Verschrikkelijke waarheden over de COVID-19 prik komen aan het licht! Japanse artsen waarschuwen de bevolking. Het Covid-vaccin vernietigt het immuunsysteem. Prof. Dr. Virgil Păunescu had gelijk: het ADE-syndroom, de vaccinverslaving, is geboren, bericht Uncutnews.ch.

In een artikel in het International Journal of Virology, dat ook studies in het prestigieuze Lancet aanhaalt, worden de Covid-vaccins aangevallen. Het vaccin vernietigt het immuunsysteem en veroorzaakt ernstige ziekten, zeggen Japanse artsen, die oproepen tot een stopzetting van de boosterprikken. Zij wijzen ook op het optreden van het ADE-syndroom, de zogenaamde vaccinverslaving, ook gemeld door Prof. Virgil Păunescu, Vice-Voorzitter van de Academie van Medische Wetenschappen.

De spike-eiwitten die door het anti-covid vaccin op gang worden gebracht, circuleren meer dan vier maanden in het lichaam, en vernietigen alles wat op hun pad komt, volgens een artikel dat in het Journal of Virology is gepubliceerd door Dr. Kenji Yamamoto van de afdeling Vaatchirurgie van het Okamura Memorial Hospital in Shizuoka, Japan. De verminderde immuniteit bij gevaccineerde personen is te wijten aan verschillende factoren. Een daarvan is N1-methylpseudouridine, dat in dit boodschapper-RNA gebruikt werd om het uracil in het oorspronkelijke virale RNA (in de genetische code) te vervangen. Dit veranderde spike-eiwit kan de activering van regulerende T-cellen op gang brengen en leiden tot een verminderde immuunrespons.

“Spike-eiwitten verdwijnen dus niet onmiddellijk uit de bloedbaan, maar zijn aanwezig in exosomen en circuleren meer dan vier maanden in het lichaam. Bovendien is uit in vivo studies gebleken dat lipide nanodeeltjes (LNP) zich ophopen in de lever, de milt, de bijnieren en de eierstokken. Boodschapper-RNA ingekapseld in lipide nanodeeltjes bevordert ook een zeer heftige ontstekingsreactie. Het vasculaire endotheel wordt ook aangetast door het circulerende spike-eiwit, wat kan leiden tot schade aan het immuunsysteem en de bijnier,” aldus de studie in het Journal of Virology.

  De wereld lijdt aan massale waanpsychose

Vaccinverslaafde

Een andere factor bij de afbraak van de immuniteit is de zogenaamde ADE (antibody-dependent enhancement). ADE is een syndroom dat kan optreden na vaccinatie en is een vermindering van het vermogen van het lichaam om immunologisch te reageren op een ziekte.

“Het is alsof het vaccin het afhankelijk maakt, het is een luiheid van het lichaam om antilichamen aan te maken. De antilichamen binden zich aan de structuur die zij geacht worden te blokkeren, maar de infectie vindt nog steeds plaats. Deze antilichamen kunnen zelfs als een paard van Troje fungeren, en in bepaalde situaties dringt de ziekteverwekker de cellen binnen en wordt de immuunreactie versterkt. ADE betekent dat de antilichamen niet meer werkzaam zijn en soms zelfs het virus helpen om de cel binnen te dringen. Daardoor kan de gevaccineerde een ernstiger vorm van de ziekte krijgen dan de ongevaccineerde,” zegt Dr. Oana Mihaela Secară, medisch directeur van het gemeenteziekenhuis van Onești.

Infecties die uit de hand lopen

Sinds december 2021 heeft de afdeling vaatchirurgie van het Okamura Memorial Hospital in Shizuoka, Japan, gevallen van infecties gezien die moeilijk onder controle te krijgen zijn, zegt Dr. Kenji Yamamoto.

“Er waren verschillende gevallen van vermoedelijke infecties als gevolg van ontstekingen na openhartoperaties, die zelfs na wekenlang gebruik van ingewikkelde antibioticaregimes niet onder controle konden worden gebracht. De patiënten vertoonden tekenen van immunodeficiëntie en er werden ook sterfgevallen geregistreerd. Tegelijkertijd werden na het begin van de vaccinatiecampagne talrijke gevallen van door vaccinatie veroorzaakte auto-immuun trombotische trombocytopenie geregistreerd, waarvan sommige met dodelijke afloop. Deze gevallen deden zich in golven voor en zijn nog steeds niet opgelost, ondanks de maatregelen die genomen zijn voor patiënten die opgenomen zijn voor een operatie,” aldus Dr. Kenji Yamamoto.

  22 gerenommeerde wetenschappers: van alle Covid-patiënten die we hebben geïdentificeerd met de PCR-test, heeft 97% nooit Covid gehad

Hij wijst erop dat er ook een mogelijk risico bestaat op orgaanbeschadiging door vaccinatie, die onopgemerkt blijft door klinische verschijnselen, vooral als het de bloedsomloop betreft, wat op elk moment kan gebeuren.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Britse regering geeft toe: COVID-19 vaccins SCHADEN PERMANENT het natuurlijk immuunsysteemVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZ: Wat begon als een speciale militaire operatie is nu veranderd in wat men WOIII of zelfs WOIV zou kunnen noemen
Volgend artikelRonduit zorgwekkend: Piloten kunnen niet meer vliegen wegens vaccinschade
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Ook dat dus bevestigd : het gebruik van pseudo uridine. Dit verhoogt de opname in je eigen dna versus anti “virus” te zijn (dus biedt geen weerstand). Precies de bedoeling van het geniepige programma dus. Je wordt een s-antigeen fabriekje, een “spike eiwit” fabriek. Lees zonderreden.substack.com voor een simpele uitleg over die pseudo uridine. Dan begrijp je waar je mee te maken hebt. Dat het zo lang duurde voor de wetenschappers dat zagen…snap het niet. Maar goed, Japan komt er nu mee. Stapje dichterbij de waarheid.

 2. Dit duurt mij te lang. Ik heb het liefst dat alle prik en pcr test lovers in 1 dag sterven.

  Dan is de circus letterlijk binnen 1 dag voorbij.

  Dan blijven alleen de mensen over die nog zelfstandig kunnen denken.

  Dat betekent over en uit voor de reptiel achtige clausies .

  Game Over voor hun.

  Run mother fuckers run and hide.

  • Dit duurt mij te lang. Ik heb het liefst dat alle prik en pcr test lovers in 1 dag sterven.

   AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA…..ik kannie meer

  • Jaaah das de andere kant van de reacties🤣🤣🤣🤣tos zonde.
   Ik vind het ook slappe laffe mensen want door hun schuld kan dit allemaal plaatsvinden.
   Gevaxineerde mensen zijn de poll voor de regering hoeveel brave zielen hun volgen.
   Maar ik heb ze liever wakker geworden van deze schite dan dood.😉

  • Als ik zo in mijn familie kijk, om maar eens een voorbeeld te noemen, zijn er toch heel wat dierbaren die me dan gaan ontvallen. Er zijn gesprekken geweest over vaccineren die niet prettig waren en waarin ik nogal wat peop over mij heen heb laten gaan. Maar om ze dood te wensen……
   Soms moet je wat onrecht voor lief nemen in het leven.

   Je kunt die onnozelen niet verwijten dat ze niet zo kritisch in het leven staan als ik/jou. En dwalen, zoals dat in juridische zin zo mooi wordt omschreven, is menselijk.

  • Nee dat wil ik niet want wat ze mij en mijn gezin hebben aan gedaan twee jaar van ons vrij leven beroofd en wat hebben wij geleden en ons eenzaam gevoeld dus wat mij betreft laat ze langzaam krappere.

 3. Smerige lafaards jullie zijn zo ban en laf dat jullie zicht dood hebben laten spuiten met gift en dat moeten jullie zelf weten maar dat van ons leven twee jaar onze vrijheid is afgenomen mogen jullie van mij vandaag nog sterven jullie zijn geen mensen maar volks verraders en net zo schuldig als Rutte en de elite van het WEF, en wat te denken van de smerige VVD kiezers en het links tuig het zijn nu allemaal moordenaars zij kunnen niet nu zeggen ik heb het niet geweten jullie weten net zo goed als ik dat Rutte een leugenaars is een loop jongen van het WEF is die als opdracht heeft om ons land kapot te maken ook het volk zal eraan geloven nog mijn dank viezerikjes.

   • Dat klopt maar zolang Rutte deze milieu politiek blijft voeren zal de PvdA en GroenLinks hem blijven steunen . Dus landjepik en wiebelstroom. All Corre en de club van Rome beweerde een zeespiegel stijging van meer dan 3 meter, de poolkappen zouden smelten, allemaal onzin gebleken, wat wel waar is dat Obama een vila aan de kust kocht en All Gore multi miljonair werdt met zen onzin verhalen.

 4. Al het volk dat op dit huidig kabinet heeft gestemd zijn NSB’ers zeker links en VVD van het CU weten wij al lang dat het kinderen verkrachters zijn wat er de laatste 15 jaar aan het licht allemaal is gekomen is het heel fout volk.

 5. Tsja…. Dit wisten de wappies al meteen vanaf dag 1!
  Zucht…

  Mensen zijn dom!
  Heel erg dom!

  Althans, veel mensen.
  Niet allemaal natuurlijk.

 6. Absoluut, de medische wereld is er niet meer om U te helpen genezen enkel om aan U te verdienen en hoe langer U ziek bent hoe beter (kassa kassa!), Ze genezen een ding maar tegelijkertijd introduceren ze meerdere problemen in uw lichaam, op termijn veroorzaken die problemen.
  De enige manier om zonder bijwerkingen te genezen is deze van Royal Raymond Rife met zijn frequenties (ook gebruik door de tibethaanse monninken (frequentieschalen) trouwens, dus zo absurd is dat niet. Integendeel dat werkt beter dan alle Westerse geneeswijzen. Homeopathie daar moeten we ook ons in verdiepen.
  De meeste mensen worden ziek door het VOEDSEL dat ze consumeren (met kunstmest gegroeid) welke bijwerkingen heeft. Voedsel uit eigen tuin is 100x gezonder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in