Het Amerikaanse volk wil dat Trump harder optreedt tegen de BLM-blankenhaters

0
© Gage Skidmore / Wikimedia (CC BY-SA 2.0)

Trump heeft veel vertrouwen bij de Amerikanen als het gaat om het optreden tegen de racistische BLM-campagne en de anarchistische rellen in het kielzog daarvan. Uit een nieuwe opiniepeiling blijkt dat Donald Trump ook de overhand heeft over Joe Biden in belangrijke staten in de aanloop naar de presidentsverkiezingen in november.

Inderdaad zijn de twee presidentskandidaten op nationaal niveau volledig gelijk – 47 procent elk. Maar de verkiezingen worden daar niet beslist, maar in de 50 staatsverkiezingen. Omgerekend naar electorale stemmen van de uitslag in de deelstaten, zou Trump de verkiezing in november winnen met een voordeel van 309 tegen 229 afgevaardigden, niet in het minst omdat Trump in de zogenoemde “schommelstaten” leidt met 48 procent tegen 44 procent voor Joe Biden, schrijft de Express.

Volgens de opiniepeiling zou Trump de staten Minnesota en New Hampshire, waar Hillary Clinton in 2016 won, voor zich winnen. Maar hij zou Wisconsin verliezen aan Joe Biden. Dit betekent dat Trump het aantal afgevaardigden van 306 naar 309 zou verhogen.

Maar interessanter zijn de andere vragen die gesteld worden.

Het Amerikaanse volk wil dat Trump harder optreedt tegen de relschoppers

Op de vraag “Heeft u vertrouwen in de manier waarop president Trump met de protesten en rellen omgaat?” antwoordt 59 procent ja, terwijl slechts 40 procent nee zegt. En op de vraag of de president harder moet optreden tegen de lopende protesten en rellen, antwoordt 45 procent dat de president niet hard genoeg is, 27 procent dat hij te hard is (”too tough”) en 28 procent dat hij op het juiste niveau zit.

  Geloof in COVID "Vaccins" bereikt nu religieuze vurigheid: De injectie "vermindert het lijden" voor de dood

Tegelijkertijd zijn de kiezers kritisch over Joe Biden. Op de vraag “Is Joe Biden kritisch genoeg geweest over de gewelddadige rellen?” antwoordt 60 procent nee, en slechts 38 procent ja.

Op de vraag of de politiek prioriteit moet geven aan ordehandhaving op straat of aan de relaties tussen zwarte Amerikanen en de politie, geeft 67 procent de voorkeur aan investeringen in ordehandhaving, terwijl 29 procent de voorkeur geeft aan sociaalwerk. Een nog grotere meerderheid zegt nee tegen defund bezuinigingen bij de politie: 75 procent zegt nee, 16 procent zegt ja.

Trump en Biden populair op verschillende niveaus

Een andere boeiende vraagstelling is welke van de kandidaten het meest populair is. Men kan dat op verschillende manieren zijn, wat deze peiling ook daadwerkelijk weergeeft. Het grootste percentage van de kiezers zou ervoor kiezen om Joe Biden als gast uit te nodigen op hun eigen barbecuefeestje (51 procent tegen 33 procent voor Trump).

Maar dezelfde kiezers geven de voorkeur aan Trump als het gaat om wie ze liever 10.000 Euro van hun eigen spaargeld laten investeren (61 procent tegen 31 procent voor Biden).

Deze twee vragen laten een grotere diepte zien in de kijk van het electoraat op de kandidaten dan alleen maar te vragen wie men het aardigst vindt (sympathiek persoon), want de sympathieke Biden wint natuurlijk met 60 tegen 30 procent van een vaak strijdlustige Trump. Maar een president moet niet in de eerste plaats, of alleen maar, aardig zijn.

Deze resultaten kunnen de vraag oproepen naar de selectie van de respondenten, maar het feit dat de opiniepeiling geen rechtervleugel heeft, maar evenwichtig is tussen Republikeinse, Democratische en onafhankelijke kiezers, blijkt duidelijk uit het gegeven dat een meerderheid vindt dat de VS de vluchtelingenstatus moeten verlenen aan Hong Kong-burgers die door China’s harde greep op de stad worden vervolgd. 59 procent steunt zo’n wetsvoorstel, 34 procent is tegen.

  Trump tegen journalist: doe je mondkapje af

De Onafhankelijkheidsdag-toespraak zou extra steun van de kiezers aan Trump kunnen geven

De mainstream media hebben de toespraak van president Trump op Independence Day van 4 juli (de dag na afloop van de peiling onder de kiezers) verzwegen en neersgesabeld. De betekenis van de toespraak zou de verkiezingssteun voor Trump verder kunnen versterken, want hij was zeer duidelijk en veroordeelde de revolutionaire sentimenten die deze zomer in de Verenigde Staten en elders de anarchie verspreiden.

Het is een nieuw links-extremistisch fascisme dat absolute gehoorzaamheid vereist. Als je hun taal niet spreekt, hun rituelen niet uitvoert, hun mantra’s niet opvoert en hun bevelen niet opvolgt, dan word je gecensureerd, verbannen, op de zwarte lijst gezet, vervolgd en gestraft. Het zal ons niet overkomen!

Deze culturele revolutie van links wil de Amerikaanse vrijheidsrevolutie omverwerpen. Daarmee willen ze de beschaving vernietigen die miljarden mensen van armoede, ziekte, geweld en hongersnood heeft gered. En de  mensheid naar nieuwe hoogten van prestatie, ontdekking en ontwikkeling tilde, zei Trump.

Waarom meer gevestigde politici niet zo duidelijk zijn als Donald Trump is opmerkelijk. Er staan grote waarden op het spel in de opinievorming die nu in de westerse wereld plaatsvindt.

Zwarten bedreigen Trump-aanhangers

Vorig artikelWHO-baas lid van communistische terroristische groep
Volgend artikelGedetineerde bekent 2 kinderverkrachters te hebben vermoord in de gevangenis: “Ik dacht dat ik iedereen een plezier zou doen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in