– Was I molested. I think so, zegt het in een dagboek dat naar verluidt Joseph Biden’s dochter toebehoort, waarin ze hem beschuldigd van seksueel kindermisbruik.

Een dagboek dat naar verluidt toebehoort aan Joseph Biden’s dochter Ashley vertelt over “ongepaste douches” die ze als kind had met haar vader, de linkse presidentskandidaat “Joe” Biden:

Was I molested. I think so – I can’t remember specifics but I do remember trauma.

Volgens de klokkenluider die het dagboek aan National File overhandigde, is er ook een audio-opname waarin Ashley Biden de authenticiteit van het dagboek bevestigt. De klokkenluider werkt voor een reguliere krant die onder druk is gezet om het materiaal niet te publiceren, ondanks het feit dat een expert in handschrift de authenticiteit van het dagboek heeft bevestigd.

Net als haar broer Hunter Biden wordt Ashley al geruime tijd geplaagd door drugsmisbruik, en het dagboek zou na haar verhuizing in een van haar huizen zijn achtergelaten.

Het dagboek onthult ook dat de dagboekschrijver als kind “gehyperseksualiseerd” werd, wat haar een ontspoorde seksualiteit opleverde:

I’ve had one of my hardest days – my sex drive is out of f**king control. Like literally, I am in heat.

I know it’s not the healthiest way to deal with things but @ least it’s better than drugs.

De auteur van het dagboek somt verschillende potentiële incidenten op, waarvan er één Ashley Biden’s nicht Caroline Biden kan hebben geïncludeerd, aangezien de auteur zegt dat ze zich herinnert dat ze “geseksualiseerd” werd met een persoon met de naam “Caroline”.

Bij een andere gelegenheid beweert de auteur dat haar moeder emotioneel niet beschikbaar is, terwijl haar vader haar liet geloven dat ze alleen maar liefde van mannen kon krijgen.

In een grafiek op pagina 90 van het dagboek maakt de auteur een lange lijst van familieleden die ze niet leuk vindt en gaat dan in de volgende kolom in op de reden van haar wrok. In de matrix staat een tante die ze niet leuk vindt vanwege haar “relatie” met haar vader Joseph Biden.

  Ministerie van Justitie: Yale University discrimineert blanken en Aziaten

Het is al bekend dat haar broer Hunter Biden een buitenechtelijk kind had van een stripster dat hij niet wilde erkennen en een affaire had met de vrouw van zijn overleden broer.

In een andere post die eerder door National File is gepubliceerd, lijkt de auteur haar vader ervan te beschuldigen dat hij haar emotioneel heeft gemanipuleerd door aan de telefoon te huilen in een poging om haar te laten stoppen met drugsgebruik tijdens de presidentsverkiezingscampagne van haar vader.

De beschuldigingen tegen Biden lijken nieuwe brandstof te geven aan de meme “Creepy Joe Biden” / “Creepy Uncle Joe”, die ontstond na Biden’s vele vreemde interacties met kleine meisjes:

Taiwanezen publiceren Biden’s seksfilms terwijl hij crack rookt

Vorig artikelVerschillende ongelukken met migranten op de Middellandse Zee
Volgend artikelPakistan valt Macron aan – eist dat Facebook kritiek op de islam verbiedt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

  • Bah weer een trol op deze site. Die feiten omtrent Biden en ongepast gedrag naar jonge kinderen lag lang voor de verkiezingen al op tafel. Wat ook naar buiten kwam was dat hij al een relatie had met Jill, toen hij nog getrouwd was met zijn eerste vrouw. Hij loog ook over de vrachtwagenchauffeur die de andere auto was in het ongeluk waarbij zijn vrouw en dochter omkwamen en zijn zonen gewond en getraumatiseerd werden. In meerdere rechtszaken in de Ukraine voor deze oorlog werd hij voor corruptie veroordeeld. Dat jij niets leest betekent niet dat die dingen niet waar zijn.

  • Juist niet. Hij was zelfs tegen het griepvaccin. Toen had Bill GAtes een gesprek met hem en draaide hij om. Eerst promootte hij Hydroxycholorquine en kreeg grote gratis leveringen vanuit Israel. Nadat hij zelf zgn Covid kreeg en na 1 week volledig beter was door Remdesivir en andere meds bleek hij daar aardig wat aandelen van te bezitten. Toen was het negatieve onderzoek over Remdesivir allang naar buiten gekomen.

  • Hij was inderdaad eerst antivax en toen ineens provax. Ik meen ergens gelezen te hebben dat Pfizer hem gechanteerd heeft met iets, maar ik weet niet meer waarmee, dit is alweer lang geleden.

   • Heb ook een video gezien waarin Trump zegde ” masks protect u, vaccines protect u” hetgeen een grote leugen is.

 1. Er komt steeds meer shit naar boven….geweldig!!
  Allemaal schwaabjes…
  Nou maar hopen dat de Nederlandse schaapjes eindelijk inzien wat voor mensen regeren over de wereld..daar wil je nog niet eens dood naast gevonden worden…en het is slechts n topje vd ijsberg hoor

 2. de pot verwijt de ketel dat die zwart ziet maar uiteindelijk zijn ze van orgine allen zwart Zelfs zwarte Piet die onschuldig is wordt in Nederland uitgemaakt van zwarte aap die uit Spanje zou komen Sinterklaas komt uit Turkenland en niet uit Spanje Maar de turken waren ooit in Spanje en hebben daar hun sporen nagelaten Het is dus raar dat Rutte en co geloven dat sinterklaas echt bestaat!!!!!!!!!!!!!!

  • Inderdaad de Turken behoorde ook tot de Mooren die blanken slaven vingen tot Denemarken aan toe. De Noord Afrikanen tot Perzieen aan toe Behoorde tot de Mooren en hadden Spanje heel goed ingelijfd en aan sommige gebouwen kan je het nog zien daar. Tis niet voor niks dat de Noord Afrikanen licht getint zijn dat komt door het verleden dat ze blanken slaven vingen van plus min het jaar 1000 tot ongeveer het jaar 1800 en zo’n anderhalf miljoen mensen werden tot slaaf gemaakt. De zak van zwarte Piet komt ook uit die tijd, want men trok de jutte zak over het lichaam van de blanke mens en men trok het bij de voeten strak aan en je werd als blanken zo met achter de paard meegetrokken naar hun schuilplaats en daarna afgevoerd naar hun boot om daarna als slaaf verkocht te worden in hun thuis landen. Maar door die Woke gasten mag deze verleden niet meer benoemt worden anders beledig je de Noord Afrikanen. Mijn vader heeft dit nog geleerd op school en ik geheel niet meer vreemd genoeg.

  • Onzin. De Zwarte Pieten zijn de exotische slaven die in Spanje in de salons van bisschoppen en andere elite rondliepen in de kleding van Europese adel. Blanke slaven in Spanje werd ondertussen hun tong uitgerukt en leefde in tochtige schuren en stierven van de honger. Allemaal wetenschappelijk onderzocht en bewezen. De Orde der Nicolaetianen in regio Turkije waren dan weer de pedofielen die kinderen groomden door ze cadeautjes te geven. Ik ben zelf zo’n 43 jaar geleden gestopt met vieren, zodra ik erachter kwam dat mijn Surinaamse medelanders geschoffeerd werden vanwege Zwarte Piet en zwarte mensen hun intergenerationele traumas vanwege slavernij getriggerd werden. Lang daarvoor was ik al fel tegen al het liegen tegen kinderen en het chanteren van als je niet zoet bent neemt Sint je mee naar Spanje. En dan ook nog eens de leugens over waar de cadeautjes vandaan kwamen, die ikzelf met een bijstandsuitkering met veel moeite gekocht had.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in