© Gage Skidmore / Flickr (CC BY-SA 2.0)

Het reeds lang bestaande opinie-instituut Gallup voert elk jaar een onderzoek uit voor wie de mannen en vrouwen van het Amerikaanse volk de meeste bewondering hebben. Barack Obama staat al een aantal jaren bovenaan de lijst van mannen, maar werd dit jaar door Donald Trump van de troon gestoten, wordt onder meer vermeldt door Fox News.

Trump heeft in de peilingen van voorgaande jaren reeds Obama op de hielen gezeten, maar zegeviert nu in hetzelfde jaar dat hij aftreedt als president. Inkomende Joe Biden doet überhaupt niet mee aan de titanenstrijd, maar belandt ver achter Trump.

Ver achter Trump staan ook bekendheden als Microsoft-oprichter Bill Gates, Tesla’s Elon Musk en internationale grootheden als Paus Franciscus en de Dalai Lama op de lijst.

Aan de vrouwelijke kant houdt de Obama-familie de positie met de voormalige presidentsvrouw Michelle als de populairste vrouw van het land. Ze komt echter niet in de buurt van de hoge cijfers en grote marge als Trump aan de mannelijke kant.

Op de tweede plaats van Amerika’s populairste vrouwen staat de nieuwe vicepresidente Kamala Harris. Ze haalt even hoge cijfers als Biden in het mannelijke kamp. Melania Trump kwalificeert zich kort daarachter als derde.

De hoge populariteitscijfers van Donald Trump onder het Amerikaanse volk geven aan dat hij een grote betekenis kan hebben voor de toekomstige politieke ontwikkeling van de Verenigde Staten, zelfs nadat hij het Witte Huis heeft verlaten.

Wikipedia oprichter: Linkse activisten hebben de site vernietigd

  VS: Ziekenhuissysteem eist dat alle ontvangers van orgaantransplantaties eerst hun eigen organen vernietigen met COVID-19 vaccins voordat zij nieuwe organen van donoren krijgen
Vorig artikelTe veel medische schandalen: Fransen sceptisch over Corona-vaccinatie
Volgend artikelVerdere sterfgevallen kort na de Coronavaccinatie in Zwitserland en Israël
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Ik zal niet verbaast zijn, dat Trump als nog zijn 2e termijn krijgt. Ondanks dat de geruchte blijven volhouden dat Biden het zal zijn. Misschien is het wel gunstig dat volgens vele, zoals de media en andere kopstukken vast overtuigd zijn dat Biden het wordt. Want zolang zij die gedachte nog koesteren, blijft het stil. Maar als Trump als nog wint, waar ik wel van uitga, dan breekt de hel los in Amerika aan de democratische kant. 06-01-2021 zullen het komen te weten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in