– Was I molested. I think so, zegt het in een dagboek dat naar verluidt Joseph Biden’s dochter toebehoort, waarin ze hem beschuldigd van seksueel kindermisbruik.

Een dagboek dat naar verluidt toebehoort aan Joseph Biden’s dochter Ashley vertelt over “ongepaste douches” die ze als kind had met haar vader, de linkse presidentskandidaat “Joe” Biden:

Was I molested. I think so – I can’t remember specifics but I do remember trauma.

Volgens de klokkenluider die het dagboek aan National File overhandigde, is er ook een audio-opname waarin Ashley Biden de authenticiteit van het dagboek bevestigt. De klokkenluider werkt voor een reguliere krant die onder druk is gezet om het materiaal niet te publiceren, ondanks het feit dat een expert in handschrift de authenticiteit van het dagboek heeft bevestigd.

Net als haar broer Hunter Biden wordt Ashley al geruime tijd geplaagd door drugsmisbruik, en het dagboek zou na haar verhuizing in een van haar huizen zijn achtergelaten.

Het dagboek onthult ook dat de dagboekschrijver als kind “gehyperseksualiseerd” werd, wat haar een ontspoorde seksualiteit opleverde:

I’ve had one of my hardest days – my sex drive is out of f**king control. Like literally, I am in heat.

I know it’s not the healthiest way to deal with things but @ least it’s better than drugs.

De auteur van het dagboek somt verschillende potentiële incidenten op, waarvan er één Ashley Biden’s nicht Caroline Biden kan hebben geïncludeerd, aangezien de auteur zegt dat ze zich herinnert dat ze “geseksualiseerd” werd met een persoon met de naam “Caroline”.

Bij een andere gelegenheid beweert de auteur dat haar moeder emotioneel niet beschikbaar is, terwijl haar vader haar liet geloven dat ze alleen maar liefde van mannen kon krijgen.

In een grafiek op pagina 90 van het dagboek maakt de auteur een lange lijst van familieleden die ze niet leuk vindt en gaat dan in de volgende kolom in op de reden van haar wrok. In de matrix staat een tante die ze niet leuk vindt vanwege haar “relatie” met haar vader Joseph Biden.

Het is al bekend dat haar broer Hunter Biden een buitenechtelijk kind had van een stripster dat hij niet wilde erkennen en een affaire had met de vrouw van zijn overleden broer.

In een andere post die eerder door National File is gepubliceerd, lijkt de auteur haar vader ervan te beschuldigen dat hij haar emotioneel heeft gemanipuleerd door aan de telefoon te huilen in een poging om haar te laten stoppen met drugsgebruik tijdens de presidentsverkiezingscampagne van haar vader.

De beschuldigingen tegen Biden lijken nieuwe brandstof te geven aan de meme “Creepy Joe Biden” / “Creepy Uncle Joe”, die ontstond na Biden’s vele vreemde interacties met kleine meisjes:

Taiwanezen publiceren Biden’s seksfilms terwijl hij crack rookt

5 REACTIES

  1. Er komt steeds meer shit naar boven….geweldig!!
    Allemaal schwaabjes…
    Nou maar hopen dat de Nederlandse schaapjes eindelijk inzien wat voor mensen regeren over de wereld..daar wil je nog niet eens dood naast gevonden worden…en het is slechts n topje vd ijsberg hoor

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here