Kyrie Irving, Foto: Erik Drost, CC BY 2.0, via Wikimedia Commons

NBA-ster Kyrie Irving weigert zijn excuses aan te bieden na het promoten van een film waarin Joden ervan worden beschuldigd achter de trans-Atlantische slavenhandel te zitten, bericht JTA.

“Ik ben niet alleen, ik heb een heel leger om me heen,” zei Irving.

Na de uitbarsting van rapper Kanye West over Joden hebben meer bekende zwarte mensen in de VS zich uitgelaten op een manier die door de media als antisemitisch wordt omschreven.

De kritiek van West omvat het feit dat succesvolle Afro-Amerikanen zoals hijzelf volledig in handen vallen van Joden, niet alleen in de muziekindustrie maar bijvoorbeeld ook in de sport. In de VS is een groot deel van de grote sportclubs – niet in de laatste plaats in de basketbalcompetitie van de NBA – in handen van Joden.

Kyrie Irving, die speelt voor het NBA-team Brooklyn Nets, heeft vrijdag een link gelegd met de film “Hebrews to Negroes: Wake Up Black America!”. De film betoogt dat Joden een dominante rol speelden in de slavenhandel tussen Afrika en Amerika.

Tijdens een persconferentie in het weekend weigerde Kyrie Irving zich te verontschuldigen voor het verspreiden van de film.

“Ik ga niets terugnemen waarin ik geloof. Ik ga alleen maar sterker worden, want ik ben niet alleen. Ik heb een heel leger om me heen,” zei hij.

Netbeheerder Joseph Tsai – die niet Joods is maar Chinees – schrijft op Twitter dat hij “teleurgesteld” is dat Kyrie Irving een filmp heeft gedeeld dat “vol staat met antisemitische misinformatie”.

Volgens de New York Post is de beruchte Joodse lobbygroep ADL al begonnen met haar drukcampagne om Irving zover te krijgen dat hij zijn acties afzweert. Zij heeft contact opgenomen met zowel de Brooklyn Nets als met het NBA-management. Irving heeft de zaak niet persoonlijk besproken met de ADL, maar heeft wel een vertegenwoordiger gestuurd naar een bijeenkomst met de lobbygroep.

Een opmerking over het mogelijk “antisemitische” karakter is dat de helft van de teams in de NBA Joodse eigenaren heeft. Dit meldt de Joodse krant Forward.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

SLAVERNIJ DOSSIER

De vergeten slaven: Blanken in slavernij in vroeg Amerika en industrieel BrittanniëVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEscalatie in de Balkan: Servië schoot een drone uit Kosovo neer – Massale invallen van vijandelijke UAV’s in het Servische luchtruim – MiG-29’s opgestegen
Volgend artikelGeen genade voor de lockdowners
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

73 REACTIES

   • Dat klopt. de hand in eigen boezem steken doet elke gemeenschap goed, Splinter in oog ander en balk in eigen.. etc.
    Er is een enorm verschil tussen oprecht vrome joden die min of meer kosher/halal leven. Met grenzen. En een groep mensen met joodse namen die in Babylon (en Sodom) het betere gewetenloze zaken doen hebben geleerd. En deze genadeloze zaken mentaliteit exporteerden naar de 21ste eeuw.
    Er wordt terecht geprotesteerd tegen deze gewetenloze figuren.
    Voor mij zijn mensen die zich niet houden aan de Tien Geboden, de wetten van zelfbeperking negeren, en niet kosher zaken doen… GEEN joden. Sorry.
    Die sjacheraars mogen zich niet verschuilen achter het goede gedrag van mensen die oprecht proberen te leven in werkelijk jodendom. En antisemitisme gillen zodra ze worden aangesproken op criminele praktijken.

    • Ja, dat klopt, maar die echte vrome Mozes Joden, die volgens de 600 wetten van Mozes leven, ontleend aan de 10 Geboden op de Stenen Tafels, van de berg Sinai, die vormen slechts 10 % van het zich Jodendom noemende volksdeel wereldwijd. Overigens, deze webstek van Rommel, (hij doet me altijd denken aan de beroemde Duitse generaal), is OK, beste mensen. De Joodse kwestie van de “Synagoge van satan”, (Joh. Ap. 2:9, 3:9) kan hier wel worden aangekaart. Hij gaat het probleem niet uit de weg. En dat probleem, wereldwijd, zal steeds sterker onder de aandacht geraken van het grote publiek, door hun eigen toedoen. Bidt en heb geduld.

    • krijg als ik

     ik denk juist dat het de criminele groep is die antisemitisme gillen. lubavitch chabad, b’nai brith en anderen. Orthodoze joden in israel hebben het standpunt dat het verboden was die staat te stichten vlgs de heilige geschriften. De groep waarmee deze basketballer zich identificeert wil alle ashkenazi in israel en alle blanken overal ter wereld uitmoorden. Black people are the true israelites. gesticht door 2 zwarte vrij metselaars in de USA. Kijk Miko Peled, zoon van de generaal eens.

 1. Don’t ask CIDI

  De Joodse oorsprong van de Open Grenzen Beweging

  In alle westerse landen wordt het onderzoek naar witheid, zowel wat betreft academische als sociale rechtvaardigheidsuitingen, onevenredig geleid door joden. Dit is een empirisch waarneembaar feit. Alleen al over de Joodse betrokkenheid bij deze academische ‘discipline’ zou een boek kunnen worden geschreven, maar het zou hier moeten volstaan ​​voor een kort overzicht van enkele sleutelvoorbeelden. Deze omvatten Barbara Applebaum van de Universiteit van Syracuse , die carrière heeft gemaakt door het bevorderen van noties van ‘blanke schuld’ en het beëindigen van wat zij beschrijft als ‘blanke morele onschuld’. In dezelfde geest is Say Burgin van Leeds University , die een cursus geeft met de titel “Waarom is mijn curriculum White?”, terwijl George Lipsitz van de University of California , auteur van How Racism Takes Place, heeft ook verschillende boeken geschreven over ‘Witheid’ en Witte schuld. De joodse feministe Michelle Fine , gevestigd aan de City University van New York, heeft talloze werken over ‘White privilege’ geproduceerd, waaronder haar boek Witnessing Whiteness . Andere joodse academici die zeer actief zijn op het gebied van witheidsstudies zijn Lois Weis , David Theo Goldberg , Maurice Berger , Lawrence Grossberg , Jennifer Roth-Gordon , Cynthia Levine-Rasky , Laura S. Abrams , Judith Katz , Melissa Steyn , Paula Rothenberg en Amy Esleman.

  https://www.theoccidentalobserver.net/2016/10/02/the-jewish-origins-of-the-open-borders-movement/

  • “Complottheorieën, antisemitisme en Holocaustontkenning kunnen de
   democratische rechtsstaat schaden. Enerzijds omdat de legitimiteit van
   gezagdragers wordt ondermijnd, anderzijds omdat in nationale wetgeving en
   internationale verdragen een verbod is vastgelegd op het aanzetten tot haat.”
   – CIDI/(Min.)JenV 3 november 2022

   https://www.youtube.com/watch?v=ZDceLiPLHWQ
   Immigration Gumballs Short Version 5min20

  • Zowel van deze groep als van de groep waar deze basketballer zich mee identificeert moet het hele blanke ras dood. Veel vids online en op YT. De black people are the true israelites schreven openlijk op YT een aantal jaren geleden dat alle blanken ter wereld vermoord moesten worden. De eerste groep wil een einde aan het gehele blanke ras.

   • Ben in het verleden ook eens terecht gekomen op een kanaal van die suprematistische negro´s. Een venijnige en wellicht gevaarlijke club inderdaad …

 2. Irving had onderscheid moeten maken in de benaming. De oud Joodse groeperingen hebben namelijk ook een afkeer van de ZIONISTEN. Dit zijn met name de zeer rijke “tak”. De Zionisten hebben zich de naam ZION eigen gemaakt, een gebergte dat uit keek op de staat Israël onder in het lager gelegen gebied Daarmee heb je in het kort hun visie over hun bestaan uitgedrukt. Boven de rest. In de VS precies hetzelfde met de super rijken. In 1850 hebben die groep, 3000 (super)rijken zichzelf benoemd tot de heersers(unipolair)van de rest van wereld. Even een blik naar de huidige situatie. Rusland en China( multipolair) willen daar vanaf. Rusland werd/wordt altijd als de kwade beschouwd maar het is de VS zelf. Ze hebben niet voor niets overal in de wereld militaire basissen staan. Niet voor hun veiligheid maar de plekken/regio’s te controleren. Het is vooral om hun angst van verlies tegen te gaan!

  • Je bedoelt net zo simplistisch als jou oordeel? Daar hoef je geen sorry voor te zeggen hoor. Misschien gewoon zelf iets minder simplistisch zijn dan alleen het artikel te lezen. Onderzoek maar eens waarom hij zegt wat hij zegt.

  • Kyrie Irving is een man naar mijn hart. Hij heeft als een van de weinige NBA basketballer de covid vaccinaties geweigerd. Dit had als gevolg dat hij alle thuiswedstrijden (New York) en enkel uit wedstrijden niet mocht spelen omdat hij niet geïnjecteerd was. Dit heeft hem miljoenen gekost. Dat hij nu aangevallen wordt omdat hij bepaalde dingen geloofd en daar achter blijft staan is alleen maar prijzenswaardig. Hij toont een ruggengraat te hebben en dat kunnen velen niet zeggen.

   • Kanye west en kyrie irving zagen de film van ronald dalton. Gisteren naar een interview zitten kijken. Was al bekend met de Black people are the True israelites beweging die in vele videos op YT de intentie uitspraken alle blanken ter wereld te zullen uitmoorden na de ashkenazi in israel. Beweging gesticht door 2 zwarte vrij metselaars in de USA. De Bantu hebben vele landen in afrika inmiddels gekolonialiseerd en de inheemse volkeren gemarginaliseerd. De film is alleen te streamen tegen betaling. De burgeroorlog in Liberia werd veroorzaakt door teruggekeerde slaven uit de USA tegen de andere inheemse afrikaanse liberiaanse stammen. Oproep tot terugkeer Afrika zal voor de inheemse volken daar desastreus uitpakken. Is dat waarom er gepland staat 25 millioen zwarte afrikanen naar de EU te laten immigreren? Ik heb de film niet gezien. Vertrouw de links op YT niet. Weet niet of ik het tegen betaling wil. Verberg de leugen onder vele waarheden is de strategie. Totale hersenspoeling. The Most HIgh. Na de Nation of Islam een fundamentalistische christelijke beweging die de bijbel letterlijk nemen. Gemengd met DNA onderzoek, schedelstructuren verschillen etc. Een blanke Maori vrouw vertelde hoe zwarte mensen haar voorouders in PErzie, verkrachtten en vermoordden en zij gedwongen werden te vluchten en in NIeuw Zeeland arriveerden. Oorspronkelijk regio Egypte geen zwarte mensen maar koperkleurige mensen, en waarschijnlijk vlgs wetenschappelijk onderzoek ook een blanke stam. Irving, West, Dalton stellen dat zij de oorspronkelijke Hebreeen zijn, nazaten van de stam van Judah, de leeuw van Judah, Bob Marley, Haile Selassie, en de Ashkenazi hun ID gestolen hebben. Geschiedenisvervalsing heeft plaatsgevonden. Manuscripten van bibiotheek Alexandria bevatten alles, ws niet verbrand maar vervoerd naar de catacomben van het Vaticaan. Na die brand de Septuagint als enig manuscript overblijvend, basis voor christelijke bijbel. Is West Gecontroleerde Oppositie die deze beweging ruchtbaarheid moet geven, gebruikt door andere groep die het gehele blanke ras willen elimineren? Is hij zich daar van bewust? Nation of Islam in de USA houdt ook van die rare preken waar van alles door elkaar gehutseld wordt om nieuwe waarheden te worden. The most high, iedere halve seconde deed mij aan de AH medewerker denken die iedere halve seconde Toppie zei terwijl in gesprek met mij. De bijbel als historische waarheid door wetenschappers al heel lang geleden debunked.

    • ´Manuscripten van bibiotheek Alexandria bevatten alles, ws niet verbrand maar vervoerd naar de catacomben van het Vaticaan.´

     Ja, die rotzooi behoort inderdaad tot de catacomben van de Jezuïeten Orde…

     ´De bijbel als historische waarheid door wetenschappers al heel lang geleden debunked.´

     Goh, van welke aard/stroming zouden die ´debunkers´ nou geweest zijn… en vandaag de dag nog altijd…

  • wb slavernij zijn gewoon feiten. In Spanje Middeleeuwen geheel in handen van Joden. Alle slavernij schepen in de USA in bezit van Joden. Toegevoegd dient te worden dat slaven verhandelen normale handel was. Over de Barbarijse slavernij aan de noordkust van afrika van blanken hebben al deze protesterende mensen het niet. Over de ieren die eerder in de USA slaven waren, de native americans, zwarte native americans, hebben ze het ook niet, net zo slecht behandeld. Toegevoegd dient ook te worden dat Joden in ME Spanje behalve bankieren en schatten bewaren, in ghettos leefden, zelf gekozen, buitengesloten van vrijwel alle andere beroepen. Het feit dat in iedere haven Joden woonden die onderling contacten hadden maakten hen de aangewezen personen om die handel op zijn meest florissante te drijven. Slaven van alle kleuren. Zwarte slaven in Spanje, de exotischeslaven, komt Zwarte Piet van die bisschop uit Spanje vandaan, werden heel goed behandeld. Blanke slaven tong uitgetrokken, leefden in krotten, hadden honger en stierven snel.

  • Helaas weten we dat niet. Bibliotheek van Alexandria met onze echte mensellijke geschiedenis. nieuwe vindplaats in Roemenie allemaal weg of tot ontoegankelijke militaire zone verklaard. LIggen die manuscripten in de catacomben van het Vaticaan? Er staat of stond een informatieve vid over Lubavitch chabad op YT, over B’nai Brith is ook genoeg te vinden. Docus over hoe politiek in de UK volledig bepaald wordt door deze groep. Maar hoe onze lange menselijke geschiedenis eruit ziet wordt bewust voor ons verborgen gehouden. Slavernij was van alle kleuren en ooit normale handel. In Spanje idd alleen door Joden gedaan, In de USA bezit alle slavenschepen. Joden verboden andere beroepen, behalve bankieren, leningen, schatten bewaren uit te voeren.

   • Hji zal wel moeten anders wordt hij en zijn volledige carriere kapot gemaakt. Maar zijn beeltenis wordt gebruikt in vele vids over het onderwerp en hij heeft zijn punt gemaakt. Dat Joden de slavernijhandel dreven in al lange tijd geleden door Spaanse onderzoeker aangetoond. Slaven van alle kleuren. De groep waar Walton zich mee identificeert wil alle blanken ter wereld uitmoorden.

 3. Basketballer Kyrie Irving heeft uit schuldbewustzijn 500.000 dollar gedoneerd aan organisaties die zich inzetten tegen haat en intolerantie. Hij deed daarmee boete voor een bericht op zijn sociale media waarin hij promotie maakte voor een documentaire die als antisemitisch wordt ervaren door de Joodse gemeenschap. Ook zijn club Brooklyn Nets schonk 500.000 dollar aan dezelfde organisaties.

  uhmmmmm…….MAFKETEL
  EN kANYE WEST RAAKT ZN KIDS KWIJT ALS HIJ DOOR BLIJFT GAAN MET ANTI JOODSCHE UITSPRAKEN.
  Gaat lekker zo he.Arme joden.ROT TIEF EF LEKKER OP KANKER VOLK.

 4. Antisemitisme is het magische mantra geworden waar elke terechte kritiek op de Joden mee gemuilkorfd wordt. Niettegenstaande hebben we vaak met nepjoden te maken (Ashkenazi Jew) die historisch uit de contreien van in en nabij Oekraïne komen. Het establishment heeft zich helemaal ingedekt want bij het minste of geringste krijg je antisemiet naar je hoofd geslingerd. Dat zie je bij bijvoorbeeld bij Baudet die godbetert gewoon een Joodse vrouw heeft maar voortdurend wordt beticht van Jodenhaat. Allemaal framing die slaat als een tang op een varken.

   • Behoud me het recht voor om alle godsdiensten en religies complete nonsens te vinden !
    Gelóóf níets, accepteer alleen wat bewezen kan worden of met sluitende argumentatie waarschijnlijk gemaakt..En dat laatste onder voorbehoud ! Onderzoek zelf alles en behoud het ware en goede ! En de hele term ‘anti-semitisme’ was van het begin af aan al pure nonsens : de Palestijnen en Arabieren zijn meer ‘semitisch’dan de huidige Joden ! Wanneer bén je dan Jood ? Als je ‘etnisch’ Jood bent ?Of als je in de Joodse religie gelooft ? Of als de Joodse nationaliteit hebt ? Wat een onzin allemaal !! Vraag het een Jood en die zal je zeggen dat volgens hun bepalend is als enige dat je móéder Jood moet zijn…Weet je dus nog niet hóe die moeder Joods is !!! Helemaal gestoord..En het CIDI is een club conservatieve bekrompen oogkleppendenkers die menen heel de wereld te kunnen voorschrijven wat men mag en moet denken…Tjaaa.. Vooral serieus nemen dat soort gasten…

  • De Palestijnen zijn Semieten, en ws de oorspronkelijke joden die de regio nooit verlieten maar zich bekeerden tot islam. Geen joodse Diaspora. Shlomo Sand. Prof Ashraf Ezzat. Israelieten arabische stam ten noorden van Yemen. Dus ook geen zwarte AFrikanen. Regio Egypte koperkleurige mensen, en ook een blanke stam vlgs wetenschappelijk onderzoek. Zwarte mensen invaders van Perzie vlgs blanke Maori vrouw. Bantustam heeft vele landen in AFrika nu gekoloniliseerd en de inheemse bevolkingen/stammen gemarginaliseerd. Teruggekeerde slaven van Amerika veroorzaakten burgeroorlog in Liberia. Gedroegen zich net zo macho overheersend als waarvan de blanke kolonialiseerders beticht worden.

 5. De ‘succesvolle’ Afro-Amerikaan valt niet in handen van rijke joden. Hij valt in handen van de verlokking, de gouden bergen, het geld en de snelle auto’s en dure kleertjes waar hij zijn makkers de ogen mee kan uitsteken. Kijk maar hoe die slaven erbij lopen, hoe ze wonen en rondrijden.
  Op een gegeven leeftijd krijg je inzicht en zie je dat je daar zelf niet aan mee moet doen. Niemand dwingt je onderdaan te worden. Je zult alleen je hoop op gouden bergen aan de kant moeten zetten en gewoon werk moeten gaan zoeken. Dus minder ‘succes’ durven hebben.
  Hun eigen stammen in Afrika waren en zijn de ergste slavenhandelaren. Toch raar dat die altijd onschuldig blijven.

  • Zo zie ik het ook. Zodra je boven een bepaald vermogen stijgt, krijg je vanzelf vrijmetselaars enz. om je heen die je wel even zullen “handlen”. Iedere “asset” is bruikbaar voor de big club. Maar als je niet wil meewerken, dan is je vermogen ook zo weer weg en je naam ligt in duizend stukjes.

  • Onzinopmerking. Kijk vids van prof griff over de hip hop muziek. Beyonce heeft alters en zij en haar man zijn Illuminati. En niet eigen stammen maar andere zwarte afrikaanse stammen vielen landen binnen om mensen te roven en als slaaf te verkopen. Akwasi Ansah stamt af van de Ashanti en dat waren slavenrovers.

 6. Nep joden zijn de grootste huigelende rascisten die deze wereld ooit gezien heeft.
  En ze komen met alles weg omdat ze met hun satanisch verkregen nepgeld alles opgekocht hebben.
  Wij zijn hun slaven en we mogen op alle manieren gemanipuleerd, bedrogen en nu eindelijk op
  wereldschaal uitgemoord worden.
  De hele vaccinatie-industrie wordt wederom gerund door joden/zionisten.
  Wat de slavernij betreft speelden Nederlandse schepen een belangrijke rol maar de rederijen
  waren in handen van joden. In hun ogen waren negers gewoon dieren.

 7. In werkelijkheid waren het de Hollanders die de door Arabische slavenhalers geleverde slaven uit Afrika lieten transporteren op Hollandse schepen met een hoofdzakelijk Vlaamse bemanning naar hun grootmarkt op de Antillen alwaar Amerikaanse slavenhandelaars hun inkopen deden bij Joodse verkopers die het vuile werk moesten opknappen terwijl de hoge heren in Amsterdam en Den Haag hun handen netjes hielden. De hoofdmisdadigers hier zijn de protestantse hypocrieten.
  Slavenhalen, slavendrijven, slavenhandel lieten die hoge protestantse heren aan de anderen over om zelf het geld op te strijken. Die goeie ouwe Hollandse koopmansgeest toch, en vervolgens in de kerk gaan luisteren naar een Jeremiade over de goede olijven en de slechte olijven, daarna vroeg naar bed en ’s ochtends gezond weer op. Hollanders!

  • Misschien moeten we het niet over slavernij in het verleden hebben, maar hedendaagse slavernij aankijken en beëindigen. Ze willen dat WIJ overal over praten, behalve over NU. Allemaal dom lullen over verleden en/of toekomst… en niemand beseft dat er in het NU vanalles mis gaat, omdat iedereen zichzelf wil horen praten over verleden of toekomst. In het NU ligt ALLE macht, daarom is deze hele wereld/matrix ingericht om ons uit het NU weg te houden.

   • Kijk alleen maar naar al die Nederlanders die ‘schone’ energie willen. Om hun eigen omgeving schoon te houden. Dat ze daar mee (kind)slaven in Afrika houden willen ze niet weten. Die de grondstoffen voor hun accu’s hebben gemijnd en uitgezogen worden door de Chinezen die er het geld mee verdienen.
    Lekker populair in Nederland doen, terwijl je ondertussen nog steeds ‘zwartjes’ houdt. Kinderen die nog maar amper lopen kunnen en hun ouders die zich doodwerken. Om de westerlingen een goed gevoel te bezorgen. Zodat die met droge ogen kunnen beweren dat we zo ‘schoon’ in de weer zijn.
    Eigenlijk vind ik het wel redelijk dat al die zwarten hierheen stromen. Ze komen halen wat hen afgenomen is door de opgeblazen westerling.

    • Ik zal dan ook niet snel de woede en het vandalisme vergeten van de Afrikanen die in hordes Frankrijk binnenkwamen nadat Mutie Merkel de Europese grenzen open pleurde en kiekjes van zichzelf liet nemen met dankbare islamitische nieuwkomers …

    • Nestlé heeft Afrikaanse slaven op de cacao plantages werken … Toen en nog altijd. Nestlé is ook het bedrijf dat wereldwijd water jat en/of voor een paar dubbeltjes opkoopt waarmee hele ecosystemen naar de klote gaan en de bevolking achterblijft met honger en dorst en sterfte.

    • Punt is … dat niet ALLE Westerlingen zo opgeblazen zijn … en ook de dupe worden van alle kwaad in het kwadraat.

    • In principe hadden die binnenkomende, woedende, vandaliserende Afrikanen massaal het regeringshuis van Frankrijk moeten afbreken aangezien het Frankrijk is die al decennia de vruchten plukt van de Afrikaanse economie en de bevolking in Afrika arm houdt.

     • Overigens is het Rothschild pleegkind Macron die miljonair is geworden terwijl hij employee was bij Nestlé.

      But .. who gives a shit? De regeringlijers blijven er warmpjes en veilig bijzitten terwijl de bewoners van respectievelijke landen worden uitgemolken en/of anderzijds de lul zijn van hun beleid. En dan hebben we nog de schreeuwers zoals de Bartina´s die het okay vinden wanneer zij die uitgemolken worden over de grenzen hierheen komen om hier de boel te claimen en te verstieren en waarbij de volkeren dat maar moeten verdragen omdat dat wel redelijk zou zijn. Alles op ene hoop gooiende. Want kort door de bocht is nu eenmaal het makkelijkste denken.

    • Ow, vergeet ik helemaal SHELL te noemen waarin het Nederlandse ´koningshuis´ de meeste aandelen heeft en op een ongelooflijke manier heeft huisgehouden in Nigeria. Omnicide … dat is genocide en ecocide. Moeten die Nigerianen nu dan mijn buren worden, etc.?

     • De Vrij Metselarij ordes allemaal overgenomen, de Illuminati sturen deze wereld aan. NL verraad naar Nl Guinea om dat terugtegeven aan de inheemse bewoners. Prins Bernhard gaat naar de USA, praat met wat mensen, en dwingt af dat het aan Indonesie gegeven worden. Op dit momen gruwelijjke verkrachtinge door indonesische militairen en onderdrukking. de Grootste goudmijn ter wereld. Ze hebben recent nog meer goud ontdekt op een nabijgelegen eiland. Wie bezit die Goudmijn?

      • ´West-Papoea is de thuisbasis van een van ’s werelds grootste goudmijnen (en de op twee na grootste kopermijn), bekend als de Grasberg-mijn. Grasberg is voor een meerderheid in handen van het Amerikaanse mijnbouwbedrijf Freeport McMoRan. Het heeft reserves ter waarde van naar schatting $ 100 miljard en het bedrijf is de grootste belastingbetaler van Indonesië.

       Geld en geopolitiek verslaan meestal de mensenrechten. Sinds de Soeharto-dictatuur van Indonesië West-Papoea annexeerde in een VN-referendum in 1969 – grotendeels gezien als een landroof – zijn naar schatting 500.000 West-Papoea’s gedood in de strijd om onafhankelijkheid te bereiken. …

       “Nu, elke ochtend op weg naar hun tuinen, werden Benny en zijn moeder en tantes tegengehouden en gecontroleerd door Indonesische soldaten. Vaak dwongen de soldaten de vrouwen om zich in de rivier te wassen voordat ze hen op brute wijze verkrachtten in het bijzijn van hun kinderen. Veel jonge vrouwen, waaronder drie van Benny’s tantes, stierven in de jungle aan het trauma en de verwondingen die tijdens deze aanvallen werden toegebracht, waarbij vaak genitale verminking gepaard ging. Elke dag moesten Papoea-vrouwen zich melden bij de militaire post om voedsel uit hun tuinen te verstrekken en om schoon te maken en te koken voor de soldaten. Geweld, racisme en gedwongen onderdanigheid werden onderdeel van de dagelijkse routine. ” …

       Australië, een land met een gezellige, zij het verwarrende relatie met Indonesië, speelt zijn rol in het vernietigen van elke fatsoenlijke discussie over deze gruwelijke kwestie. In november vorig jaar vroeg de Indonesische regering Australië om druk uit te oefenen op de landen in de Stille Oceaan die zijn begonnen steun te betuigen aan de onafhankelijkheidscampagne van West-Papoea, waardoor deze kleine eilanden effectief worden gestopt met “inmenging” in de aangelegenheden van Indonesië. Australië is tot nu toe vrij medeplichtig geweest aan deze kwestie en heeft het Indonesische leger zelfs voorzien van de uitrusting die nodig is om de lokale bevolking te verwoesten.´

       https://www.thelastamericanvagabond.com/west-papua-genocide-ignored-world/

       https://www.thelastamericanvagabond.com/

    • @Bartina, je maakt op zich wel een punt hoor, of zelfs meerdere en daar ga ik dus op los. Namelijk het generaliseren. Dat doet bij mij dus alle alarmbellen afgaan !!! ´al die Nederlanders´ / ´al die zwarten´, alarmwoordjes. Afijn, ik heb mijn zegje gedaan en wens een ieder die het verdiend (…) een ontspannen avond toe.

     • “Helemaal gelijk in. De discussie is moeilijk te voeren zonder. Niet iedereen op de hoogte van de criminele praktijken van Lubavitch chabad en B’nai Brith. Of de vele joodse sekten door de geschiedenis heen. De oorlog van Waterloo waarmee Rothschild UK de gehele UK financiele sector in handen kreeg omdat de koning gokte op het verkeerde paard door de Rothschild leugens over wie gewonnen had. Maar 4 generaals, 2 aan elke kant en allemaal Vrij Metselaars. Je gelooft het toch niet.

     • Pardon mensen. Ik ben niet zo verstandig. Komt omdat ik een hersenbeschadiging heb opgelopen. Misschien moet ik hier ook niets schrijven, me ver van alles houden.
      Mijn welgemeende excuses als ik mensen beledigd heb. Dat was niet de bedoeling. Exit Bartina.

      • @Bartina, bij deze MIJN excuses. Ik trok namelijk best hard van leer omdat een en ander iets bij mij triggerde. Ik had het ABSOLUUT anders KUNNEN formuleren wanneer ik mezelf even onder de duim had gehouden. Voel je VRIJ om hier gewoon te blijven reageren.

       Vriendelijke groet!

       • P.S. DAT is dus MIJN levensles op dit moment: om mezelf in te houden in plaats van meteen van leer te trekken…

   • Naam:* november 3, 2022 at 14:48
    Het is niet nodig om alle feiten van voormalige slavernij en anti-semitisme uit je hoofd te kennen. Je hoeft alleen maar te kijken naar het NU en als weldenkend mens te herkennen dat het totaal foute boel is die niks met moraliteit en logica te maken heeft. Feiten in je hoofd stampen maakt het NU echt niet beter, zolang niemand de juiste stappen onderneemt om het huidige verniel te stoppen.

  • Namen. Vlgs mij heb je ongelijk en waren het joodse mannen die uit het buitenland kwamen en hier hun handel runden. In Spanje was de slavenhandel geheel in handen van de joden daar. Zij waren behalve van bankieren, leningen, schatten bewaren, van andere beroepen uitgesloten. In de USA bezaten ze alle slavenschepen. De Hollanders in een quote is niet acceptabel meer. Calvijn ofwel oorspronkelijke naam Cohen en vele franse protestanten van joodse afkomst. Uit Spanje gekomen en gedwongen daar bekeerd tot christendom. Ofwel geinfiltreerd. Het VOC, Het verraad jegens Nederlands Guinea, Indonesie, Paaseilanden ongetwijfeld hebben de Nederlanders veel op hun kerfstok. Maar waarom heeft niemand het over de Barbarijse slavernij van blanken in Noord Afrika. Of de blanke ieren in de USA.

   • De blanke Ieren. Goed voorbeeld. Die werden in de VS niet zo lang geleden nog als kakkerlakken behandeld en uitgebuit. Slavernij zit in de mens ingebakken, hoe dan ook. Het is een vorm van dominantie van het primitieve diersoort de mens om te “overleven”. Kijk in je eigen gezin, je eigen huwelijk, je werk, je eigen familie. Niet anders.

 8. Volgens mij waren de meeste slavenschepen uit de Republiek van Zeeuwse origine en is de Republiek verantwoordelijk voor zo’n 5% van de vervoerde slaven richting de nieuwe wereld.
  Alles wat met slavernij te maken heeft, wordt consequent in de schoenen geschoven van de blanke man. Het feit dat pas in de jaren 80 van de vorige eeuw de slavernij op het Arabisch schiereiland is afgeschaft, daarover hoor je niemand. Ook blanken zijn in het verleden als slaven verhandeld, denk aan Barbarije (het huidige Tunesië + Algerije). Ook dit aspect wordt nooit door de Mockingbird press/ msm benoemd.
  Ja, Soros heeft ‘goed’ werk verricht op het gebied van beeldvorming.

 9. Ik heb geen link voor je. Maar er zijn zwarte amerikanen die al lang hun excuus gemaakt hebben dat ze dat geloofd hebben en erachter gekomen zijn dat dat niet waar was. Slavernij was destijds normale handel. En in Spanje idd in handen van Joden. Die overigens van andere roepen uitgesloten waren die te beoefenen.

 10. Het heeft niets te maken met antisemitisme, het is de waarheid.
  Het geld voor de gehele slavenhandel. Het zijn werkelijk afstammelingen van de Bijbelse Hebreeërs die verscheept werden als slaven. Volgens DNA onderzoek is 90% van de Joden wereldwijd geen afstammelingen van de Bijbelse Hebreeërs.

  https://youtu.be/WT8nC2_6KVg

 11. Als we de stekker trekken uit al de vernietigende programma’s die er lopen – klimaat bullshit over EMF, HAARP en vernieling luchtruim; klimaat activisten gekte; space toerisme; starlink; digitalisering geld; digitalisering bewustzijn; GMO door gifspuit van mens, dier en plant; transgender waanzin; WHO en plandemieën; etc – in het kort, alles wat leidt tot de huidige globale destructie en de mega verkwisting van geld, dan is er geen gezanik meer over anti-semitisme en slavernij. Nu worden mensen nog steeds bezig gehouden met lange discussies over deze misleidende zaken; de oorzaak, wie wat waar en wanneer, bloedlijnen, etc. Feit is dat slavernij al eeuwen door iedereen uitgeoefend wordt in meer of mindere mate in de primitieve en dierlijke behoefte naar macht en rijkdom, zelfs op kleine schaal zoals in je eigen familie, en dat zelf-slachtofferij hoge rendementen levert. Psychopaten zijn hier meesters in, en dat hoeven niet noodzakelijk Joden te zijn, maar deze kwaadaardigen hebben “Joden” wel door de eeuwen heen als vermomming gebruikt om niet door de mand te vallen als de psychopaten die ze zijn. Wat Rudolf, hier verder naar boven, zegt, klopt. Alleen je moeder moet “Jood” zijn om jou ook “Jood” te maken. Wanneer begon dat? En wat verifieert dat die moeder echt wel “Jood” is? De zionisten bende maakt er goed gebruik van, al die bezigheidstherapie.

  De stekker KAN er nog uit – zodra iedereen zijn ogen gaat openen. Maar iedereen maakt zich zo druk over triviale details, ipv over wat er OP DIT MOMENT gaande is, net zoals wat Naam*, hier verder boven, zegt. En de trein dendert door, dwars door je moestuintje, en nog steeds ben jij over het hek aan het zwetsen met je buurman over het anti-semitisme en de gifspuit. It is now or never. En dat is NU. En niet morgen, of later. (Want dan is het WEDEROM te laat….)

  • ´Als we de stekker trekken uit al de vernietigende programma’s …´

   Dit soort verhaaltjes lees ik nu ongeveer een jaar of vijftien en dat gaat dus gewoon en simpelweg niet gebeuren anders was het al gebeurd. Maak jezelf beter geen illusies, of beter gezegd: ik maak me daarover geen illusies. Degene die uiteindelijk de stekker eruit gaat trekken erken jij niet. Dat de stekker eruit wordt getrokken op één enkele dag, is voor mij een feit.

   Fijne avond!

 12. Laten we onmiddellijk ophouden elkaar verwijten te maken over de gruwelijke inhoud van het verleden : NIEMAND is 100% wit, NIEMAND is 100% zwart, zo ook NIEMAND 100% Joods is, evenals NIEMAND 100% iets anders is….zo heeft ook NIEMAND recht op excuses ! Iedereen ja IEDEREEN heeft een rugzak met fouten, laten we stoppen met verwijten en oorlogen. Laten we vanaf vandaag ALLE SOLDATEN TER WERELD hun boeltje laten pakken en huiswaarts keren. Dan leven we vanaf morgen in het OORSPRONKELIJKE PARADIJS, nog VOOR dat het gedoe met die appel begon : LATEN WE WEER VAN ELKAAR HOUDEN EN ELKAAR RESPECTEREN …Rascisme bestaat niet !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in