 49-jarige Wall Street Journal en New York Times schrijver plaatst zijn booster injectie-foto op Instagram, enkele uren later dood

Tot zover het in diskrediet brengen van de klokkenluider, met dit soort geloofsbrieven zullen ze alleen maar hun eigen verzonnen samenzweringstheorieën nog meer in diskrediet brengen, over het feit dat injecties “veilig en effectief” zijn en de “heilige graal” van de geneeskunde. Nu blijkt dat ze een van de gevaarlijkste dingen zijn waar het lichaam van een mens door binnengedrongen kan worden. Overgenomen door. Uitgeroeid door.

Volgens de juiste classificatie van Covid “vaccins”, worden ze geclassificeerd als de volgende:

 • Biologische wapens 18 USC § 175; Wapens en Vuurwapens § 790.166 Fla. Stat. (2023);
 • Federale misdaad van verraad 18 USC § 2381;
 • Treason § 876.32 Fla. Stat. (2023);
 • Binnenlands terrorisme, 18 USC § 2331;
 • Terrorisme § 775.30 Fla. Stat. (2023);
 • Moord § 782.04 (1)(a) Fla. Stat. (2023);
 • en Genocide 18 USC §1091;

WMD’s die “vaccins” worden genoemd en die vaatproppen, hypertensie, myocarditis, pericarditis, hartaanvallen, beroertes, PCVS, SPS en Long-Vax-Syndroom veroorzaken.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

De ergste samenzweringstheorie van allemaalVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVideo’s – Russische troepen bezetten Novopokrovsk en Novo-Alexandrovka: Kiev verliest wegenknooppunten, en de as Pokrovsk-Constantinovka!
Volgend artikelZiek: Man wil baarmoederimplantaat voor eerste “transgender abortus”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. De rechter oordeelde dat het een immuuntherapie was en geen vaccin.
  Waardoor de leerling van een universiteit die deze rechtszaak aanging vrijwaring kreeg van de opgelegde mandaat verplichte vaccinaties. Nu het geen vaccin is moesten ze haar op de universiteit accepteren zonder vaccin. Een enorme grote winst in amerika. Eenmaal zo een uitspraak is gedaan kunnen de rest van de staten gewoon volgen. Nu is dus eigenlijk voor geheel amerika de verplichte covid vaccinatie van de baan ook voor het leger.
  Alles dus met dt spikeproteine en mrna in is dus geen vaccin maar immuuntherapie .
  En grootste voordeel hier aan is dat nu iedereen in amerika de pfizer en moderna astrazenica kan aanklagen voor schade. Dit was een uitspraak waar farma niet blij mee was.

  • Dit was een heel bijzondere uitspraak omdat het 9th Circuit Court zo ongeveer de meest links/liberale rechtbank in de VS is.
   Als zelfs die nu niet meer om de feiten heen kunnen dan is dat nogal wat.

   Deze uitspraak opent allerlij problemen voor de overheden, zowel op staats- als federaal niveau omdat het de basis van alle prikmandaten onderuit haalt. Wat niet alleen de deur opent voor schadeclaims richting zowel overheden als de pharma-bedrijven als artsen/ziekenhuizen, maar ook meteen de deur dichtdoet wat betreft nieuwe rondes van dit soort prikken voor wat voor ziekte dan ook, tenzij op vrijwillige basis.

   Die problemen voor de overheid zouden overigens een reden kunnen zijn voor de Dems om Biden nu te laten vallen, omdat ze dan Trump kunnen opzadelen met al die ellende indien hij wordt gekozen.

   • Ja hiermee is de zogenaamde birdflu vaccin van de baan in america.
    Tetros wilde ze door de strot schuiven en mandaat stellen,maar helaas .
    Het zal nog wel even duren eer instanties die anti vaccin zijn het oppikken en er mee aan de slag gaan in amerika.

    Cliff high had dit in maart voorspeld via zijn internet scraping via AI ,dat een uitspraak door een hele hoge rechter roet in het eten zou gooien van vaccins en dat de zionisten het dan op een oorlog moeten gooien om mensen te onderdrukken of op het klimaat.
    Dat vaccins helemaal zouden gaan verdwijnen . Hij had dus gelijk.

    Als die willem engel hier in nederland nu slim is kan die deze rechtspraak gebruiken om in nederland de regering aan te klagen voor het benoemen van een vaccin dat een immuuntherapie is. Hierop zijn vele foute beslissingen genomen. Maar goed of die engel dat nu gaat gebruiken als stok om de regering mee de ruiten in te slaan is nog te bezien, heb maar weinig ruggengraat gezien bij hem. Maar het zou een hele mooi kans zijn om die nu aan te grijpen de staat in het slechte daglicht te zetten.

 2. En de politie in ons land stopt vijf vingers in elk oor en begint onmiddelijk te intimideren, negeren en zwijgen als je dit aan ze wil vertellen. En als je je mond niet houdt, dan ben je een dreiging die ze moeten intimideren en de-escaleren ipv aanhoren en helpen.

  Waakzaam en dienstbaar… de mensen met gezond verstand doen anno 2024 al het werk. Wij zijn de politie, de journalistiek, de wetenschap, echte religie/spiritualiteit. Wij wakkeren zijn de toekomst en we leven nu in een A-Team aflevering of James Bond film waar de slechterikken de hele mensheid willen uitroeien omdat de slechterikken bang zijn om te worden ontmaskerd voor het bedrog waarmee ze onze levens al duizenden jaren besturen en de aarde tot hel maken.

  Wij wakkeren nemen de verantwoordelijkheid om dingen uit te zoeken en te verspreiden. Ooit waren journalisten en ministers en de politie/rechterlijke macht, onze medemensen. Ze hebben zich voor geld en beloningen (en andere corruptie) (on)bewust aangesloten bij een satanistische sekte die bezig is om alles en iedereen te vermoorden.

  De politie en de BOA’s slepen ons en zichzelf en hun hele families, in totale onwetendheid, de hel in. We zijn nu al op een punt dat ik nergens nog een verantwoordelijk functie te spreken krijg.

  NIEMAND NEEMT NOG VERANTWOORDELIJKHEID… NIEMAND. Als je bij gemeente of politie of ziekehuizen of scholen een eindverantwoordelijke wil spreken zijn ze alleen bereikbaar als je ze geld of prijzen wil geven of fake nieuws wil schrijven. De waarheid wordt OVERAL geweerd. Zodra je mensen verantwoordelijk maakt voor hun handelen, worden het ineens totale nazi’s.

  Je moet klappen voor ALLES en anders komt de politie je in elkaar timmeren, de rechter veroordeeld je. En iedereen loopt met voorover gebogen hoofd door.

  Alles gaat naar de kloten en er is waakzaamheid en dienstbaarheid nodig… maar uit egoïsme bedient en verzorgt iedereen alleen IKKE IKKE IKKE. De meeste mensen zien VAKANTIE VAKANTIE VAKANTIE en KOPEN KOPEN KOPEN als vrijheid. Ondertussen herhalen ze bullshit om zichzelf als heiligen te verkopen, maar in gedrag zijn ze allemaal hypocriete egoïsten.

  Mensen zijn zo giga hard gehersenspoeld. Tachtig jaar lang feminisme en woke shit hebben ons volledig op de kop gezet.

  We leven tussen de doden die hun ego-patronen blijven afdraaien. Zombies die een leven lang elk jaar exact hetzelfde doen, maar omdat ze variëren in landen en smaken DENKEN ze dat ze steeds unieke nieuwe dingen doen. Het bewustZIJN staat uit en egoïsten zijn als zombies die alleen maar willen consumeren.

  De Great Reset is gewoon keihard nodig zodat alle egoïsten gaan afsterven en nieuw leven, nieuw bewustZIJN weer kan gaan floreren. De wereld/mensheid heeft kanker en iedereen die slaapt is een kankercel die wakker moet worden om een gezonde cel te worden of ze moeten worden vernietigd.

  We staan aan de vooravond van een genezingsproces, het ego is strevende. Egoïsme is de echte pandemie. Vernietig je eigen egoïsme en je zult genezen en bevrijd worden van de krankzinnigheid in de egoïsten. Het is eenzaam, maar bevrijdend om uit deze sekte te stappen en los te laten dat je ze kan redden.

 3. Politie is er alleen om bekeuringen te innen, het is een verlengstuk van de belastingdienst, niets meer en niets minder. We gaan eraan door die stomme kutregels en de kutambtenaren die ze blijven verzinnen!!!

 4. Alles heeft te maken met het Kondratieff cyclus van ons geld.

  De centrale banken voerde in 1790 een ander systeem in, zodat ze de mensen tot slaaf konden maken. Sindsdien worden we gegijzeld door de centrale banken. Geld zoals wij dat nu kennen, is geen universeel ruilmiddel. Geld komt nu als schuld in de markt. Ze geven zelfs schuld uit zonder dat dit geld bestaat, maar willen wel “geld” terugbetaald krijgen. Dan spreken we nog niet eens over rente welke ook ergens vandaan moet komen. Men moet dan steeds geld bij printen, anders zou men tekort komen. En wel steeds meer en meer. Op dit moment is er veel meer schuld in de markt dan er geld bestaat. Hoewel, geld bestaat? Het is slecht een getal op een bankrekening. Het bestaat niet eens. Ons geld is een “illusie” op vertrouwen. Desondanks kun je er nog steeds alles mee kopen. Dit systeem op basis van schulden en rente zorgt er uiteindelijk wel voor dat slechts één instantie al het geld ter wereld bezit, de centrale banken.

  Dit is ook tevens hoe inflatie werkt. Producten worden helemaal niet duurder, alleen geld wordt steeds minder waard. Juist omdat men nooit meer kan stoppen met bij printen. Vergelijk het met een fles melk. Je neemt er regelmatig slokken van maar moet de fles wel volhouden. En dat vul je dan af met water. Na enige tijd zit er geen melk meer in de fles. Zo werkt ons geld op basis van schuld ook. Als geld opraakt, vullen we schuld bij. Er moet dus steeds meer schuld bij geprint worden om de geldzak vol te houden. Uiteindelijk is het geen geld meer, het is schuld. Hoe werkt dit en hoe nu verder? Kan dit eeuwig doorgaan? Dit beschrijft de Kondratieff cyclus.

  Omdat dit geheime informatie is, heet de “Kondratieff cyclus” tegenwoordig de “Kondratieff cyclus”, maar wel met een andere betekenis. De vervalsing van Schumpeter gaat niet meer over “geld, schulden en inflatie” maar over “industriële revoluties”. Een geweldige manier om iets zo lang geheim te houden. Deze FAKE zit ook in het onderwijs op alle universiteiten. Schumpeter was een econoom die werkte voor de centrale bankiers familie Rothschilds. Op internet vind je alleen nog de vervalsingen terug van de cyclus.

  Nu dit systeem van geld creatie uit het niets ten einde loopt en gereset moet worden. Begint iedereen weer bij het begin van nul. De grote jongens die zich zelf elite noemen, zullen volgens dit principe alles verliezen wat ze bij elkaar hebben gestolen van de bevolking. Dus willen zij een wereldoorlog zodat zij hun gestolen rijkdommen kunnen behouden en de bevolking drastisch kunnen verminderen. Het nieuwe voorgestelde valuta van 100% digitaal is een nog grotere bedreiging voor de bevolking. Alles wat digitaal is, bestaat niet in de fysieke wereld. Diegene die dit digitale geld netwerk beheerst kan zo micromanagement op iedereen toepassen. De ultieme droom van elke overheid en bank.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in