In de eerste twee en een half jaar van het coronavirus (COVID-19) zijn er ongeveer 150.000 extra sterfgevallen geweest onder Amerikanen onder de 45 jaar. De helft van deze sterfgevallen, weten we nu, vond plaats in het laatste jaar sinds de “vaccins” werden geïntroduceerd als onderdeel van Operation Warp Speed, schrijft Ethan Huff.

Waarom sterven er zoveel mensen, vraagt u zich misschien af? Het antwoord is zeker niet vanwege “COVID”. Voorafgaand aan de prik kwamen die extra doden waarschijnlijk door het trauma en de terreur van lockdowns, maskermandaten en gedwongen maatschappelijke instorting. De rest kwam door de injecties.

Joel Smalley heeft dit alles beschreven in een gedetailleerd artikel op zijn Substack-blog. Hoe slecht de situatie ook was en is voor mensen onder de 45, het is “veel erger” voor mensen onder de 25, aldus Smalley.

“Of u nu de schuld geeft aan de bijkomende schade van eerdere interventies of aan het mRNA-massa-experiment, het is een tragisch, onbetwistbaar feit dat jonge Amerikanen de laatste tijd in veel hogere mate sterven dan eerder in de COVID-epidemie,” schrijft Smalley.

“Ik ben gewoon nieuwsgierig. Als u in Amerika een jong familielid hebt verloren, bent u dan ook niet nieuwsgierig? Sinds het begin van het mRNA-experiment is er bijna 4 miljoen levensjaren verloren gegaan. Hoe verhoudt zich dat tot de COVID-levensjaren die vóór die datum verloren zijn gegaan?”

Het “virus” was nooit het probleem

Slechts twee maanden nadat Donald Trump “Operation Warp Speed” op de wereld losliet, zijn er in de Verenigde Staten al zo’n 1.200 bovengemiddelde sterfgevallen in de leeftijdsgroep tot 25 jaar gemeld.

  Woede: Australiërs verliezen begrip voor lockdowns zonder coronapatiënten

Vergeet niet dat de jongeren onder de 25 jaar op dat moment nog niet eens groen licht hadden gekregen voor vaccinatie. Rond die tijd zou de regering jongere mensen gaan aansporen om zich te laten vaccineren, wat in de komende maanden tot een nog grotere toename van het aantal sterfgevallen zou leiden.

“Een jaar later, eind februari 2022, was het aantal doden onder de 25 jaar gestegen tot ongeveer 6.000 – een vervijfvoudiging,” meldt de Exposé.

De farmaceutische industrie, samen met het militair-industriële complex dat bekend staat als onze regering, gaf al snel nieuwe “varianten” van de COVID-griep de schuld van deze toename van het aantal sterfgevallen.

Eerst was het Delta, toen Omicron (of Moronic als je de letters herschikt als anagram), en nu zijn het “subvarianten” van de twee – en zo gaat het waarschijnlijk nog wel even door.

Wat u nooit zult horen is dat al deze verzonnen sterfgevallen door varianten en subvarianten in werkelijkheid gewoon sterfgevallen zijn door het COVID-19 griepvaccin onder een andere naam.

Het is ook belangrijk op te merken dat vóór de invoering van vaccinaties de meeste sterfgevallen bij jongeren plaatsvonden in de periode van door de overheid opgelegde COVID-maatregelen – wat betekent dat het vermeende “virus” niet de schuldige is.

“Het aantal sterfgevallen neemt meer toe na COVID-maatregelen (overheid) dan bij de schijnbare opkomst van een nieuwe ziekteverwekker,” aldus de Exposé.

“Het sterftecijfer stijgt in de nasleep van het massale mRNA-experiment meer dan bij het vermeende ontstaan van een nieuwe ziekteverwekker, ondanks de bewering dat de medische ingreep veilig en effectief is.”

In de commentaren klaagde iemand dat te weinig mensen het belangrijk vinden om dit alles tot op de bodem uit te zoeken. Het kan onaangenaam zijn, maar het moet toch gebeuren, vond deze persoon.

  Australië's Covid Concentratiekampen

“Schotland sluit vaccinatie voor sterfgevallen bij pasgeborenen uit zonder er zelfs maar op te testen, en niemand trekt zich er iets van aan,” voegde deze persoon eraan toe. “In welke wereld leven wij?”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Winter van 2022 wordt “winter des doods” voor de volledig gevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGeen genade voor de lockdowners
Volgend artikelKolonel Douglas Macgregor: Verliest Rusland de oorlog? Het antwoord is nee. Een volmondig nee!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. In welke Wereld wij leven???vraagt men zich af…in de wereld die uzelf gekozen heeft.. Nooit Uw regeringen in vraag gesteld Niet in de US.. niet in de UK.. niet in de EU.. niet in mijn land België..de bevolking vraagt geen Referendum…wel of Niet in de Nato..wel of Niet de Leugens v’d kranten en TV…EN DAN VRAAGT MEN ZICH AF…IN WELKE WERELD ❓❓❓❓ in een Westerse Wereld die aan een soort Betonrot uiteenbrokkeld…Voilá..U zal Niets bezitten en U zal tevreden zijn…

  • @Raphael Vangestel,

   Beste,

   Ik ben het GEDEELTELIJK met u eens echter de meeste mensen weten niet eens wat er om hun heen gebeurt en voor de politiek KUNNEN ze niet gekozen hebben daar deze voor hun gekozen is…….middels STEMCOMPUTERS en dan krijg je overwinningen welke geen overwinningen zijn…..

   Stemmen heeft geen enkel doel, geen enkel….

   Ik heb overigens begrepen dat in Brazilië waar een absolute idioot zogenaamd heeft “gewonnen” op DIT MOMENT het leger de macht heeft overgenomen en dit zou duren tot het eind van dit jaar……ben benieuwd…

   Voor iedereen die wil weten en echt wil weten waarom ons/mijn volk zo enorm verdomd is……

   Dit interview geeft de openbaring…..

   https://www.youtube.com/watch?v=Y9TviIuXPSE

   Duurt ff maar dan begrijp je het ook echt!

   Niet stemmen, géén Tell Lie Vision…..geen PARTIJEN stelsel (partij komt van parte……- delen= FOUT!)

   Klein en direct terug naar de basis met een ouderenraad waar naar geluisterd wordt……die de beslissingen neemt voor een DORP…en naar welk advies zal worden geluisterd!

   Dit mensen is de enige oplossing en een andere zie ik niet en geloof me aub op mijn woord…..ik ben hier al ff mee bezig!! Al jaren en alleen dit is hetgeen waar ik telkens weer op uitkom…….

   Geen geld, althans zeker niet in de opbouwfase……daarna heel misschien plaatselijk maar dat is te betwijfelen!

   Ik zie geen andere oplossing maar daar moet veel voor gebeuren gaan en dat zie ik niet zo zitten met de instelling welke ik telkens maar weer beproef.

   Gladiator
   Come on…..shoot me…..please!

   • Voor degene die niet wil begrijpen wat ik bedoel…..kwam net een hele korte video tegen….gemaakt door een hele gewone man uit de bevolking, en die legt het precies uit in nog geen 4 minuten…..hoop dat jullie wel de Duitse taal machtig zijn maar daar ga ik van uit…..

    Hij duwt exact op de pijnplek waar ELKE OPPOSITIE >>>>>>partij<<<<<< de FOUT mee in gaat en dus niets zal veranderen…..geen enkele opp. partij verandert iets aan dit systeem omdat ze zich daar zelf mee OVERBODIG zouden maken! Punt Uit!

    https://odysee.com/@Katharina_vom_Tanneneck:c/IMG_1567:2

    Kijk en luister goed……een gewone man en geen politiek zwijn!

    Gladiator

    • Dank je Gladiator er zijn te veel mensen die denken dat stemmen zin heeft.

     Stemmen heeft wel een doel en dat is een verkeerd doel.

     Door te stemmen geef je je toestemming om gecontroleerd te worden. Jij geeft een stem uit en daardoor geef je ze macht over jou. Door te stemmen geef je toe dat je meewerkt aan het systeem… Verkiezingsfraude is er inderdaad altijd dus het maakt niet uit waar je op stemt.

     Partijen als FVD en Haga zijn er alleen om mensen het idee te geven dat er wat goeds kan gebeuren. Al die hufters daar zitten er maar met 1 doel en dat is mensen naar de stembus trekken zodat ze daarna macht over je hebben. Daar heb je tenslotte zelf toestemming voor gegeven door te gaan stemmen.

     Dus mensen STEM NOOIT MEER als je dat niet doet hebben ze geen autoriteit over je omdat je er geen toestemming voor hebt gegeven. Door niet te stemmen zeg je eigenlijk dat je het niet eens bent met hun systeem en geef je ze geen autoriteit.

 2. Een heleboel COVID-19 patiënten zijn in de westerse ziekenhuizen door het uiterst giftige Remdesivir wat een hele grote kans op orgaanfalen geeft gestorven. Dr. Fauci is het grote kwaad hierachter dat juist dit middel als standaard werd ingezet. Ook werden vele patiënten van eten en drinken onthouden. Er hebben massaslachtingen plaatsgevonden in ziekenhuizen en verzorgingshuizen maar dat hadden ze natuurlijk nodig om de gifspuiten goed in de etalage te kunnen zetten. Hoe meer doden, des te meer mandaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in